עוד מקום שאינו מארח אותנו - מלון מרינה ת"א
עוד מקום שאינו מארח אותנו - מלון מרינה ת"א
הערב הוזמנתי לאירוע במלון מרינה בת"א, מעל כיכר אתרים.
לאחר גילוח, צחצוח, רגליים-שחי-שפם הגעתי למקום.
המאבטח בכניסה עשה חיפוש יסודי, כמו שצריך (לא שאל אם יש נשק, פשוט חיפש - כל הכבוד!), שאל לפשר הבליטה.
הסברתי שאני נושא נשק.
הוא לא טרח לשאול על רשיון, פשוט אמר שאסור לו להכניס נושאי נשק. הוא ניסה לברר עם הקב"ט והמנהל התורן, וכולם אישרו כי אסור לנושאי נשק להיכנס למלון. הסיבה ע"פ המארחת בכניסה היא גל האלימות הפוקד את ארצנו.
הודיתי לה ולמאבטחים (שעשו את עבודתם נאמנה והיו די נחמדים) ועזבתי את המקום.
את הכסף שלי לא יראו שם, מקווה שגם לא את שלכם.
לאחר גילוח, צחצוח, רגליים-שחי-שפם הגעתי למקום.
המאבטח בכניסה עשה חיפוש יסודי, כמו שצריך (לא שאל אם יש נשק, פשוט חיפש - כל הכבוד!), שאל לפשר הבליטה.
הסברתי שאני נושא נשק.
הוא לא טרח לשאול על רשיון, פשוט אמר שאסור לו להכניס נושאי נשק. הוא ניסה לברר עם הקב"ט והמנהל התורן, וכולם אישרו כי אסור לנושאי נשק להיכנס למלון. הסיבה ע"פ המארחת בכניסה היא גל האלימות הפוקד את ארצנו.
הודיתי לה ולמאבטחים (שעשו את עבודתם נאמנה והיו די נחמדים) ועזבתי את המקום.
את הכסף שלי לא יראו שם, מקווה שגם לא את שלכם.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק
Re: עוד מקום שאינו מארח אותנו - מלון מרינה ת"א
גועל נפש! את הכסף שלי בוודאי לא יראו. No Guns = No Money
למיטב זכרוני לובי של מלון נחשב מקום ציבורי (יתקנו אותי חבריי המשפטנים). נשאלת השאלה אם ניתן למנוע כניסה של נושא נשק ללובי?
מעניין מהם היו עושים אם היית מזמין שם חדר לכמה ימים ומגיע עם נשק?
כמה שהייתי רוצה לראות בכניסה לאיזו מסעדה (טובה רצוי): "10% הנחה לנושאי נשק ברישיון" או (בחלום) "הכניסה מותרת רק לנושאי נשק ומלוויהם". איזה חגיגה הייתה מתחילה בתקשורת!
למיטב זכרוני לובי של מלון נחשב מקום ציבורי (יתקנו אותי חבריי המשפטנים). נשאלת השאלה אם ניתן למנוע כניסה של נושא נשק ללובי?
מעניין מהם היו עושים אם היית מזמין שם חדר לכמה ימים ומגיע עם נשק?
כמה שהייתי רוצה לראות בכניסה לאיזו מסעדה (טובה רצוי): "10% הנחה לנושאי נשק ברישיון" או (בחלום) "הכניסה מותרת רק לנושאי נשק ומלוויהם". איזה חגיגה הייתה מתחילה בתקשורת!
במלון ***** בהרצליה אסרו עלי להכנס עם נשק לאיזה כנס מיקצועי.
הטענה היתה שהאורחים לא אוהבים לראות נושאי נשק.
זה מפחיד אותם.
אז כבר סיכמנו שאין נשק אין כסף.
בדרך לרכב ראיתי שהדלת הצדדית שמובילה ישר לפאטיו פתוחה ...
אז אם תהיתם, לא פיספסתי ארוחת צהריים על חשבון המפרסם.
זה מפחיד אותם.
- סליקאי זהב
hk765 כתב:במלון ***** בהרצליה אסרו עלי להכנס עם נשק לאיזה כנס מיקצועי.
זה מפחיד אותם.
אני במקומך הייתי כותב את ההודעה כך:
במלון <מציין את השם המדוייק> בהרצליה אסרו עלי להכנס עם נשק לאיזה כנס מיקצועי.
זה מפחיד אותם.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
האם לדעתכם כדאי לפתוח בסליק רשימה חדשה - רשימת עסקים שאינם מאפשרים כניסה עם נשק?
כך, לפני שאני מתכונן (ורגליים שחי שפם אצלי זה תהליך ארוך, כואב וטראומטי...) אוכל לברר האם יש בשביל מה להקריב.
כך, לפני שאני מתכונן (ורגליים שחי שפם אצלי זה תהליך ארוך, כואב וטראומטי...) אוכל לברר האם יש בשביל מה להקריב.
- תרמתי למען הסליק
רעיון מצויין, אבל לא בתוך אשכול אלא בתור מדור באתר החדש, כמו את רשימת הישובים הזכאים כמו שהיציע דביר.
בצורה כזו הפרסום יהיה יותר ברור, וגם יעלה בגוגל בנסיבות של מילות קישור שדביר יחליט להכניס לאותלו דף.
בצורה כזו הפרסום יהיה יותר ברור, וגם יעלה בגוגל בנסיבות של מילות קישור שדביר יחליט להכניס לאותלו דף.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
- מדריך ירי
zvika כתב:ואולי ניתן פשוט להסליק היטב את האקדח
1. מעבר לרצונות בעל המקום להציב ולאכוף כללים בחצריו, הרבה פעמים זה עניין של עיקרון.
2. אינני יודע לגבי החצר של המלון, אבל עיקרון שמנחה אותי בארץ הוא שגופי הוא מקום פרטי (למעט לגבי רופאים שהסכמתי שיבדקו אותי).
3. אני מקווה שה-control freak שהציב את הכלל הזה יתחרט מתישהו, על אף שלא ניתן לערוב על כך שכל בעל כלי ירייה פרטי בישראל הוא ג'נטלמן מהזן המתכתב בסליק.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
לא ציינתי את שם המלון כיון שהדלת ההיא כמעט תמיד פתוחה ואני לא רוצה לתת למישהו רעיון.
- סליקאי זהב
צביקה, הסלקה עמוקה אינה הפתרון.
אני מודה שאני לא מנדב את המידע שיש לי נשק אלא אם שואלים אותי, אבל אני גם עונה את האמת - כן, יש לי נשק. ברשיון.
אין לי כוונה להכשיל מאבטח במילוי תפקידו - הוא עושה את תפקידו ועושה אותו היטב, וחייו קשים מספיק בין בעל בית קשה, שכר רעב וקהל שאינו מבין מה עושים בשבילו, גם בלי שאוסיף את החוכמולוגיות המעצבת שלי (וכן, אני יודע להיות מאוד מעצבן כשאני רוצה) לעיסה.
אני פשוט לא אכנס למקום, והוא לא יהנה מכספי או, ככל שאני יכול להשפיע על כך, מכספם של חברי.
אם אני נכנס למקום כלשהו, אני נכנס בזכות, ולא בחסד.
אני מודה שאני לא מנדב את המידע שיש לי נשק אלא אם שואלים אותי, אבל אני גם עונה את האמת - כן, יש לי נשק. ברשיון.
אין לי כוונה להכשיל מאבטח במילוי תפקידו - הוא עושה את תפקידו ועושה אותו היטב, וחייו קשים מספיק בין בעל בית קשה, שכר רעב וקהל שאינו מבין מה עושים בשבילו, גם בלי שאוסיף את החוכמולוגיות המעצבת שלי (וכן, אני יודע להיות מאוד מעצבן כשאני רוצה) לעיסה.
אני פשוט לא אכנס למקום, והוא לא יהנה מכספי או, ככל שאני יכול להשפיע על כך, מכספם של חברי.
אם אני נכנס למקום כלשהו, אני נכנס בזכות, ולא בחסד.
- תרמתי למען הסליק
אני אחרי שתי בלאדימרי אז אתנצל מראש
מצטער, אבל פרט למקרה של עדות או דיווח אני שומר על זכותי לא לומר את האמת או חלק מהאמת (לא משאירים לך את זכות השתיקה)
אתה רוצה/לא רוצה להתחכם זכותך, אין ברישיון לשאת נשק שום איזכור של מסירת אינפורמציה למאבטחים שמנסים לשלול את זכותך להמצא במקום ציבורי

מצטער, אבל פרט למקרה של עדות או דיווח אני שומר על זכותי לא לומר את האמת או חלק מהאמת (לא משאירים לך את זכות השתיקה)
אתה רוצה/לא רוצה להתחכם זכותך, אין ברישיון לשאת נשק שום איזכור של מסירת אינפורמציה למאבטחים שמנסים לשלול את זכותך להמצא במקום ציבורי

מדריך / נשק
- מדריך ירי
hk765 כתב:לא ציינתי את שם המלון כיון שהדלת ההיא כמעט תמיד פתוחה ואני לא רוצה לתת למישהו רעיון.
עיקר הרעיון בעריכה היה "מה לא כתוב" ולא מה כן.
מה לעשות, קשה להדגיש בBOLD טקסט שנמחק מהמובאה.
צביקה, תעבור למיץ עגבניות סטרייט, הולד דה אייס.

דוחס חנקן אמנותי לעומק.
צביקה, תעבור למיץ עגבניות סטרייט, הולד דה אייס.
ניסיתי, בחיי שניסיתי, אבל חסר קצת טעם לחיים

מדריך / נשק
- מדריך ירי
zvika כתב:מצטער, אבל פרט למקרה של עדות או דיווח אני שומר על זכותי לא לומר את האמת או חלק מהאמת (לא משאירים לך את זכות השתיקה)
כן זכותך לא זכותך, זה באמת שאלה שמישהו אחר יענה עליה, אבל כל פעם שמישהו מתחכם, או נדבק לפרינציפים שלו כנראה מתוך כוונה לחנך את המאבטח המסכן - אנחנו חוטפים את הריקושטים. אז יופי - הגעת למלון להשתתף בשמחה, בדק אותך מאבטח בכניסה, אמרת אין נשק, הראת הזמנה הכל סבבה, המאבטח לא מקפיד - ומכניס אותך. חבר שלו (או הבוס שלו) בדיוק מגיע לכניסה ורואה את התפיחה. לך עושים סצינה (אבל לא אכפת לך כי יש לך פרינציפים), המאבטח חוטף על הראש, ואני שנמצא בדיוק מאחוריך עובר בדיקה קולונוסקופית - כי עכשיו המאבטח לא מאמין לאף אחד.
היה לנו את אותו דיון לגבי כניסה לפסטיבל האוכל וכד', הזכרת איך בגבורה היית מתחכם למג"בניק בכניסה לקולנוע נותן לו מחסנית אחת ושומר את השניה בכיס. אז תתפלא עשו הפקת לקחים, והחליטו לפתור אחת ולתמיד את הבעיה אחת ולתמיד (בשבילם). עכשיו אף אחד לא טס...
אני רוצה שתזכור מהשרשור הזה שיש קשר ישיר בין הפרינציפ שלך לסבל של כולנו. בינינו, אני מעז ומנחש שכל כל תקנה דרקונית שיש בארץ, כל החמרה והקשחה תמיד מגיעה מההוא שהחליט להתחכם לשפר את מצבו (בשיטת מצליח ...) אפילו במחיר של (בדיעבד) לדפוק את האחרים.
היום אני מגיע לסרט בסינמטק ירושלים, אחרי כמה שנים שלא הייתי שם, ואני מקווה שלא היה מאז איזה "כח צביקה" שבגללו שינו את הנהלים. נדווח מחר...
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
היה לנו את אותו דיון לגבי כניסה לפסטיבל האוכל וכד', הזכרת איך בגבורה היית מתחכם למג"בניק בכניסה לקולנוע נותן לו מחסנית אחת ושומר את השניה בכיס. אז תתפלא עשו הפקת לקחים, והחליטו לפתור אחת ולתמיד את הבעיה אחת ולתמיד (בשבילם). עכשיו אף אחד לא טס...
אתה מרגיש שנדפקת, איחולי, אבל אתה גם מרשה לעצמך לעוות עובדות להצגת טיעוניך, נחמד

הזכרת איך בגבורה היית מתחכם למג"בניק בכניסה לקולנוע נותן לו מחסנית אחת ושומר את השניה בכיס. אז תתפלא עשו הפקת לקחים, והחליטו לפתור אחת ולתמיד את הבעיה אחת ולתמיד (בשבילם). עכשיו אף אחד לא טס...
מה הפלא שמעבירים אותך קולונוסקופיה, אתה הרי תמיד תהיה צודק ואים לא, תשנה את העובדות.

אם יש לך רצון להתקוטט איתי אני מוותר מראש- אתה ניצחתה
מדריך / נשק
- מדריך ירי
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד