נשק חדש....

פורום האתר בעינייני נשק ותחמושת.

המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן

Re: נשק חדש....

על ידי or aver » 17 ספטמבר 2009, 23:15

ג'וקר כתב:התשובה לשאלתך נמצאת בשאלה עצמה :המוכרים מקצועיים, עזרו מאוד, אפילו כשהייתי צריך לבוא עוד פעם מיותרת כי האקדח עדיין לא היה רשום במשרד הפנים- מאיר התקשר ודאג לעדכן אותי כמה פעמים.. . .

יושר ,מקצועיות,אמינות, . . .--לא צריך שום ערבות!

אני רוצה לחדד שוב את העניין מאיר רוט, ורוב צוות העובדים- מצויינים, מקצועיים ועוזרים. המקום- יפה.
אחד המוכרים- לא נתן תשובה מספקת ולא רצה להביא לי את החלק למרות שציין שמגיע לי (חבר שהיה איתי יצא עם אותן תחושות כמו שלי).

לכן, אין לי בעיה עם המקום (מלבד זה שהוא רחוק לי וזאת אחת הסיבות שרציתי את החלק אצלי).
אני רוצה לראות בן אדם שקונה טלוויזיה והמוכר אומר לו קח את המתקן לתלייה על הקיר ואם תרצה להחליף למעמד על שולחן תבוא ונחליף לך את החלק חינם- אם זה מה שמגיע לי למה שאני לא יקבל (אני מניח שמגיע לי את החלק ע"פ מה שהמוכר אמר).

אולי יש מישהו שרכש את ה CZ DUTY במקום אחר ויכול להגיד מה הוא קיבל? מי שרכש אצל מאיר רוט גם קיבל רק את אחת מהאופציות?

אור
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי abl155 » 17 ספטמבר 2009, 23:35

אני רכשתי לפני שלושה חודשים את הDUTY אצל מאיר רוט העדפתי את ההשמטה וקיבלתי את הניצרה בתוך הערכה שקניתי
כשנאמר לי שאני יכול להגיע למקום והם יחליפו לי ללא תשלום לנצרה.
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי yogev » 17 ספטמבר 2009, 23:53

אני קניתי במיכלין בחיפה וקיבלתי את המשמיט מורכב ואת הנצרה באריזה.
בנוסף, חרשתי את האתר של משרד הפנים ולא מצאתי את התקנה שאוסרת על מכירת החלקים הנ"ל (או חלקים בכלל), האם מישהו יכול להפנות אותי?
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי or aver » 18 ספטמבר 2009, 00:32

תודה לעונים

עכשיו שאני יודע שהחלק מגיע לי יש לי 2 שאלות....
1. מותר ע"פ החוק לשלוח חלק כזה בדואר? (אם כן, מותר לחנות לסרב לשלוח לי אותו אפילו שהחלק שלי ולמרות שדרשתי אותו ביום הקניה ולא קיבלתי?)
2. האם מותר לחבר שמגיע למקום להביא לי אותו?

אור
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי מטווחי מאיר רוט » 18 ספטמבר 2009, 01:58

or aver כתב:תודה לעונים

אור

מקרה קלאסי של אחת מהנחות העבודה המרכזיות שלנו: "הלקוח תמיד צודק" (גם כשהוא לא... :P)

אור ידידי, תגיע אלינו לחנות ותקבל את החלק או שתמתין כשלושה שבועות עד שאחזור מחו"ל ואז אתאם עימך פגישה באזור מגוריך.

צר לי על כל אי ההבנה, ולשאר החברים שירכשו את הדגם הזה בעתיד, שימו לב כי האקדח משווק בארץ עם חלק אחד בלבד.

חג שמח ושנה טובה לכולם!

בברכה,
אלעד
מאיר רוט בע"מ
יבוא, יצוא ושיווק נשק, תחמושת ואביזרים.
מטווחים חדישים וממוזגים.
השר חיים משה שפירא 4, א.ת.ח ראשל"צ, 7570406
03-9527063, http://www.meirroth.co.il
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי ג'וקר » 18 ספטמבר 2009, 07:34

or aver כתב:
ג'וקר כתב:התשובה לשאלתך נמצאת בשאלה עצמה :המוכרים מקצועיים, עזרו מאוד, אפילו כשהייתי צריך לבוא עוד פעם מיותרת כי האקדח עדיין לא היה רשום במשרד הפנים- מאיר התקשר ודאג לעדכן אותי כמה פעמים.. . .

יושר ,מקצועיות,אמינות, . . .--לא צריך שום ערבות!

אני רוצה לחדד שוב את העניין מאיר רוט, ורוב צוות העובדים- מצויינים, מקצועיים ועוזרים. המקום- יפה.
אחד המוכרים- לא נתן תשובה מספקת ולא רצה להביא לי את החלק למרות שציין שמגיע לי (חבר שהיה איתי יצא עם אותן תחושות כמו שלי).

לכן, אין לי בעיה עם המקום (מלבד זה שהוא רחוק לי וזאת אחת הסיבות שרציתי את החלק אצלי).
אני רוצה לראות בן אדם שקונה טלוויזיה והמוכר אומר לו קח את המתקן לתלייה על הקיר ואם תרצה להחליף למעמד על שולחן תבוא ונחליף לך את החלק חינם- אם זה מה שמגיע לי למה שאני לא יקבל (אני מניח שמגיע לי את החלק ע"פ מה שהמוכר אמר).

אולי יש מישהו שרכש את ה CZ DUTY במקום אחר ויכול להגיד מה הוא קיבל? מי שרכש אצל מאיר רוט גם קיבל רק את אחת מהאופציות?

אור

1) אלעד הסביר את תצורות הגימור שבהן מגיע האקדח
2) במקרה של הדוגמה שהבאת - טלוויזיה - המוכר ישמח לתת לך גם מעמד שולחני - בתשלום . . .ועוד איזה . . .- ואילו כאן ההחלפה תתבצע חינם,. . .

חג שמח ושנה טובה
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Webart » 18 ספטמבר 2009, 08:04

מטווחי מאיר רוט כתב:
or aver כתב:תודה לעונים

אור

מקרה קלאסי של אחת מהנחות העבודה המרכזיות שלנו: "הלקוח תמיד צודק" (גם כשהוא לא... :P)

אור ידידי, תגיע אלינו לחנות ותקבל את החלק או שתמתין כשלושה שבועות עד שאחזור מחו"ל ואז אתאם עימך פגישה באזור מגוריך.

צר לי על כל אי ההבנה, ולשאר החברים שירכשו את הדגם הזה בעתיד, שימו לב כי האקדח משווק בארץ עם חלק אחד בלבד.

חג שמח ושנה טובה לכולם!

בברכה,
אלעד

אלעד,
א. כרגיל, פשוט אי אפשר עליך.
ב. אתה מוכן לעשות מה שעושים בירח דבש, בבקשה? ולהפסיק לכלות את זמנך כאן :twisted: , אל תגרום לי לחסום אותך לשלושת השבועות הבאים :!:
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

על ידי or aver » 18 ספטמבר 2009, 09:29

אלעד,
אל תתעסק עכשיו בנושא ואל תדאג, אם לא אהיה מרוצה אדבר איתך עוד שלושה שבועות, אל תפריע לעצמך.

אם לקוחות אחרים קיבלו את שני החלקים למה לי לא מגיע??? (ושוב אני מדגיש: המוכר ציין שמגיע לי!!!)

אור
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי D5160 » 18 ספטמבר 2009, 15:39

שלום.

שתי שאלות בקשר ל CZ DUTY

1)האם אפשר באקדח עם אופצית הניצרה לבצע הורדת פטיש עיי לחיצה על ההדק וההורדה זהירה של הפטיש עיי אחזקתו ?
2)האם אפשר לנצור את האקדח לאחר השמתת הפטיש (כלומר הפעלת הניצרה כאשר פטיש שמוט וכדור בקנה) ?

חג שמח ושנה טובה לכולם.

דב
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי מטווחי מאיר רוט » 18 ספטמבר 2009, 22:33

or aver כתב:אלעד,

אם לקוחות אחרים קיבלו את שני החלקים למה לי לא מגיע??? (ושוב אני מדגיש: המוכר ציין שמגיע לי!!!)

כפי שציינתי, הם קיבלו אותם עקב טעות של מחלקת האריזה בסי זד (כ-20 אקדחים שהיו מיועדים לארה"ב הגיעו לארץ).

אבל, כיוון שבחנות קיבלת מידע מוטעה לפיו החלק השני הוא קניין שלך אז פתרתי את הבעיה (חשבתי לפחות.... :P , בוא נסיים את הסיפור כאן, ברשותך).

D5160 כתב:שלום.

שתי שאלות בקשר ל CZ DUTY

1)האם אפשר באקדח עם אופצית הניצרה לבצע הורדת פטיש עיי לחיצה על ההדק וההורדה זהירה של הפטיש עיי אחזקתו ?
2)האם אפשר לנצור את האקדח לאחר השמתת הפטיש (כלומר הפעלת הניצרה כאשר פטיש שמוט וכדור בקנה) ?

תשובות:
1. כן
2. לא

דב, אתה מוזמן לקבל הדרכה על האקדח בחנות אצלנו. נשמח לראותך.

דביר ושאר החברים- מודה לכם על הברכות ועל הפרגון. מחמם את הלב.

שנה טובה לכולם!

אלעד
מאיר רוט בע"מ
יבוא, יצוא ושיווק נשק, תחמושת ואביזרים.
מטווחים חדישים וממוזגים.
השר חיים משה שפירא 4, א.ת.ח ראשל"צ, 7570406
03-9527063, http://www.meirroth.co.il
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי גלוקי » 19 ספטמבר 2009, 22:54

אז ככה ...
שנה טובה ומתוקה

עוד כמה חודשים נראה אם יש לאקדחים החדשים של CZ מחלות ילדות
אני אישית מאמין שכן . בואו נחכה ונראה

מישהו ענק כאן הסליק אמר לי פעם אחת שהמון אקדחים ישברו כאן לפני שהמחסניות של ה P7 שלי יתעקמו
צדק הענק ....

מערכת הבטחון לא תקנה אקדח CZ אף פעם כי מה לעשות ... במה שיש הרבה חלקים יש הברבה תקלות
ותקלות זה כסף .

אבל תתחדשו כולכם לי טוב עם הגלוק שלי

עמוס
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי GUSS » 20 ספטמבר 2009, 06:02

גלוקי ידידי
שאלה אליך כנשק מיקצועי.
האם לc.z .יש יותר חלקים מאשר ליריחו?
פחות -לרוב זה יותר,,
סמל אישי של המשתמש
סליק ג'אנקי
סליק ג'אנקי

על ידי itamar » 20 ספטמבר 2009, 07:31

גלוקי כתב:מערכת הבטחון לא תקנה אקדח CZ אף פעם כי מה לעשות ... במה שיש הרבה חלקים יש הברבה תקלות
ותקלות זה כסף .

אבל תתחדשו כולכם לי טוב עם הגלוק שלי

עמוס

1. האם ל-CZ יש משמעותית יותר חלקים מאשר לזיג 226/228?
2. האם ל-CZ יש משעמעותית יותר חלקים מאשר לאקדחי FN?
3. בתקופת ה-FN הסתובבו במערכת הביטחון מספר קטן של CZ 75. כל מי שבזמנו היה יכול לשים את היד על אחד כזה היה מבסוט עד הגג.
4. נכון שלגלוק אין הרבה חלקים, אבל זה אומר שאין לו בלאי? הגופים שלו בסופו של דבר נסדקים וגם הצינות.

וכן גם אני נשאר עם הגלוק שלי, כי בתכלס אני לא מוצא סיבה להחליף וכל החלפה כזו עולה הרבה כסף.

א.
אקסיומה:

כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי מתבונן מרחוק » 20 ספטמבר 2009, 10:16

טוב, אני כנראה נוגע בנקודה רגישה עכשיו:
אף פעם לא הבנתי את הצורך למצוא תחליף לגלוק במערכת הבטחון.
מה, אקדח זה אופנה? צריך להחליף מדי פעם כדי לרענן את ה-look?
שימו את הסטייל בצד - הגלוק משרת את מערכת הבטחון נאמנה. הוא לא ישראלי - שוין, הוא בשירות כבר יותר מ-10 שנים, הוא מספק את התמורה הנדרשת, הוא מדוייק, קל, בטיחותי, כל נשק מתחיל יודע לטפל בו ולזהות תחלואים שונים לפני שהתחולאים מוצאים את האוחז בנשק...

בסדר, אז יש גם CZ Duty. אז מה?
מי מכיר את האקדח הזה? בשביל מה להתחיל להכשיר מערך לוגיסטי שלם סביב האקדח הזה? בשביל מה להרים את ההדרכה על הרגליים? בשביל מה להשקיע משאבים וזמן באימונים ובהתרגלות לאקדח הזה?
מה יתרום לנו להשקיע בהטמעת האקדח הזה בשירות?
הוא עושה עבודה טובה יותר מהגלוק? הוא משופר עד כדי כך, שהוא גורם לגלוק להראות נחות ממנו באופן משמעותי?

נכון, הכי קל לומר "אתם מפחדים משינוי", ולדרוש כאילו בצרות עין להחליף את המלך (אני חלילה לא מאשים פה אף אחד).
מצד שני, לא כל שינוי הוא לטובה. לא בכל שידרוג קטן שווה להשקיע מאמץ גדול. הכל מסתכם בעלות-תועלת.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי Webart » 20 ספטמבר 2009, 10:30

מתבונן מרחוק,
מי אמר להחליף? מי ביקש ממערכת הבטחון לעבור ל-Duty? מי אמר שגלוק הוא אקדח לא טוב? היכן קראת את הדברים הללו שהובילו אותך למסקנה שאתה עומד לגעת למישהו בנקודה רגישה?
כבר נאמר לא פעם, שיקולי מערכת הביטחון בבחירת כלי יריה כזה או אחר מעולם לא היו מבוססי איכות כלי הנשק כפרמטר ראשון, כנ"ל לגבי הגלוק, כנ"ל גם לגבי כל בחירה עתידית.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
סמל אישי של המשתמש
מייסד האתר

הקודםהבא

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד