מחירי אקדחים ותחמושת
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מחירי אקדחים ותחמושת
אני לא רוצה לומר דבר לגבי היבואנים של האקדחים בארץ אבל כמה דוגמאות בהחלט יגדירו את הבעיה:
STI Tactical 5.0 - Brazos Price - $1,799.00
לינק: http://www.brazoscustom.com/Home.htm
CZ 75 SP-01 Shadow - $850
לינק: http://www.impactguns.com/store/cz_handguns.html
$599.99 -Glock 23 40SW, Glock Night Sights
לינק:http://www.impactguns.com/store/glock19.html
בדיקת מחירים מעלה נתון "נחמד" - אנחנו משלמים פי כמה? למההההההההה!
תחמושת :
Price: $29.99 - Remington 9mm Luger 115Gr, Metal Case, Value Pack, 100/Box
Price: $279.99- FED9FP 9MM LUG 147 FMJ 1000 CASE
לינק:http://www.impactguns.com/store/ammo_hg.html
STI Tactical 5.0 - Brazos Price - $1,799.00
לינק: http://www.brazoscustom.com/Home.htm
CZ 75 SP-01 Shadow - $850
לינק: http://www.impactguns.com/store/cz_handguns.html
$599.99 -Glock 23 40SW, Glock Night Sights
לינק:http://www.impactguns.com/store/glock19.html
בדיקת מחירים מעלה נתון "נחמד" - אנחנו משלמים פי כמה? למההההההההה!
תחמושת :
Price: $29.99 - Remington 9mm Luger 115Gr, Metal Case, Value Pack, 100/Box
Price: $279.99- FED9FP 9MM LUG 147 FMJ 1000 CASE
לינק:http://www.impactguns.com/store/ammo_hg.html
- סליקאי ארד

Re: מחירי אקדחים ותחמושת
גילוי נאות - אני ממש לא סוחר נשק ואני סובל כמו כולם מהמחירים הגבוהים.
למה אנחנו משלמים יותר?
כי יש מכס ומע"מ.
כי השוק חלש מאוד.
ב- Shadow לא ראיתי הפרש כ"כ גבוה (יחסית למחיר שאני שילמתי לפני כחצי שנה).
בגלוק אכן יש הבדל משמעותי, אבל בואו לא נשכח שאין יבוא מסודר לארץ מצד אחד ויש ביקוש רב מצד אחר (מתוך המעט שקונים אקדחים חדשים, עדיין יש תופעת העדר לגלוק).
מחירי התחמושת בכמויות קטנות באמת בלתי סבירים, אבל אם אתה קונה כמויות (כגון לירי מעשי) אתה יכול להתקרב למחירים שהבאת.
למה אנחנו משלמים יותר?
כי יש מכס ומע"מ.
כי השוק חלש מאוד.
ב- Shadow לא ראיתי הפרש כ"כ גבוה (יחסית למחיר שאני שילמתי לפני כחצי שנה).
בגלוק אכן יש הבדל משמעותי, אבל בואו לא נשכח שאין יבוא מסודר לארץ מצד אחד ויש ביקוש רב מצד אחר (מתוך המעט שקונים אקדחים חדשים, עדיין יש תופעת העדר לגלוק).
מחירי התחמושת בכמויות קטנות באמת בלתי סבירים, אבל אם אתה קונה כמויות (כגון לירי מעשי) אתה יכול להתקרב למחירים שהבאת.
בדקת לאחרונה, כמה עולה מכונית בארץ בהשוואה לארה"ב?
או מחשב נייד?
או דאודורנט?
או בשר בסופר?
או 99% של מוצרים??
נכון, אנחנו גרים במדינה יקרה בטירוף. כשמדובר בנשק - מדובר גם במוצר נידח יחסית שאין לו נפח שוק. למה? זאת כבר שאלה אחרת לגמרי.
או מחשב נייד?
או דאודורנט?
או בשר בסופר?
או 99% של מוצרים??
נכון, אנחנו גרים במדינה יקרה בטירוף. כשמדובר בנשק - מדובר גם במוצר נידח יחסית שאין לו נפח שוק. למה? זאת כבר שאלה אחרת לגמרי.
- סליקאי טיטניום

- משתמש חסום
האם למישהו מחברי הפורום יש מושג כמה עולה אקדח חדש מסוג
MILLENNIUM PRO™ TITANIUM 111 9MM PISTOL IN TITANIUM
האם למישהו יש דברים טובים/רעים לספר עליו.
אני מתלבט בינו לבין Glock 26
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב

c425x כתב:למה אנחנו משלמים יותר?
כי השוק חלש מאוד.
יש פה עכשיו תגובת שרשרת, השוק חלש אז המחירים עולים, וזה כמובן מחליש עוד יותר את השוק (כי מי רוצה לשלם 2.20 על כדור). מה יהיה בסוף, כנראה שלא טוב.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
חבר'ה דרך אגב, מה מחיר בישראל לחבילה של 50 כדור הידרשוק/הולופוינט תוצרת ארהב (פדרל או ווינצ'סטר?)
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
קראון כתב:האם למישהו מחברי הפורום יש מושג כמה עולה אקדח חדש מסוג
את ה- millenium ראיתי אצל חבר. לא יצא לי לירות.
עם ה- 26 אני הולך כל יום כל היום ומרוצה מאוד.
האחיזה של טאורוס נוחה יותר לטעמי, הדק יותר סביר והוא טיפה יותר קל מהגלוק.
בחרתי בגלוק בגלל האמינות. באקדח נשיאה אין מבחינתי מקום לפשרות בעניין הזה.
הייתי מרחיב את הבדיקה גם לכיוון הדגם הקומפקטי של 24/7 עליו כתב אבי מור לא מזמן.
אם תצליח לשים את ידך על הדגם הסאבקומפקטי של וולטר P99, גם זו יכולה להיות חלופה ראויה.
שלום c425x.
האמינות היא חשובה ביותר מבחינתי, אבל לפי מה שאני קורה גם גלוק, ודגם 26 בפרט, אינם חפים מבעיות של סדקים בצינה, כרסום בפולימר,kaboom, העדר תמיכה מלאה בתרמיל בבית הבליעה ועוד.
הבנתי שוולטר 99 הקצר מורכב יחסית מהרבה חלקים לעומת הגלוק ולכן הסיכוי לבעיות גדל. הכרתי אדם שהיה לו P99 ארוך והחליף ל-G19 בשמחה רבה.
לשני הכלים הנ"ל (גלוק וולטר) אין ייבואן מסודר לארץ, ולכן אם תהייה בעייה, ספק אם האחריות תהייה בתוקף.
הבנתי שאת הטאורוס מייבאים "הגברים של רתע", ולאקדח, לפחות בחו"ל, ניתנת אחריות לכל החיים.
השאלה היא מהי האמינות שלו מבחינת מעצורים, החלדה (של הקנה, שהרי הגוף פולימר והמחלק טיטניום), סדקים בגוף/צינה, עמידות בנפילה, יכולת לרות גם לאחר שנפל בחול הים, יכולת לירות תחמושת +P, מבנה הקנה (פוליגוני/סלילי) לעומת G26.
וכמובן מה מחירו של אקדח חדש.
האמינות היא חשובה ביותר מבחינתי, אבל לפי מה שאני קורה גם גלוק, ודגם 26 בפרט, אינם חפים מבעיות של סדקים בצינה, כרסום בפולימר,kaboom, העדר תמיכה מלאה בתרמיל בבית הבליעה ועוד.
הבנתי שוולטר 99 הקצר מורכב יחסית מהרבה חלקים לעומת הגלוק ולכן הסיכוי לבעיות גדל. הכרתי אדם שהיה לו P99 ארוך והחליף ל-G19 בשמחה רבה.
לשני הכלים הנ"ל (גלוק וולטר) אין ייבואן מסודר לארץ, ולכן אם תהייה בעייה, ספק אם האחריות תהייה בתוקף.
הבנתי שאת הטאורוס מייבאים "הגברים של רתע", ולאקדח, לפחות בחו"ל, ניתנת אחריות לכל החיים.
השאלה היא מהי האמינות שלו מבחינת מעצורים, החלדה (של הקנה, שהרי הגוף פולימר והמחלק טיטניום), סדקים בגוף/צינה, עמידות בנפילה, יכולת לרות גם לאחר שנפל בחול הים, יכולת לירות תחמושת +P, מבנה הקנה (פוליגוני/סלילי) לעומת G26.
- סליקאי זהב

קראון כתב:שלום c425x.
קראון,
אני לא מכיר מוצר אחד שהוא חף מפגמים, תקלות ונקודות תורפה.
גם ההקלר שלך שבק חיים רחמנא ליצלן בגלל סדק בצילינדר הגזים, ההקלר שלי שבק בגלל קפיץ שבור, והגלוק 17 שלי נשברה לו הצינה.
למרות שאין לכלי הזה נציגות רשמית בארץ - בניגוד לשאר הכלים שמסתובבים פה, אתה יכול להיות סמוך ובטוח שכל עוד גלוק הוא הכלי הנבחר של מערכת הביטחון תהיה לך אספקה שוטפת של חלפים ואביזרים וגם עוד הרבה שנים אחרי בדיוק כמו ל-FN. מערכת הביטחון לעולם לא תשאר ללא אספקה שוטפת ובטוחה ועל זה אתה יכול לסמוך בעניים עצומות. אם הם לא יצליחו להביא את זה דרך הדלת, אז יש מי שיביא את זה עבורם דרך החלון ואם לא דרך החלון, אז דרך מנהרה סודית שמישהו חפר מאוסטריה עד לכאן ואנחנו בתור אזרחים, נהנים בעקיפין מהפרורים שנופלים להם מהצלחת..
ובתכלס בשטח, כשלי נשברה הצינה - קיבלתי חדשה וללא תשלום כי הנשק היה באחריות! מה שהייתי יכול לחלום אילו היה לי כלי אחר ולהזכירך אותו אשכול של הבחור שכולה רצה לקנות מחסנית ל-HS2000. נסה להכנס לכל חנות כלי נשק בארץ ותבקש לקנות מחסנית לגלוק - לא קיים אחד שלא מחזיק במלאי בלי תרוצים וסיפורי סבתא.
בקיצור את הגלוק שלי אני נושא לא מאהבת מרדכי אלא משנאת המן. אם המציאות בארץ תשתנה אז אני אשקול בחיוב להחליף אותו - עד אז לצערי אני מעדיף לזרום עם העדר.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

וואלה איתמר, תענוג להסכים איתך.
אין הוא ייחודי לאוכלוסיית בעלי כלי הירייה הפרטיים בארץ הנושא של בחירת ציוד מטעמים לוגיסטיים ולא ביצועים נטו גרידא.
אין הוא ייחודי לאוכלוסיית בעלי כלי הירייה הפרטיים בארץ הנושא של בחירת ציוד מטעמים לוגיסטיים ולא ביצועים נטו גרידא.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
אם האחריות כ"כ חשובה לך, אתה יכול לקנות את הגלוק משרקן שנותן 5 שנות אחריות (אני מקווה שההסדר עוד בתוקף). 5 שנים זה לא רע בכלל. אין הרבה מוצרים ב- 5000 ש"ח (וזה פלוס מינוס מחירו כחדש) עם אחריות כזו.
אם כבר, אז תבדוק גם כיוון של CZ RAMI. השירות של היבואן (מאיר רוט) מדהים והם מעניקים אחריות לכל החיים (תבדוק אם גם לדגם הזה). אני הייתי הולך על הדגם עם הגוף הפולימרי משיקולי משקל.
יריתי ב- 26 שלי מאות כדורים מסוגים שונים. עד כה לא היה לי אף מעצור. בטח יכולים להיות לו ואז צריך לדעת לתפעל. אני לא מכיר אקדח שאין לו מעצורים.
את הטאורוס אני כאמור לא מכיר מספיק.
שלום c425x.
חשבתי בעבר על cz rami, אבל הקנה שלו ממש-ממש קצר (ובטח יש לכך השלכות על דיוק הירי) וגם המשקל שלו לא פרופוצינלי לגודלו. כמו כן יש לו בליטה ארוכה מאחור מתחת לפטיש שעלולה להטריד את שיפולי הבטן שלי.
הטאורוס פשוט שוקל 450 גרם ללא תחמושת (16 אונקיות) והמחלק מטיטניום לא אמור להחליד מזיעה.
ובכלל האקדח עולה בארה"ב 650$ בעוד גלוק 26 עולה 500$ בלבד
רק בארץ יחס המחירים הפוך. מה זה אומר?
האם יתכן שהתמורה לשקל בטאורוס גבוהה יותר?
חשבתי בעבר על cz rami, אבל הקנה שלו ממש-ממש קצר (ובטח יש לכך השלכות על דיוק הירי) וגם המשקל שלו לא פרופוצינלי לגודלו. כמו כן יש לו בליטה ארוכה מאחור מתחת לפטיש שעלולה להטריד את שיפולי הבטן שלי.
הטאורוס פשוט שוקל 450 גרם ללא תחמושת (16 אונקיות) והמחלק מטיטניום לא אמור להחליד מזיעה.
- סליקאי זהב

נסה את הדגם הפולימרי של RAMI.
לדעתי המחיר היקר של גלוק בארץ נובע משילוב של הפופלוריות של הגלוק והקושי ביבואו ארצה.
בשוק גדול כמו השוק האמריקאי כיצד ניתן להסביר שהתמחור של הטאורוס מילניום טיטניום גבוה משל גלוק 26?
שהרי אם אקדח עולה יותר אבל "שווה" פחות הוא לא ישרוד בשוק משוכלל.
האם יש מבחן השוואתי לשני האקדחים הנ"ל?
שהרי אם אקדח עולה יותר אבל "שווה" פחות הוא לא ישרוד בשוק משוכלל.
האם יש מבחן השוואתי לשני האקדחים הנ"ל?
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד