ירי תחושת "קצרה" בגלוק 17/19
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: ירי תחושת "קצרה" בגלוק 17/19
התחמושת הגיעה עם הנשר, שנקנה מאדם פרטי. כמו"כ החבילות ממש לא מלאות, אולי הוא ירה את חלקם
- סליקאי ארד

חחח סבבה...
בקיצור תודה על כל התגובות ואם יש לאנשים עוד מה להוסיף אשמח לדעת!
בקיצור תודה על כל התגובות ואם יש לאנשים עוד מה להוסיף אשמח לדעת!
- סליקאי ארד

Cybrosh כתב:תגיד את זה לסלבו - http://haslik.co.il/community/viewtopic.php?f=1&t=14285
אם יש לך עוד שאלות, זה המקום.
אני מבין שעדיין לא סיימת לכפות את דעתך...?
"ילדים, אני מבקשת לא לריב כאן!"

- סליקאי ארד

חס ושלום, תסתכל טוב טוב על התגובות שלי ושלך, ותגיד לי איפה כפיתי את דעותיי. כפי שאמרתי בעבר, ואני חוזר, קיבלת עצות, תעשה איתן מה שאתה חושב לנכון.
SPS - מתקרב לשלמות...
1- אני שוב חוזר ומודה גם לך באופן אישי וגם לכל מי שהגיב על שאלותיי, זה באמת מחמם את הלב!
2- הדבר הטוב היחיד בויכוחון של סלבו ושלך הוא שבינתיים מספר ההודעות שלי כבר עלה לתשע...
3- לא אני אמרתי שכפית את דעותיך ולכן גם לא אחפש, אבל שוב אני מודה לכם ובקשר אליך ולסלבו אני מאחל לכם שתלכו לטווח יחד ונמר עם גדי ירבץ.

2- הדבר הטוב היחיד בויכוחון של סלבו ושלך הוא שבינתיים מספר ההודעות שלי כבר עלה לתשע...
3- לא אני אמרתי שכפית את דעותיך ולכן גם לא אחפש, אבל שוב אני מודה לכם ובקשר אליך ולסלבו אני מאחל לכם שתלכו לטווח יחד ונמר עם גדי ירבץ.
- סליקאי ארד

Cybrosh, סליחה ששוב התנפלתי עליך - הייתי צריך לספור עד עשר לפני כתיבת הודעה לא שקולה מצדי. שלך, ליאור.
נערך לאחרונה על ידי ליאור45 בתאריך 30 יוני 2009, 16:19, נערך פעם אחת בסך הכל.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אופן המשא ומתן הישראלי, כפי שלמדתי במכללה לביטחון לאומי לא מזמן, הוא: "אם לא שכנעתי אותך אחרי שהסברתי לך את עמדתי 3 פעמים, זה סימן שאתה פנאטי או שאתה מטומטם"
ליאור - ממש לא לכך התכוונתי. הסיבה שאני מפנה בחזרה אל דבריי היא פשוטה ביותר. אנשים לא תמיד מבינים אחד את השני, במיוחד על הכתוב. אדם אחד התכוון לא' בעוד שני חשב על ב'. דוגמה טובה היא, אחד משאלותיו של צורי כשרק הצטרף לאתר, שם באשכול חוץ ממשתמש אחד או שניים, אף אחד לא הבין אותו וכולם התנצחו איתו. סלבו נעול על כך שהכתיבו לו מה לעשות ואיך. אני לא רואה כך את הדברים ולכן מבקש ממנו או אחרים לקרוא שוב את מה שכתבתי בתקווה שיראה גם את הפרספקטיבה שלי בעניין.
לגבי המגמה החוזרת
. מכבד את דעתך, אך אוסיף ואומר כפי שאמרתי בעבר לצורי(שוב הפנייה), הדיונים פה ציבוריים, ולאנשים מותר להביע את דעתם(גם אם לשון העברית שלהם לא לרוחך). מפריע לך או לאחרים? בבקשה - פנה אליי ישירות או להנהלת האתר.אנא, מצא את דרך המלך להימנע מהתנצחויות תוך כדי הבעת דעתך.
SPS - מתקרב לשלמות...
HaNcH כתב:בירושלים במגנום השודדים לוקחים 2.5 ש"ח על כל כדור לא כולל כניסה למטווח ועוד עושים לך טובה שאתה נכנס לטווח, ואם אתה לא קונה אצלם תחמושת אתה יכול לירות רק שלושים כדורים. ממש זוועה!
הנץ',
ברוך הבא לסליק,
אצלנו לא מקובל לדבר כך.
האם בדקת במטווחים אחרים? האם ראית הבדלים כאלה אסטרונומיים המצדיקים את הביטוי "שודדים"?
האם אין זו זכותו של בעל המטווח לגבות כסף עבור השימוש במטווח? הרי זהו עיסוקו ומקור פרנסתו? האם ישנם מטווחים אחרים המאפשרים לך לירות ללא תשלום ועוד בתחמושת שלא רכשת במקום?
לצערי, בגלל ההשתלחות שלך, אאלץ לבקשך לבדוק את הנושאים שהעלתי (כי אין לי שמץ של ספק שלא בדקת אותם בטרם חרצת דין), אם לא, אינך מותיר לי הרבה ברירות אלא למנוע ממך כתיבה עתידית בפורום עקב חריגה מכללי הכתיבה בו.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
דביר היקר-
ערכתי בדיקה שהיא לא מקיפה מדי ובהחלט לאור היחס שהוא לא מי יודע מה, לאור ההמלצות שקיבלתי מחברי להדיר את רגליי ממגנום ופחות לאור מחירי התחמושת- הכינוי שודדים (שאגב, נאמר בנימה מבודחת משהו, אך באמת את זה אין להבין מרשת האינטרנט) הוצמד לחנות. בפוסט אחר שכתבתי- כתבתי שהם גם נחמדים אך לא הייתי ממליץ ללכת לשם לאור כל זאת.
במטווחים אחרים בהם בדקתי- עולה פחות להיכנס למטווח, ואין איזו שהיא הגבלה כלשהיא לגבי כמות הכדורים שמותר לך לירות, מה גם שבפעם האחרונה שיריתי שם באתי מראש אחרי שקניתי אקדח ורציתי לבדוק שהוא עובד, באתי עם חבילה של 50 כדור ואמרתי שאני רוצה לרוקן אותם וללכת. לירות- לראות שהוא בסדר, עובד, לא נתקע- ארבע דקות ניסוי כלים- ולהמשיך לעיסוקיי. שם- לא, אתה יכול לירות רק 30. כנראה שממה שכתבתי לא הובן שאתה משלם על הכניסה למטווח, וגם אחרי ששילמת- אם לא קנית מהם את הכדורים אתה יכול לירות רק שלושים.
קודם "השתלחותי" בדקתי את הנושאים החשובים אותם העלית, ואם ברצונך למנוע ממני כתיבה עתידית בפורום זה (רבאק, נרשמתי רק היום?! אבל תעשה כחכמתך) אתה מוזמן לעשות כן, וחבל לי שכך. כמו כן חבל לי שהפוסט של אחי נהפך לריב כללי אחד גדול, למרות שניסיתי למנוע זאת, ראה הודעות מעליי.
וכן, הם יקרים. גם בכל דבר אחר. בחידושי רשיון, בציוד שמוכרים שם, ברכישת נשק וכדומה. או שאתה עובד איתם או שאתה לא מכיר את החנות או שאתה סתם נחמד מדי.
כל טוב. ואני שמח להצטרף למשפחת חברי הסליק.
כמו כן- למרות שחסמת אותי הרגשתי צורך להגיב מעל גלי האתר על הדברים שנאמרו פה ועל החסימה הברוטאלית הזו- יצרתי משתמש נוסף שבו אני שולח את ההודעה הזאת ולא אתחבר ממנו יותר. היו שלום, חבריי לנשק, אלא אם דביר יחליט שהוא חוזר בו מהחסימה המעליבה הזאת.
חנץ'.
ערכתי בדיקה שהיא לא מקיפה מדי ובהחלט לאור היחס שהוא לא מי יודע מה, לאור ההמלצות שקיבלתי מחברי להדיר את רגליי ממגנום ופחות לאור מחירי התחמושת- הכינוי שודדים (שאגב, נאמר בנימה מבודחת משהו, אך באמת את זה אין להבין מרשת האינטרנט) הוצמד לחנות. בפוסט אחר שכתבתי- כתבתי שהם גם נחמדים אך לא הייתי ממליץ ללכת לשם לאור כל זאת.
במטווחים אחרים בהם בדקתי- עולה פחות להיכנס למטווח, ואין איזו שהיא הגבלה כלשהיא לגבי כמות הכדורים שמותר לך לירות, מה גם שבפעם האחרונה שיריתי שם באתי מראש אחרי שקניתי אקדח ורציתי לבדוק שהוא עובד, באתי עם חבילה של 50 כדור ואמרתי שאני רוצה לרוקן אותם וללכת. לירות- לראות שהוא בסדר, עובד, לא נתקע- ארבע דקות ניסוי כלים- ולהמשיך לעיסוקיי. שם- לא, אתה יכול לירות רק 30. כנראה שממה שכתבתי לא הובן שאתה משלם על הכניסה למטווח, וגם אחרי ששילמת- אם לא קנית מהם את הכדורים אתה יכול לירות רק שלושים.
קודם "השתלחותי" בדקתי את הנושאים החשובים אותם העלית, ואם ברצונך למנוע ממני כתיבה עתידית בפורום זה (רבאק, נרשמתי רק היום?! אבל תעשה כחכמתך) אתה מוזמן לעשות כן, וחבל לי שכך. כמו כן חבל לי שהפוסט של אחי נהפך לריב כללי אחד גדול, למרות שניסיתי למנוע זאת, ראה הודעות מעליי.
וכן, הם יקרים. גם בכל דבר אחר. בחידושי רשיון, בציוד שמוכרים שם, ברכישת נשק וכדומה. או שאתה עובד איתם או שאתה לא מכיר את החנות או שאתה סתם נחמד מדי.
כל טוב. ואני שמח להצטרף למשפחת חברי הסליק.
כמו כן- למרות שחסמת אותי הרגשתי צורך להגיב מעל גלי האתר על הדברים שנאמרו פה ועל החסימה הברוטאלית הזו- יצרתי משתמש נוסף שבו אני שולח את ההודעה הזאת ולא אתחבר ממנו יותר. היו שלום, חבריי לנשק, אלא אם דביר יחליט שהוא חוזר בו מהחסימה המעליבה הזאת.
חנץ'.
- סליקאי ארד

חנץ', אני מקווה שלקרוא את האמור להלן תקרא והדבר יסייע בידך להבין :
חיפוש קצר בגוגל - "מנגנון נעילה בהכבדה" היה מעלה את 2 הקישורים הללו :
viewtopic.php?f=1&t=538&p=5330
viewtopic.php?f=1&t=2160
חיפוש קצר בגוגל - "מנגנון נעילה בהכבדה" היה מעלה את 2 הקישורים הללו :
viewtopic.php?f=1&t=538&p=5330
viewtopic.php?f=1&t=2160
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד