מחפס לקנות אקדח משומש בזול
חוקי הפורום
1. אין לפרסם הודעות מסחריות, הודעות אלה תמחקנה ללא התראה.2. פרסמו פרטים שיחסכו שאלות קבועות שיופיעו מייד, דגם מדוייק, מחיר (כן, מחיר, הרי ממילא השאלה כמה תצוץ, וזה לא סוד שמור), גמישות במחיר, תוספות קבועות ותוספות אפשריות.
3. בכותרת ההודעה ציינו את המילה "למכירה" או "מחפש" או משהו בסגנון.
4. כשסיימתם, במזל-טוב את העסקה, ערכו את ההודעה המקורית, והוסיפו לשורת הנושא שלה את המילה "נמכר", אנו נעבור מדי פעם ונמחק את ההודעות הללו.
5. תמונות ברוחב שמעל 400 פיקסל יימחקו, מכיוון שהן גורמות לשבירת מסגרת האתר.
6. אין "להקפיץ" הודעות לשם קידומן לראש הרשימה בתכיפות חריגה (כפי שתראה למנהל הפורום), הודעות ש"יוקפצו" - ינעלו.
לסיכום:
לא מסחרי, כותרת מתאימה, פרטים מלאים ומחיר, תמונה ברוחב מתאים
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
פלאפון:052-869581
פלאפון:052-869581
- סליקאי ארד
אבנר שלום , אין לך מה לעשות? גם משומש וגם זול?
זה המתכון הכי בטוח לבעיות , שבעקבותיהן תגיע לאקדח חדש . תחסוך לעצמך את כל הכאבי ראש לעתיד לבוא , אל תחפש גרוטאות זה לא משתלם . רובנו קונים אקדח פעם בחיים , אז למה שלא תחייה בהרגשה טובה שאתה יכול לסמוך במאה אחוז על הנשק שלך ?
אתה יכול לדעת מה ההיסטוריה של אקדח משומש וזול? יש כאלה בשוק באלפים, אבל בסוף תמיד זה נגמר ביוקר .
אז יאלה צה לדרך , יש מבצעים , הנחות , תגדיר לעצמך את הסכום פחות או יותר,שאתה יכול להרשות לעצמך ,קח בחשבון נרתיק , תחמושת , אימון ירי במטווח
מע"ם , ושיהי בהצלחה.
זה המתכון הכי בטוח לבעיות , שבעקבותיהן תגיע לאקדח חדש . תחסוך לעצמך את כל הכאבי ראש לעתיד לבוא , אל תחפש גרוטאות זה לא משתלם . רובנו קונים אקדח פעם בחיים , אז למה שלא תחייה בהרגשה טובה שאתה יכול לסמוך במאה אחוז על הנשק שלך ?
אתה יכול לדעת מה ההיסטוריה של אקדח משומש וזול? יש כאלה בשוק באלפים, אבל בסוף תמיד זה נגמר ביוקר .
אז יאלה צה לדרך , יש מבצעים , הנחות , תגדיר לעצמך את הסכום פחות או יותר,שאתה יכול להרשות לעצמך ,קח בחשבון נרתיק , תחמושת , אימון ירי במטווח
מע"ם , ושיהי בהצלחה.
- סליקאי ארד
למה להשמיץ? למה לזלזל בכל בעלי הנשק שכביכול הורסים את הנשק?
אני מכרתי לפני כחודש חודשיים בובה של נשק, והיה אצלי כ-12 שנה.
אבנר ידידי,
אתה בהחלט יכול למצוא נשק משומש במצב מצויין ובמחיר טוב.
יש כאן הרבה אנשים שקנו נשקים משומשים וגם במצב טוב וגם במחיר סביר.
קח את הזמן שלך, בסבלנות, תתעניין, תבדוק, תנסה, תשאל, יש פה הרבה חברים שישמחו לעזור לך ולתת לך עצות טובות, תעזר בהם ואל תתבייש לשאול ולנדנד, בשביל זה קיים האתר.
הצעה, אל תתפתה לשלוף מייד כסף ללא הגבלה, אם הקצבת סכום שאתה מוכן להוציא על נשק אז לך עליו ורק אם קיבלת הצעה שאי אפשר לסרב לה אז תשקול שנית אם אתה יכול לעמוד בהוצאה הזו.
ועוד משהו, ברוב המקרים כשתקנה נשק משומש, בדר"כ יתנו לך עם תוספות כמו נרתיקים, מחסניות נוספות ועוד.
ב ה צ ל ח ה
אני מכרתי לפני כחודש חודשיים בובה של נשק, והיה אצלי כ-12 שנה.
אבנר ידידי,
אתה בהחלט יכול למצוא נשק משומש במצב מצויין ובמחיר טוב.
יש כאן הרבה אנשים שקנו נשקים משומשים וגם במצב טוב וגם במחיר סביר.
קח את הזמן שלך, בסבלנות, תתעניין, תבדוק, תנסה, תשאל, יש פה הרבה חברים שישמחו לעזור לך ולתת לך עצות טובות, תעזר בהם ואל תתבייש לשאול ולנדנד, בשביל זה קיים האתר.
הצעה, אל תתפתה לשלוף מייד כסף ללא הגבלה, אם הקצבת סכום שאתה מוכן להוציא על נשק אז לך עליו ורק אם קיבלת הצעה שאי אפשר לסרב לה אז תשקול שנית אם אתה יכול לעמוד בהוצאה הזו.
ועוד משהו, ברוב המקרים כשתקנה נשק משומש, בדר"כ יתנו לך עם תוספות כמו נרתיקים, מחסניות נוספות ועוד.
ב ה צ ל ח ה
"הזכרון בסדר, רק אני שוכח" (שייקה אופיר ז"ל)
מי שלא מנסה, לא טועה
מי שלא מנסה, לא טועה
אם ישנה אפשרות של גילוי סבלנות במציאת הרכישה המתאימה.... אני תומך בדברי דניאל.
ישנם מי שבוחרים עקב סיבותיהם לרכוש אקדח "זמני" עד ש...
כל עוד נשמעים לצו ההגיון זה בסדר, וכבר נתקלתי מדי פעם במציאות לא רעות בכלל ובמחירים זולים (והפעם למוכרים היו סיבות משלהם).
עצתי לך: אל תמהר (אלא אם כן פרק הזמן שהוקצב לרכישת אקדח אוזל), שקול היטב כל רכישה, שאל את חבריך המתמצאים בתחום (כולם סליקאים כמובן
) ובכל מקרה של רכישה פוטנציאלית תתיעץ במישהו שאתה סומך עליו ועל ידיעתו.
בהצלחה!
ישנם מי שבוחרים עקב סיבותיהם לרכוש אקדח "זמני" עד ש...
כל עוד נשמעים לצו ההגיון זה בסדר, וכבר נתקלתי מדי פעם במציאות לא רעות בכלל ובמחירים זולים (והפעם למוכרים היו סיבות משלהם).
עצתי לך: אל תמהר (אלא אם כן פרק הזמן שהוקצב לרכישת אקדח אוזל), שקול היטב כל רכישה, שאל את חבריך המתמצאים בתחום (כולם סליקאים כמובן

בהצלחה!
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
כנ"ל. בהחלט ניתן למצוא כלים מצויינים במחצית ממחירם כחדשים. אני טורח לכתוב שוב משהו שכבר נכתב ע"י אחר רק כדי להגדיל את מספר החברים שתומכים ברכישת נשק משומש לעומת F94JVC99.
והערה כללית:
גם אם מישהו מתבטא בסגנון בוטה ולא ראוי, בואו ננסה כולנו לא להגרר אחריו לאותו סגנון. דעתנו תובן טוב יותר אם נביע אותה בדרכי נועם (תרתי משמע
).
והערה כללית:
גם אם מישהו מתבטא בסגנון בוטה ולא ראוי, בואו ננסה כולנו לא להגרר אחריו לאותו סגנון. דעתנו תובן טוב יותר אם נביע אותה בדרכי נועם (תרתי משמע

דניאל , סליקאי כסף יקר !
אני לא מבין למה אתה קופץ בראש , אבל בשום פנים אין לי ולא הייתה לי כוונה
לזלזל ,או להשמיץ או להטיח חיצי ביקורת כדבריך, כנגד מישהו מבין חברי הסליק ,או כל אדם אחר, אז אני מציע שלהבא , תקרא ותבין הייטב לפני שאתה מתקיף . בסך הכל אני מביע את דעתי החופשית ונטולת השפעות , דעה שנבנתה במהלך השנים בהרבה מאד ביקורים במטווחים , שיחות עם המון אנשים בענף,ולאחר ששמעתי המון עצות טובות לכאן ולכאן גיבשתי את דעתי שלי . זה לא מחייב אף אחד , ובפני כולם פתוחה אותה הדרך שאני עברתי .אז עוד לא היה סליק, לא היה אינטרנט בכל בית ולא היה קשר בין חובבי הנשק כפי שזה היום,
ולכן לאדם מן השורה , שהתכוון לרכוש נשק לא היו הרבה אופציות לשאול שאלות, להתיעץ, ולבדוק,מלבד לקבל את דעת המוכרים בחנויות . מה לעשות , הזמנים משתנים , והיום יש לך הכל על המסך, כולנו כבר מכורים לזה ,אז למה לא לנסות לעזור לאנשים .מנקודת מבטי שלי , אני מרגיש שעזרתי למישהו לקבל החלטה שקולה , אבל ההחלטה הסופית היא שלו , לכן הוא נמצא כאן בסליק, כדי לקבל עצות ,דעות והמלצות של אנשים בעלי דעות שונות.
אני רק מקווה בשבילו , שלא ייצטרך להיות תקוע 12 שנה עם איזה חתיכת ברזל
שמישהו מנסה למכור, ואם כן , אז לבריאות.
אני לא מבין למה אתה קופץ בראש , אבל בשום פנים אין לי ולא הייתה לי כוונה
לזלזל ,או להשמיץ או להטיח חיצי ביקורת כדבריך, כנגד מישהו מבין חברי הסליק ,או כל אדם אחר, אז אני מציע שלהבא , תקרא ותבין הייטב לפני שאתה מתקיף . בסך הכל אני מביע את דעתי החופשית ונטולת השפעות , דעה שנבנתה במהלך השנים בהרבה מאד ביקורים במטווחים , שיחות עם המון אנשים בענף,ולאחר ששמעתי המון עצות טובות לכאן ולכאן גיבשתי את דעתי שלי . זה לא מחייב אף אחד , ובפני כולם פתוחה אותה הדרך שאני עברתי .אז עוד לא היה סליק, לא היה אינטרנט בכל בית ולא היה קשר בין חובבי הנשק כפי שזה היום,
ולכן לאדם מן השורה , שהתכוון לרכוש נשק לא היו הרבה אופציות לשאול שאלות, להתיעץ, ולבדוק,מלבד לקבל את דעת המוכרים בחנויות . מה לעשות , הזמנים משתנים , והיום יש לך הכל על המסך, כולנו כבר מכורים לזה ,אז למה לא לנסות לעזור לאנשים .מנקודת מבטי שלי , אני מרגיש שעזרתי למישהו לקבל החלטה שקולה , אבל ההחלטה הסופית היא שלו , לכן הוא נמצא כאן בסליק, כדי לקבל עצות ,דעות והמלצות של אנשים בעלי דעות שונות.
אני רק מקווה בשבילו , שלא ייצטרך להיות תקוע 12 שנה עם איזה חתיכת ברזל
שמישהו מנסה למכור, ואם כן , אז לבריאות.
- סליקאי ארד
היי פאוור שלום גם לך .
החלפתי כ3, או4 פעמים אקדח , ותאמין לי תמיד בהפסדים גדולים , עד שהגעתי למנוחה והנחלה.
התמימות , הטיפשות , המהירות , והפזיזות של חלקינו הגדול , זה מה שגורם לכיסים שלנו להתרוקן מהר מדי, ולמלא את כיסם של אחרים ,לא מתוך זדון חס וחלילה אלא מחוכמה , והמבין יבין.
אז אם אפשר לצמצם חלק מהתכונות הנ"ל , תוך עשיית השיקולים הנכונים , אני מעריך שגם נשאר עם קצת יותר מצלצלים ומרשרשים בכיס.
בכל החלפת אקדח בן כמה שנים , אתה מפסיד כמעט את כל השקעתך בו ,ואם בעל החנות הסכים לפצותך ב300 שקל , אתה מייד מרגיש בשמיים , וחושב שעשית את עסקת חייך. ראיתי גם מקרים רבים של אנשים קלי דעת , ופזיזים אשר מתוך התלהבות של רגע , סגרו עסקת החלפה ללא שום תמורה ,עבור הישן, למרות שהיה
במצב תקין . אני לא רוצה להוסיף מעבר לזה , אבל אחרי כל התאוריות היפות ,
שעולות כאן בסליק , ניתן וגם רצוי שאנשים יחכימו מעט, וילמדו מנסיונם של
אחרים.
ובזאת אסיים בברכת שבת שלום,לכל הצופים והסיליקאים באשר הם שם.
החלפתי כ3, או4 פעמים אקדח , ותאמין לי תמיד בהפסדים גדולים , עד שהגעתי למנוחה והנחלה.
התמימות , הטיפשות , המהירות , והפזיזות של חלקינו הגדול , זה מה שגורם לכיסים שלנו להתרוקן מהר מדי, ולמלא את כיסם של אחרים ,לא מתוך זדון חס וחלילה אלא מחוכמה , והמבין יבין.
אז אם אפשר לצמצם חלק מהתכונות הנ"ל , תוך עשיית השיקולים הנכונים , אני מעריך שגם נשאר עם קצת יותר מצלצלים ומרשרשים בכיס.
בכל החלפת אקדח בן כמה שנים , אתה מפסיד כמעט את כל השקעתך בו ,ואם בעל החנות הסכים לפצותך ב300 שקל , אתה מייד מרגיש בשמיים , וחושב שעשית את עסקת חייך. ראיתי גם מקרים רבים של אנשים קלי דעת , ופזיזים אשר מתוך התלהבות של רגע , סגרו עסקת החלפה ללא שום תמורה ,עבור הישן, למרות שהיה
במצב תקין . אני לא רוצה להוסיף מעבר לזה , אבל אחרי כל התאוריות היפות ,
שעולות כאן בסליק , ניתן וגם רצוי שאנשים יחכימו מעט, וילמדו מנסיונם של
אחרים.
ובזאת אסיים בברכת שבת שלום,לכל הצופים והסיליקאים באשר הם שם.
- סליקאי ארד
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד