מקורות הנשק של העולם התחתון ...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מקורות הנשק של העולם התחתון ...
הרמטכ"ל,
לטיפולך אודה.
אגב, בעמדה שבצומת הנ"ל, החייל שמתייבש ונושם אוויר מזוהם, לא יכול לשלוט על כל הצומת, כי השלט עם שם הרחוב מפריע לשדה הראייה שלו, אי לכך, אינו שולט בתצפית ואש על המרחב אותו הוא אמור לאבטח...
קצין האבטחה ? אייכה ?
להפריט את האבטחה במחנה הקרייה לאלתר ...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3748060,00.html
לטיפולך אודה.
אגב, בעמדה שבצומת הנ"ל, החייל שמתייבש ונושם אוויר מזוהם, לא יכול לשלוט על כל הצומת, כי השלט עם שם הרחוב מפריע לשדה הראייה שלו, אי לכך, אינו שולט בתצפית ואש על המרחב אותו הוא אמור לאבטח...
קצין האבטחה ? אייכה ?
להפריט את האבטחה במחנה הקרייה לאלתר ...
חייל הותקף ליד הקריה בתל אביב ונשקו נגנב; מצבו קל
פורסם: 17.07.09, 09:00
חייל בן 23 נפצע באורח קל לאחר שהותקף במרפאה הסמוכה לקריה בתל אביב. הוא פונה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים איכילוב בעיר.
המקרה אירע בעת ששני חיילים אבטחו את המרפאה בפינת הרחובת בגין וקפלן בתל אביב. אחד מהם הבחין כי חברו לא שב זה זמן-מה וכשהלך לבדוק - מצא אותו מתבוסס בדמו על הרצפה. נשקו של החייל הפצוע נגנב.
(אבי כהן)
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3748060,00.html
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
Re: מקורות הנשק של העולם התחתון ...
כן, מייד להפריט ולהביא את דחליי 9 השעות. הם יתנו פתרון יותר טוב
אם כבר מהעיתון, אז צריך להזכיר גם את הקצין בקריית אתא שנשקו M4 נגנב מעליו כאשר ישב עם חברתו על ספסל בחושך.
אז בוא נחליף גם אותו.
צריך להפנים את העובדה המצערת שאין שום בעיה לחטוף רובה סער מ90% מהחיילים והחיילות שמסתובבים איתם ברחובות, בקניונים, ובסמטאות חשוכות ומבודדות, ביום או בלילה.
אם כבר מהעיתון, אז צריך להזכיר גם את הקצין בקריית אתא שנשקו M4 נגנב מעליו כאשר ישב עם חברתו על ספסל בחושך.
אז בוא נחליף גם אותו.
צריך להפנים את העובדה המצערת שאין שום בעיה לחטוף רובה סער מ90% מהחיילים והחיילות שמסתובבים איתם ברחובות, בקניונים, ובסמטאות חשוכות ומבודדות, ביום או בלילה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
donduck כתב:צריך להפנים את העובדה המצערת שאין שום בעיה לחטוף רובה סער מ90% מהחיילים והחיילות שמסתובבים איתם ברחובות, בקניונים, ובסמטאות חשוכות ומבודדות, ביום או בלילה.
מסכים, לא רק שזה לא חוכמה לחטוף נשק משומר בקריה (לא בדיוק רמבו), אלא שאנחנו זוכרים איך בשנת 2000 ערבים לקחו נשקים לשני לוחמי גולני באוטובוס, הם אפילו לא חטפו, הם פשוט איימו בסכין לקחו והלכו.
זאת עוד סיבה שזה טוב שצימצמו את כמות האנשים שיכולים לצאת עם נשק לבית.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
כל מה שצריך לעשות: הדרכת החיילים בשימוש בכלי יריה ככלי נשק, תרגול שלושת העקרונות התקיפה בהם לפני כל עליה למשמרת.....זה יותר פשוט מנוהל התאפכות ברכב. לא צריכים איפוס לפני מבצעית.......רק כמה דקות של תרגול בהנחה שהחייל עבר אימון בו הפנים את טכניקת השימוש ב-אם-16 כבזנט!
צורי.
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
צורי כתב:כל מה שצריך לעשות: הדרכת החיילים בשימוש בכלי יריה ככלי נשק, תרגול שלושת העקרונות התקיפה בהם לפני כל עליה למשמרת.....זה יותר פשוט מנוהל התאפכות ברכב. לא צריכים איפוס לפני מבצעית.......רק כמה דקות של תרגול בהנחה שהחייל עבר אימון בו הפנים את טכניקת השימוש ב-אם-16 כבזנט!
צורי.
צורי תתבייש!! לא בזנ"ט, נשק קר.
בעצם נשק קר חם.
טוב, נשק חם קר.
נו, שיהיה בזנ"ט, רק תעזבו אותי בשקט.
I think, therefore I am. I think
וואלה, אני מתבייש....בושה צורי, שב בלול
צורי.
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
שומרים, מאבטחים, מתשמרים, מזקפפים ומעבכרסים. אנו בידיים טובות.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ב"ה
מה קרה ל6 מכות הנשק?!
אם מנסים לגנוב לך- תרביץ להם!
עד כמה שאני יודע, (ואני ממש לא מבין) אני זוכר שכל חייל מרמת רובאי !!02 ומעלה מכשירים בשיעורי מכות נשק....
מה קרה ל6 מכות הנשק?!
אם מנסים לגנוב לך- תרביץ להם!
עד כמה שאני יודע, (ואני ממש לא מבין) אני זוכר שכל חייל מרמת רובאי !!02 ומעלה מכשירים בשיעורי מכות נשק....
עת להרוג ועת לרפא (קהלת ג,ג)
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד