השוואה בין אקדחים

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: השוואה בין אקדחים

על ידי נוסע מתמיד » 19 אוגוסט 2009, 17:48

איתמר, למה אתה קורה מבחן פריסבי ?

יש לך הודעה בפרטי
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי solavi » 19 אוגוסט 2009, 21:00

ל-high power ברוך הנמצא
קורות חיי הם לא העניין, התרשמותי הסובייקטיבית מהאקדחים, כן, אבל מחמת הנימוס, אז אני מחזיק ברישיון לאקדח(ובאקדחים) קרוב ל-19 שנה, מעבר לכך אין לי כל רקע מקצועי בתחום הנשק, פרט להתעניינות אישית באקדחים אותם החזקתי ברבות השנים. אפילו לא ברמה של תחביב(יש לי תחביבים אחרים). החלטתי לכתוב באתר את המסקנות הלא מקצועיות שלי, מתוך מחשבת סיוע ללא מקצוענים כמוני שיש בבוודאי לא מעט(לכן ההקדמה של מה אני לא), מומחי נשק ככל הנראה לא זקוקים להתרשמותי.
אני מניח שקריאת השוואה בלתי אמצעית כזו בעבר הייתה מונעת ממני כמה שגיאות ברכישת אקדחים- "אבל לא בוכים על חלב שנשפך", לפחות הניסיון שלי אולי עשוי לסייע לאחרים. וכן, אני שמח על התעוררות הדיון ותגובות מכל סוג שיכולות לאשר, לחדש או להפריך את הכתוב.
אבי
סמל אישי של המשתמש
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי itamar » 20 אוגוסט 2009, 05:52

נוסע מתמיד כתב:איתמר, למה אתה קורה מבחן פריסבי ?

יש לך הודעה בפרטי

"מבחן frisbee" יודע מה זה פריסבי? זה אותה צלחת מעופפת שמשחקים איתה בים.
ב-1991 ה-DEA הוציא מכרז לרכישת אקדחים. אחד מהמבחנים שאקדחים האלו היו צריכים לעבור היה להטיח אקדח טעון כמו פריסבי על קיר בטון קשיח והאקדח היה צריך להמשיך לתפקד ללא שום בעייה. גלוק נכשלו במבחן הזה פעמיים.
1. הצינה פשוט יצאה בכמה מקרים מהמסילות
2. במקרים שהיא לא יצאה, האקדח עבר לירות אוטומט (למי שלא זוכר, מערכת ההדק בגלוק תלויה הרבה בחופש שיש בין הצינה לגוף)

גלוק ב-1992 עשו שני דברים
1. הוציאו עדכון של 6 חלקים (למעשה כל מערכת ההדק והנוקר) שפתר את בעיית הבטיחות
2. האריכו את המסילות של הגוף ולאחר כמה סדרות קיצרו אותם שוב בגלל שהארכה הזו גרמה לבעיות אחרות

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי donduck » 20 אוגוסט 2009, 08:13

קראתי את ההתרשמות הסובייקטבית שלך משלל האקדחים שציינת, ואין לי הרבה מה להוסיף היות ומדובר במשהו אישי. אף אחד לא חייב להתחבר לאקדח מסויים רק בגלל שבכמה מגזינים מסחריים מהללים אותו או שהוא מופיע בכמה סרטים יורה כדורי סרק לאחר שכל המעצורים הורדו בעריכה. :shock:
בכל זאת, אני חייב לציין שבניגוד לדעתך לפיה קשה להשיג אביזרים לקולט גברמנט או כל 1911 אחר אם תרצה, הרי שההיפך הוא הנכון. זוהי הפלטפורמה עם הכי הרבה אפשרויות של אבזור, חלקי AFTERMARKET, שיפורים (וקילקולים) ושלל תוספות מתוספות שונות.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

הקודם

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד