התייבשות בצבא!
Re: התייבשות בצבא!
צורי כתב:תודה ברי! זהו תסריט שלא קל להיות בו, אבל נתגבר.
צורי.
דורונצ'ו, לא מערבבים שמחה בשמחה. זה העניין. אני יודע שאין לך כוונה רעה אבל היה ראוי להפריד את הדיונים, כך לפחות בעיני ולו למראית עין.
נמשיך את השיחה במטווח החביב עלינו..
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
- משתמש חסום
הצעדן כתב:צורי כתב:תודה ברי! זהו תסריט שלא קל להיות בו, אבל נתגבר.
צורי.
דורונצ'ו, לא מערבבים שמחה בשמחה. זה העניין. אני יודע שאין לך כוונה רעה אבל היה ראוי להפריד את הדיונים, כך לפחות בעיני ולו למראית עין.
נמשיך את השיחה במטווח החביב עלינו..
צעדני
נהינו אעלק כמו שני הזקנים בחבובות.
איך זה שרק אנחנו לא הבננו את דוגוני.
או כפי שנאמר כל הקלעים לגהינום..........("כוונות טובות")
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
כחייל קרבי
אני לא יתחיל עם ססמאות.
אתה צודק בכול מה שאתה אומר או רוצה להגיד,אתה אבא שלה ואתה צריך וחייב לדאוג לבת שלך.
אבל, ופה אני מציין אבל.
הילדה שלך בצבא יש שם דרגות ויש מפקדים,תאמין לי כולם דואגים לילדה שלך ב100%
אני נקעתי את הרגל שלי במסע של 95 ק"מ חשבו שאני משחק אותה ואני מנסה לצאת מהמסע
עשיתי מסע של 85 ק"מ עם רגל עם נקע מאוד חמור
שהגעתי לפלוגה הייתה לי כף רגל של ממותה.
אף אחד לא הסתכל לכיוון שלי,למחרת עוד הורידו אותי למטווחים עם נעלי ספורט זה מה שהסכימו ללכת לקראתי.
במטווח ניגש אליי הקצין ובזמן פתיחת בקבוק המים אמר לי תראה לי את הרגל שלך תוריד את הנעל.
ובזמן ששתה את המים הורדתי את הנעל והקצין כמעט נחנק.הבין שאני לא שחקתי משחק ואני לא משקר
מאותו רגע קיבלתי מנוחה פטור מריצה ופטור מרוב האימונים העיקר לתת לרגל לנוח ולחזור למצבה הרגיל.
אני מודה מאוד לאותו קצין בלעדיו הייתי יכול לסבול הרבה מאוד.בזכותו הבנתי שגם לדרגות יש לב.
סתם סיפור.רק לציין במקרה שלי לא אבא ולא אמא התערבו.
פה נכנס הקטע של להיות עצמאי.
תן לה לחטוף את הקריזה על מישהו
אני לא יתחיל עם ססמאות.
אתה צודק בכול מה שאתה אומר או רוצה להגיד,אתה אבא שלה ואתה צריך וחייב לדאוג לבת שלך.
אבל, ופה אני מציין אבל.
אף אחד לא הסתכל לכיוון שלי,למחרת עוד הורידו אותי למטווחים עם נעלי ספורט זה מה שהסכימו ללכת לקראתי.
במטווח ניגש אליי הקצין ובזמן פתיחת בקבוק המים אמר לי תראה לי את הרגל שלך תוריד את הנעל.
ובזמן ששתה את המים הורדתי את הנעל והקצין כמעט נחנק.הבין שאני לא שחקתי משחק ואני לא משקר
מאותו רגע קיבלתי מנוחה פטור מריצה ופטור מרוב האימונים העיקר לתת לרגל לנוח ולחזור למצבה הרגיל.
אני מודה מאוד לאותו קצין בלעדיו הייתי יכול לסבול הרבה מאוד.בזכותו הבנתי שגם לדרגות יש לב.
רועי.ב
- סליקאי ארד
roy29 כתב:הילדה שלך בצבא יש שם דרגות ויש מפקדים,תאמין לי כולם דואגים לילדה שלך ב100%
roy29 כתב:אף אחד לא הסתכל לכיוון שלי,למחרת עוד הורידו אותי למטווחים עם נעלי ספורט זה מה שהסכימו ללכת לקראתי.
אתה חייב להחליט...
בברכה,
גלעד
גלעד
roy29 כתב:כחייל קרבי
אני לא יתחיל עם ססמאות.
אבל, ופה אני מציין אבל.
לך לקח יום לבן שלי לקח 2.5 חודשים ושיחה ביני לבין מפקד בדרגת סגן אלוף וזה כשיש לו הפנייה מאורטופד לטיפוטל.
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
roy29 ידידי!!
ישנה סטירה רצינית בדבריך אבל אני בטוח שהכוונות טובות. פיקדתי ועדיין מפקד על 2-3 חיילים והקטע של דרגות ולב טוב לא מעניין אותי. אותי מענינים שני דברים....ביצוע המשימה ודבקות במטרה תוך דאגה מקסימלית לחיילים שלי.
נראה משהו לא הגיוני בזה? נכון זה לא הגיוני, אבל זה ההבדל בין מפקד טוב לאחד שהוא רק מפקד. לצערי מספר המפקדים הולך וגדל.......
היום, שוב פעם כמו בשנים קודמות הלכתי לכמה בתי עלמין בהם קבורים תלמידים שלי לשעבר. כאלה שבמשך ימי התיכון "הרעלתי" אותם. הלכתי לבנצי שנהרג כאשר כיוון טנק לאחור ונמחץ למוות ולדור שנהרג בתאונת דרכים. למה הם נהרגו? כי היו להם רק מפקדים.....
roy29 ! ההורים שלך לא התערבו......לי לא היו הורים שיתערבו לו היה צורך. אבל אנו הפקדנו את היקר לנו בידי ילדים אחרים שהמציאות הופכת אותם ל"מבוגרים"! לא הלב צריך להיות העיקר, אלה ההבנה בצמידות בחיילים. צמידות לפיקודך, זו הנוסחה המנצחת. כל עוד ישנם "מפקדים" עם לב או חסרי לב שלא מבינים את הנוסחה....אל תשפטו אותנו ההורים!!
צורי.
ישנה סטירה רצינית בדבריך אבל אני בטוח שהכוונות טובות. פיקדתי ועדיין מפקד על 2-3 חיילים והקטע של דרגות ולב טוב לא מעניין אותי. אותי מענינים שני דברים....ביצוע המשימה ודבקות במטרה תוך דאגה מקסימלית לחיילים שלי.
נראה משהו לא הגיוני בזה? נכון זה לא הגיוני, אבל זה ההבדל בין מפקד טוב לאחד שהוא רק מפקד. לצערי מספר המפקדים הולך וגדל.......
היום, שוב פעם כמו בשנים קודמות הלכתי לכמה בתי עלמין בהם קבורים תלמידים שלי לשעבר. כאלה שבמשך ימי התיכון "הרעלתי" אותם. הלכתי לבנצי שנהרג כאשר כיוון טנק לאחור ונמחץ למוות ולדור שנהרג בתאונת דרכים. למה הם נהרגו? כי היו להם רק מפקדים.....

roy29 ! ההורים שלך לא התערבו......לי לא היו הורים שיתערבו לו היה צורך. אבל אנו הפקדנו את היקר לנו בידי ילדים אחרים שהמציאות הופכת אותם ל"מבוגרים"! לא הלב צריך להיות העיקר, אלה ההבנה בצמידות בחיילים. צמידות לפיקודך, זו הנוסחה המנצחת. כל עוד ישנם "מפקדים" עם לב או חסרי לב שלא מבינים את הנוסחה....אל תשפטו אותנו ההורים!!
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
צורי אחי
עזוב את השאר - אחי אתה צודק !!!
פעלת ללא דופי - ללא המשוב שלך הם לא ילמדו...
מה שלום הכוכבת שלך ?
זה הכי חשוב.
שיהיה לכולכם עצמאות שמייח?
(אגב יש לצה"ל בעיה לקבל את המפקדים הכי טובים כי הנוער הטוב בחלקו לא בוחר בצבא
)
נכון שקיבלת שלילי במתמטיקה ?
כי את החיילים שלך אתה לא יודע לספור!......
"תדע כל אם עיבריה שהיא מפקידה את בניה בידי מפקדים הראויים לכך" דוד בן גוריון בטקס סיום קורס קצינים במחנה סירקין ליד פ"ת אי שם בשנות ה50.
היום הייתי מוסיף גם מנהיגים
עזוב את השאר - אחי אתה צודק !!!
פעלת ללא דופי - ללא המשוב שלך הם לא ילמדו...
מה שלום הכוכבת שלך ?
זה הכי חשוב.
שיהיה לכולכם עצמאות שמייח?
(אגב יש לצה"ל בעיה לקבל את המפקדים הכי טובים כי הנוער הטוב בחלקו לא בוחר בצבא

נכון שקיבלת שלילי במתמטיקה ?
כי את החיילים שלך אתה לא יודע לספור!......

"תדע כל אם עיבריה שהיא מפקידה את בניה בידי מפקדים הראויים לכך" דוד בן גוריון בטקס סיום קורס קצינים במחנה סירקין ליד פ"ת אי שם בשנות ה50.
היום הייתי מוסיף גם מנהיגים

חבר isia זכור !
אילן היקר....שוב תודה על המילים וחג שמח!!
ספיר בבית
ולקחה את אחיה הקטן לחניון גבעתי כדי להכניס בו קצת "רעל". אנו מאמצים את חטיבת גבעתי, לא מעט מבני הישוב ותלמידי, שירתו ועדיין משרתים בחטיבה זאת בהצטיינות, מטירונות ועד למג"ד. אתמול בערב הפלוגה שהקימה את החניון עזבה, לא לפני שכולם קיבלו ארוחה על האש כיד המלך, שאירגנו חברי!!
פגשתי את סגן מפקד הפלוגה שלהם ( בחור דרוזי מקסים ) שלא כל כך הבין מאיפה החום שאנו מעריפים עליהם. הסברתי לו שכאלה אנו ושלי עכשיו יש סיבה מיוחדת....בתי ספיר! הוא שאל איפה היא משרתת בגבעתי ואמרתי לו שבהר קרן. מה עושה בהר קרן שאל....לוחמת עניתי. פתח זוג עיניים, קצת המום ושאל באיזה תפקיד?? נגביסטית עניתי לו.....
אז אתה האבא של אותה חיילת שקיבלה הצתיינות מופת נגב מכל חיילי הב"הד?? הייתי קצת בהלם, מאיפה הוא ידע??
חבריי היקרים לסליק...אם למישהו מכם יש ילד או ילדה המשרתים בדרום, וזקוק לעזרה מכל סוג שהוא, אני נמצא קרוב..אנא פנו אלי מבלי להסס. מספרי טל קבלו בפרטי!
חג שמח לכולם!
צורי.
ספיר בבית

פגשתי את סגן מפקד הפלוגה שלהם ( בחור דרוזי מקסים ) שלא כל כך הבין מאיפה החום שאנו מעריפים עליהם. הסברתי לו שכאלה אנו ושלי עכשיו יש סיבה מיוחדת....בתי ספיר! הוא שאל איפה היא משרתת בגבעתי ואמרתי לו שבהר קרן. מה עושה בהר קרן שאל....לוחמת עניתי. פתח זוג עיניים, קצת המום ושאל באיזה תפקיד?? נגביסטית עניתי לו.....
אז אתה האבא של אותה חיילת שקיבלה הצתיינות מופת נגב מכל חיילי הב"הד?? הייתי קצת בהלם, מאיפה הוא ידע??
חבריי היקרים לסליק...אם למישהו מכם יש ילד או ילדה המשרתים בדרום, וזקוק לעזרה מכל סוג שהוא, אני נמצא קרוב..אנא פנו אלי מבלי להסס. מספרי טל קבלו בפרטי!
חג שמח לכולם!
צורי.
נערך לאחרונה על ידי צורי בתאריך 30 אפריל 2009, 16:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
- משתמש חסום
שאפו אמיתי !
עכשיו יש לך זכות כפולה להתערב.
שכן לאבד חיילת מצטיינת זה לא כמו לאבד "מוריד פרופיל".
צורי כל הזכויות של אמא ושלך.
עכשיו יש לך זכות כפולה להתערב.
שכן לאבד חיילת מצטיינת זה לא כמו לאבד "מוריד פרופיל".
צורי כל הזכויות של אמא ושלך.
חבר isia זכור !
אני נגד התערבות הורים בכול הנוגע לצבא.
לפי דעתי התערבות ההורים עושה רק נזק.
ההורים צריכים להבין שהילד ששלחו לצבא כבר לא ילד בכיתה ח שיש לו מורה.
הוא נמצא במסגרת.
יש פה משמעת אחרת,לא ביצעת פקודה קיבלת עונש.
נכון המפקד שלו יותר גדול ממנו בשנה או שנתיים אבל יש לו ידע ונסיון
הוא עבר קורס מפקדים או קורס קצינים.
הוא נמצא במסגרת.
הוא עבר קורס מפקדים או קורס קצינים.
רועי.ב
- סליקאי ארד
רועי, גם אני בעיקרון לא ממש בעד התערבות, אבל יש מקרים ויש מקרים.
בנצרות אתה מקבל את היכולת שלא לטעות לעולם עם מטה הדייג (אפיפיורות), בצבא האמריקאי עם כוכבי הגנרל (3 כוכבים ומעלה), אבל תאמין לי שצה"ל לא מחלק את זה לסג"מים, אפילו לא לסא"לים.
ולפעמים המפקד טועה - ולגיטימי.
ולפעמים המפקד טועה בצורה שעלולה לפגוע קשות בחייל - וזה כבר לא לגיטימי.
יש להורים נטייה להגנת יתר על הילדים, נכון, וגם אני קיבלתי אינספור שיחות שהתחילו במילים "אני אמא של חייל".
את העניניות קיבלתי, את הפחות - הצעתי בנימוס להפנות לאמא שלי, ואת המטרידות ניתקתי.
לו לכל המפקדים היה את הידע והנסיון הדרושים הייתי שמח, אבל עם כל האהבה שלי למדע בדיוני זה לא המקרה.
(אגב, שים לב, הכתיבה שלך מודגשת, ויש רבים שיפרשו את זה כצעקה - האם זה מכוון?)
בנצרות אתה מקבל את היכולת שלא לטעות לעולם עם מטה הדייג (אפיפיורות), בצבא האמריקאי עם כוכבי הגנרל (3 כוכבים ומעלה), אבל תאמין לי שצה"ל לא מחלק את זה לסג"מים, אפילו לא לסא"לים.
ולפעמים המפקד טועה - ולגיטימי.
ולפעמים המפקד טועה בצורה שעלולה לפגוע קשות בחייל - וזה כבר לא לגיטימי.
יש להורים נטייה להגנת יתר על הילדים, נכון, וגם אני קיבלתי אינספור שיחות שהתחילו במילים "אני אמא של חייל".
את העניניות קיבלתי, את הפחות - הצעתי בנימוס להפנות לאמא שלי, ואת המטרידות ניתקתי.
לו לכל המפקדים היה את הידע והנסיון הדרושים הייתי שמח, אבל עם כל האהבה שלי למדע בדיוני זה לא המקרה.
(אגב, שים לב, הכתיבה שלך מודגשת, ויש רבים שיפרשו את זה כצעקה - האם זה מכוון?)
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
roy29 כתב:אני נגד התערבות הורים בכול הנוגע לצבא.
.
גם אני, כנראה שלא הבנת כלום ממה שנכתב כאן!

מכבד אבל לא מקבל ת'רק נזק !
מה הורים צריכים להאמין, זה שבצבא הילדים מופקדים בידי מפקד שדואג להם יותר מאותה מורה מכיתה ח'! לצערי לא תמיד זה המצב, לכן הרשה לי לחלוק עליך!
אין ויכוח....אבל המשפט הזה תלוש כל הקשר לדברים שנאמרו כאן! מי דיבר אל פקודות ועונשים?

הוא עבר קורס מפקדים או קורס קצינים
עכשיו באמת הצלחת לנפח לי את הוריד במצח......אני חינכתי את בתי על הציונות ואהבת הארץ דרך הרגליים מגיל קטן. חינכתי לשרות לא כסתם חיילת, אלה כלוחמת. ואם כבר לוחמת, אז עד הסוף!!
כל עוד אני קיים, עוד לא נולד המפקד בצה"ל מוכשר ככל שיהיה, שיפגע ברשלנות פושעת בבתי ואני אשב על הגדר. לא אני ועוד כמוני שכתבו מעלה, אבל לא טרחת לקרוא אפילו!!

roy29 הקשב אח שלו.....חפש מקום אחר להוציא ת'קיטור....
צורי.
- משתמש חסום
כמו בפוקר, מצטרף ומוסיף להונגארפילד וצורי.
מסכים עם כל מילה שכתבתם, כנראה עם השנים לומדים שלא הכל שחור או לבן, הרוב בגווני אפור ומי ש"נרדם בשמירה" עשוי לדאבוננו למצוא עצמו עומד בפני שוקת שבורה מהסוג שרק משפחות מסויימות יכולות להבין (יום הזכרון מצלצל מוכר?).
זה לא שהדברים הם פרי דמיון פורה במיוחד של מישהו, היו דברים מעולם.
roy29 כשתהיה הורה לילדים שמתחילים להיחשף לאתגרים של החיים תגלה שהתפקיד ההורי לא נגמר עם תום ההנקה, עם תום ביה"ס היסודי או התיכון אלא שהדאגות רק גדלות עם השנים ועם הצאצאים.
נכון שלעתים הורים מוצאים עצמם מעורבים באופן אקססיבי בשרות הצבאי של ילדיהם אבל במקרה המתואר כאן ובמקרים רבים אחרים הם פועלים באופן לגיטימי על מנת שלא יצטרפו למעגל המשפחות שמבכות את גורל ילדיהם יום יום עד יומם האחרון. זה לא נראה לך הגיוני ???
ולמען השם ועיני הקוראים בפורום אני פונה אליך בתחינה דקה, תכתוב בטקסט רגיל ולא מודגש כי אתה גורם לעומס על קהל האופטיקאים.
מסכים עם כל מילה שכתבתם, כנראה עם השנים לומדים שלא הכל שחור או לבן, הרוב בגווני אפור ומי ש"נרדם בשמירה" עשוי לדאבוננו למצוא עצמו עומד בפני שוקת שבורה מהסוג שרק משפחות מסויימות יכולות להבין (יום הזכרון מצלצל מוכר?).
זה לא שהדברים הם פרי דמיון פורה במיוחד של מישהו, היו דברים מעולם.
roy29 כשתהיה הורה לילדים שמתחילים להיחשף לאתגרים של החיים תגלה שהתפקיד ההורי לא נגמר עם תום ההנקה, עם תום ביה"ס היסודי או התיכון אלא שהדאגות רק גדלות עם השנים ועם הצאצאים.
נכון שלעתים הורים מוצאים עצמם מעורבים באופן אקססיבי בשרות הצבאי של ילדיהם אבל במקרה המתואר כאן ובמקרים רבים אחרים הם פועלים באופן לגיטימי על מנת שלא יצטרפו למעגל המשפחות שמבכות את גורל ילדיהם יום יום עד יומם האחרון. זה לא נראה לך הגיוני ???
ולמען השם ועיני הקוראים בפורום אני פונה אליך בתחינה דקה, תכתוב בטקסט רגיל ולא מודגש כי אתה גורם לעומס על קהל האופטיקאים.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
חבל שעניתם
הנה דוגמא:
הנה דוגמא:
Webart כתב:roy29 כתב:דבר ראשון איך הגעת לזה שאני צועק בכל הודעה?
מר מנהל הסליק.![]()
דבר שני הראוטר בסדר גמור אני גולש עם עוד שני מחשבים ניידים על הראוטר הזה.
אני מבין כמה דברים:
א. כאשר מישהו כותב את כל הודעתו בכתב מודגש - זהו סימן לכך שהוא צועק (אגב, המקבילה הלועזית היא כתיבת כל ההודעה באותיות גדולות - Capitals).
ב כאשר מישהו פונה אלי בתואר "מר מנהל הסליק", למרות שניסיתי לעזור לו, יש בתגובה סוג של ציניות עזה, ובמקרה הספציפי היא מצביעה על כיוון ברור ליחסים המתהווים בינך לבין הנהלת האתר, אני מניח שליאור ישמח לתרגם את דברי לעברית, הוא אלוף בזה (:
אגב - בהודעתי ישנה הדגמה לשימוש נאות בטקסט מודגש, פסיקים ונקודות.
ועוד אגב אחד, זאת מכיוון שאני רואה כי אני לא היחידי המעיר לך על אופן כתיבתך, אעשה זאת כאן ולא בהודעה פרטית, כפי שאני נוהג בדר"כ: אם לא תחדל בצורה מיידית עם הכתיבה המודגשת בכל הודעותיך, אאלץ לחסום אותך מכתיבה באתר (אני מקווה שזה ברור ומודגש בצורה מספקת, יתכן גם שליאור לא יאלץ לתרגם אותי לעברית כעת).
חבר isia זכור !
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד