נשק חדש....
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: נשק חדש....
ואני רק רציתי להגיד...
HEAR HEAR אלעד !!!! המון מזל טוב, שיהיו לך חיי זוגיות מאושרים ושלעולם תמשיכו, אתה, אביך היקר וכל עובדי החנות לתת סטנדרט של שירות ברמה אחת מעל
שחר
HEAR HEAR אלעד !!!! המון מזל טוב, שיהיו לך חיי זוגיות מאושרים ושלעולם תמשיכו, אתה, אביך היקר וכל עובדי החנות לתת סטנדרט של שירות ברמה אחת מעל
שחר
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
דביר, לאורך חלק ניכר מהשרשור מדובר על כך שהגיע הזמן שמלכות הגלוק תוחלף, ומישהו במשרד הבטחון יקרא את המפה ויעשה את ההחלטות הנכונות וכו'.
אין לי שום אינטרס לכאן או לכאן. בזמן השירות התרגלתי לגלוק ולכן אני רוצה לשאת אחד גם באזרחות למרות שיש אופציות אחרות.
ומה שאמרתי לא נובע רק מהשרשור אלא מדיעה רווחת גם בתוך מערכת הביטחון ברמת המיקרו ואני מאמין שגם ברמת המאקרו.
אנשים מתלוננים על זה שהם "תקועים עם גלוק כל החיים" ומתחילים לחפש את המינוסים שלו.
ערן
אין לי שום אינטרס לכאן או לכאן. בזמן השירות התרגלתי לגלוק ולכן אני רוצה לשאת אחד גם באזרחות למרות שיש אופציות אחרות.
ומה שאמרתי לא נובע רק מהשרשור אלא מדיעה רווחת גם בתוך מערכת הביטחון ברמת המיקרו ואני מאמין שגם ברמת המאקרו.
אנשים מתלוננים על זה שהם "תקועים עם גלוק כל החיים" ומתחילים לחפש את המינוסים שלו.
ערן
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

מתבונן מרחוק כתב:דביר, לאורך חלק ניכר מהשרשור מדובר על כך שהגיע הזמן שמלכות הגלוק תוחלף, ומישהו במשרד הבטחון יקרא את המפה ויעשה את ההחלטות הנכונות וכו'.
ערן
הגלוק הוא ללא ספק אקדח מצויין , אבל כמו כל אקדח הוא סט של אילוצים ופשרות ולא צריך לחפש יותר מידי כדי למצוא את המינוסים שלו.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
מתבונן מרחוק כתב:דביר, לאורך חלק ניכר מהשרשור מדובר על כך שהגיע הזמן שמלכות הגלוק תוחלף, ומישהו במשרד הבטחון יקרא את המפה ויעשה את ההחלטות הנכונות וכו'.
ערן
ערן,
כל גוף או מערכת שואפים לשדרג את עצמם כל הזמן כדי לשפר את היתרון התחרותי שלהם.
אם זה מבחינת ציוד, אם זה מבחינת אמל"ח אם זה מבחינת תורות לחימה ותרגולות שונות אבל זה ברוב המקרים לא מספיק.
ברוב המקרים כדי לצאת במכרז חדש צריך מה שקוראים במכירות COMPELLING EVENT, כלומר איזו התרחשות שתביא לצורך ברכש חדש.
הגלוק הוא פלטפורמה לא רעה בכלל ביחוד מבחינת המחיר ועלויות התחזוקה שלו.
לפי נתונים של עיתון פורבס, עלות של אקדח גלוק בשערי המפעל נעה באיזור 75$, כך שבמכרזים גדולים יש להם יתרון משמעותי מול המתחרים בכל מה שקשור למחיר.
מצד שני גם למדינות הגוש הקומוניסטי לשעבר יש מה להציע גם מבחינת איכות וגם מבחינת מחיר.
מי לפני 20 שנה היה חולם לדוגמא שהרכב הסטנדרטי של המשטרה ועוד כמה גופים אחרים יהיה סקודה?
נוסיף לכך שההתנהלות מול גוש היורו וביחוד בכל הנוגע לנשק ואמל"ח נעשית רק יותר ויותר קשה ומסובכת.
כבר היום הגלוקים מגיעים לארץ דרך הונולולו ומתחת לשולחן, וזה לא מופרך להניח שהמצב ילך ויעשה יותר גרוע.
לכשזה יקרה, והקושי להשיג אספקה שוטפת של גלוקים יעבור את סף הכדאיות, זה לכשעצמו יהיה מספיק כדי למצוא חלופה ראויה שניתן לסמוך על הספקה סדירה שלה לאורך זמן.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

לא יהיו גלוקים נעבור ליריחו גם אותו אפשר לעשות עם גימור נורמאלי, כוונות מפרו ומפצה כמו בגלוק 
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
אקסיומה:
1. ויכוח על CZ וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
איתמר,
אולי הגיע הזמן לעדכן את האקסיומה?
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
אנשים מתלוננים על זה שהם "תקועים עם גלוק כל החיים" ומתחילים לחפש את המינוסים שלו.ערן
"מלכות הגלוק" - אין דבר כזה ,יש "עדר הגלוק"
"אנשים מתלוננים על זה שהם "תקועים עם גלוק כל החיים" ומתחילים לחפש את המינוסים שלו" - שלא יתלוננו !!!
אם לא מתאים להם - שיעזבו את העדר וירכשו כלי אחר.
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
להתעצבן . . . זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים
וכן . . . גם אני חבר במועדון הפרגית המשוגעת
(ועוד איזו משוגעת)
(ועוד איזו משוגעת)
- סליקאי זהב

גלוקי כתב:אז ככה ...
שנה טובה ומתוקה
עוד כמה חודשים נראה אם יש לאקדחים החדשים של CZ מחלות ילדות
אני אישית מאמין שכן . בואו נחכה ונראה
מישהו ענק כאן הסליק אמר לי פעם אחת שהמון אקדחים ישברו כאן לפני שהמחסניות של ה P7 שלי יתעקמו
צדק הענק ....
מערכת הבטחון לא תקנה אקדח CZ אף פעם כי מה לעשות ... במה שיש הרבה חלקים יש הברבה תקלות
ותקלות זה כסף .
אבל תתחדשו כולכם לי טוב עם הגלוק שלי
עמוס
ידידי
ממך הייתי מצפה להכרות מעמיקה עם הדגם הצבאי של CZ בלי הדאבל אקשן (מי אמר פתרון לבעיה שלא קיימת?) עם לא כל כך הרבה חלקים יותר מגלוק.
והכי חשוב - פשוט פשוט פשוט.
שלא לדבר על הדק שאין לו מינוס ולכן לא זקוק להדק מינוס. עצר מחלק נורמלי, תפס מחסנית נורמלי (לא צריך להגדיל בשקל תשעים) וכוונות מקוריות שלא נתלשות (ניתן לקבל ש"ע למפרו).
ואחרון חביב "הפוסל במומו פוסל" מי שהיה שותף לפיתוח של תע"ש(אי ווי איי - נשמע כואב)
ישמח בוודאי לשמוע שיש מקומות שאת מחלות הילדות מגלים בפיתוח. ולא תוך כדי תנועה.
לו ניתן היה לקבל את פרוט החלפים שהוחלפו לגלוקים שבכוחותינו המזויינים ייתכן והיית מוצא אותו כלא כלכלי.
שתהיה לך שנה דבש. (לעקיצות אני כבר אדאג).
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
ווווווואואואואואואואו
אפילו בעופרת יצוקה לא התקיפו ככה .
גוס - זה מוכח שלמה שיש המון חלקים יש המון בעיות כולל היריחו שהמערכת רכשה - או יותר נכון רכשו בשבילה
אילן ידידי - לא זילזלתי ב CZ 75 - אלה הבעתי את דעתי על כל שאר הסוגים שנראים כמו חיקוי זול של ה 75
ושלבי פיתוח ... ככה יצא מקלע הנגב כי הוא היה יפה וסקסי עד שהגיע לשטח וחזר לתע"ש ליותר מ - 80 שיפורים .
ערן - מלכות הגלוק יש דבר כזה כי מה לעשות עם נתונים של משרד הפנים ומשרד הבטחון אי אפשר להתווכח .
גו'קר- איתך אני לא מתעסק כי זה יעלה לי בעמלת שורה (אבל העיקר שיש לך גלוק )
איתמר- לCZ אין יותר ולא פחות חלקים אבל אין מה לעשות הוא פחות טוב מהגלוק ולכן לא בוחרים בו.
לפני כמה שנים בחנו את אקדח ישראלי אחר והוא נפסל נחשו למה
ושוב ...
בהצלחה
גוס - זה מוכח שלמה שיש המון חלקים יש המון בעיות כולל היריחו שהמערכת רכשה - או יותר נכון רכשו בשבילה
אילן ידידי - לא זילזלתי ב CZ 75 - אלה הבעתי את דעתי על כל שאר הסוגים שנראים כמו חיקוי זול של ה 75
ושלבי פיתוח ... ככה יצא מקלע הנגב כי הוא היה יפה וסקסי עד שהגיע לשטח וחזר לתע"ש ליותר מ - 80 שיפורים .
ערן - מלכות הגלוק יש דבר כזה כי מה לעשות עם נתונים של משרד הפנים ומשרד הבטחון אי אפשר להתווכח .
איתמר- לCZ אין יותר ולא פחות חלקים אבל אין מה לעשות הוא פחות טוב מהגלוק ולכן לא בוחרים בו.
ושוב ...
בהצלחה
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
אילן ב כתב:את מחלות הילדות מגלים בפיתוח. ולא תוך כדי תנועה.
.
ב DUTY יש מחלות ילדות שלא גילו בפיתוח, מקריאה בפורומים בחו"ל מסתמן שיש שלוש בעיות שקיימות בחלק מהאקדחים שיצאו מהמפעל -
1. בליטה בגוף באיזור המסילות שמתפתחת אחרי ירי של מעט כדורים.
2. בעיה בנגנון המחסנית שלא מפיל מחסניות כמו שצריך.
3. בעיה בהדק שלא מגיע לחידוש קשר לפעמים.
CZ פתרו את הבעיה השניה והשלישית, למיטב הבנתי הבעיה הראשונה עדיין פתוחה.
לפי המיקום שציינתה האם יתכן שזה כתוצאה מנעילה לא מושלמת? צריך לראות את התרמילים ועוד
(דיאגנוזה בטלפון עשויה להיות מצחיקה)
מדריך / נשק
- מדריך ירי
zvika כתב:לפי המיקום שציינתה האם יתכן שזה כתוצאה מנעילה לא מושלמת? צריך לראות את התרמילים ועוד
אין לי מושג, כי זה לא קרה בנשק שלי (ואני מקווה שזה גם לא יקרה), ואם מה שקראתי בפורום שם נכון, אז CZ עוד לא מצאו לזה סיבה\פתרון לכן אפשר בזהירות להסיק שזה לא נעילה לא מושלמת.
גלוקי כתב:ווווווואואואואואואואו
ושוב ...
בהצלחה
אח שלי
לא תוקף אותך ולא נעליים (מידה 43
וכן ,. . . כמו חלק גדול כאן גם אני שייך ל"עדר"
להתראות בקרוב (מגיע בחמישי?)
חברה חמושה היא חברה מנומסת. . .
(ועוד איזו משוגעת)