עזרה בבחירת מצלמה DSLR
עזרה בבחירת מצלמה DSLR
אחרי הרבה קריאה בפורום שלכם ובפורומים מקצועיים , הגעתי למסקנה שאני צריך עזרה... הגיע הזמן לעבור ממצלמת הפוגי 5200
אני מעוניין לרכוש מצלמת DSLR- המטרה- תמונות של הילשים באירועים משפחתיים- גן בית ספר וכדומה, בתוך מבנה ומחוצה לו, עד כאן קל כולן עושות זאת. אבל...
אני מצלם הרבה תחרויות ספורט- טאקוונדו (אומנות לחימה הבת שלי ) אחרי מחקר קצר ובחינת התמונות שצולמו ע"י צלמים מקצועיים בתחרויות (לפי נתוני התמונות ב- 1600 ISO, 2.8 צמצם ומוקד 200 מ"מ) כמו גם העובדה שאני רוצה לצלם קרבות בוידאו (קרב בתחרות נערך ברוטו 10 דקות) + קריאה בהרבה מקומות הגעתי למסקנה שאחד מהבאים יתאים לי:
Canon D500
Nikon D5000
Nikon D90
לשאלתי- מה עדיף? ה- D500 וה- D5000 דומות במחיר לכל אחד יתרונותיה ה- D90 יותר יקרה משמעותית.
העם לקחת אותן עם ה- KIT שהן בעות איתו ולהוסיף עדשה של סיגמה או VIVITAR אן TAMERON 200 מ"מ? העם לקחת גוף + נגיד 28-200 של NIKKOR VR (עם ללכת על ניקון)
אודה לתשובתכם
ד.
אני מעוניין לרכוש מצלמת DSLR- המטרה- תמונות של הילשים באירועים משפחתיים- גן בית ספר וכדומה, בתוך מבנה ומחוצה לו, עד כאן קל כולן עושות זאת. אבל...
אני מצלם הרבה תחרויות ספורט- טאקוונדו (אומנות לחימה הבת שלי ) אחרי מחקר קצר ובחינת התמונות שצולמו ע"י צלמים מקצועיים בתחרויות (לפי נתוני התמונות ב- 1600 ISO, 2.8 צמצם ומוקד 200 מ"מ) כמו גם העובדה שאני רוצה לצלם קרבות בוידאו (קרב בתחרות נערך ברוטו 10 דקות) + קריאה בהרבה מקומות הגעתי למסקנה שאחד מהבאים יתאים לי:
Canon D500
Nikon D5000
Nikon D90
לשאלתי- מה עדיף? ה- D500 וה- D5000 דומות במחיר לכל אחד יתרונותיה ה- D90 יותר יקרה משמעותית.
העם לקחת אותן עם ה- KIT שהן בעות איתו ולהוסיף עדשה של סיגמה או VIVITAR אן TAMERON 200 מ"מ? העם לקחת גוף + נגיד 28-200 של NIKKOR VR (עם ללכת על ניקון)
אודה לתשובתכם
ד.
נערך לאחרונה על ידי דוד69 בתאריך 02 יולי 2009, 12:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
אולי דביר יכול לתרום מחוכמתו בעניין?
מילים כתרמילים...
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
- סליקאי כסף
Re: עזרה בבחירת מצלמה DSLR
ככלל עדשות הקיט של ניקון טובות יותר.
שאלה של העדפה אישית, התפריטים והגישה אל הפונקציות אחרת.
אם אתה נכנס לעולם הDSLR תכין את הכיס ותפנים שהזכוכיות מהוות את החלק הכבד בסיפור הזה.
חפש מצלמה עם ביצועי ISO טובים ונקיים, לדעתי זו ההעדפה הראשונה שלך כרגע.
שאלה של העדפה אישית, התפריטים והגישה אל הפונקציות אחרת.
אם אתה נכנס לעולם הDSLR תכין את הכיס ותפנים שהזכוכיות מהוות את החלק הכבד בסיפור הזה.
חפש מצלמה עם ביצועי ISO טובים ונקיים, לדעתי זו ההעדפה הראשונה שלך כרגע.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
תודה רבה צעדן
לפי נתוני הנייר והכתבות באינטרנט ל- canon d500 יש ביצועים טובים ב- ISO 1600, היא גם מגיע ל- ISO 3200 שהניקון לא מגיע אליה...
וזולה משמעותית, במחיר של ניקון D90 אני יכול לקנות Canon D500 וישאר 2000 ש"ח פנויים לעדשה...
לפי נתוני הנייר והכתבות באינטרנט ל- canon d500 יש ביצועים טובים ב- ISO 1600, היא גם מגיע ל- ISO 3200 שהניקון לא מגיע אליה...
וזולה משמעותית, במחיר של ניקון D90 אני יכול לקנות Canon D500 וישאר 2000 ש"ח פנויים לעדשה...
sagy_g כתב:אולי דביר יכול לתרום מחוכמתו בעניין?
תודה על המחמאות, אבל קטונתי, אני חדש לחלוטין בעולם ה-DSLR, אבל אני יכול להגיד דבר אחד: קראתי המון וחקרתי עוד יותר ("חקרתי" מתחרז עם "חפרתי", וכנראה לא בכדי) ואני רק יכול להגיד שיש בסליק אושיות צילום שלא יבישו שום פורום צילום המכבד את עצמו.
לפחות פרסונה אחת שכזאת, העלתה השבוע רעיון למפגש צילום, העשרה והחלפת ידע, אני ממש בעד.
ואם כבר ברכישות עסקינן, אחרי שחקרתי וגיששתי והכנתי את המצלצלין כדי לרכוש לעצמי תיק של לאו-אלפין שישלב נשיאת ציוד צילום + מחשב נייד לא קטן... גיליתי שאני בכיוון הלא נכון.
לחברת קאטה הישראלית (http://www.kata-bags.com) יש תיקים שיכולים לבייש את הציוד המתקדם ביותר בנמצא, אז למרות שהם מיוצרים בסין, מדובר במוצר סופר איכותי, אני ממליץ בחום רב, לעצמי רכשתי את ה-DR467
אגב, יש לי שתי המלצות לגבי חנויות המוכרות את התיקים של קאטה בהבדלי מחיר ענקיים מכל השאר.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
Nailicq קבל תיקון, המצלמות של ניקון מהדגמים שהזכרת הן בעלות ISO שבין 200 ל 3200.
זאת על פי דף נתונים רשמי של היצרן.
מצורף לינק http://www.nikonusa.com/Assets/Common-Assets/PDF/DSLR_Compare.pdf
זאת על פי דף נתונים רשמי של היצרן.
מצורף לינק http://www.nikonusa.com/Assets/Common-Assets/PDF/DSLR_Compare.pdf
- סליקאי זהב
כניקוניסט מושבע אני מליץ לך
לך על ניקון d90 יש בה הכל כולל קיט 18-200
למרות שהיא קצת יותר יקרה אבל להיום היא התשובה הטובה לצלם חובב/מקצוען.
כיום אני מצלם עם ניקון d80 עם עדשה 18-200 vr
בספטמבר אני יהיה בארה"ב ושם אני קונה ניקון d90
צריך להבין אין סוף לדגמים ואיכויות , כצלם חובב/מקצוען היא מספקת אותי בהחלט.
בהצלחה!
לך על ניקון d90 יש בה הכל כולל קיט 18-200
למרות שהיא קצת יותר יקרה אבל להיום היא התשובה הטובה לצלם חובב/מקצוען.
כיום אני מצלם עם ניקון d80 עם עדשה 18-200 vr
בספטמבר אני יהיה בארה"ב ושם אני קונה ניקון d90
צריך להבין אין סוף לדגמים ואיכויות , כצלם חובב/מקצוען היא מספקת אותי בהחלט.
בהצלחה!
סבי
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
sabi
sabi כתב:לך על ניקון d90 יש בה הכל כולל קיט 18-200
עד כמה שידוע לי, וניסיתי להשיג, לא קיים קיט 18-200, אלא רק 18-105, אלו המציעים "קיט" למעשה מרכיבים אותו לבד.
יתכן ואני טועה.
Webart כתב:sagy_g כתב:אולי דביר יכול לתרום מחוכמתו בעניין?
תודה על המחמאות, אבל קטונתי, אני חדש לחלוטין בעולם ה-DSLR, אבל אני יכול להגיד דבר אחד: קראתי המון וחקרתי עוד יותר ("חקרתי" מתחרז עם "חפרתי", וכנראה לא בכדי) ואני רק יכול להגיד שיש בסליק אושיות צילום שלא יבישו שום פורום צילום המכבד את עצמו.
לפחות פרסונה אחת שכזאת, העלתה השבוע רעיון למפגש צילום, העשרה והחלפת ידע, אני ממש בעד.
ואם כבר ברכישות עסקינן, אחרי שחקרתי וגיששתי והכנתי את המצלצלין כדי לרכוש לעצמי תיק של לאו-אלפין שישלב נשיאת ציוד צילום + מחשב נייד לא קטן... גיליתי שאני בכיוון הלא נכון.
לחברת קאטה הישראלית (http://www.kata-bags.com) יש תיקים שיכולים לבייש את הציוד המתקדם ביותר בנמצא, אז למרות שהם מיוצרים בסין, מדובר במוצר סופר איכותי, אני ממליץ בחום רב, לעצמי רכשתי את ה-DR467
אגב, יש לי שתי המלצות לגבי חנויות המוכרות את התיקים של קאטה בהבדלי מחיר ענקיים מכל השאר.
אני אשמח לדעת איזה חנויות, אני בדיוק בשלב "התיק".
- סליקאי כסף
אתם "יורים" ממש גבוה!
אני מצלם הן להנאתי (טיולים וארטעים משפחתיים) והן באופן מיקצועי/טכני. יש לי "בסך הכל" Nikon D40.
קניתי אותה עם עדשת קיט 18-55 והוספתי לצרכי האחרים עדשת זום 55-200 מ"מ VR ועדשת מאקרו 50 מ"מ.
במחיר הכללי שהשקעתי, קיבלתי חבילה פיצוץ.
אני מצלם הן להנאתי (טיולים וארטעים משפחתיים) והן באופן מיקצועי/טכני. יש לי "בסך הכל" Nikon D40.
קניתי אותה עם עדשת קיט 18-55 והוספתי לצרכי האחרים עדשת זום 55-200 מ"מ VR ועדשת מאקרו 50 מ"מ.
במחיר הכללי שהשקעתי, קיבלתי חבילה פיצוץ.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
אני מצלם עם ה D90 קיט 18-105
מצלמה קלה לתפעול, ידידותית למשתמש, נותנת שלל אפשרויות משחק ובאותה מידה מאפשרת צילום מאוד איכותי גם באוטומט
הגישה לפקדים השונים נוחה ומאפשרת צילום מהיר גם לא באוטומט
איכות התמונות מדהימה!!
צילום וידאו באיכות לא רעה (לא מצלמת וידאו, אבל עולה עשרות מונים על מה שהכרתי עד היום במצלמות הקומפקטיות)
אני משתמש בעיקר לצילומי משפחה, שקלתי לקנות את ה D40 בגלל המחיר, בסוף החלטתי לרכוש את ה D90 בזכות הוידאו שמבחינתי הוא מהותי ובזכות הביקורות שקראתי על איכות מעבד התמונה.
ה D90 זו הקניה הטובה ביותר שעשיתי מאז האקדח האחרון שקניתי (וכנראה עד האקדח הבא שאקנה
)
שחר
מצלמה קלה לתפעול, ידידותית למשתמש, נותנת שלל אפשרויות משחק ובאותה מידה מאפשרת צילום מאוד איכותי גם באוטומט
הגישה לפקדים השונים נוחה ומאפשרת צילום מהיר גם לא באוטומט
איכות התמונות מדהימה!!
צילום וידאו באיכות לא רעה (לא מצלמת וידאו, אבל עולה עשרות מונים על מה שהכרתי עד היום במצלמות הקומפקטיות)
אני משתמש בעיקר לצילומי משפחה, שקלתי לקנות את ה D40 בגלל המחיר, בסוף החלטתי לרכוש את ה D90 בזכות הוידאו שמבחינתי הוא מהותי ובזכות הביקורות שקראתי על איכות מעבד התמונה.
ה D90 זו הקניה הטובה ביותר שעשיתי מאז האקדח האחרון שקניתי (וכנראה עד האקדח הבא שאקנה

שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
דביר,
אצל ספקים אחרים שהם לא פוטו "הדר" היבואן הרישמי של ניקון
ה- d90 נמכרת עם עדשה 18-200
אך תמיד אפשר לעשות שידרוג בזמן הקניה תמורת תוספת במחיר.
להלן דוגמא:
http://www.cameramia.co.il/ViewProduct. ... uy&ID=1778
http://www.wisebuy.co.il/shopCompare.as ... &PID=34664
רק שכאן המחיר ממש מופקע עבור קיט !!!!
אצל ספקים אחרים שהם לא פוטו "הדר" היבואן הרישמי של ניקון
ה- d90 נמכרת עם עדשה 18-200
אך תמיד אפשר לעשות שידרוג בזמן הקניה תמורת תוספת במחיר.
להלן דוגמא:
http://www.cameramia.co.il/ViewProduct. ... uy&ID=1778
http://www.wisebuy.co.il/shopCompare.as ... &PID=34664
רק שכאן המחיר ממש מופקע עבור קיט !!!!
סבי
sabi
sabi
סאבי,
הוא שאמרתי, זה לא קיט, אלא עסקת חבילה בהרכבה עצמית של הספק, ומכאן המחירים ההיסטריים.
אגב, בקניה של שני הרכיבים, חדשים, בנפרד, תשלם סכום נמוך יותר ממה שקמרה-מיה או MDK מבקשים.
הוא שאמרתי, זה לא קיט, אלא עסקת חבילה בהרכבה עצמית של הספק, ומכאן המחירים ההיסטריים.
אגב, בקניה של שני הרכיבים, חדשים, בנפרד, תשלם סכום נמוך יותר ממה שקמרה-מיה או MDK מבקשים.
יש לזכור שישנן חנויות אשר מוכרות מצלמות ועדשות ניקון מיבוא "מקביל" לנציג הרשמי הדר.
מחירי מצלמות ועדשות זולים לעומת מחירי החנויות שמוכרות ציוד של הדר.
מצלמות ועדשות אלו הן לא באחריות הדר ועשויה להיות עם זה בעיה.
אני אישית ממליץ לקנות אצל יוגנד, השרות מקצועי אדיב ואמין.
שבת שלום
מחירי מצלמות ועדשות זולים לעומת מחירי החנויות שמוכרות ציוד של הדר.
מצלמות ועדשות אלו הן לא באחריות הדר ועשויה להיות עם זה בעיה.
אני אישית ממליץ לקנות אצל יוגנד, השרות מקצועי אדיב ואמין.
שבת שלום
- סליקאי זהב
ronen k כתב:אני אשמח לדעת איזה חנויות, אני בדיוק בשלב "התיק".
הראשונה:
פוטו שוורץ
טלפון: 1800800815, 1700706263
פקס: 026251405
כתובת: בן הלל 11, מדרחוב, ירושלים
השניה, בה אני קניתי לבסוף:
קמרה פלוס, רעננה
מול קניון רננים
(אשתדל לצרף פרטים מדוייקים מאוחר יותר)
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד