כוונות גלוק שיצאו מאיפוס?

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: כוונות גלוק שיצאו מאיפוס?

על ידי Cybrosh » 30 יוני 2009, 01:03

סלבו,

"נאמר" לי גם באיזה כסף לשלם ועל חשבון מה זה צריך לבוא...?

קיבלת עצה ממספר אנשים, TAKE OR LEAVE IT.

נסיעות למטווח, תיקון ע"י נשק מורשה, ואיפוס(כולל תחמושת)כל כמה עשרות/מאות כדורים, גם עולים כסף.

מבחינתי אתה יכול לירות גם בלי כוונות.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי אישגדול » 30 יוני 2009, 06:35

קראון כתב:האם למפרו יש כוונות ברזל רגילות של 3 נקודות לבנות (להבדיל מכוונות הטריטיום שלהם)?

האם גם אקדחי גלוק 26 כ"ד שמגיעים "מהמפעל" עם כוונות טריטיום של טריג'יקון עוברים חיזוק בדבק לוקטייט?

אקדחים שיוצאים כיום מהמפעל עם כוונות טריטיום לא עוברים חיזוק בלוקטייט, מאחר והכוונת הקדמית מסומררת שם ולא מותקנת עם בורג. אלה שמותקנות בהם כוונות של מפרולייט מחוזקים עם לוקטייט. ולא, אין למפרולייט כוונות ללא טריטיום - ההתמחות שלהם היא בטריטיום, לא בברזל שמסביב.
סלבו - גם אם כלכלית אתה לא יכול להתקין כרגע מפרולייט, בכל מקרה אני ממליץ לך להחליף את הכוונת האחורית באחרת, כי הכוונת המקורית שלך שחוקה ונעה חופשי מידי במסילה. תמצא בכל מטווח עשרות כוונות מקוריות שפורקו מאלה שהתקינו מפרולייט, יבקשו ממך גרושים עליהן, אם בכלל. אני ממליץ לוותר על הכוונת המתכווננת ולהתקין את הפשוטה.
לגבי /שאלתך על איפוס מדוייק - זה לא מהווה בעיה, ממרכזים את הכוונת האחורית עפ"י העין ובודקים בירי.פוגע ימינה? קח את הכוונת טיפה שמאלה ובדוק שוב. אין מה לחפש איפוס של רובה צלפים באקדח, לא סופרים כאן קליקים
I think, therefore I am. I think
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי צלנר ערן » 30 יוני 2009, 06:45

ניתן להשתמש לכיוונון בתותב קנה שמסמן בקרן לייזר את הנק' פגיעה. חשוב להשתמש במתאם שיתאים לקנה שלך. ואח"כ לבדוק בירי. אם יש לך "RANSOM REST" שזהו מתקן דמוי מלחציים המשמש לבדיקת הדיוק באקדח בירי - גם זו אפשרות. בכל מקרה ניתן להשיג את שניהם
ב"BROWNELLS" אך מחירם גבוה בהרבה מהתקנת כוונות מפרו מצוינות ובדיקה בירי וקיזוז לסטיות כמו שהציעו לך מלומדי הקודמים.בשביל איכות משלמים והתוצאות לאורך זמן...מעניין כמה עולה עורך דין אם השתמשת בכוונות שידעת שהן לא תקינות באירוע וחלילה נפגע חף מפשע. :( :( :( אלה מטעמים לתביעה.
בכוונות המקוריות של גלוק אי אפשר אפילו להשתמש כמשקולת לחכה כי לדעתי הם צפות....
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי glockbuster » 30 יוני 2009, 07:17

סלבו
אני מבין מאיפו אתה מדבר כסף לא צומח על העצים

אבל מצד שני אנחנו מתעסקים בנשק, והנשק עליך מסיבה אחת להגן על עצמך בעת הצורך

אם חס וחלילה תשתמש בנשקך להגנה עלמית ולא תפגע איפו שצריך, אז שום תירוץ לא יעזור
(לא תוכל לעמוד מול שופט ולהסביר לו שלא היה לך מספיק כסף להחליף לכוונות טובות ולכן נאלצת להסתפק
בכוונת המקורית המחורבנת של הגלוק ובגלל זה משהו שלא היה צריך להפגע נפגע)
אצלי בקולט שכוונת אחורית החליטה לטייל בחופשיות האקדח היה מושבת עד להחלפה בכוונת טובה
כי לדעתי לא מתעסקים עם כוונות (זה כמו צמיגים ברכב) אם אתה לא יכול לפגוע היכן שכיוונת
אז אתה לא יכול לשאת את הנשק להגנה עצמית

(למען הסר ספק גם אני גירדתי בזמנו כסף שלא היה לי - כי בנשק לא מקצרים פינות)
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי Cybrosh » 30 יוני 2009, 07:56

קראון,

מהמפעל מגיעות כוונות לילה שהותקנו בתהליך STAKING(כ.קדמית) וב-CRIMPING(כ.אחורית). תהליך STAKING דומה למסמור, ותהליך CRIMPING הוא עיוות/קימוט הכוונת אל הצינה או ההיפך בכוח.

כללית - לכוונות אחוריות בעלות בורג מרכזי/קדמיות עם בורג צידי, משתמשים בד"כ בלוקטייט(גם במפעל).

כוונות טריטיום של גלוק מן המפעל -הכוונת עצמה של גלוק בעוד המבחנות/בקבוקונים בפנים(של האיזוטופ הזוהר)שייכות למפרולייט(ספקים של קימבר גם כן). יש בין 10-15 שנים אחריות. אפשר גם טריגי'קון(אבל לא כחול לבן כמו מפרו')עם 12 שנים אחריות.

לגבי איפוס, קיימים הרבה עזרים מ-REST שונים עד ל-BORE SIGHTS וכו' - השיטה הישנה והטובה חוסכת הרבה כסף.
נערך לאחרונה על ידי Cybrosh בתאריך 30 יוני 2009, 11:30, נערך פעם אחת בסך הכל.
SPS - מתקרב לשלמות...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי נועם » 30 יוני 2009, 10:47

סלבו,

נעשה את זה פשוט והוגן.

אם אין לך כסף לכוונות מפרולייט (מחיר הכוונות כולל התקנה הינו 480 ש"ח, אפשרי פריסה ל 10 תשלומים בכ"א) תבוא אלי למטווח ואתקין לך ללא חיוב כוונות פלסטיק מקורית - לא מתכווננת - של גלוק.

נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי סלבו » 30 יוני 2009, 12:46

Cybrosh, Glockbuster ושאר חברים...

ביקשתי הסבר מקצועי ומלומד (כמו שהרבה אנשים יודעים לתת בפורום) בנוגע לאיפוס הנשק שלי ואיפוס באופן כללי.

קיבלתי בשמחה את ההמלצות להתקין כוונות מסוג איכותי יותר.

עד כאן הכל טוב ויפה. מכאן, אני אחליט מה ואיך לעשות עם הנשק או עם הכסף שלי!

אין צורך בהטפות מוסר או בשיחות חינוך. אני לא ילד קטן ויודע מה ההשלכות של כונות לא מאופסות במקרה של ירי במתאר אזרחי (כולל המשא הנפשי של להרוג חף מפשע, חלילה) ולא צריך שיטיפו לי מוסר, ויחליטו בשבילי אם אני יכול לשאת את הנשק להגנה עצמית או שלא כדאי עד שאתקין את הכוונות (מאיפה יודעים "המחנכים" פה, שאני באמת נושא את הנשק להגנה עצמית ולא משתמש בו רק לירי כתחביב במטווח...?)

שורה תחתונה, תודה על העצות המלומדות (באמת תודה), אבל ההטפות מוסר והקביעה מה אדם צריך או לא צריך לעשות עם הכסף שלו או עם הנשק שלו (ולא רק בשרשור הזה...), היא לא מסוג הדברים שגורמים להיכנס לפורום כל יום וכמה פעמים ביום...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי HaNcH » 30 יוני 2009, 13:56

הם עושים את זה רק כי אכפת להם, אתה יודע...
כשאתה שואל שאלה אני מניח שאתה צריך לקחת בחשבון גם את הדבר הנוסף שלאדם יש להגיד, ככה זה וטוב שכך, זה יכול גם לעזור המון פעמים.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי סלבו » 30 יוני 2009, 14:37

הגבול בין אהבה מחבקת לאהבה חונקת הוא מאוד דק.

ולפעמים אנשים (לא רק פה) שוכחים את זה...
סמל אישי של המשתמש
סליקאי כסף
סליקאי כסף

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד