לא קונה יותר מוצרים של חברת אפל
לא קונה יותר מוצרים של חברת אפל
מתנצל מראש בפני מי שמאוהב באייפון או אייפוד שלו.
אני לא מתכוון לקנות יותר מוצרים של חברת אפל וזה למה. פניתי לחנות אפל בקניון רמת אביב בבקשה להחליף סוללה באייפוד של הבת שלי. המכשיר בן כשלוש שנים, ועובד כמו חדש למעט הסוללה שנחלשה ומתרוקנת אחרי האזנה של מספר דקות. להפתעתי נאמר לי בחנות שלאפל יש מדיניות עולמית של אי החלפת סוללות במכשירים שלהם והפתרון היחיד שהם יכולים להציע לי הוא לקנות מכשיר אייפוד חדש בהנחה. גובה ההנחה שהוצע לי זניח.
אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון אחר (חיובי) איתם.
ג.
אני לא מתכוון לקנות יותר מוצרים של חברת אפל וזה למה. פניתי לחנות אפל בקניון רמת אביב בבקשה להחליף סוללה באייפוד של הבת שלי. המכשיר בן כשלוש שנים, ועובד כמו חדש למעט הסוללה שנחלשה ומתרוקנת אחרי האזנה של מספר דקות. להפתעתי נאמר לי בחנות שלאפל יש מדיניות עולמית של אי החלפת סוללות במכשירים שלהם והפתרון היחיד שהם יכולים להציע לי הוא לקנות מכשיר אייפוד חדש בהנחה. גובה ההנחה שהוצע לי זניח.
אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון אחר (חיובי) איתם.
ג.
- תרמתי למען הסליק
Re: לא קונה יותר מוצרים של חברת אפל
המדיניות הנ"ל נשמעת כמו דרך של עובד שאפתן מדי לגרום לך לרכוש מוצר חדש.
במידה והאייפוד עלה 150 ש"ח ומעלה, אפל מחוייבת לתת לפחות שנת אחריות אחת. במידה והאייפוד עלה יותר מ-300 ש"ח, היא מחוייבת לספק חלקי חילוף משך שנה נוספת לאחר תום תקופת האחריות (אילו האחריות היתה למשך שנתיים - היא מחוייבת לספק חלפים לשנה השלישית וכו').
כלומר - הם מחוייבים להחזיק בחלקי חילוף בכל מקרה, לכל מוצר שערכו מעל 300 ש"ח.
אני בספק שהם יבחרו לספק מוצר חדש לכל מי שיש לו תקלה הדורשת החלפת רכיב קטן או סוללה, על מנת לשמר מדיניות של אי שימוש בחלקי חילוף...
אתה יכול להתייעץ עם לשכת הממונה על הגנת הצרכן או לחילופין לגשת למעבדה פרטית שתשמח לספק לך שירות טוב בעלות נמוכה מזו שאפל היתה דורשת אילו לא היתה נוהגת באטימות שכזו.
אם תרצה אני יכול להפנות אותך למעבדה טובה מאוד ברמת השרון. כמובן שיש מעבדות בכל הארץ.
במידה והאייפוד עלה 150 ש"ח ומעלה, אפל מחוייבת לתת לפחות שנת אחריות אחת. במידה והאייפוד עלה יותר מ-300 ש"ח, היא מחוייבת לספק חלקי חילוף משך שנה נוספת לאחר תום תקופת האחריות (אילו האחריות היתה למשך שנתיים - היא מחוייבת לספק חלפים לשנה השלישית וכו').
כלומר - הם מחוייבים להחזיק בחלקי חילוף בכל מקרה, לכל מוצר שערכו מעל 300 ש"ח.
אני בספק שהם יבחרו לספק מוצר חדש לכל מי שיש לו תקלה הדורשת החלפת רכיב קטן או סוללה, על מנת לשמר מדיניות של אי שימוש בחלקי חילוף...
אתה יכול להתייעץ עם לשכת הממונה על הגנת הצרכן או לחילופין לגשת למעבדה פרטית שתשמח לספק לך שירות טוב בעלות נמוכה מזו שאפל היתה דורשת אילו לא היתה נוהגת באטימות שכזו.
אם תרצה אני יכול להפנות אותך למעבדה טובה מאוד ברמת השרון. כמובן שיש מעבדות בכל הארץ.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף
בחנות של אפל הציעו לי ללכת למעבדה פרטית תוך התנצלות שנאסר עליהם ע"י חברת האם (אפל) לבצע החלפת סוללות, ושזו המדיניות העולמית של החברה - לא מחליפים סוללות במכשירי אייפוד. אני לא יודע מה המדיניות שלהם לגבי מכשירי אייפון. אין ספק שיש להם מוצרים מעולים אבל זה בא עם מדיניות קשוחה שאינה לטובת הקונים, ושמתחברת לדברים נוספים שאני קורא על החברה הזו. בעקבות היחס הנ"ל גם אני גיבשתי מדיניות כלפיהם וכלפי מוצריהם- לא קונה.
אשמח לקבל את כתובת המעבדה ברמת השרון.
אשמח לקבל את כתובת המעבדה ברמת השרון.
- תרמתי למען הסליק
גם אני לא רוכש מוצרים של אפל.
באופן עקרוני, אני לא רוכש מוצרים של אף חברה שמוכרת מוצרים סגורים, ללא שום אפשרות הרחבה, כופה וכובלת את הצרכן לשימוש באביזרים שלה מקוריים שלה במחירים מופקעים, ומתיימרת לדעת מה טוב בשבילי יותר טוב ממני.
בקשר לסוללה שלך, תחפש באינטרנט ותזמין. נכון שאפל משתדלים לעשות את החיים קשים אבל בתכלס זה לפתוח 4 ברגים בגב המכשיר ולהחליף את הסוללה.
א.
באופן עקרוני, אני לא רוכש מוצרים של אף חברה שמוכרת מוצרים סגורים, ללא שום אפשרות הרחבה, כופה וכובלת את הצרכן לשימוש באביזרים שלה מקוריים שלה במחירים מופקעים, ומתיימרת לדעת מה טוב בשבילי יותר טוב ממני.
בקשר לסוללה שלך, תחפש באינטרנט ותזמין. נכון שאפל משתדלים לעשות את החיים קשים אבל בתכלס זה לפתוח 4 ברגים בגב המכשיר ולהחליף את הסוללה.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
Ebay רווחי בסוללות להחלפה למכשירי ipod, לרובת כלים לפתיחת המכשיר. עם זאת, אין לי ידע בנושא (או מכשירים של אפל) ואשמח להתעדכן. מאותה הסיבה לא קניתי ipod לפני שלוש שנים.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
http://www.sollan.co.il/catPage.asp?CategoryID=474
http://www.hebrew-ipod.com/2007/04/blueraven.html
http://power4all.co.il/power4all/cat.as ... ZwodtGKRsA
דרך אגב, אני הייתי מעמיד את "מדיניות החברה" במבחן.
הייתי שולח לנציגות אפל בארץ אימייל/פקס ומבקש מהם שיחליפו את הסוללה.
העניין הוא לקבל מהם תגובה בכתב.
עם התגובה שלהם הייתי הולך לתביעות קטנות ותובע את עלות המכשיר בחזרה.
א.
http://www.hebrew-ipod.com/2007/04/blueraven.html
http://power4all.co.il/power4all/cat.as ... ZwodtGKRsA
דרך אגב, אני הייתי מעמיד את "מדיניות החברה" במבחן.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
itamar כתב:דרך אגב, אני הייתי מעמיד את "מדיניות החברה" במבחן.
א.
תומך.
ולמרות שלא היה לי מוצר של אפל על הכוונת, עכשיו גם ודאי שלא יהיה בעתיד.
תודה על השירות הצרכני.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
ליאור ואיתמר תודה על העצות והקישורים. איתמר, אני בטוח שחברה כמו אפל מגובה בדרכים רבות מפני תביעות מסוג זה. המדיניות של החברה מופיעה מן הסתם בפירסומים שונים ובאתר החברה כך שאין פה קייס של טענה להונאה או הטעייה. חבל רק שהם לא טורחים להזכיר לך בעת הקניה מהי המדיניות שלהם. אפל היא חברה שיצרה לעצמה תדמית של חברה חדשנית, צעירה ומגניבה ואנשים, בעיקר צעירים יעשו הכל להשיג מותג אפל. אני באופן אישי עברתי את הגיל וממש לא מעניין אותי, מעבר לפונקציונאליות מה המותג שעומד מאחרי מוצר צריכה מסויים.
- תרמתי למען הסליק
כרגיל מעניין שכאשר ללקוח נגרם עוול צרכני, המחוקק האירופי קם על הרגליים האחוריות ומסתער - קישור
איפה אנחנו ואיפה הם
גיא.
איפה אנחנו ואיפה הם

גיא.
נערך לאחרונה על ידי Neon Golden בתאריך 22 אוקטובר 2009, 11:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
גמ,
לצערי אינני מוצא את הכתובת וגם האתר שלהם נראה לא פעיל.
מדובר במעבדה גדולה מאוד (3 קומות על שטח ממש גדול) שחבר שלי פתח, הם נתנו שירות חיצוני גם לחברות הסלולאריות. שם העסק היה Ring-Town.
לא דיברתי עם אותו חבר כבר שנתיים ואני לא יודע מה קורה עם המעבדה.
אולי הקישורים שאיתמר נתן לך יוכלו לעזור.
בהצלחה!
לצערי אינני מוצא את הכתובת וגם האתר שלהם נראה לא פעיל.
מדובר במעבדה גדולה מאוד (3 קומות על שטח ממש גדול) שחבר שלי פתח, הם נתנו שירות חיצוני גם לחברות הסלולאריות. שם העסק היה Ring-Town.
לא דיברתי עם אותו חבר כבר שנתיים ואני לא יודע מה קורה עם המעבדה.
אולי הקישורים שאיתמר נתן לך יוכלו לעזור.
בהצלחה!
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף
מתבונן מרחוק תודה
- תרמתי למען הסליק
התוצאה הראשונה לחיפוש בגוגל הניבה את התוצאה הבנאלית הבאה...
היה כדאי לראות את הנולד בטרם קנית נגן שלא רק מגביל אותך בהחלפת סוללה אלא גם בחוסר יכולת בסיסית להעלות קבצים מהמחשב שלך ישירות לנגן ללא תוכנת גישור המגבילה את צעדיך (iTunes).
מכיוון ששוחחנו על DX בשבוע שעבר, הנה הקישור הרלוונטי באתר: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.204
היה כדאי לראות את הנולד בטרם קנית נגן שלא רק מגביל אותך בהחלפת סוללה אלא גם בחוסר יכולת בסיסית להעלות קבצים מהמחשב שלך ישירות לנגן ללא תוכנת גישור המגבילה את צעדיך (iTunes).
מכיוון ששוחחנו על DX בשבוע שעבר, הנה הקישור הרלוונטי באתר: http://www.dealextreme.com/products.dx/category.204
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
אין לי הניסיון עם חנויות לממכר מוצרי אפל אבל עם המעבדה שלהם בפארק אפק רה"ע דווקא כן...
יש ברשותי נגן IPOD 40GB שהיה בעייתי במקצת בנוסף אבדו לי האוזניות וכבל הטעינה/סינכרון.
הגעתי למעבדה (ידע מערכות) וטופלתי על הצד הטוב ביותר ללא תשלום (מלבד רכישת האביזרים)
כדאי לנסות...
יש ברשותי נגן IPOD 40GB שהיה בעייתי במקצת בנוסף אבדו לי האוזניות וכבל הטעינה/סינכרון.
הגעתי למעבדה (ידע מערכות) וטופלתי על הצד הטוב ביותר ללא תשלום (מלבד רכישת האביזרים)
כדאי לנסות...
חבר העמותה לקידום תרבות הנשק
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
מנהל אבטחה מוסמך
מדריך ירי ולחימה
טכנאי מערכות ביטחון
G19c 4gen+ micro-roni
גמ כתב:ליאור ואיתמר תודה על העצות והקישורים. איתמר, אני בטוח שחברה כמו אפל מגובה בדרכים רבות מפני תביעות מסוג זה. המדיניות של החברה מופיעה מן הסתם בפירסומים שונים ובאתר החברה כך שאין פה קייס של טענה להונאה או הטעייה. חבל רק שהם לא טורחים להזכיר לך בעת הקניה מהי המדיניות שלהם. אפל היא חברה שיצרה לעצמה תדמית של חברה חדשנית, צעירה ומגניבה ואנשים, בעיקר צעירים יעשו הכל להשיג מותג אפל. אני באופן אישי עברתי את הגיל וממש לא מעניין אותי, מעבר לפונקציונאליות מה המותג שעומד מאחרי מוצר צריכה מסויים.
גדעון,
מדיניות החברה מעניינת את המקום שבו לעולם לא תזרח השמש של השופט בבית המשפט.
יש כזה דבר שנקרא גילוי נאות, ו"פרט שולי" כמו זה שאתה צריך לזרוק לפח מכשיר טוב שיכול לשרת אותך עוד שנים ארוכות רק בגלל שנגמרה לו הסוללה היה צריך להיות מוזכר במקום בולט לעין ומובהר לך לחלוטין במעמד הקניה של המוצר.
אתה לא יכול לצפות מכל אחד שרוכש לעצמו נגן MP או טלפון נייד להיות GEEK טכנולוגי, עורך דין, להיות מודע לכל הנויאנסים הקטנים במדיניות החברה ואיך זה בדיוק משפיע עליך.
מדיניות השירות של ספק צריכה להיות ברורה, הגיונית והוגנת אחרת היא לא תעמוד במבחן בית משפט.
תנסה מה שאמרתי ותראה שזה יעבוד. לא תגיע אפילו לדיון, אפל יעדיפו להחליף לך מכשיר רק שלא תהיה פסיקה תקדימית.
לגבי מה שדביר אמר, אני מסכים איתו ב-100%. אני מתרחק מפלטפורמות סגורות כמו מאש - ושמצדי יהיו הכי מדליקות בעולם. בשביל נגן MP מבוסס דיסק, אני הולך על מכשירים כמו ARCHOS שמתחברים למחשב ב-USB כמו עוד דיסק קשיח חיצוני בלי להתערב לי בחיים מה אני מוריד לשם ומה לא. מכשירים מבוססי זיכרון אני לרוב הולך על המכשירים של SANDISK.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק
אפרופו חרם
את הקש שאני אכלתי עם צורב של HP אני לעולם לא אשכח. זה נגמר בנצחון שלי בבימ"ש לתביעות קטנות אבל מאז אני לא קונה שום מוצר שלהם
את הקש שאני אכלתי עם צורב של HP אני לעולם לא אשכח. זה נגמר בנצחון שלי בבימ"ש לתביעות קטנות אבל מאז אני לא קונה שום מוצר שלהם
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד