דעתכם על ציוד
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
דעתכם על ציוד
מדובר בחגור (חגורה, נרתיק ופאוצ'ים). חשבתי על CRSPEED, אבל עכשיו הוצע לי סט של AMADINI. מה דעתכם עליהם? האם הייתם ממליצים על חברה אחרת כלשהי?
אני מעדיף לקנות בארץ, אבל אם יש משהו כדאי במיוחד, גם להזמין באינטרנט זו אופציה (שאני לא מת עליה)
אני מעדיף לקנות בארץ, אבל אם יש משהו כדאי במיוחד, גם להזמין באינטרנט זו אופציה (שאני לא מת עליה)
- סליקאי כסף
Re: דעתכם על ציוד
לטעמי האישי, גוסט של אמדיני הוא נרתיק הרבה יותר מהיר ואיכותי מ-CRSPEED.
לצערי, בגלל חוסר התאמה בעבר עם האקדח, נאלצתי להפרד מהגוסט שלי, ואני עם CRSPEED.
לצערי, בגלל חוסר התאמה בעבר עם האקדח, נאלצתי להפרד מהגוסט שלי, ואני עם CRSPEED.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
שניהם מצויינים לי יש גם CRSPEED וגם נרתיק של יגאל סטרניק (עבור היריחו שלי) והוא גם מצויין.
אופנועים,נשים (היום רק אחת --מה נעשה),אקדחים,רובים,פול,צלילה טכנית ולא בסדר הזה כל הזמן
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
ומהיום חבר גאה במועדון הפרגית המשוגעת
לכל נרתיק יתרונות וחסרונות. אין נרתיק ללא חיסרון וכולם מבוססים פחות או יותר אחד על העקרונות של השני(אף אחד לא המציא את הגלגל). GHOST, CRPSEED, GUGA, Limcat, SPeedSec, Arredondo, BLADETECH DOH, ניסיתי, ראיתי, ושיחקתי עם כולם.
דוגמה : GHOST ללא נעילה, מתכון לאסון. לעומתו, CR SPEED, ניתן 'להקפיץ' את האקדח מלטה למעלה במצבים מסויימים גם בנעילה. מצד שני, CRSPEED הרבה יותר וורסטילי מכיוון שמתאים כמעט לכל סוגי האקדחים(בעזרת שני המתאמים שמגיעים איתו(חוץ ממספר דגמים), בעוד שה-GHOST מתאים לדגמים ספציפים. וזה עוד ממשיך...אחד עם מעמד לקנה והשני בלי...וכו'.
יהיה לך יותר זול להזמין מחו"ל מאשר בארץ. נקודה(מבחר בארץ...לא קיים. יש לך יצרן מקומי-יגאל ס. והשאר זה פחות או יותר שני ברנדים שמדוסקסים פה באשכול הנ"ל).
אתה צריך להתנסות ולראות מה נוח לך(סוג האקדח גם קובע). קח CR SPEED מאחד החברים או GHOST ונסה.
רוב יורי הירי מעשי בעולם מתחלקים ל-CR SPEED ו-GHOST. יש כמובן גם דברים אחרים, חלקם אף ליורים מתקדמים יותר פחות(לא הייתי ממליץ ליורה מתחיל-ואני לא רומז שום דבר, לירות ב-GHOST. נרתיק רגיל ולאחר מכן אט אט, CR SPEED או BLADETECH DOH ומשם להתקדם).
דוגמה : GHOST ללא נעילה, מתכון לאסון. לעומתו, CR SPEED, ניתן 'להקפיץ' את האקדח מלטה למעלה במצבים מסויימים גם בנעילה. מצד שני, CRSPEED הרבה יותר וורסטילי מכיוון שמתאים כמעט לכל סוגי האקדחים(בעזרת שני המתאמים שמגיעים איתו(חוץ ממספר דגמים), בעוד שה-GHOST מתאים לדגמים ספציפים. וזה עוד ממשיך...אחד עם מעמד לקנה והשני בלי...וכו'.
יהיה לך יותר זול להזמין מחו"ל מאשר בארץ. נקודה(מבחר בארץ...לא קיים. יש לך יצרן מקומי-יגאל ס. והשאר זה פחות או יותר שני ברנדים שמדוסקסים פה באשכול הנ"ל).
אתה צריך להתנסות ולראות מה נוח לך(סוג האקדח גם קובע). קח CR SPEED מאחד החברים או GHOST ונסה.
רוב יורי הירי מעשי בעולם מתחלקים ל-CR SPEED ו-GHOST. יש כמובן גם דברים אחרים, חלקם אף ליורים מתקדמים יותר פחות(לא הייתי ממליץ ליורה מתחיל-ואני לא רומז שום דבר, לירות ב-GHOST. נרתיק רגיל ולאחר מכן אט אט, CR SPEED או BLADETECH DOH ומשם להתקדם).
SPS - מתקרב לשלמות...
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד