פרודקשן בירי מעשי ?

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

פרודקשן בירי מעשי ?

על ידי tacticalshadow » 15 ספטמבר 2009, 08:28

שלום חברים!
ברצוני להעלות נושא שיתן לנו היורים להתקדם בירי המעשי והוא קטגוריית הפרודקשן ולמה? הקטגוריה הזו למעשה נועדה ומתאימה לישראל. 1. אקדח שלא צריך שום שיפורים. 2.קוטר לכולם 9 מ"מ. 3. אין מיג'ור או מיינור. תחמושת תמיד זמינה ויחסית לא יקרה לאומת 9X23.וגם אין מילוי עצמי של כדורים (רילודין) לא צריך נרתיק ואו חגורות מיוחדות,אפשר להשתתף עם מה שהולכים יום יום.מחירי האקדחים בפרודקשן זולים לאומת סטנדרד או אופן, נכון להיום משפחת הפרודקשן בעולם הולכת וגודלת בכל תחרות,ולכן אצלנו בארץ יכולה להיות מתאימה ביותר. ירי המעשי כספורט עלה מספר מדרגות ונכון להיום נמצא שווה לרמה של מתחרנו בחו"ל.יש לנו את הידע והיכולת להגיע למעלה אז הגיע הזמן להגדיל את מס' היורים במחלקה זו גם עם זה קשה עם כוונות ברזל צריך רק להתרגל .אני מקווה שיריתי ל-A ונתתי קו מחשבה תודה יורם שטיינר.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: פרודקשן בירי מעשי ?

על ידי simon » 15 ספטמבר 2009, 15:32

שלום יורם
למרות שאני יורה STANDARD ובעתיד מתכוון לעבור STANDARD בקוטר מייגור אני מסכים איתך. אבל לפי דעתי צריך לעניין אנשים בכלל (להכניס יורים חדשים נוספים לענף) ולא רק לעביר אנשים שכבר בענף לפרודקשן.
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי tacticalshadow » 16 ספטמבר 2009, 07:52

simon שלום !
ידידי אני רוצה לתת לך יחידת ידע מניסיון של קרוב ל-25 שנים בירי המעשי.אני שמח על ההחלטה ובכלל מבורך על הצתרפותך לירי המעשי, אחרי מעקב די ממושך וסקר נרחב בנושא הסטנדרד הגענו למסקנה שלא צריך לירות מיג'ור בסטנדרד.ולמה כי עם אתה יורה מדויק אז ה-A שווה לכולם,הממיג'ור רק יגרום לך לירות יותר לאת.אבל מצד שני אתה אומר לעצמך אני יורה מייג'ור ולכן אני יכול לרסס אבל לאחר מכן תתפלל שהכל במטרה. לגבי הפרודקשן ענף שרק צובר תהוצא בעולם ואתה מפגין את יכולתך האישית הלכה למעשה.מעז שעזבתי את ה-OPEN יחד עם זאת שקשה לי עם כוונות ברזל אני בצ'כיה מקום שני,בסרביה מקום שני בסניורים.ואלדר מקום 11 בצ'כיה,ו-8 בסרביה כאשר בשתי התחרויות התחרה אדם תיץ וזה החשוב להיות ביחס אליו ואנחנו בכיוון הנכון. אני מקווה לראות אותך בתחרויות תודה יורם שטיינר.
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי simon » 16 ספטמבר 2009, 15:24

שלום יורם אני לא גדול כמוך בירי מעשי ( רק תחרות חמישית). אבל אני יודע קצת עובדות:
TRAVICE TOMAS
ERIC GRAUFELL
SHAUL KIRSH
TODD JARRETT
ועוד רבים וטובים יורים מייג"ור ויש סיבה - נכון?

לא תמיד אתה יורא ל A , מטרה מוסטרת ע"י NSHOOT או שזה בתנועה,BOBBER פיספסת A,C. מייג"ור מציל אותך. כמובן שאם ישבת עם נוסחאות מטמטיות וחישבת את כל האפשרויות- אז כנראה החברה לא מודעים לכך...
לגבי פרודקשן- אנשים שיורים בOPEN בדר"כ ישלמו 15,000 רק תמורת אקדח - אחרי השקעה כזו ספק אם יזרקו אותו לפרודקשן
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי tacticalshadow » 16 ספטמבר 2009, 17:58

שלום ידידי !
אני יודע ללא ספק שאם אתה יורה מיינור יש לך יותר כדורים,אתה יותר מהיר,וזה לא משנה מי היורה עם הזמן אתה תשתפר. הכל תלוי כמה אתה משקיע וכמה אתה רוצה.אתה יכול לשאול יש יורים בסטנדרד מהשורה הראשונה שירו מייג'ור והגיעו למסקנה שאני צודק.כך למשל את אלירן מלכי שנים הוביל במקום ראשון עם 9מ"מ מיינור וזה מחזק את מה שאני חושב.עם תראה שאנחנו חוזרים אחורה בתחרויות ותראה שבאופן מספר המשתתפים קטן מדי שנה,מודפייד כמעת ירד במספר מדינות.אמרתי קודם שנכון להיום יש לנו את הידע והיכולת להתמודד נגד הטובים בעולם צריך רק אמונה ופירגון מצד הספורטאים.ותודה לך שיש מחשבה בונה מצידך בשמחה עם תרצה לדעת יותר אני כאן לידיע כללית כל החברה שהזכרתה מקצוענים מהשורה הראשונה ואני לא צריך לומר לך כמה כדורים הם יורים .יורם שטיינר
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי EMT » 16 ספטמבר 2009, 18:10

שאלה - מה אקדח שנכנס לפרודקשן ולא לא ? גלוק 19c כן ? הדק מינוס לא ? :?:
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי glockbuster » 16 ספטמבר 2009, 21:08

רשימת כלים מאושרים לפרודקשן

http://www.ipsc.org/proddiv.php
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי donduck » 16 ספטמבר 2009, 21:13

ובנוסף, הכלים נבדקים לפני כל תחרות לאורך הקנה ומשקל ההדק.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי EMT » 17 ספטמבר 2009, 17:24

משקל ההדק ? יש מינימום מותר?
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי donduck » 17 ספטמבר 2009, 18:12

לא פחות מ 5Lb עבור הלחיצה הראשונה (2.27 ק"ג).
ראה נספח D4 בספר הכללים
שיטת הבדיקה מתוארת בנספח F2
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow

DVC
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד