כלים משומשים להיתנסות - אילו דגמים ובאילו מטווחים
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כלים משומשים להיתנסות - אילו דגמים ובאילו מטווחים
שלום רב,
בשעה טובה אחד החברים קיבל את הרישיון המבוקש ועכשיו צריך לבחור את הכלי, כמובן שזה יעשה ע"י התנסות בירי. אלא מה, לטובת איסוף של לפחות כמה דגמים שונים צריך מספיק כלים משומשים וזה אומר מספר מטווחים.
ע"מ לעשות את התהליך ליותר יעיל (ולא לנסוע סתם ולגלות שיש שם כלי שנבדק לפני יום) אבקש מכל מי שיכול לציין אליו כלים משומשים הוא ראה לאחרונה במטחים במרכז הארץ.
הדרישות הבסיסיות הן 9X19, גודל מלא או קומפקטי (לא סאב-קומפקטי) מבנה פולימרי - יתרון.
הכלי מיעד לכף יד קטנה יחסית וישמש לפעילות משא"ז ונשיאה יומית (לא תחרותי).
אנא, תספרו מה ראיתם בנמצא ובאילו מטווחים
בברכה
בשעה טובה אחד החברים קיבל את הרישיון המבוקש ועכשיו צריך לבחור את הכלי, כמובן שזה יעשה ע"י התנסות בירי. אלא מה, לטובת איסוף של לפחות כמה דגמים שונים צריך מספיק כלים משומשים וזה אומר מספר מטווחים.
ע"מ לעשות את התהליך ליותר יעיל (ולא לנסוע סתם ולגלות שיש שם כלי שנבדק לפני יום) אבקש מכל מי שיכול לציין אליו כלים משומשים הוא ראה לאחרונה במטחים במרכז הארץ.
הדרישות הבסיסיות הן 9X19, גודל מלא או קומפקטי (לא סאב-קומפקטי) מבנה פולימרי - יתרון.
הכלי מיעד לכף יד קטנה יחסית וישמש לפעילות משא"ז ונשיאה יומית (לא תחרותי).
אנא, תספרו מה ראיתם בנמצא ובאילו מטווחים
בברכה
Re: כלים משומשים להיתנסות - אילו דגמים ובאילו מטווחים
מטווחים,
הייתי מציע לך מצפון לדרום:
מטווח העיר נתניה
בול בתל אביב
מאיר רוט בראשון
מטווח נירים
אלו הם המטווחים שיש להם חנות נשק בצמוד למטווח, מלאי לא רע של כלים, רמת נחמדות ושרותיות גבוהה.
לגבי דגמים שכדאי לך להסתכל עליהם:
1. גלוק 17/19 יכול להיות לך בעיה עם גודל הקת
2. וולטר P99 יש לו קת נתנת להתאמה ליד
3. יריחו פולימרי
4. בול צירוקי
5. CZ פולימרי
6. ואם יש אצל מאיר רוט דגמי HK פולימרי
א.
הייתי מציע לך מצפון לדרום:
מטווח העיר נתניה
בול בתל אביב
מאיר רוט בראשון
מטווח נירים
אלו הם המטווחים שיש להם חנות נשק בצמוד למטווח, מלאי לא רע של כלים, רמת נחמדות ושרותיות גבוהה.
לגבי דגמים שכדאי לך להסתכל עליהם:
1. גלוק 17/19 יכול להיות לך בעיה עם גודל הקת
2. וולטר P99 יש לו קת נתנת להתאמה ליד
3. יריחו פולימרי
4. בול צירוקי
5. CZ פולימרי
6. ואם יש אצל מאיר רוט דגמי HK פולימרי
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

אם אתה צריך יותר מצפון אז יש את מיכלין בחיפה שיש לו גם מבחר לו רע, וגם שירות (תתפלאו) בסדר גמור.
בקשר לכלים, הייתי ממליץ גם לנסות את הטאורוס, אני מאוד אהבתי אותו
בקשר לכלים, הייתי ממליץ גם לנסות את הטאורוס, אני מאוד אהבתי אותו
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
itamar כתב:אלו הם המטווחים שיש להם חנות נשק בצמוד למטווח, מלאי לא רע של כלים, רמת נחמדות ושרותיות גבוהה.
יש עוד כמה
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
תודה לכל העונים. רק לחדד, האם מישהו יודע על דגמים ספציפיים שנמצאים כרגע במטווח כזה או אחר ופנוים להתנסות (הרי די ברור שאף אחד לא יתן לירות מכלי חדש לגמרי שמייד יהפוך למשומש)?
למשלש, לפני שבועיים הייתי אצל דידי, יש לו מבחר יפה של כלים שניתן להשכיר, אבל לא ראיתי שם P99, M5-קומפקטי או שטייר.
למשלש, לפני שבועיים הייתי אצל דידי, יש לו מבחר יפה של כלים שניתן להשכיר, אבל לא ראיתי שם P99, M5-קומפקטי או שטייר.
אני יודע שידידי השרקן מאפשר ירי בכל כלי הנמכר על ידו (אמיר, תקן אותי אם אני טועה), כנ"ל אצל מאיר רוט ומטווחים אחרים.
אם תנסה למקד את חיפושיך (ותציין דגם מסויים אותו אתה מחפש, אחרי שתתאימו אותו ב"מישוש" ראשוני) אני מניח שיהיה הרבה יותר קל לסייע לך, לדעתי, גשו למספר חנויות בשעות הבוקר או הצהרים באמצע השבוע, כך יוכלו להקדיש לכם זמן וסבלנות (שלא תקבלו, לדוגמא, בימי שישי, אלא אצל יחידי סגולה).
אם תנסה למקד את חיפושיך (ותציין דגם מסויים אותו אתה מחפש, אחרי שתתאימו אותו ב"מישוש" ראשוני) אני מניח שיהיה הרבה יותר קל לסייע לך, לדעתי, גשו למספר חנויות בשעות הבוקר או הצהרים באמצע השבוע, כך יוכלו להקדיש לכם זמן וסבלנות (שלא תקבלו, לדוגמא, בימי שישי, אלא אצל יחידי סגולה).
Webart - דביר, מייסד הסליק
Webart כתב:itamar כתב:אלו הם המטווחים שיש להם חנות נשק בצמוד למטווח, מלאי לא רע של כלים, רמת נחמדות ושרותיות גבוהה.
יש עוד כמה
תודה על ההערה דביר ואני אתקן את עצמי.
אלו הם בתי העסק שאני מכיר מהכרותי האישית וחוויית הלקוח שלי הייתה טובה, כך שאני באופן אישי אמליץ עליהם לאחרים.
יכול להיות שיש עוד כמה כאלו שעונים על הקריטריונים וגם נותנים שירות טוב - אני פשוט לא מכיר ולא יודע.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

Webart כתב:אני יודע שידידי השרקן מאפשר ירי בכל כלי הנמכר על ידו (אמיר, תקן אותי אם אני טועה), כנ"ל אצל מאיר רוט ומטווחים אחרים.
לא טעית!
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד