לינץ' בטיילת...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: לינץ' בטיילת...
ליאור45 כתב:האם מישהו מבין חברי הסליק נוהג בדרך קבע לשאת תרסיס פלפל בזמנו הפנוי?
תמיד.
באוטו, תרסיס פלפל בגודל של מיכל דאודורנט AXE.
עלי, תרסיס פלפל קשור בשרוך למחזיק המפתחות.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

שלום חברים!
לא מזמן איבדתי את כל הרשיונות בגין תקיפה וישבתי על הגדר בלי עבודה כמה חודשים כאשר אות קיין חרוט על מצחי וחרב דמוקלס מונפת מעל ראשי. היה לי מאוד קשה להוכיח שאחותי אינה זונה ( כמובן אין לי אחות ) ולמרות זאת במקרה של משפחת קרפ היתי שולף ויורה לפי הצורך. הזהרה מילולית ופיזית, ירי הזהרה, וירי לצורך עצירה ולא ניטרול. במקרה כזה הוריד במצח היה מתנפח והפיוזים נשרפים, פועל כמו שלמדו בצבא ואחר כך מחכה לגזר הדין.....צל"ש או טו"ר.
כל פעולה אחרת מצידי היתה גורמת לי התפוצצות הוריד למחרת בבוקר מול המראה וקצר רציני בראש שלא עשיתי כל שביכולתי להצילו. בעבודה תמיד מקפיד להזכיר וללמד ששימוש בנשק הינו מוצא האחרון......אני מאמין בזה וכך נוהג ביום יום!! אבל המקרה של משפחת קרפ עבר כל גבול ואחרי זיכוי שי דרומי השופטים יזהרו בפסקי הדין כדי לא להכניסנו למדרון חלק ממנו אין חזרה!
לפחות כך אני רואה את הדברים......
צורי.
לא מזמן איבדתי את כל הרשיונות בגין תקיפה וישבתי על הגדר בלי עבודה כמה חודשים כאשר אות קיין חרוט על מצחי וחרב דמוקלס מונפת מעל ראשי. היה לי מאוד קשה להוכיח שאחותי אינה זונה ( כמובן אין לי אחות ) ולמרות זאת במקרה של משפחת קרפ היתי שולף ויורה לפי הצורך. הזהרה מילולית ופיזית, ירי הזהרה, וירי לצורך עצירה ולא ניטרול. במקרה כזה הוריד במצח היה מתנפח והפיוזים נשרפים, פועל כמו שלמדו בצבא ואחר כך מחכה לגזר הדין.....צל"ש או טו"ר.
כל פעולה אחרת מצידי היתה גורמת לי התפוצצות הוריד למחרת בבוקר מול המראה וקצר רציני בראש שלא עשיתי כל שביכולתי להצילו. בעבודה תמיד מקפיד להזכיר וללמד ששימוש בנשק הינו מוצא האחרון......אני מאמין בזה וכך נוהג ביום יום!! אבל המקרה של משפחת קרפ עבר כל גבול ואחרי זיכוי שי דרומי השופטים יזהרו בפסקי הדין כדי לא להכניסנו למדרון חלק ממנו אין חזרה!
לפחות כך אני רואה את הדברים......
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
זהו מקרה מובהק המחייב מתן עונש מוות במדינתינו "הנאורה"!!!
במבי
במבי
- סליקאי כסף

bambi כתב:זהו מקרה מובהק המחייב מתן עונש מוות במדינתינו "הנאורה"!!!
במבי
בוא נתחיל קודם בחקיקה לעונשי מינימום לעברות חמורות שתכבול את ידי המערכת מללכת על עסקאות טיעון מבישות ועונשים מגוחכים, אחר כך נמשיך בחוק 3 המכות ואם זה לא יספיק וירתיע, נלך גם על הצעד הקיצוני הזה של עונש מוות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

איתמר ידידי!! מתברר שחומרת העונש לא מרתיע.
צורי.
צורי.
- משתמש חסום
זה לא מרתיע כי זה לא חומרה ולא עונש !!!צורי כתב:איתמר ידידי!! מתברר שחומרת העונש לא מרתיע.![]()
צורי.
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

חברים.....עבריין בזמן העבירה לא חושב על העונש! הוא חושב איך לא להיתפס! לכן מה שמרתיע זה סיכוי ואחוזי הלכידה.
צורי.
צורי.
- משתמש חסום
צורי כתב:איתמר ידידי!! מתברר שחומרת העונש לא מרתיע.![]()
צורי.
זה גם מרתיע וגם מרגיע.
אכיפה נחושה ובלתי מתפשרת של החוק עם אפס סובלנות מרתיעה ועובדת פלאים!
נכון שתמיד יהיו כמה מקרי קצה של אנשים ש"בלהט הקרב" עולה להם הדם לראש והם לא רואים בעיניים - אבל על הרוב המכריע זה פשוט עובד.
אצלינו בארץ פשוט אין אכיפה ויש זילזול מוחלט בחוק לכן כולם מרשים לעצמם לחגוג.
ברגע שתהיה אכיפה כמו שצריך אתה תרגיש בעצמך בהבדל.
אני גרתי בארה"ב כמה שנים. הבית שגרתי בו היה עשוי כמעט כולו מזכוכית, המפתח שלו היה מסובך כמו המפתח של תיבת הדאר שלי כאן ועל סורגים ולנעול את הדלת מי בכלל שמע!!!
משטרה? היו כל הזמן ניידות מפטרלות בשכונה. כל מי שנראה לא במקום היה נעצר ומתושאל על ידי השוטרים. למה? כי זו הייתה משטרה עירונית שממומנת מהארנונה והמפקד שלה כפוף לראש העיר.
10 קילומטר משם שכונה אחרת גרין פוינט שהתושבים שלה קוראים לה גאן פוינט. אתה נכנס לשם, אתה מרגיש כמו מטרה בלש"ביה בצאלים. כל הזמן יריות.. למה? זו שכונה עניה, אין לה משטרה משלה והניידות של HPD נכנסות לשם פעם ביובל. אין אכיפה אין חוק וסדר... ככה זה עובד.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:אני גרתי בארה"ב כמה שנים. הבית שגרתי בו היה עשוי כמעט כולו מזכוכית, המפתח שלו היה מסובך כמו המפתח של תיבת הדאר שלי כאן ועל סורגים ולנעול את הדלת מי בכלל שמע!!!
משטרה? היו כל הזמן ניידות מפטרלות בשכונה. כל מי שנראה לא במקום היה נעצר ומתושאל על ידי השוטרים. למה? כי זו הייתה משטרה עירונית שממומנת מהארנונה והמפקד שלה כפוף לראש העיר.
10 קילומטר משם שכונה אחרת גרין פוינט שהתושבים שלה קוראים לה גאן פוינט. אתה נכנס לשם, אתה מרגיש כמו מטרה בלש"ביה בצאלים. כל הזמן יריות.. למה? זו שכונה עניה, אין לה משטרה משלה והניידות של HPD נכנסות לשם פעם ביובל. אין אכיפה אין חוק וסדר... ככה זה עובד.
א.
אוו בקיצור יש ביטחון למי שיש לו אמצעים ויש ביטחון למי שלא .
זה קיים גם בארץ ידידי תנסה קסירה, הרצליה פיתוח ,צורן.
ביטחון צריך להיות לכווולם ,ולכן משטרה עירונית זה רעיון גרוע!
higt-power כתב:itamar כתב:אני גרתי בארה"ב כמה שנים. הבית שגרתי בו היה עשוי כמעט כולו מזכוכית, המפתח שלו היה מסובך כמו המפתח של תיבת הדאר שלי כאן ועל סורגים ולנעול את הדלת מי בכלל שמע!!!
א.
כל מילה של higt power חקוקה בסלע
הדרך למטרה לא פחות חשובה מהשגתה
higt-power כתב:itamar כתב:אני גרתי בארה"ב כמה שנים. הבית שגרתי בו היה עשוי כמעט כולו מזכוכית, המפתח שלו היה מסובך כמו המפתח של תיבת הדאר שלי כאן ועל סורגים ולנעול את הדלת מי בכלל שמע!!!
א.
איש יקר.. אין ביננו שום ויכוח. ביטחון צריך להיות לכולם בין אם בקיסריה או לוד ורמלה.
הדם של אף אחד לא אדום יותר מזה של אחיו גם אם יש לו כמה מליונים טובים בבנק.
הדוגמא הייתה בסך הכל להסביר את האפקט של אכיפה וענישה בלתי מתפשרים.
נוכחות של משטרה כל הזמן + חוקים מתאימים (חוק 3 המכות) פשוט מנקים את את הרחובות מפשיעה ושולחים את כל מי שצריך מאחורי סורג ובריח ואיפה שאין את זה הפשע חוגג!
כל יפי הנפש למינהם מתלוננים שבארה"ב אחוז האסירים ל-1000 תושבים הוא מבין הגבוהים בעולם..יודע מה, אם אותם אנשים נמצאים מאחורי סורג ובריח סביר להניח שהם הרוויחו את זה בכבוד!
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

- קוד: בחר הכל
הדוגמא הייתה בסך הכל להסביר את האפקט של אכיפה וענישה בלתי מתפשרים
עכשו בואו רגע נעזוב תקציבים, תקנים , ניידות, ציוד וכו' ולרגע נתרכז בקיים בשביל אכיפה בלתי מתפשרת צריך שוטר שרוצה לעשות ויודע שיש לו גב לעשות... עוד זכורים לי ימים בהם ראש משמרת היה מסיים בתדריך " קודם כל כמה מעצרים שיידעו שאנחנו בשטח" ולמילותייו היה גיבוי מלא אחר כך בפעילות.
היום כל שוטר רוצה רק "לגמור וללכת", כל ערס קטן מעז לקלל, להרים קול, לאיים, כל פרחה ישר צועקת "תעזוב אותו" ודוחפת ושורטת, כל אתיופי שניתפס נוהג שיכור ישר צועק "גזענות", כל אחד מ"בני דודנו" בפארק נחל חדרה מחייך לך בפרצוף בעוד הוא מפשפש בחמדותיה של הרוסיה התורנית מול עיניך והיא מחייכת לך בפרצוף בבוז...
אז כשלכל הסיטואציות הללו לשוטר אין מענה חוקי הולם, וגם אם יש מענה והוא מתפתח לעימות מילולי ופיסי לצערי בדיוק אז כל הקצינים נכנסים ל"בונקר" ומכסים תחת כי כל מה שמעניין זה הדרגה, הקידום והשקט התעשייתי.

למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
עכשו בואו רגע נעזוב תקציבים, תקנים , ניידות, ציוד וכו' ולרגע נתרכז בקיים בשביל אכיפה בלתי מתפשרת צריך שוטר שרוצה לעשות ויודע שיש לו גב לעשות... עוד זכורים לי ימים בהם ראש משמרת היה מסיים בתדריך " קודם כל כמה מעצרים שיידעו שאנחנו בשטח" ולמילותייו היה גיבוי מלא אחר כך בפעילות.
תסלח לי ידידי אבל אני ממש לא מסכים איתך.
בשביל אכיפה בלתי מתפשרת צריך שוטרים מקצועיים שרוצים ומעוניינים לעשות את העבודה כמו שצריך וכל השאר זה רק תרוצים מסוג של שתו לי אכלו לי..צריך רק רצון ושום דבר אחר לא!
תשמע, ארה"ב זו ארץ התביעות וכיסוי התחת.. תאמין לי שאם השוטרים האמריקאים היו נוהגים כמו השוטרים הישראליים כולם היו מושעים ובחקירות מח"ש. ובכל זאת יש שם אכיפה ויש שם הרתעה. אז איך אתה מסביר את זה?
אפשר לאכוף את החוק וגם לעבוד בצמוד לחוק ולנוהלים. ככה המשטרה תעשה מה שצריך וגם תיראה טוב יותר בעיני הציבור, כי לציבור יהיו ברורים כללי המשחק ורמת השירות שלהם הם זכאים מהמשטרה.
כשחייתי בארה"ב, אחת הבנות שלי צלצלה 911 ונתקה מבלי שידענו. אחרי שניה קיבלנו טלפון מהמוקדנית של המשטרה שאמרה שצלצלו 911 מהמספר הזה ונתקו ושאלה אם הכל בסדר. אני הייתי בשוק... והייתי יותר בשוק ששתי דקות אחרי שאמרתי שהכל בסדר, עצרה ניידת משטרה מול הבית שלי ושוטר דפק לי בדלת.
הייתי ממליץ לכל אחד לנסות לחייג 100 ולנתק, אני סקרן לשמוע על התוצאות...
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

trooperglock כתב:
זו היתה אחת הבעיות שגרמו למטוטלת לעבור לצד האומלל שבו היא נמצאת עכשיו.
שוטרים שביצעו מעצרים כי ציפו מהם לבצע אותם, לאו דווקא מוצדקים, שימוש לרעה בכוח, כסת"ח, אלימות, טיוח פשלות ופיברוק עדויות.
השוטרים דאז היו אנשים פשוטים הרבה יותר מהיום, רבים מהם חסרי השכלה והיו לא מעט שהכוח שיכר אותם עד כדי מעשים שלא ייעשו - ולכן היתה "תגובת נגד" של המערכת בדמות חוק כבוד האדם וחרותו - אותו תרגמו מייד העבריינים לחוק זכויות האדם וחרות העברין.
חיוני בעיני שיתקיימו שני דברים, במקביל:
1. שוטרים בעלי רמה אישית מסויימת ומעלה, שיידעו על מה לתת דגש ועל מה לא, ידעו לרסן את עצמם ולא להשתמש בכוח מופרז או לא לעצור מעצרי שווא.
2. גיבוי מערכתי לאותם שוטרים להשתמש בכוח
קודם כל כמה מעצרים שיידעו שאנחנו בשטח
זו היתה אחת הבעיות שגרמו למטוטלת לעבור לצד האומלל שבו היא נמצאת עכשיו.
שוטרים שביצעו מעצרים כי ציפו מהם לבצע אותם, לאו דווקא מוצדקים, שימוש לרעה בכוח, כסת"ח, אלימות, טיוח פשלות ופיברוק עדויות.
השוטרים דאז היו אנשים פשוטים הרבה יותר מהיום, רבים מהם חסרי השכלה והיו לא מעט שהכוח שיכר אותם עד כדי מעשים שלא ייעשו - ולכן היתה "תגובת נגד" של המערכת בדמות חוק כבוד האדם וחרותו - אותו תרגמו מייד העבריינים לחוק זכויות האדם וחרות העברין.
חיוני בעיני שיתקיימו שני דברים, במקביל:
1. שוטרים בעלי רמה אישית מסויימת ומעלה, שיידעו על מה לתת דגש ועל מה לא, ידעו לרסן את עצמם ולא להשתמש בכוח מופרז או לא לעצור מעצרי שווא.
2. גיבוי מערכתי לאותם שוטרים להשתמש בכוח
בשעת הצורך, ותתפלאו - בעיני כאשר אדם מעליב שוטר בפומבי עליו להיעצר מייד ואין לי בעיה שיחטוף סטירה על המקום.סביר
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

רוצים שוטרים טובים יותר? => שלמו משכורת סבירה.
רוצים רמת הוראה טובה יותר? => שלמו משכורת סבירה.
.
.
.
(אני יכול להמשיך עם עוד כמה מקצועות כמו רופאי חדר מיון ועוד ...)
רוצים רמת הוראה טובה יותר? => שלמו משכורת סבירה.
.
.
.
(אני יכול להמשיך עם עוד כמה מקצועות כמו רופאי חדר מיון ועוד ...)
יובל .
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
החיים הם הדבר המסוכן ביותר בחיים . עוד לא פגשתי מישהו שיצא מהחיים בחיים.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד