ירי ללא רישיון במטווח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ירי ללא רישיון במטווח
שלום!
ברצוני לדעת אם יש מקומות זולים עבור מטווח. עד כה נאמר לי במספר מקומות שהמחיר זה 45 שקל כניסה, 40 שקל השכרת נשק ו150 שקל עבור כדורים.
אני מודה לזה שתחמושת ל0.45 היא יקרה, אך זהו לא המקרה. אני לא מבין איך כדור אחד ל9 מ"מ עולה 3 שקלים.
אשמח אם תעזרו לי או תמליצו לי על מטווחים יותר זולים באזורים הבאים: ירושלים, מעלה אדומים, אשדוד,רחובות,נס ציונה, ראשון לציון ויבנה.
תודה רבה!
ברצוני לדעת אם יש מקומות זולים עבור מטווח. עד כה נאמר לי במספר מקומות שהמחיר זה 45 שקל כניסה, 40 שקל השכרת נשק ו150 שקל עבור כדורים.
אני מודה לזה שתחמושת ל0.45 היא יקרה, אך זהו לא המקרה. אני לא מבין איך כדור אחד ל9 מ"מ עולה 3 שקלים.
אשמח אם תעזרו לי או תמליצו לי על מטווחים יותר זולים באזורים הבאים: ירושלים, מעלה אדומים, אשדוד,רחובות,נס ציונה, ראשון לציון ויבנה.
תודה רבה!
- סליקאי ארד
Re: ירי ללא רישיון במטווח
בתור יורה מזדמן, כזה שלא קשור לאף מועדון ולא יורה בצורה קבועה, אלו פחות או יותר המחירים שתשלם, וזה רק עבור ירי חופשי ללא הדרכה.
אם תנסה לעשות מנוי לשנה או תשלם מראש עבור מס' כניסות, תקנה כמות גדולה של כדורים שתישמר עבורך במטווח, אני בטוח שתקבל עיסקה הרבה יותר טובה מזו שציינת.
אם תהיה חבר במועדון קליעה או ירי מעשי - תקבל את הדילים הכי טובים.
אם תנסה לעשות מנוי לשנה או תשלם מראש עבור מס' כניסות, תקנה כמות גדולה של כדורים שתישמר עבורך במטווח, אני בטוח שתקבל עיסקה הרבה יותר טובה מזו שציינת.
אם תהיה חבר במועדון קליעה או ירי מעשי - תקבל את הדילים הכי טובים.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
Re: ירי ללא רישיון במטווח
סינגלאקשן כתב:שלום!
כמה צריך לעלות לדעתך? אם המטווחים יתנו את הכדורים בעלות הקרן, זה נראה לך?? בכל מקרה ישנם מקומות שעלות כדור 9X19 הינה 2 ש"ח בלבד.
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
3 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד