תחמושת +P+ באקדחי יריחו פולימרים

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: תחמושת +P+ באקדחי יריחו פולימרים

על ידי ramdishon » 01 יולי 2009, 08:08

בקשר ל- +P+, אני ממליץ שתשאל את היצרן, דרך האתר שלו. תקבל תשובה מוסמכת.
בזמנו שאלתי את השאלה הזו לגבי ברטה 92FS. התשובה שקיבלתי היתה שהם מאשרים עד +P, ולא יותר. קיבלתי טיפ נוסף- להתאמן במטווח קודם לשימוש מבצעי, כי האקדח מתנהג שונה מתחמושת סטנדרטית. נראה לי שזה רלוונטי גם במקרה שלך.
דרך אגב, לגבי התשובה של היצרן- זאת בניגוד למה שסופר לי במטווח, שהם ירו כמויות גדולות של +P+ בברטה ללא כל בעיה. לכן נראה לי שהדרך הנכונה ביותר היא לבדוק אצל היצרן.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי itamar » 01 יולי 2009, 09:05

ramdishon כתב:בקשר ל- +P+, אני ממליץ שתשאל את היצרן, דרך האתר שלו. תקבל תשובה מוסמכת.
בזמנו שאלתי את השאלה הזו לגבי ברטה 92FS. התשובה שקיבלתי היתה שהם מאשרים עד +P, ולא יותר. קיבלתי טיפ נוסף- להתאמן במטווח קודם לשימוש מבצעי, כי האקדח מתנהג שונה מתחמושת סטנדרטית. נראה לי שזה רלוונטי גם במקרה שלך.
דרך אגב, לגבי התשובה של היצרן- זאת בניגוד למה שסופר לי במטווח, שהם ירו כמויות גדולות של +P+ בברטה ללא כל בעיה. לכן נראה לי שהדרך הנכונה ביותר היא לבדוק אצל היצרן.

אף יצרן לא יתחייב לך על תשובה מוסמכת לגבי תחמושת +P+, כי בניגוד לתחמושת +P אין לה שום תקן בינלאומי מחייב, ולכל יצרן תחמושת יש הגדרה משלו ל-+P+.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי צלנר ערן » 01 יולי 2009, 12:15

תודה
האקדח הכי טוב בעולם - הוא זה שאצלך בשעת הצורך!!!לקרב אקדחים תיקח רובה!!!
מדריך ירי ולחימה,מכירת אביזרים וציוד-התמחות בחבילות מותאמות אישית, יעוץ מקצועי והכשרות מגוונות בתחומי ירי ונשק
www.arms.org.il- מוזמנים להיכנס לקישור
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד