עזרה בזיהוי ובקשה להמלצה...

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

עזרה בזיהוי ובקשה להמלצה...

על ידי lior_baruch » 12 יוני 2009, 13:35

שלום לכולם,

לאחר שנים רבות של 'משחקים' עם אקדחים מחוסרי הגיון כגון נשר המדבר 0.44, 0.5 ודומיהם, אני מחפש אקדח שאוכל לשאת באופן מוסלק ככל שניתן, קטן יחסית (שזה אומר גדול יותר מהגלוק 26).

אני לא יורה בירי מעשי, לא מתחרה, לא טווח בשום מקום שאינו המטווח בו אני מבקר אחת לחודש ויורה להנאתי תוך שיפור מיומניות קליעה בעיקר וכן טכניקות שונות ובעיקר משונות, כך שאין צורך שהאקדח יהיה top of the line לתחומו אך מצד שני לא משהו שאחרי 200 יריות יבקש לנוח כי חם לו :mrgreen:

אתחיל בשאלה.... מה זה? http://bultransmark.net/images/New_cherokee.jpg (התשובה "אקדח" ידועה מראש... איזה דגם? יצרן? :lol: )

מצאתי תמונה של הנ"ל ברשת, הגודל נראה לי בול מה שאני מחפש כך שאם זה הנ"ל או דומיו, אשמח להמלצות/שמות/דגמים וכמובן אם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את מה שממליצים, כדי שאת שלב הדיבור אוכל להפוך למימוש :D

שאלות זיהוי נוספות... חיפשתי בגוגל תמונות של Compact Pistol, הצלחתי לזהות חלק מהיצרנים אך לא את הדגמים הספציפיים..

http://www.spareammo.com/posters/baby-eagle_400x300.jpg

http://www.aceros-de-hispania.com/image/norica/p22-air-pistol.jpg

זה נראה מעניין במיוחד: :D
http://www.amtonline.com/article/photos/1222174317263_tool_f1_03.jpg

תודה רבה מראש!!

ליאור.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

Re: עזרה בזיהוי ובקשה להמלצה...

על ידי יריב11 » 12 יוני 2009, 13:51

היי ליאור לפי סדר יורד
1.בול צ'ירוקי תוצרת בול טרנסמרק ישראל
2.יריחו 941 עם צינה פולימרית תוצרת IWI ישראל
3.אקדח אוויר חיקוי של וולטר P-22 תוצרת נורינקו

את הרביעי אני חושב שתוכל להשיג ללא רישיון ולהתאמן איתו אפילו בבית אני חושב שהוא מגיע עם נרתיק מהחברה.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי lior_baruch » 12 יוני 2009, 16:55

יריב11 כתב:היי ליאור לפי סדר יורד
1.בול צ'ירוקי תוצרת בול טרנסמרק ישראל
2.יריחו 941 עם צינה פולימרית תוצרת IWI ישראל
3.אקדח אוויר חיקוי של וולטר P-22 תוצרת נורינקו

את הרביעי אני חושב שתוכל להשיג ללא רישיון ולהתאמן איתו אפילו בבית אני חושב שהוא מגיע עם נרתיק מהחברה.

תודה על העזרה בזיהוי, התקדמתי שלב... :idea:

אם מישהו יכול לתת חוות דעת על הבול צ'ירוקי קומפקט ואם מישהו יודע מה ההבדל בינו לבול צ'ירוקי G אז בכלללל נחמד מאוד יהיה :wink:

את הוולטר P-22 ה"אמיתי" ניתן לרכוש בארץ?

תודה!
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי יריב11 » 12 יוני 2009, 17:01

הייתי אומר שאתה שוב מתפזר

מה מטרת האקדח?

אם זה סתם ירי כיף אז אני חושב שאפשרי להביא את הוולטר 0.22 לארץ אבל זה עלול להיות בפרוצדורה קצת ארוכה
אני יודע שלאחד הסוחרים בארץ יש סיג סאואר מוסקיטו אבל אני לא מכיר מישהו עם וולטר
בכל מקרה לא הייתי ממליץ על אקדח 0.22 אם יש לך רק רישיון אחד ואתה מעוניין באקדח שישמש אותך גם להגנה עצמית
אני הייתי הולך על משהו לא אקזוטי ואף עדרי במקצת כמו גלוק 26 או 19 שהינו גם אקדח קל גם 9 מ"מ וגם זמין ונפוץ בארץ
לגבי שני האקדחים שהזכרת למעלה גם הם אופציות לא רעות מאחר ולשניהם יש אבא ואמא בארץ ולכן יהיה יחסית קל לטפל ולשדרג אותם

בהצלחה
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי glockbuster » 12 יוני 2009, 17:03

אם אתה רוצה אקדח עם מנגנון CZ75
אז לך למאיר רוט ותראה את הCZ 75 P-07 DUTY
http://www.czub.cz/index.php?p=32&idp=1 ... 50&lang=en

ואת CZ 75 D COMPACT (CZ 75 P-01)
http://www.czub.cz/index.php?p=32&idp=1 ... =7&lang=en

אני מאוד מתרשמתי לטובה מהDUTY
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי lior_baruch » 12 יוני 2009, 17:26

יריב11 כתב:הייתי אומר שאתה שוב מתפזר

מה מטרת האקדח?

אם זה סתם ירי כיף אז אני חושב שאפשרי להביא את הוולטר 0.22 לארץ אבל זה עלול להיות בפרוצדורה קצת ארוכה
אני יודע שלאחד הסוחרים בארץ יש סיג סאואר מוסקיטו אבל אני לא מכיר מישהו עם וולטר
בכל מקרה לא הייתי ממליץ על אקדח 0.22 אם יש לך רק רישיון אחד ואתה מעוניין באקדח שישמש אותך גם להגנה עצמית
אני הייתי הולך על משהו לא אקזוטי ואף עדרי במקצת כמו גלוק 26 או 19 שהינו גם אקדח קל גם 9 מ"מ וגם זמין ונפוץ בארץ
לגבי שני האקדחים שהזכרת למעלה גם הם אופציות לא רעות מאחר ולשניהם יש אבא ואמא בארץ ולכן יהיה יחסית קל לטפל ולשדרג אותם

בהצלחה

המטרה היא אקדח לנשיאה (גם אם לא יומיומית) וניתן להסלקה ובין היתר גם להגנה עצמית ולכן 0.22 יוצא מהתמונה מבחינתי. הגלוק 26, כפי שרשמתי למעלה, מעט קטן לי וכמי שהחזיק בגלוק 17C במשך קרוב ל-5-6שנים "בא" לי על משהו אחר קצת..

הבול עניין אותי מאוד, אשמח אם מישהו שיש לו כזה יוכל לספר מעט ולהלל/לשבח/להקניט/להלעיז.

תודה!

ליאור.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי צלנר ערן » 12 יוני 2009, 21:27

הבול אקדח אמין ונוח - גם לרבים בעלי כפות ידיים קטנות. חסרונו בכך שהכוונת הקדמית יצוקה וקבועה מה שאומר שלא ניתן להחליף לכוונות טריטיום שזורחות בלילה. שלא לדבר על מכה חזקה או מעיכה קלה שבכלל תחייב החלפת צינה או בניה מחדש של הכוונת. היריחו החדש והפולימרי נותן תשובה טובה לבעיה זו בטווח מחירים דומה . בנוסף יש לו קנה מודרני בשיטה ה"גלוקית" הידועה. האיכות של אקדחי הסי.זד מצויינת גם היא ואין ספק שגם מהם תוכל להינות מאוד - לראיה כל יורי הירי המעשי + יורים אחרים שמאוהבים בהם מאד. אני הייתי בוחר את הבחירה ה"ציונית" וקונה תוצרת הארץ - כמובן את היריחו. גש למיטווחי מאיר רוט ולהב והחזק את האקדחים בידיך - מה שהכי עושה לך נעים ביד (נשמע רע) ובירי - זו החתונה הבאה...
ספר מה החלטת.
ערן
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי Webart » 12 יוני 2009, 22:49

צלנר ערן כתב:בנוסף יש לו קנה מודרני בשיטה ה"גלוקית" הידועה.

א. ממש לא שיטה "גלוקית", היא קיימת בכלים רבים אחרים שנים רבות לפני שבגלוק חשבו להשתמש בה.
ב. כמות הצלעות בגלוק שונה מכמות הצלעות שבקנה היריחו.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי צלנר ערן » 13 יוני 2009, 09:36

כשאתה צודק אי אפשר להתוכח.... :wink: :wink: :wink:
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד