כתבה על אימוני הימ"מ
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: כתבה על אימוני הימ"מ
מחכה לתשובה מיואב!!
Cybrosh גם אתה בברבארה בחלקו הראשון של הכתוב!!
חג שמח.....
צורי.
Cybrosh גם אתה בברבארה בחלקו הראשון של הכתוב!!
חג שמח.....
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
Cybrosh כתב:בהקשר של תגובות להודעות חדשות - כמה כבר ניתן לענות על אותן השאלות? פעמיים? שלוש? מאה? יש לך DB נהדר, למה שלא ישתמשו בו? בפורומים יותר גדולים ונכבדים בחו"ל(מאלפי ועד עשרות אלפי משתמשים)צולבים משתמשים שלא עשו חיפוש ופתחו אשכול חדש. למה שיהיה שונה פה? היה סמוך ובטוח שכמעט כל שאלה שעולה בראשו של משתמש חדש, עלתה כבר פעם או פעמיים בפורום.
צריך לזכור שהחיפוש לא עובד כמו שצריך כבר די הרבה זמן. למשל, חיפוש המילה "גלוק" בפורום הנשק מחזיר 2 תוצאות.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
אכן צודק, אני מקבל ומקווה שישתנה בעתיד הקרוב עקב המעבר לממשק החדש(תאימות ל-DB והחומר הישן אם לא נפתרו ממנו), אך הטיעון שלי מתייחס עוד לימים שלפני המעבר לממשק החדש. אם יגיע משתמש ויגיד שאינו מצליח למצוא שום דבר בעזרת מנוע החיפוש, אני הראשון שאעזור לו, אבל באמת...."איזה דור הגלוק שלי? מתי הוא יוצר?", "האם ניתן לירות כדורים של עוזי באקדח?", "איך מנקים את הנשק", "איך מתבצעת מכירת נשק פרטית", "לא חידשתי את רישיון הנשק בזמן", כל אלה ואחרות, נענו פה יותר מעשרות פעמים.
צורי, א', חג שמח. ב', משאיל את המשפט שלך על מנת להעביר דעה ופרשנות משלי. ג', מדובר בדיון וכל אחד יכול להגיב. שוב, בברכת חג שמח.
צורי, א', חג שמח. ב', משאיל את המשפט שלך על מנת להעביר דעה ופרשנות משלי. ג', מדובר בדיון וכל אחד יכול להגיב. שוב, בברכת חג שמח.
SPS - מתקרב לשלמות...
ראיתי את הכתבה המצולמת.
התרשמתי מחלק מהדברים ומחלקם פחות. (מסכים בגדול עם הנוסע המתמיד).
יש לי הרבה מה לומר על היחידה ובעיקר בשבחה, גם על ניתוח מה שראינו.. מעשי\ לא מעשי וכ"ו.
עד עכשיו התאפקתי אבל אני חייב לומר את דעתי:
מוטב לכולם שישארו בצל.
יחידות כאלה לא צריכות רעש וצלצולים בשביל שיהיה צידוק לקיומם.
כמה שפחות לקשקש מסביב יותר טוב בלי קשר לב"מ.
העיקר שבטלוויזיה הרביצו כתבה "סקסית" עם אלמנטים של סרטי אקשן, העיקר שהפרסומת תמכר בהרבה $$$
אם הייתי יושב בכסא מפקד היחידה אני בספק אם הייתי שמח לחשיפה.
ישנן יחידות אחרות שמעט בכלל מכירים והשהיה בצל לא ממש הזיקה להן אלא להפך.
לא נורא, לפחות נוכל להצביע בSMS ללוחמים שנרצה להדיח או לקדם ביחידה.
התרשמתי מחלק מהדברים ומחלקם פחות. (מסכים בגדול עם הנוסע המתמיד).
יש לי הרבה מה לומר על היחידה ובעיקר בשבחה, גם על ניתוח מה שראינו.. מעשי\ לא מעשי וכ"ו.
מוטב לכולם שישארו בצל.
העיקר שבטלוויזיה הרביצו כתבה "סקסית" עם אלמנטים של סרטי אקשן, העיקר שהפרסומת תמכר בהרבה $$$
ישנן יחידות אחרות שמעט בכלל מכירים והשהיה בצל לא ממש הזיקה להן אלא להפך.
לא נורא, לפחות נוכל להצביע בSMS ללוחמים שנרצה להדיח או לקדם ביחידה.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
צורי כתב:yoavp כתב:ואני לא הבנתי למה אני צריך לערוך?
ידידי...אתה כתבת:ואחר כך:נראה מיומן מאוד ונראה לי שזה מישהו שאנחנו מכירים, לא?ואני שואל??גם אני שאני לא יורה מהשורה הראשונה יכול לבצע את זה יותר מהר
איך יכול להיות שיורה שלא מהשורה הראשונה, יורה יותר טוב מלוחם ימ"מ מיומן מאוד...........או להיפך!!!!!!!!!!!
חג שמחיואב
צורי.
שאלת אז אני עונה...
נועם כתב את זה נכון, אני מתאמן בירי מעשי רק על הנושאים האלו ושיטות האימון לדעתי שונות מהאימונים של החבר'ה הללו.
לכן לי ייקח פחות זמן לירות על הפופרים כי אני משקיע יותר זמן אימון על ירי באקדח ועל ירי מהיר, והם משקיעים זמן בלברר על מה ועל מי הם יורים, בנוסף אקדח זה לא הנשק בהעיקרי שלהם זה נשק גיבוי.
וזה לא קללה להגיד שיורה אזרחי מיומן בנשק יותר מלוחם זה משהו מאוד אינדיווידואלי שתלוי בכמויות אימונים וסוגי אימונים ועל כשרון אישי.
שלא תבין לא נכון היכולות שלי לא מתקרבות ליכולות שלהם והאימונים שהם עוברים הם מהמדרגה הראשונה ואני עושה זאת בעיקר למלא את הנפש העדינה שלי ולא בכדי להגן על חיי ביום יום.
ואני עדיין לא הבנתי למה אני צריך לערוך את ההודעה שלי.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
yoavp כתב:ואני עדיין לא הבנתי למה אני צריך לערוך את ההודעה שלי.
אתה יכול גם להוסיף "ולמה אני צריך להצטדק על דברים שכתבתי ואני מתכוון אליהם?".
כתבת דברים הגיוניים בעליל, עברו שנים רבות מאז הפנימו היחידות המיוחדות והעומדים בראשן שהירי הספורטיבי (ירי מעשי לענייננו וירי אולימפי בעניין הצליפה) עשוי לעזור רבות בכל הנוגע להכשרת לוחמים.
כבר מזמן הופנם כי משפט שנטחן עד דק כמו: "זאת לא חוכמה, אתם יורים בתנאים סטריליים, ולא יורים עליכם חזרה", לא תופס. נקודה.
מן הסתם, יורה שלא פוגע בתנאים סטריליים, על אחת כמה וכמה שלא יפגע בתנאי קרב, רמתו לא תשתבח ותעלה בתנאים שכאלה.
אין לי גם ספק שאותו יורה מדובר, בין אם אנו מכירים אותו ובין אם לאו, לא היה עומד מול 7-10 לוחמים באותה נוחות, ובחשיפה מלאה בעת קרב, לכן, אנא קחו כולם את הדברים בפרופורציה, שתו קצת מים קרים (צורי), ותזכרו שכל זה הוא שואו בשביל העיתונות, עוד אחד מיני רבים המוצגים לאורחים רמי-מעלה ופחותים מהם בעת ביקורים בימ"מ, או בכל יחידה אחרת המזמינה אורחים לצפיה בתרגילים (החל מצלף ימ"מ ה"מתמודד" עם 10 פופרים וכלה ביעף F-16 המפוצץ מערום חביות באיזה תרגיל סיום בדרום).
אגב, הרבה יותר זול להביא את הבחור מהימ"מ, גם אם צריך לקנות לו גלוק חדש רק בשביל המופע, אולי גם מדים חדשים, וגם אם ירה כדורי SXT ב-6 ש"ח כדור...עדיין לא הגענו לחלק המיליון מעלות מופע האימים של חה"א.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
F-16 הוא מטוס תקיפה סביר להניח שלא יתקוף חביות.
F-15 לעומתו הוא מטוס הפצצה שיותר סביר להניח שיתקוף חביות חפות מפשע.
F-15 לעומתו הוא מטוס הפצצה שיותר סביר להניח שיתקוף חביות חפות מפשע.
מילים כתרמילים...
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
- סליקאי כסף

אני מבין במטוסי חה"א בערך כמו בספינות חה"י, שמות, ידע כללי וכו'... הגיוני שאשגה בכלי, אך לא בבזבוז הכסף הגרנדיוזי.
Webart - דביר, מייסד הסליק
sagy_g
F15 מוגדר כמטוס לעליונות אוירית למעט כמה דגמים ולכן אני חושב שאותו לא תמצא
תוקף חביות באופן שיגרתי
לעומת זאת F16 הוא מטוס רב-משימתי וסביר להניח שהוא יעשה הכל כולל תקיפות קרקעיות
F15 מוגדר כמטוס לעליונות אוירית למעט כמה דגמים ולכן אני חושב שאותו לא תמצא
תוקף חביות באופן שיגרתי
לעומת זאת F16 הוא מטוס רב-משימתי וסביר להניח שהוא יעשה הכל כולל תקיפות קרקעיות
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
הצעדן כתב
אני לא רוצה לפרט כאן בפורום כי זה לא המקום אבל לכתבה הזאת יש תכלית של יחסי ציבור, מי שיראה את הסרטון הנוסף ביוטיוב על הפריצה למטוס ויתעמק בנאמר ידע שגם שם נעשו יחסי ציבור לימ"מ.
ויחסי ציבור אלו נועדו לשרת מטרה מסויימת.
מוטב לכולם שישארו בצל.
אני לא רוצה לפרט כאן בפורום כי זה לא המקום אבל לכתבה הזאת יש תכלית של יחסי ציבור, מי שיראה את הסרטון הנוסף ביוטיוב על הפריצה למטוס ויתעמק בנאמר ידע שגם שם נעשו יחסי ציבור לימ"מ.
ויחסי ציבור אלו נועדו לשרת מטרה מסויימת.
- סליקאי זהב

ואני עדיין לא הבנתי למה אני צריך לערוך את ההודעה שלי.
יואב ידידי....באמת לא משנה. גם דביר לא הבין, אבל תמיד יש לו את המילה האחרונה...לבטח, כאן הוא צודק
עכשיו ברצינות....מפקד אחד מהפורצים, הינו חברי הטוב שתמיד מתלונן על רמת ההדרכה בירי....אולי בפרטי אקבל המלצות ושמות של "תותחים" שמוכנים לעזור להם!!!!!!!!!
צורי.
- משתמש חסום
מר צורי אני מאוד מקווה שהבנתי אותך לא נכון כי אין אם הבנתי נכון אז אין לזה מקום פה, חבל.
אני מניח שלשנינו יש פחות או יותר את אותה הדעה על הנושאים הללו כך שנראה לי שאתה די מתפרץ לדלת פתוחה.
אני לא חושב שיש לי מה לתרום לחבר'ה האלו הם יודעים את עבודתם, בזה אני בטוח.
וגם אני (חכם ככל שאהיה) לא תמיד מבין הכל בפעם הראשונה.
אני מניח שלשנינו יש פחות או יותר את אותה הדעה על הנושאים הללו כך שנראה לי שאתה די מתפרץ לדלת פתוחה.
אני לא חושב שיש לי מה לתרום לחבר'ה האלו הם יודעים את עבודתם, בזה אני בטוח.
וגם אני (חכם ככל שאהיה) לא תמיד מבין הכל בפעם הראשונה.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
יואב ידידי.....שיהיה לכולנו חג שמח!!
וזה הזמן לכמה צלילות לניקוי הראש.....
צורי.
צורי.
- משתמש חסום
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד