לינץ' בטיילת...
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: לינץ' בטיילת...
yuval כתב:רוצים שוטרים טובים יותר? => שלמו משכורת סבירה.
רוצים רמת הוראה טובה יותר? => שלמו משכורת סבירה.
.
.
.
(אני יכול להמשיך עם עוד כמה מקצועות כמו רופאי חדר מיון ועוד ...)
נכון - אבל לא רק.
שכר טוב מסייע לך להשיג עובדים יותר איכותיים ולשמור אותם מרוצים במידה מסויימת, אבל אין לו כל כך קשר לאיכות העבודה שתקבל מהם.
כמה אירגונים בארץ אתה מכיר שהעובדים מתוגמלים מעל ומעבר לתמורה שהם נותנים? חברת חשמל? רשות הנמלים? רכבת ישראל? והרשימה ארוכה...
הכל מתחיל ונגמר בניהול נכון.
אם המערכת רקובה מבפנים, לא יעזור לך כמה שתשלם וכמה תקציבים יהיו.
העובדים אולי ירוויחו יותר, אבל אתה תמשיך לקבל בדיוק את אותו השירות.
אני יכול להזכיר לך את בזק מלפני 20 שנה.. אנשים הרוויחו מצויין, אם אתה מספיק זקן את השירות שלהם אתה בוודאי זוכר.
מתי קרתה המהפיכה? כאשר בזק הופרטה והייתה שם מהפיכה ניהולית.
בתנאים ובשכר של העובדים דווקא פגעו, הם פתאום היו צריכים לעבוד קשה יותר, והיום אין מה להשוות בין בזק של אז לבזק של היום.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

תסלח לי ידידי אבל אני ממש לא מסכים איתך.
בשביל אכיפה בלתי מתפשרת צריך שוטרים מקצועיים שרוצים ומעוניינים לעשות את העבודה כמו שצריך וכל השאר זה רק תרוצים מסוג של שתו לי אכלו לי..צריך רק רצון ושום דבר אחר לא!
איתמר אני ממש לא בקטע של התנצחות איתך אבל אני טוען שעדיין או עד לאחרונה היו עדין המון שוטרים שרוצים ומעוניינים לעשות את עבודתם. אינני מתדיין איתך על רמת מיקצועיותם כי זו אינה תלויה בהם אלא במשאבים שמשקיעה בהם המערכת... אבל הרצון לשרת את האזרח ולשמור על רחובות חפי פשע קיים אצל רבים..... אממממ... כשאין להם גב, אין מסר שבא מלמעלה ש"כל עוד לא סרחת ובצעת את תפקידך כחוק - אנחנו כולנו.. מהקצין הזוטר ועד המפכ"ל, כולנו מאחוריך באש ובמים"... כל עוד האוירה הזו לא קיימת תקבל שוטרים שלא רוצים צרות.
לגבי תגובה וזמינות של משטרה... הרי לך נתון - בפרדס חנה -כרכור יש נקודת משטרה... בלילה יש ניידת אחת בסיור, הניידת הזו אמורה לכסות את פרדס חנה-כרכור, גבעת עדה, כפר גליקסון, בנימינה, אביאל, רגבים, עמיקם, אלוני יצחק,משמרות, כפר פינס,גן השומרון, עין שמר, עין עירון, תלמי אלעזר וגן שמואל..... היש צורך להוסיף מילה? רק לפרדס חנה-כרכור יש למעלה מ70שבילים וכבישים הם ניתן להכנס ולצאת מהישוב.... היש צורך להוסיף מילה?
אתה חושב שsupercupאמריקני מסוגל לתת שרות יותר טוב בתנאים הללו?
וקפיצה קטנה לנקודה אחרת..... אקסיומה - "כולם יודעים שבאמריקה לא כדאי להתחכם עם שוטר שעוצר אותך לבדיקה"
איך זה שכולם יודעים? ומדוע זה נכון? שוטר אמריקני לובש את מדיו המדוגמים להפליא בגאווה, המערכת נתנה לו את הטוב ביותר בציוד ובלבוש, הוא מצוחצח ומבריק וכל הופעתו אומרת סמכות.... לעומתו השוטר הישראלי.....
קישור לתמונה עדכנית למצב.... אני חושב שתמונה אחת אומרת הכל.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
trooperglock כתב:
קישור לתמונה עדכנית למצב.... אני חושב שתמונה אחת אומרת הכל.
ואני חשבתי דווקא לערוך השווא מול זה

בוא נעזוב את הדמגוגיה ונדבר לענין
אתה ידוע בוודאי לפחות כמוני את המצב במשטרה ומדברך אני לומד שאתה מתורגל היטב באותו תקליט שבור שכל כך
חביב על המערכת של אין אין ואין .
ואני שואל :
למה אין רכבים ?
כי המשטרה לא קונה רכב ,אוו כי המשטרה קונה את המיטב שבימטב אבל כאשר מגיעה רכב נאמר גיפ "מיצובושי קינג פיג'רו"
במקום לעבור לידי סיור שיבצע אכיפה בחופי הים ובשבילים הלא סלולים הוא הוא הופך לרכב ת"ש של המת"ח אז
מה יעשה הרמ"ס ??
יקח את האוקטביה החדשה ,ומה יעשה הרמ"ת ?,יקח את הולסווגן החדשה אז מה ישאר לסייר ???
איזה טנדר חבוט מכל הצדדים כנראה ,ומה הוא יעשה איתו ?
ישבית אותו בתאונה לא הכרחית שתיגרם כי הוא נוהג כמו בהמה בהגנה של המדים והצ'קלקות .
ומה יקרא לשוטר אחרי התאונה ?
יעשו לו קצת נו נו נו במקרא הטוב אולי קנס ,בארה"ב שוטר כזה ישלם על הנזק מכיסו ואולי אפילו ישלח הביתה בעקבות
תאונה לא מבצעית שכזאת ....
ואולי זה הוא עצם הענין
וזאת רק דוגמה קטנה .......
בעת שרותי הצבאי אמר פעם אחד הקצינים משפט חכם מאד שמלווה אותי עד היום .
זה היה כאשר הוא הציג איזה תחקיר שהוא עשה על ארוע מסוים והוא פתח את דברו בכך שלקח יד ועשה איתה תנועה
של הצבעה ואמר "שמתם לב שכאשר היד מצביעה הלאה מכם למעשה 3 אצבעות חוזרות אלהם ?,אז מה הסמכנה ?
לפני שאתם מפנים אשמה למישהוא אחר תבדקו את עצמכם 3 פעמים שאתם בסדר"
אני אומר שאים המשטרה היתה בודקת את עצמה באמת פעם אחת בלבד היא היתה עושה עם המשאבים הקימים
היום פי 2 לפחות ממה שהיא עושה היום ,אבל במקום זאת היא בוחרת להפנות אצבעות לכל מקום חוץ מעצמה ,וזה
מתחיל ברמת השוטר הפשוט ונגמר במפכ"ל .
higt-power
ואני טוען שההיפך הוא הנכון, אני טוען שהדג מסריח מהראש, שהשחיתות והשמנת מתחילים דוקא בספ"ק ומשם זה מחלחל כלפי מטה עד שזה מגיע לשוטר הפשוט.
אני טוען שלספ"ק יש אחריות אבסולוטית למערכת ולפקודים שלה.... העובדה היא שבישראל מספר השוטרים/אלף אזרחים הנמוך במערב.
אני טוען שמדובר בשערוריה שהמשטרה מסתמכת על מתנדבים וציודם הפרטי ובחיילים שהם - ומה לעשות שאלו הן העובדות - שאריות הגיוס שהצבא אינו מעוניין בהם...
אני טוען שזו שערוריה שהמשטרה נותנת לגוף פרטי כמו "אור ירוק" בעצם להשתלט על כל מערך התנועה, שמכוניות ליסינג מועברות מגוף פרטי למשטרה וזו למעשה הופכת להיות תלוי בעמותה הזו בציוד, מדים, רכבים ובעצם העמותה מנהלת את אגף התנועה.
אני טוען שזו שערוריה שספ"ק בעצם מסכים להפוך לגוף גביה מטעם המדינה ואוכף עברות קלות שההכנסה בצידן ולא עברות חמורות שקשות יותר לאכיפה.
אני טוען שזו שערוריה שהמשטרה מקבלת כנדבה ציוד שהתיישן משב"כ .
אני טוען שזו שערוריה שלכל ניצב יש מספר רכבים, לישכות בזבזניות וכו'
אני טוען שספ"ק חייב, אם הגיע למסקנה שאי אפשר לנהל כך את המשטרה, "לשים כקבוצה את המפתחות על השולחן"
המערכת מושחתת, אטומה, מכוערת, בזבזנית ולא נשלטת, אבל כל זאת בגלל ניהול לוקה והשפעתו שבסופו של דבר מחלחלת עד לתחתית, ובתחתית הזו אנו נתקלים כאזרחים ולכן אנו מכוונים את טענותינו כלפיה... אבל זו אינה האמת.
מתחיל ברמת השוטר הפשוט ונגמר במפכ"ל
ואני טוען שההיפך הוא הנכון, אני טוען שהדג מסריח מהראש, שהשחיתות והשמנת מתחילים דוקא בספ"ק ומשם זה מחלחל כלפי מטה עד שזה מגיע לשוטר הפשוט.
אני טוען שלספ"ק יש אחריות אבסולוטית למערכת ולפקודים שלה.... העובדה היא שבישראל מספר השוטרים/אלף אזרחים הנמוך במערב.
אני טוען שמדובר בשערוריה שהמשטרה מסתמכת על מתנדבים וציודם הפרטי ובחיילים שהם - ומה לעשות שאלו הן העובדות - שאריות הגיוס שהצבא אינו מעוניין בהם...
אני טוען שזו שערוריה שהמשטרה נותנת לגוף פרטי כמו "אור ירוק" בעצם להשתלט על כל מערך התנועה, שמכוניות ליסינג מועברות מגוף פרטי למשטרה וזו למעשה הופכת להיות תלוי בעמותה הזו בציוד, מדים, רכבים ובעצם העמותה מנהלת את אגף התנועה.
אני טוען שזו שערוריה שספ"ק בעצם מסכים להפוך לגוף גביה מטעם המדינה ואוכף עברות קלות שההכנסה בצידן ולא עברות חמורות שקשות יותר לאכיפה.
אני טוען שספ"ק חייב, אם הגיע למסקנה שאי אפשר לנהל כך את המשטרה, "לשים כקבוצה את המפתחות על השולחן"
המערכת מושחתת, אטומה, מכוערת, בזבזנית ולא נשלטת, אבל כל זאת בגלל ניהול לוקה והשפעתו שבסופו של דבר מחלחלת עד לתחתית, ובתחתית הזו אנו נתקלים כאזרחים ולכן אנו מכוונים את טענותינו כלפיה... אבל זו אינה האמת.
trooperglock כתב: higt-powerמתחיל ברמת השוטר הפשוט ונגמר במפכ"ל
אני מסכים עם כל מילה שאתה אומר - וחוזר לאחת התגובות שלי באשכול הזה. הכל מתחיל ונגמר בניהול.
כרגע לשלטון אין שום אינטרס בקיום של משטרה חזקה ויעילה כי היא תפעל כמו בומרנג נגד השחיתות השילטונית.
לממשלות שלנו יש זרועות עמוקות בשטחים האפורים של כל מיני עסקאות מפוקפקות למיניהן, החל בכרישי נדל"ן למיניהם וכלה בקבלני קולות. אף אחד מהנוגעים בדבר הוא לא בדיוק טלית שכולה תכלת.
לצערי אני לא צופה שום שינוי מהותי בתקופה הקרובה. השרים וחברי הכנסת ימשיכו לצקצק בלשונים ולהתלהם באמצעי התקשורת על הפשע הגואה - עשיה ממשית בנושא לא תהיה.
ושוב תזכורת, כשהממשלות שלנו רוצות לשנות משהו ולהעביר כל מיני תהליכים הן יודעות להרתם לכך יופי. דוגמאות?
- ההתנתקות
- הפקת לקחים ממלחמת לבנון ה-II
- הפרטות למיניהן
- שבירת מונופולים
- התיישבות בשטחים
- צמצום כלי הנשק בידי הציבור
- וכו..
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

תרגיל בפוליטיקה למתחילים הוא להסיט את תשומת לב הציבור מנושא בכותרות שלא נוח לך כראש ממשלה או כחבר בה לנושא אחר. אני מסתכן כאן בהימור פרוע אבל להערכתי בימים הקרובים תתפתח הפתעה שתתפוס את סדר היום הציבורי והתקשורתי ותסיט את הנושא ממצב ביטחון הפנים (על הפנים). להערכתי זה יכול להיות משהו שקשור בשיחרור גלעד שליט או נושא אחר. מי מצטרף להימור.
- תרמתי למען הסליק

ההימור הגיוני ומתבקש. עם זאת, החיים חזקים יותר מכל פוליטיקקי ומספקים היום אירוע חדש - אישה שנאנסת בביתה.
- סליקאי טיטניום

גמ כתב:תרגיל בפוליטיקה למתחילים הוא להסיט את תשומת לב הציבור מנושא בכותרות שלא נוח לך כראש ממשלה או כחבר בה לנושא אחר. אני מסתכן כאן בהימור פרוע אבל להערכתי בימים הקרובים תתפתח הפתעה שתתפוס את סדר היום הציבורי והתקשורתי ותסיט את הנושא ממצב ביטחון הפנים (על הפנים). להערכתי זה יכול להיות משהו שקשור בשיחרור גלעד שליט או נושא אחר. מי מצטרף להימור.
ספינים למיניהם זה תרגיל עתיק יומין שתמיד עובד וביחוד בארצינו הקטנה ועתירת האירועים.
לגבי גלעד שליט, אני מקווה מאד שזה לא יהיה רק עוד ספין מני רבים שהיו סביבו ב-3 שנים האחרונות אלא התקדמות אמיתית.
גם הוא וגם המשפחה שלו סבלו כבר מעל ומעבר.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

itamar כתב:לגבי גלעד שליט, אני מקווה מאד שזה לא יהיה רק עוד ספין מני רבים שהיו סביבו ב-3 שנים האחרונות אלא התקדמות אמיתית.
גם הוא וגם המשפחה שלו סבלו כבר מעל ומעבר.
הלוואי ונראה התקדמות בנושא. חידלון ניהולי של 3 שנים שיגיע לסיומו...
itamar כתב:כרגע לשלטון אין שום אינטרס בקיום של משטרה חזקה ויעילה כי היא תפעל כמו בומרנג נגד השחיתות השילטונית.
כל מילה בסלע. אוסיף רק, שתפיסת העולם הניהולית בישראל, גורסת שאין צורך בפתרון בעיות, אלא תמיד עדיף לכבות שריפות.
ניהול המדינה לדורותיו מתאפיין בכיבוי השריפה הרלבנטית ולא במניעתה. ע"ע: מלחמת לבנון ה-2, אינתיפאדה 2, פתרון בעיות המים וכד'...
ארי הרשלום.
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
"השאלה הטיפשית היחידה היא זו שאינה נשאלת".
trooperglock כתב:
ידידי
מזה משנה אם הדג להריח מהראש אוו מהזנב אם התוצאה הסופית היא שהוא מסריח לכל אורכו?
ואני בטוח שאתה מכיר את המערכת מספיק שנים כדי לדעת שהבעיות ממש לא התחילו בפיקוד הנוכחי וגם לא בזה שלפנו
אני גם לא מאמין שתמיד ובכל מצב על הפיקוד לשים מפתחות כאשר משהוא לא מתפקד אבל בהחלט יש לו אחריות לתקן
את הדרוש תיקון בתוך האירגון שלו פנימה .
trooperglock כתב:
אז זהוא שגם זה רחוק מאד מלהיות "עובדה" ,וגם זה חלק מהדיקלום הסטנדרטי שעלו התרגלנו למעשה תחקיר שנערך
בעבר ב"ידיעות אחרונות" מראה שאפילו אם מחסירים את מג"ב ואת השח"מ מהמצבה ישראל עדין נמצאת במקום טוב באמצע בכמות השוטרים לאלף אזרחים ובטח ובטח לקילומטר רבוע .
trooperglock כתב:
גם פה אני חושב אחרת
אני חושב שהמתנדבים הם ברכה שכל משטרה בעולם היתה שמחה לה ,למעשה מרבית המשטרות בארה"ב בהחלט משתמשים ב"שוטרי מילואים" שזה בדיוק אותו רעיון כמו יחידות היח"מ שלנו עם הכשרה יותר מסיבית קצת (לפחות בחלק
מהמקרים)
לגבי השח"מ גם זה לא רעיון ישראלי מקורי ויש מקומות רבים בעולם שקיים בהם גוף שכזה
נכון ,מדובר בשאריות גיוס אבל בהחלט אי אפשר לומר שאלו רק "הפחות טובים" למעשה ,בעיקר בקרב הבנות, יש
אחוז לא מבוטל שעולה באיכות שלו על האיכות שהמשטרה מגיסת לקבע ושרוצים את התפקיד במשטרה ומעונים לתרום
לצערנו לא כולם כאלו ,זה נכון ......
trooperglock כתב:
זאת הגזמה ידידי "אור ירוק" בסך הכל תורמת נידות וציוד נוסף עבור מתנדבי התנועה בלבד והם ממש אבל ממש לא
שולטים על כלום המתנדבים מקבלים הכשרה במשטרה וכפופים לשרשרת הפיקוד המשטרתית בכל עת .
אגב זה ממש לא התורם היחיד שטורם למשטרה יש עוד רבים גם אנשים פרטים וגם גופים ציבורים כמו הסוכנות היהודית.
מה גם שמדובר בעמותה ציבורי ולא בגוף פרטי שעלול להיות נגוע בשיקולים זרים ועל כן אנני רואה שום פגם בתרומה שכזאת .
trooperglock כתב:
.
אים תסתכל על מישטרות בעולם תגלה ששלנו היא ממש לא היחידה שמקבלת תרומות שכאלו אוו רוכשת ציוד מהצבא במחיר
סימלי .
higt-power כתב:trooperglock כתב:
ידידי
מזה משנה אם הדג להריח מהראש אוו מהזנב אם התוצאה הסופית היא שהוא מסריח לכל אורכו?
ואני בטוח שאתה מכיר את המערכת מספיק שנים כדי לדעת שהבעיות ממש לא התחילו בפיקוד הנוכחי וגם לא בזה שלפנו
אני גם לא מאמין שתמיד ובכל מצב על הפיקוד לשים מפתחות כאשר משהוא לא מתפקד אבל בהחלט יש לו אחריות לתקן
את הדרוש תיקון בתוך האירגון שלו פנימה .
אז זהו שלי מאד חשוב לאבחן איפה מתחיל הסירחון כי משם מתחיל התיקון... בניגוד למקובל במחוזותינו אינני מעוניין להטיל את האחריות על הדרג הנמוך ביותר ולצאת ידי חובה וכיסוי תחת, אני רוצה לראות ממשל תקין שבו בכיר שהתלונן פעם ופעמים ושלוש שהתנאים והאמצעים שניתנו לו אינם מספיקים לו לבצע את משימתו מתפטר ולא נאחז בקרנות המזבח רק למען תועלתו האישית, מבחינה מוסרית מדובר באחריות גדולה מדי מכדי לא להתיחס אליה בשיא הרצינות המתבקשת לחיי אדם.trooperglock כתב:
אז זהוא שגם זה רחוק מאד מלהיות "עובדה" ,וגם זה חלק מהדיקלום הסטנדרטי שעלו התרגלנו למעשה תחקיר שנערך
בעבר ב"ידיעות אחרונות" מראה שאפילו אם מחסירים את מג"ב ואת השח"מ מהמצבה ישראל עדין נמצאת במקום טוב באמצע בכמות השוטרים לאלף אזרחים ובטח ובטח לקילומטר רבוע .
אולי במדינת תל אביב או במדינת "חדרה-גדרה" אבל ממש לא מעבר לכך, וגם אילו זה היה נכון הרי חלוקת כח האדם אינה נכונה.trooperglock כתב:
גם פה אני חושב אחרת
אני חושב שהמתנדבים הם ברכה שכל משטרה בעולם היתה שמחה לה ,למעשה מרבית המשטרות בארה"ב בהחלט משתמשים ב"שוטרי מילואים" שזה בדיוק אותו רעיון כמו יחידות היח"מ שלנו עם הכשרה יותר מסיבית קצת (לפחות בחלק
מהמקרים)
כמתנדב אני יכול לומר לך שמתנדבים כתוספת ולא במקום הם אכן ברכה ומכפיל כח נהדר... אבל כאשר המתנדבים ממלאים מקומם של שוטרים בתקן והמדינה מרשה לעצמה לא לגייס שוטרים לתקנים קיימים בגלל המשענת שמספקים לה המתנדבים זו בושה וחרפה.
לגבי השח"מ גם זה לא רעיון ישראלי מקורי ויש מקומות רבים בעולם שקיים בהם גוף שכזה
נכון ,מדובר בשאריות גיוס אבל בהחלט אי אפשר לומר שאלו רק "הפחות טובים" למעשה ,בעיקר בקרב הבנות, יש
אחוז לא מבוטל שעולה באיכות שלו על האיכות שהמשטרה מגיסת לקבע ושרוצים את התפקיד במשטרה ומעונים לתרום
לצערנו לא כולם כאלו ,זה נכון ......
לגבי השח"ם.... בעצמך אמרת... "שאריות הגיוס"...
trooperglock כתב:
כמי שהתנדב במשך 5 שנים ביחידה שיושבת באגף התנועה עצמו בבית דגן האמן לי שראיתי מקרוב את הקשר בין האגף לבין "אור ירוק". עם כל הכבוד לאב שקול שבנו נהרג בתאונת דרכים אסור בתכלית האיסור לתת לאדם פרטי עם אג'נדה משלו להיות מעורב בתהליכי קבלת ההחלטות שאמורים להיות על בסיס מקצועי בלבד. תחשוב כמה כח מחזיק אדם שבידו "ליבש" את האגף מהיום למחר אם דברים לא יתנהלו לשביעות רצונו, איך שלא תסתכל על זה זו שוב הפרטה לאספקת רכבים, מדים, מערכות כריזה ותאורה, אירועים, נסיעות וכנסים.... המון כסף רץ שם וכידוע כשכסף פרטי ואירגון ציבורי נפגשים לא יוצאים דברים טובים.
זאת הגזמה ידידי "אור ירוק" בסך הכל תורמת נידות וציוד נוסף עבור מתנדבי התנועה בלבד והם ממש אבל ממש לא
שולטים על כלום המתנדבים מקבלים הכשרה במשטרה וכפופים לשרשרת הפיקוד המשטרתית בכל עת .
אגב זה ממש לא התורם היחיד שטורם למשטרה יש עוד רבים גם אנשים פרטים וגם גופים ציבורים כמו הסוכנות היהודית.
מה גם שמדובר בעמותה ציבורי ולא בגוף פרטי שעלול להיות נגוע בשיקולים זרים ועל כן אנני רואה שום פגם בתרומה שכזאת .trooperglock כתב:
.
אים תסתכל על מישטרות בעולם תגלה ששלנו היא ממש לא היחידה שמקבלת תרומות שכאלו אוו רוכשת ציוד מהצבא במחיר
סימלי .
ידידי, לצערי אתה ממש מפספס את התמונה הגדולה... במיסים שאנחנו משלמים, מהגבוהים בעולם - מיסים ישירים ועקיפים - אין שום סיבה שהמשטרה תאלץ להסתפק בנדבות
[quote[
אני טוען שלספ"ק יש אחריות אבסולוטית למערכת ולפקודים שלה.... העובדה היא שבישראל מספר השוטרים/אלף אזרחים הנמוך במערב.[/quote]
ממש לא נכון.
בישראל יש 2.65 שוטרים ל100.000 איש.
לאומת זאת, בפולין יש 2.4, בצרפת, אנגליה ואוסטרליה יש שני שוטרים למאה אלף איש, בנורווגיה יש 2.4... וכל המדינות האלו מסתדרות מצוין.
ואתה יודע מה, אנו פה אוהבים לדבר על כמה אנחנו לא בסדר - וגם אני אוהב! - אבל בפועל, מבחינת נושא הפשיעה אנחנו דווקא במצב טוב.
כפי שרואים כאן, המצב בישראל הוא לא כזה רע - 1.87 רציחות למאה אלף איש.
כמובן שהאירוע בטיילת הוא אירוע נוראי. אבל אסור לבסס את ההבנה של המציאות על מקרים חריגים, טראגים ככל שיהיו.
אני טוען שלספ"ק יש אחריות אבסולוטית למערכת ולפקודים שלה.... העובדה היא שבישראל מספר השוטרים/אלף אזרחים הנמוך במערב.[/quote]
ממש לא נכון.
בישראל יש 2.65 שוטרים ל100.000 איש.
לאומת זאת, בפולין יש 2.4, בצרפת, אנגליה ואוסטרליה יש שני שוטרים למאה אלף איש, בנורווגיה יש 2.4... וכל המדינות האלו מסתדרות מצוין.
ואתה יודע מה, אנו פה אוהבים לדבר על כמה אנחנו לא בסדר - וגם אני אוהב! - אבל בפועל, מבחינת נושא הפשיעה אנחנו דווקא במצב טוב.
כפי שרואים כאן, המצב בישראל הוא לא כזה רע - 1.87 רציחות למאה אלף איש.
כמובן שהאירוע בטיילת הוא אירוע נוראי. אבל אסור לבסס את ההבנה של המציאות על מקרים חריגים, טראגים ככל שיהיו.
Every good Communist should know that political power grows out of the barrel of a gun, and that gun must remain firmly in the hands of the state.
Mao Tse Tung
Mao Tse Tung
- סליקאי כסף

מבלי לגעת בסעיפים השונים שעלו ומבלי להגיע למסקנה כלשהי או להעלות אותה כאן.
אור ירוק מחזיק את מ"י - תנועה בביצים (בעצם בביציות כי ביצים אין שם לאף אחד). לצערי יצא לי להיות מעורה בהתרחשויות הקשורות לפעילות מתנ"א \ אור ירוק וזה נראה רע ויותר רע בפועל.
אור ירוק מחזיק את מ"י - תנועה בביצים (בעצם בביציות כי ביצים אין שם לאף אחד). לצערי יצא לי להיות מעורה בהתרחשויות הקשורות לפעילות מתנ"א \ אור ירוק וזה נראה רע ויותר רע בפועל.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד