שאלה לגבי fn 1922
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה לגבי fn 1922
יש למורה שלי אקדח כזה והוא לא ממש יודע עליו משהו והוא רוצה עליו מידע לגבי מנגנון שנת תכנון וכו
למי שיש מידע עליו שישפוך אותו לכאן
תודה רבה
רק שתדעו על מה שאני מדבר
http://www.securityarms.com/20010315/ga ... 0/1445.htm
למי שיש מידע עליו שישפוך אותו לכאן
תודה רבה
רק שתדעו על מה שאני מדבר
http://www.securityarms.com/20010315/ga ... 0/1445.htm
Be carefull what you are wishing for
קודם כל שהמורה שלך בתור שיעורי בית ירשם לסליק.
"המורים למדו הכל בסדר -ותראה מה יצא מהם" - סתאאאאם!
עכשיו אתה מבין מאיפה גסטון שיצר את 17 שאתה אוהב לקח (גנב) את רעיון הנוקר הפנימי?
אקדח די מדויק אבל כשיש לו מעצור זו בעיה.
יש לו נוקר פנימי כמו לגלוק (רק בלי משבתון על ההדק) אבל אז עוד לא סגרו הכל בבלוק ולכן בפירוק היו נוצרות בעיות עם אובדן/התקמטות קפיץ הנוקר וזה יחד עם פרוקו הלא פשוט גרמו להעלמותו מהשוק.
פרוק מתחיל מאום מצמודת הקנה (זה לא עוזי) לאחר מכן יש לסובב את הקנה 90 מעלות ולמשוך את כל המכלול והקנה החוצה (בכיוון יציאת הכדור)
לפני הכל יש לבדוק את הנשק
"המורים למדו הכל בסדר -ותראה מה יצא מהם" - סתאאאאם!
עכשיו אתה מבין מאיפה גסטון שיצר את 17 שאתה אוהב לקח (גנב) את רעיון הנוקר הפנימי?
אקדח די מדויק אבל כשיש לו מעצור זו בעיה.
יש לו נוקר פנימי כמו לגלוק (רק בלי משבתון על ההדק) אבל אז עוד לא סגרו הכל בבלוק ולכן בפירוק היו נוצרות בעיות עם אובדן/התקמטות קפיץ הנוקר וזה יחד עם פרוקו הלא פשוט גרמו להעלמותו מהשוק.
פרוק מתחיל מאום מצמודת הקנה (זה לא עוזי) לאחר מכן יש לסובב את הקנה 90 מעלות ולמשוך את כל המכלול והקנה החוצה (בכיוון יציאת הכדור)
לפני הכל יש לבדוק את הנשק
בזמנו, לפני כ 18 שנים, הכלים האלו היו די פופולרים בארץ. עד כדי כך שידידנו מוכר הנשק והאורלוגין מפ"ת (בלי שמות
) החליט לייצר עבורם קנים. יעענו "AFTER MARKET".
2 מהקנים האלו פיצצתי במו ידי תוך כדי ירי. הקליעים, 7.65 נשארו בתוך הקנה וניפחו אותן כמו נחש שבולע ארנבת שלמה. למזלי לא נפגעתי.
זו הייתה הפעם האחרונה שנגעתי בFN הזה.

2 מהקנים האלו פיצצתי במו ידי תוך כדי ירי. הקליעים, 7.65 נשארו בתוך הקנה וניפחו אותן כמו נחש שבולע ארנבת שלמה. למזלי לא נפגעתי.
זו הייתה הפעם האחרונה שנגעתי בFN הזה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
- סליקאי כסף
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד