מחפש בולמי זעזוים לטראנו 99
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מחפש בולמי זעזוים לטראנו 99
אהלן חברים,
אני מחפש בנרות איזה דיל טוב לבולמי זעזוים לטראנו 99, אם מישהו יודע על מקום טוב עם מחירים טובים, אנא מכם ספרו.
אני מחפש בנרות איזה דיל טוב לבולמי זעזוים לטראנו 99, אם מישהו יודע על מקום טוב עם מחירים טובים, אנא מכם ספרו.
Re: מחפש בולמי זעזוים לטראנו 99
אם קיימים בולמי קוני עבור דגם זה, צור איתי קשר בפרטי ואסדר עבורך מחירי ריצפה עליהם.
*** אופיר גולדשטיין ***
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
-------------------------------------
החיים הם מה שקורה בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות...
תבדוק גם איתי ביום ראשון. בחברה שאני עובד בה מוכרים דברים כאלה אבל אצטרך פרטים יותר מדוייקים.
שבת שלום
ליאור
050-7561788
שבת שלום
ליאור
050-7561788
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
Coach כתב:אם קיימים בולמי קוני עבור דגם זה, צור איתי קשר בפרטי ואסדר עבורך מחירי ריצפה עליהם.
אם ימצאו בשבילך בולמי קוני קפוץ על ההזדמנות, אצלי בטרופר בנזין קצר יש סט של 4 קוני + קפיצים אחוריים של Oldman והשלוב פצצה. בכביש האוטו מגהץ ויציב מאד ובשטח נותן מענה לכל אתגר.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ללא ספק שילוב של בולמי קוני עם קפיצי oldman זה השילוב האולטימטיבי, אבל זוה דיל יקר , אני לפני שנה רכשתי בולמי monro reflex במחיר מצחיק ויש לציין שהם תמורה מצויינת לכסף, בכביש ובשטח.
בהצלחה
אסף
בהצלחה
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
asafii2 כתב:ללא ספק שילוב של בולמי קוני עם קפיצי oldman זה השילוב האולטימטיבי, אבל זוה דיל יקר , אני לפני שנה רכשתי בולמי monro reflex במחיר מצחיק ויש לציין שהם תמורה מצויינת לכסף, בכביש ובשטח.
בהצלחה
אסף
בדיוק בגלל זה - נאמר שיקבל אותם "במחיר רצפה"... חבל לפספס הזדמנות שכזו.

למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
~Hunter~ כתב:אהלן חברים,
שלום ידיד!!
אם החבר trooperglock הינו האיש שאני חושב אליו, אז היה בטוח שמה שהוא אומר זה הטוב ביותר! בפרדס חנה ישנו אדם שתחום השטח והג'פים הם לחמו! אומנם אני מתקיים מהתחום, אבל מה שהוא הספיק לשכוח, אני עוד לא חלמתי ללמוד!
בהצלחה...
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד