מישהו ראה אתמול בשומר מסך (ערוץ 10) את הכתבה על הציידים?
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מישהו ראה אתמול בשומר מסך (ערוץ 10) את הכתבה על הציידים?
אתמול במקרה זפזפתי ונתקלתי בכתבה הזו של אמנון לוי.
כתבה מאד מגמתית שבאה להציג את ציבור הציידים ובכלל נושאי כלי נשק כציבור צמא דם.
מול הטענה שהציידים (ברשיון) מסייעים להדברת מזיקים ושמירה על איזון, הביאו בתור "מומחה" את השחקן אלי פיניש שאמר "מי אתם שתחליטו מי יחיה ומי ימות וצריך לתת לטבע לעשות את שלו".
אני לא יודע איך בדיוק הגיעו הציידים האלה לתוך הכוונת של התחקירנים של ערוץ 10, אבל זו עוד הוכחה מגע של קהילת העוסקים בנשק בין אם בספורט או מטרות אחרות יגמר בפיאסקו. שום טיעון הגיוני לא ידבר אליהם, הם לא שם בשביל לשמוע אותנו - הם שם בשביל לחסל אותנו ויהי מה. שומר נפשו ירחק!
א.
כתבה מאד מגמתית שבאה להציג את ציבור הציידים ובכלל נושאי כלי נשק כציבור צמא דם.
מול הטענה שהציידים (ברשיון) מסייעים להדברת מזיקים ושמירה על איזון, הביאו בתור "מומחה" את השחקן אלי פיניש שאמר "מי אתם שתחליטו מי יחיה ומי ימות וצריך לתת לטבע לעשות את שלו".
אני לא יודע איך בדיוק הגיעו הציידים האלה לתוך הכוונת של התחקירנים של ערוץ 10, אבל זו עוד הוכחה מגע של קהילת העוסקים בנשק בין אם בספורט או מטרות אחרות יגמר בפיאסקו. שום טיעון הגיוני לא ידבר אליהם, הם לא שם בשביל לשמוע אותנו - הם שם בשביל לחסל אותנו ויהי מה. שומר נפשו ירחק!
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

Re: מישהו ראה אתמול בשומר מסך (ערוץ 10) את הכתבה על הציידים?
נתקלתי לאחרונה בעיתונאית שרצתה להכין כתבה על נושא מאד פיקנטי, ופנתה אלי לקבל הערות מקצועיות. כשהסברתי לה שהגישה שלה חסרת חשיבות טכנית ממשית, אבל לעומת זאת הצבעתי על כיוון יותר חשוב (אבל ללא תהילה וללא BANG), ירדה מהנושא ועוד האשימה אותי בעצלנות.
מסקנה: העיתונאים מחפשים תמיד משהו עם כותרות גדולות. הדיוק בפרטים והחשיבות הם במקום האחרון, לצערי.
מסקנה: העיתונאים מחפשים תמיד משהו עם כותרות גדולות. הדיוק בפרטים והחשיבות הם במקום האחרון, לצערי.
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
עוד ממצא בדרך למסקנה שעיתונאים אינם בדיוק נר לרגלינו בנאמנות ובדרך ארץ האמורות להוות דבק המאגד את עמנו.
עם זאת, בטוחני שיש עיתונים מעולים גם כן.
עם זאת, בטוחני שיש עיתונים מעולים גם כן.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
הפתרון הוא הפצת הידע הנכון והמקצועי.
ניתן לעשות זאת במפגשי פנים אל פנים, ניתן לעשות זאת במפגשים מקצועיים להם יינתן פרסום והם ייפתחו לקהל הרחב וניתן לעשות זאת במתן גישה למגזינים מקצועיים.
מי שיש לו משרד יכול לפזר מגזינים, זרים וישראלים, שישמשו כמקור מידע חלופי ומקצועי יותר.
לגבי עיתונאים, הם מחפשים כותרות, פרובוקציות ורייטינג. אין לשים את יהבנו עליהם.
ניתן לעשות זאת במפגשי פנים אל פנים, ניתן לעשות זאת במפגשים מקצועיים להם יינתן פרסום והם ייפתחו לקהל הרחב וניתן לעשות זאת במתן גישה למגזינים מקצועיים.
מי שיש לו משרד יכול לפזר מגזינים, זרים וישראלים, שישמשו כמקור מידע חלופי ומקצועי יותר.
לגבי עיתונאים, הם מחפשים כותרות, פרובוקציות ורייטינג. אין לשים את יהבנו עליהם.
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
הבעיה האמיתית נעוצה בצרכני התקשורת: קוראי העיתונים, המאזינים לחדשות והצופים האובססיבים של מהדורות הערב.
משום מה, כל מי שנערכה כתבה הנוגעת לענייניו, מבין היטב כמה העיתונות מסלפת ומשקרת.
אבל, כשקוראים על אנשים אחרים, פתאום העיתון הוא תורה מסיני.
לפני מספר ימים פורסם פה שרשור על אווילות בית המשפט בפ"ת כשזה סירב להאריך את מעצרו של פורץ שגנב כספת ואקדח מבית אליו פרץ.
מלבדי, אף אחד לא הגיב באופן סקפטי כפי שאתם מגיבים כאן.
כולכם מבינים כמה העיתונות מחפשת כותרות גדולות כשזה נוגע לאקדח שלכם אבל כשהכוונת של העיתון ממוקדת על "המדינה" או כל גוף מוסדי אחר - אתם מצטרפים לחגיגה.
מה שיוריד את התקשורת מהעץ הגבוה עליו טיפסה, זה אם אנשים כמונו נפסיק לצרוך חדשות כמו סם.
לא חסרים דברים מעניינים לקרוא.
אני באופן אישי הפסקתי להאזין לחדשות. YNET חסום אצלי ואני לא מוכן שיכנסו אלי הביתה עיתונים חדשותיים כעניין של עיקרון.
משום מה, כל מי שנערכה כתבה הנוגעת לענייניו, מבין היטב כמה העיתונות מסלפת ומשקרת.
אבל, כשקוראים על אנשים אחרים, פתאום העיתון הוא תורה מסיני.
לפני מספר ימים פורסם פה שרשור על אווילות בית המשפט בפ"ת כשזה סירב להאריך את מעצרו של פורץ שגנב כספת ואקדח מבית אליו פרץ.
מלבדי, אף אחד לא הגיב באופן סקפטי כפי שאתם מגיבים כאן.
כולכם מבינים כמה העיתונות מחפשת כותרות גדולות כשזה נוגע לאקדח שלכם אבל כשהכוונת של העיתון ממוקדת על "המדינה" או כל גוף מוסדי אחר - אתם מצטרפים לחגיגה.
מה שיוריד את התקשורת מהעץ הגבוה עליו טיפסה, זה אם אנשים כמונו נפסיק לצרוך חדשות כמו סם.
לא חסרים דברים מעניינים לקרוא.
אני באופן אישי הפסקתי להאזין לחדשות. YNET חסום אצלי ואני לא מוכן שיכנסו אלי הביתה עיתונים חדשותיים כעניין של עיקרון.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

כמובן שניתן לקחת בחשבון שמה שפורסם זה מה שקרה ואז להגיב על זה.
ואולי במקרה האמור על פריצת הכספת וגניבת תכולתה על האקדח זה מה שקרה.
להיות סקפטי זה לא דבר רע אבל ללא להגיב על מקרה שכנראה קרה זה מה?
ואולי במקרה האמור על פריצת הכספת וגניבת תכולתה על האקדח זה מה שקרה.
להיות סקפטי זה לא דבר רע אבל ללא להגיב על מקרה שכנראה קרה זה מה?
הדרך למטרה לא פחות חשובה מהשגתה
מתבונן מרחוק כתב:הבעיה האמיתית נעוצה בצרכני התקשורת: קוראי העיתונים, המאזינים לחדשות והצופים האובססיבים של מהדורות הערב.
תסלח לי אבל אני לא כל כך מסכים איתך.
באופן כללי העיתונות והתקשורת הם לא טלית שכולה תכלת אבל הם עושים עבודה לא רעה בכלל.
תתחיל לספור כמה שחיתויות נחשפו בשנים האחרונות בזכות התקשורת והעיתונות ותראה את הערך שלהם.
ספציפית בכל הנוגע לנשק ויד רכה כלפי פורעי חוק למיניהם, לעיתונות ולתקשורת יש בעיה.
הם אמצו קו שמאלני/ליברלי/הומני שלא כל כך מתאים למציאות בחוץ ולא ניתן להזיז אותם ממנו ימינה או שמאלה לא כל שכן לבלבל אותם עם עובדות.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

ועדיין בכל מה שקשור לצייד יש משהו לא נעים, ואם לאכילה עסקינן או לדילול הכרחי ניחא, אבל לכיף בלבד זה נשמע מוגזם.ועדיף כיף אחר שאינו על חשבון בע"ח.
אריה
אריה
- תרמתי למען הסליק

והבשר ליפי הנפש, מאין מגיע ? גדל על המדפים והמקפיאים של הסופר דופר הקרוב ?
איך חיות הפרגיות טרם הגעתן לשיפוד ? איך נוסעים תרנגולי ההודו למשחטה בליל חורף קר, רטוב וע"ג משאית ב 120 קמ"ש ?
איך מסייימת הפרה / פר את חייהן תחת סכין השוחט ? (רמז, בצווחה נוראית)
החלב, אגב, לא יוצא מהמעבדה של טרה / תנובה / יוטבתה, אלא מהעטינים של הפרה. את זה הגדולה שלי יודעת להסביר לכל מי שישאל אותה. (בת 2.5)
כבד אווז לאניני הטעם ? מישהו ?

איך חיות הפרגיות טרם הגעתן לשיפוד ? איך נוסעים תרנגולי ההודו למשחטה בליל חורף קר, רטוב וע"ג משאית ב 120 קמ"ש ?
איך מסייימת הפרה / פר את חייהן תחת סכין השוחט ? (רמז, בצווחה נוראית)
החלב, אגב, לא יוצא מהמעבדה של טרה / תנובה / יוטבתה, אלא מהעטינים של הפרה. את זה הגדולה שלי יודעת להסביר לכל מי שישאל אותה. (בת 2.5)
כבד אווז לאניני הטעם ? מישהו ?
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
רגלי 22 כתב:ועדיין בכל מה שקשור לצייד יש משהו לא נעים, ואם לאכילה עסקינן או לדילול הכרחי ניחא, אבל לכיף בלבד זה נשמע מוגזם.ועדיף כיף אחר שאינו על חשבון בע"ח.
אריה
כל נושא של הגבלת רשיונות ציד לציבור הפתוח כפי שהיה פעם ומתן "רשיונות דילול" ליחידי סגולה יוצר מצב של שרק כל מני מקורבים לצלחת נהנים מהפריבילגיה הזו.
בארה"ב יש מכסות לסוגים מסויימים של בע"ח. לגבי בע"ח שצריכים פיקוח הדוק יותר, יש הגרלה וכולם זכאים להשתתף בה.
שפר עליך גורלך וזכית, אתה מקבל רשיון לצוד צבי. לא הצלחת, נסה בשנה הבאה. במידה ואתה צדת, את הרשיון אתה צריך לגוף של הצדה שלך (הוא חד פעמי).
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

שלום לכולם
לאחרונה הוגשה הצעה חוק לסגירת הצייד הספורטיבי במדינת ישראל, הסיבה העיקרית היא חוסר שליטה בנושא אכיפה, הכוונה
שלא ניתן למגר את תופעת הצייד הלא חוקי שצובר תאוצה בשנים האחרונות בייחוד עקב ריבוי העובדים הזרים(בייחוד תאילנדים)
וכמובן הבני דודים שיורים באובססיה בכל מה שזז, עקב כך ישנה פגיעה קשה בחיות בר מוגנות.
במקום להגביר את האכיפה ולהחמיר בענישה כולל מאסר בפועל וקנסות של עשרות אלפי שקלים!!, רוצים פשוט לסגור את הבסטה .
לא ברור לי כרגע מהי באמת עמדת הרשות בנושא,(שמעתי כמה דעות) אך נראה שזה די תקוע.
לעניין התכנית של אמנון לוי, אין לי מושג מי יזם אותה, מה שבטוח שהיא אינטרסנטית ולבטח לא אובייקטיבית, במקום לראיין
חקלאים על הנזקים הקשים והצורך באיזון חיות הבר, (הרי אין לחזירים אוייבים טבעיים) הראו באופן שרירותי את הצייד כפרופר
רצח וריאיינו ליצן "מומחה"(אלי פינש) שיחווה את דעתו בעניין. הטעות היא של הציידים שלא עמדו על שלהם בדרישה לכתבה ריאלית ואמיתית.
צייד קיים בכל העולם המודרני והוא מתבצע בסדר מופתי, במידה והצייד הספורטיבי יסגר , ישראל תהיה המדינה הראשונה בעולם שעושה זאת.
לאחרונה הוגשה הצעה חוק לסגירת הצייד הספורטיבי במדינת ישראל, הסיבה העיקרית היא חוסר שליטה בנושא אכיפה, הכוונה
שלא ניתן למגר את תופעת הצייד הלא חוקי שצובר תאוצה בשנים האחרונות בייחוד עקב ריבוי העובדים הזרים(בייחוד תאילנדים)
וכמובן הבני דודים שיורים באובססיה בכל מה שזז, עקב כך ישנה פגיעה קשה בחיות בר מוגנות.
במקום להגביר את האכיפה ולהחמיר בענישה כולל מאסר בפועל וקנסות של עשרות אלפי שקלים!!, רוצים פשוט לסגור את הבסטה .
לא ברור לי כרגע מהי באמת עמדת הרשות בנושא,(שמעתי כמה דעות) אך נראה שזה די תקוע.
לעניין התכנית של אמנון לוי, אין לי מושג מי יזם אותה, מה שבטוח שהיא אינטרסנטית ולבטח לא אובייקטיבית, במקום לראיין
חקלאים על הנזקים הקשים והצורך באיזון חיות הבר, (הרי אין לחזירים אוייבים טבעיים) הראו באופן שרירותי את הצייד כפרופר
רצח וריאיינו ליצן "מומחה"(אלי פינש) שיחווה את דעתו בעניין. הטעות היא של הציידים שלא עמדו על שלהם בדרישה לכתבה ריאלית ואמיתית.
צייד קיים בכל העולם המודרני והוא מתבצע בסדר מופתי, במידה והצייד הספורטיבי יסגר , ישראל תהיה המדינה הראשונה בעולם שעושה זאת.
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
asafii2 כתב:
הטעות היא של הציידים שלא עמדו על שלהם בדרישה לכתבה ריאלית ואמיתית.
אין סיכוי... פשוט אין סיכוי. לתקשורת תמיד יש יותר כח ותמיד תהיה להם המלה האחרונה גם מול ארגונים חזקים בהרבה יותר מאשר כמה ציידים.
הנשק הטוב ביותר - לפעול מתחת לרדאר ופשוט לנתק מגע מהתקשורת ולא לשתף איתם פעולה בשום צורה שהיא.
בלי FOOTAGE ובלי לראיין אנשים הם יכולים רק לברבר את המח אחד לשני. אני מוכן להתערב איתך שהתחקירנים של אמנון לוי פנו אל אותם ציידים בתואנת שווא שיש להם "הזדמנות פז להציג את הצד שלהם בעניים בצורה הוגנת" כאשר כל המטרה של הצילום של הציידים הייתה להוציא FOOTAGE שישמש בתור תפאורה לאג'נדה האמיתית של הכתבה.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

במידה והצייד הספורטיבי יסגר , ישראל תהיה המדינה הראשונה בעולם שעושה זאת.
אמן כן יהי רצון, ויפה שעה אחת קודם.
מי שחושב שהרג של חיות לשם שעשוע הוא "ספורט" יש לו בעיה קשה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
איתמר אתה כנראה צודק, הם מנווטים הכל ע"פ שיקולם.
donduck לא חונכנו בישראל על מסורת הצייד(כמו בכל העולם כמעט) לכן לא אנסה לשכנע אותך אחרת...! אגב אפילו אם הצייד הספורטיבי יסגר יהיה צורך די אינטסיבי לבצע דילולים נרחבים וכאן מתחילה הסוגייה הגדולה שמטרידה את הרשות, מי יעשה את זה? עדיין לא ממש ברור, בעניין ההערה שלך על הרג החיות אני חושב שנועם ידידי הציג את הדברים באופן הכי מדוייק וזו התשובה הכי הולמת בשבילך.
אסף
donduck לא חונכנו בישראל על מסורת הצייד(כמו בכל העולם כמעט) לכן לא אנסה לשכנע אותך אחרת...! אגב אפילו אם הצייד הספורטיבי יסגר יהיה צורך די אינטסיבי לבצע דילולים נרחבים וכאן מתחילה הסוגייה הגדולה שמטרידה את הרשות, מי יעשה את זה? עדיין לא ממש ברור, בעניין ההערה שלך על הרג החיות אני חושב שנועם ידידי הציג את הדברים באופן הכי מדוייק וזו התשובה הכי הולמת בשבילך.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
Donduck זאת דעתך אגב לדעתי ירי מעשי מדמה לחימה לא ברור לי למה זה דרוש לאזרחים כנראה כדי לאמן אותם להרוג רק תראו את מה שקרה עם אבי ספן והספר מירושלים שרצח את ענת אלימלך והתאבד אני מציע שייסגר הירי המעשי לאלתר.
לתשומת ליבך הציד מהווה בכל מדינות המערב דרך לניתור ופיקוח על אוכלוסיית בעלי החיים ולא נראה לי שאתה או אדם אחר תישפטו את הנורמות המוסריות שלי או של רוב העולם.
הרי ברור שמדובר בעוד צעד פופוליסטי שנועד לחסוך לרשויות את הצורך בפיקוח על אוכלוסיית הציידים ןלסגור עוד אפיק רישוי כלי יריה וכמו שאמרו קודמיי גם כאן תיהיה דרך נוספת לדאוג למקורבים.
לא נורא כשיעלו ההצעות לסגור את הירי המעשי המסוכן שמקנה כישורי לחימה לכל דורש אני אהיה הראשון לתמוך
שנה טובה
לתשומת ליבך הציד מהווה בכל מדינות המערב דרך לניתור ופיקוח על אוכלוסיית בעלי החיים ולא נראה לי שאתה או אדם אחר תישפטו את הנורמות המוסריות שלי או של רוב העולם.
הרי ברור שמדובר בעוד צעד פופוליסטי שנועד לחסוך לרשויות את הצורך בפיקוח על אוכלוסיית הציידים ןלסגור עוד אפיק רישוי כלי יריה וכמו שאמרו קודמיי גם כאן תיהיה דרך נוספת לדאוג למקורבים.
לא נורא כשיעלו ההצעות לסגור את הירי המעשי המסוכן שמקנה כישורי לחימה לכל דורש אני אהיה הראשון לתמוך
שנה טובה
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד