הנחיה חדשה: אין להגיע לאימון במטווח עם מכנסי ג'ינס!

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: הנחיה חדשה: אין להגיע לאימון במטווח עם מכנסי ג'ינס!

על ידי הצעדן » 16 יולי 2009, 16:50

כבר שנים הציבור אומר "התפילו מים" והממשלה בציון לא רוצה. מי ניצח ?
יוסי בן השש לא רוצה לתת את מטבע עשרה השקלים שאמא נתנה לו לבריון מכיתה ה'. מי ניצח ?
אתה רוצה עוד דוגמאות ? אם למישהו יש את היכולת לכפות את דעתו מכח חוק\תקינה\מעמד\תפקיד זה הופך את השרירותי באופן אוטומטי לנכון ?
"מי ניצח?" זו שאלה שמתאימה לגן שושנה.

ודרך אגב, זה ש"המשטרה כתבה" לא ממש מוסיף נופך של מקצועיות לעניין וזה במקרה הטוב.
אני חושב שלא התקבצו כל שוטרי מ"י יחדיו לשולחן ענק בפארק הירקון והחזיקו עט ארוכה מאוד ביחד. את ההנחיה כתב בעל תפקיד (או לפחות אני מניח כך) שכפי הנראה לא עשה את שעורי הבית שלו, אנשים יכולים לשגות לפעמים כידוע לך, גם אם אותו אדם בתפקיד גבר גבר שאקל רב אלוף המטה המתקדם לכתיבת הנחיות להכשרות.

וכמו שכתבו לפני, אפשר להוסיף את דחיסת החומר הנדרש לזמן לא סביר כדוגמה להחלטה לא מקצועית שזה גרוע עשרות מונים מאיסור הג'ינס המטופש הזה.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי yoav30 » 16 יולי 2009, 17:30

הצעדן כתב:אני חושב שלא התקבצו כל שוטרי מ"י יחדיו לשולחן ענק בפארק הירקון והחזיקו עט ארוכה מאוד ביחד. את ההנחיה כתב בעל תפקיד (או לפחות אני מניח כך) שכפי הנראה לא עשה את שעורי הבית שלו, אנשים יכולים לשגות לפעמים כידוע לך, גם אם אותו אדם בתפקיד גבר גבר שאקל רב אלוף המטה המתקדם לכתיבת הנחיות להכשרות.

כל שוטרי משטרת ישראל לא, אבל מי ש"מתמחה בתחום" כן. משטרת ישראל בתקופה האחרונה החלה בפיקוח קפדני על נושא ההכשרות, ולשם כך לקחו מחלקה קטנה והפכו אותה לאגף שלם (לא סתם מנופח כמו רוב האגפים במשטרה, אלא אגף עם אנשים מקצועיים וטובים). אותם אנשים החליטו מה שהחליטו מתוך שיקולים כאלו ואחרים. אני לא אומר שכולם נכונים, אבל הרבה מהם נכונים במסגרת האפשרית.
מצד אחד - רוצים רמת אבטחה טובה, מאבטחים בעלי יכולת לחימתית טובה, כושר גופני, יכולת ירי ויכולת ניתוח מצבים
מצד שני - להכשיר כזה מאבטח עולה כסף (רב), השכר שלו הוא גבוה, והמחיר של שעת מאבטח כזה היא גבוהה, כלומר הלקוח לא יוכל לעמוד במחיר של מאבטח כזה.

מה עושים? פשרות.

לא תמיד הפשרות טובות, אבל לפעמים אין ברירה. 3-5 ימי הכשרה עולים לחברת האבטחה לא מעט כסף והם לא מוכנים לשלם את המחיר הזה על כל שומר או מאבטח ברמה נמוכה. המשומר/מאבטח לא יוכל לשלם סכום כזה מכיסו, הלקוח בטוח לא ישלם, אז לא ניתן להכשיר כל שומר בקורסים בנפח זמן כזה.

וכמו שכתבו לפני, אפשר להוסיף את דחיסת החומר הנדרש לזמן לא סביר כדוגמה להחלטה לא מקצועית שזה גרוע עשרות מונים מאיסור הג'ינס המטופש הזה.

קורס 9 שעות הינו פשרה (לדעתי האישית, לא פשרה טובה, אבל זה מה יש כיום) בין חומר הלימוד הנדרש משומר ברמה הנמוכה ביותר, ובין זמן ההכשרה הנמוך ביותר הניתן.
יש חברות המממנות את עלות ההכשרה הזו, יש חברות המטילות את העלות על המאבטח, אבל מחיר הכשרה של 9 שעות הוא יחסית נמוך.

לא כל מה שקורה כיום בענף ההדרכה גלוי לעין, ולפעמים נראה כי התחום פרוץ לחלוטין וטפשי, אולם הפיקוח על חברות ההכשרה ועל המטווחים מתהדק מיום ליום, והביקורות הופכות מקצועיות יותר ויותר. גם הפורומים ברמות הגבוהות הופכים מקצועיים, ובתקווה שקורס 9 שעות יהפוך להיות זכרון נשכח.

(וכל זה ממישהו שאפילו לא הוסמך בגן שושנה)
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trooperglock » 16 יולי 2009, 18:50

הצעדן כתב:לא. אני לא מחפש.

אני רק מתוסכל מאוזלת היד שלנו ביציאה בקול זעקה ובמחאה מעשית על ההתנהלות בנוסח רפובליקת בננות.
לאן שלא תשלח מבטך תתקל במעשים, החלטות ומקרים שיגרמו לך להרים גבה לנוכח היותם הפוכים לרווחת הציבור.

אז זהו.... פה בדיוק נגעת בנקודה האמיתית, הבסיס והיסוד למרבית דייוני ה"עשו לי שתו לי אכלו לי" !!!!!

מדינת ישראל מנוהלת ע"י פקידות תאוות כח ופוליטיקאים קטנטנים מאד מאד מאד..... בכל מקום שרק תגרד את השטח תמצא רק שחיתות, בינוניות, אינטרסים אישיים, חוסר מקצועיות והמון גועל נפש.... קח לדוגמה את הפרסומים על הרקבת (טעות מכוונת)... פה כבר לא מדובר על ג'ינס כן או לא... פה כבר מדובר בדיני נפשות... עשרות ומאות נפשות מדי נסיעה.....

התפלה אמרת? ומה עם תחבורה ציבורית, מה עם כבישים? מה עם סל התרופות? מה עם בטחון לאזרח? מה עם נשיא לשעבר כנראה אנס? ועוד ועוד ועוד דוגמאות לרוב...

חבר טוב של אבי ז"ל.. יהודי חם ואוהב ישראל שהיה מאד עשיר - היה לו בנק פרטי בציריך - ישב פעם עם אבי ובשיחה נשאל מדוע הוא לא עושה עסקים בישראל.... הוא אמר שהוא מוכן לתרום הון לכל מטרה ראויה אבל לא יעשה כאן עסקים בשקל..... לשאלה מדוע- זו היתה תשובתו...."יהודים הם כמו דשן, פזר מעט בכל מקום והכל יפרח.... שים אותם ביחד בערמה צפופה.... סתם יסריח"

וכך לצערי ידידי נראת מדינת ישראל מודל 2009.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.

לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי הצעדן » 16 יולי 2009, 21:48

יואב, לא שאני מסכים עם כל מה שכתבת -אם כי מודע לבעייתיות בהתעקשות על פתרונות מושלמים- אני בהחלט מרוצה מהטיעונים המקצועיים, עם זה כבר אפשר לעבוד.

אני חייב לציין שאין לי דבר אישי נגד וגה ונגד חברים אחרים שמשרתים בכפיפה אחת עם הזרוע הזו (לא עושה אאוטינג) אבל עדיין ניתן למתוח ביקורת עניינית.

טרופ... זה כבר נושא לשיחה יותר מעמיקה (יענו ביצ'ינג), חמם את הבירות וקרר הפיצה ותקבע עם ארוך אחד ואתי.
למדתי כמה קללות חדשות בניב קנטוני.

דרך אגב, למרות שטכנית יש מידה של צדק בדברים המצוטטים, לי קשה מאוד הכללת יהודים ותכונות כמו במשפט. זה גורם לי לזוז באי נחת בכסא.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי trooperglock » 17 יולי 2009, 20:35

הצעדן כתב:
דרך אגב, למרות שטכנית יש מידה של צדק בדברים המצוטטים, לי קשה מאוד הכללת יהודים ותכונות כמו במשפט. זה גורם לי לזוז באי נחת בכסא.

לפתוח עיתון בבוקר או מהדורת חדשות בערב גורמים לי ליותר מסתם תזוזה של אי נוחות בכסא.. :twisted:

ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי הצעדן » 19 יולי 2009, 13:18

בגלל זה אני לא רואה חדשות ולא קורא עיתון. רק יקדם את התקפת הלב... :shock:
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי ליאור45 » 19 יולי 2009, 14:16

הצעדן כתב:בגלל זה אני לא רואה חדשות ולא קורא עיתון. רק יקדם את התקפת הלב... :shock:

Hear hear

Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי trooperglock » 19 יולי 2009, 17:12

ליאור45 כתב:
הצעדן כתב:בגלל זה אני לא רואה חדשות ולא קורא עיתון. רק יקדם את התקפת הלב... :shock:

Hear hear

ספר את זה להתקף שלי מ2004 ולשלושת התומכים שיש בצנרת :lol:

סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי הצעדן » 20 יולי 2009, 09:56

trooperglock כתב:
ליאור45 כתב:

Hear hear

ספר את זה להתקף שלי מ2004 ולשלושת התומכים שיש בצנרת :lol:

כבר שנים שאני מפרסם בעיתון הודעה שתקצירה הוא: "מחפש תומך נדיב" ולך יש שלושה.. אין צדק בעולם. :mrgreen:
מה אומר לך?! אנחנו יכולים רק לעשות מה שאפשר על מנת לשפר את המיקרוקוסמוס שבו אנחנו מתנהלים, לעשות טוב לסביבה, לחנך את הילדים שלנו להיות אזרחים מועילים (עם כל הקשיים שבאים לידי ביטוי באיזון שבין להיות "בן אדם" ללהיות "פראייר"), ולהכניס הרבה תקווה שיהיה יותר טוב ושדור העתיד ידע ללמוד לקחים ולישם אותם.
הראיה שלי פסימית משהו ויחד עם זה אני משתדל להתנהג כאילו לא, אחרת באמת לא תהיה תקווה לעתידם.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי מעשי

על ידי donduck » 20 יולי 2009, 11:42

מה אגיד לכם, מאד מרגש לקרא את מה שאתה כותבים.
אבל, איפה הקשר לג'ינס במטווח :?:
אולי נציע לדביר להקים פורום תמיכה? :?
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי צורי » 20 יולי 2009, 16:35

donduck כתב:
:?

במחלקה גריאטרית של הסליק :D

צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
משתמש חסום

על ידי גמ » 20 יולי 2009, 18:27

צורי כתב:
donduck כתב:
:?

במחלקה גריאטרית של הסליק :D
צורי.

עם הקוקו והסראפן :D
נערך לאחרונה על ידי גמ בתאריך 20 יולי 2009, 20:14, נערך פעם אחת בסך הכל.
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי גמ » 20 יולי 2009, 20:13

הנה הוכחה מדעית - מאמר שמתאר מחקר בנושא On the Automatic Association Between America and Aggression for News Watchers
מכאן: http://psp.sagepub.com/content/vol33/issue12/ (מאמר שלישי מלמעלה)
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד