תאונה במטווח "בול"
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: תאונה במטווח "בול"
אישגדול כתב:צורי, אני מתנצל על הבוטות, אבל האמירה שלך (בעקבותיה דביר מחק, ובצדק, את האשכול), היתה מאד לא במקום.
כאן לפחות הזכרת את המילה "כנראה". שם היית הרבה יותר החלטי.
אתה לא היית בתוך המטווח כשזה קרה ולא תחקרת את האירוע, כך שקביעה נחרצת כמו שקבעת אינה מקובלת מבחינתי.
לו היית כותב ש "עפ"י הדווח קיים חשד ש" - זה היה בסדר. אבל כמו שהגדרת את הדברים, זה לא בסדר, וגם לא הוגן כלפי המדריך.
בוא נהיה בספק איש יקר שלי!!
אתה יודע....יש לי ילדה שעושה מערבים עם עוד כמה ילדות...לא יודע שינה מזמן!! אז קבל בהבנה....ואם לא אשלח לך ד"ש דרך הפורצים.
חברים יקרים....זה הזמן שכל אחד ילמד את מקומו....לא משנה גובה המקום.....רק רוחב בסיסו!
צורי.
When you have to shoot, shoot, don't talk
- משתמש חסום
חברים יקרים....זה הזמן שכל אחד ילמד את מקומו....לא משנה גובה המקום.....רק רוחב בסיסו!
צורי.
צורי, הבנו שאתה כועס, ביקשו ממך להרגע ולהפסיק לנגח אז די, מספיק לא צריך להפוך את הפורום למקום לא נעים.
- סליקאי זהב

צורי,
אין לי ספק שאתה גבר גבר, מכה שניה שלך היא התעללות מגופה, אתה מכבה נר מאלף מטר עם אקדח תופי, אתה יכול להשתין על השמש ולכבות אותה, כשאתה עובר ברחוב צ'אק נוריס עובר לצד השני, ואתה מבין הכל, יודע הכל ואין נסתר ממך.
בנוסף, אני בטוח שאתה יפה כמו אל יווני, נחמד כמו נמיה ויש לך ז***ן שפילים מקנאים בו.
אתה יורה הכי טוב כאן, באמת, המצאת את מנגנון 1911, לימדת את גסטון את כל מה שהוא יודע, עוזי גל העתיק ממך בכיתה וקלשניקוב גנב לך את הרעיונות. זו זכות גדולה לכולנו שאתה מואיל בטובך לחלוק איתנו חלק מהנפלאות שעוברות לך בראש.
עכשיו, אחרי שסיימתי עם ההקדמה, נעבור לחלק האומנותי:
כפי שאמרת, הגיע הזמן שכל אחד ילמד את מקומו.
מקומו של דביר הוא בראש האתר, וזה הבית שלו.
מקומך כאן הוא אורח, כמו כולנו.
אם לא נוח לך כאן אתה יכול לקחת את ניסוחי הגבר גבר (לא, לא אמרתי ערס. חשבתי, אבל לא אמרתי) שלך לכל מקום אחר וברוך אתה בבואך ובצאתך.
יא אללה, הצלחת להוציא אפילו אותי מהשלווה שלי, וזה לא קל.
אין לי ספק שאתה גבר גבר, מכה שניה שלך היא התעללות מגופה, אתה מכבה נר מאלף מטר עם אקדח תופי, אתה יכול להשתין על השמש ולכבות אותה, כשאתה עובר ברחוב צ'אק נוריס עובר לצד השני, ואתה מבין הכל, יודע הכל ואין נסתר ממך.
בנוסף, אני בטוח שאתה יפה כמו אל יווני, נחמד כמו נמיה ויש לך ז***ן שפילים מקנאים בו.
אתה יורה הכי טוב כאן, באמת, המצאת את מנגנון 1911, לימדת את גסטון את כל מה שהוא יודע, עוזי גל העתיק ממך בכיתה וקלשניקוב גנב לך את הרעיונות. זו זכות גדולה לכולנו שאתה מואיל בטובך לחלוק איתנו חלק מהנפלאות שעוברות לך בראש.
עכשיו, אחרי שסיימתי עם ההקדמה, נעבור לחלק האומנותי:
כפי שאמרת, הגיע הזמן שכל אחד ילמד את מקומו.
מקומו של דביר הוא בראש האתר, וזה הבית שלו.
מקומך כאן הוא אורח, כמו כולנו.
אם לא נוח לך כאן אתה יכול לקחת את ניסוחי הגבר גבר (לא, לא אמרתי ערס. חשבתי, אבל לא אמרתי) שלך לכל מקום אחר וברוך אתה בבואך ובצאתך.
יא אללה, הצלחת להוציא אפילו אותי מהשלווה שלי, וזה לא קל.
Primum - Non Nocere, Secundum - Nocere!!!!
The problem with troubleshooting is that trouble shoots back
מפקח מטווח, חבר בארגון מדריכי הירי ומפקחי המטווחים הישראלי ISIA
- תרמתי למען הסליק

חברים יקרים,
אנשים קטנים כמו צורי אכן גורמים לי לעיתים לחשוב למה אני צריך את כל זה...
אני בטוח כי בפורומים רבים ישמחו לשמוע ולהחכים מדבריו, הוא הרי יודע יותר טוב מכולנו יחד. אך אם אני לא ראוי למצוא מקום בכיס האחורי שלו, או ללחיצת ידו, ועוד כמה דברים... אז כנראה שאני גם לא ראוי לכך שהוא יבזבז זמן מקלדת באתר הזה.
שלום לך, צורי, ולא להתראות.
אנשים קטנים כמו צורי אכן גורמים לי לעיתים לחשוב למה אני צריך את כל זה...
אני בטוח כי בפורומים רבים ישמחו לשמוע ולהחכים מדבריו, הוא הרי יודע יותר טוב מכולנו יחד. אך אם אני לא ראוי למצוא מקום בכיס האחורי שלו, או ללחיצת ידו, ועוד כמה דברים... אז כנראה שאני גם לא ראוי לכך שהוא יבזבז זמן מקלדת באתר הזה.
שלום לך, צורי, ולא להתראות.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
צורי הפעם באמת לכלכת, קראתי לא מעט מההודעות שלך והתגובות שפרסמת ולרוב הסכמתי איתך אבל פה נפל דבר...
בלי ויכוחים על "צדק"... כנראה הדבר הכי יחסי בעולם, קבל אמת אחת אבסולוטית... זה האתר של דביר, מכיסו, מזמנו ותודת כולנו נתונה לו, זו לא דמוקרטיה אלא ממלכתו של אחד ועל פיו ישק דבר.
אלו הכללים ולמי שלא טוב, שלום שלום ואל תבוא לי בחלום.
גם לי לפעמים בא לחרוג מהכללים אבל תמיד אני נזכר בכל הטוב שיש לאתר הזה להציע, והטוב הזה עולה אלפי מונים על ה"חשק" שלי.
כל אחד והשיקולים שלו. שלך כנראה היה לתת דלי חלב אבל בסוף לבעוט בדלי ובחלבן.
בלי ויכוחים על "צדק"... כנראה הדבר הכי יחסי בעולם, קבל אמת אחת אבסולוטית... זה האתר של דביר, מכיסו, מזמנו ותודת כולנו נתונה לו, זו לא דמוקרטיה אלא ממלכתו של אחד ועל פיו ישק דבר.
אלו הכללים ולמי שלא טוב, שלום שלום ואל תבוא לי בחלום.
גם לי לפעמים בא לחרוג מהכללים אבל תמיד אני נזכר בכל הטוב שיש לאתר הזה להציע, והטוב הזה עולה אלפי מונים על ה"חשק" שלי.
כל אחד והשיקולים שלו. שלך כנראה היה לתת דלי חלב אבל בסוף לבעוט בדלי ובחלבן.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
חברים יקרים
אני מרגיש כמו בהשרדות אחרי מועצת שבט
סוף סוף שבט "הסליק" יכול לנשום לרווחה אחרי הדחה מסעירה
עכשיו נוכל לחזור לעשות את מה שאנחנו אוהבים לדסקס בנועם ובתרבות
ולך דביר - אני לא מקנה בך על מה שאתה עובר לפעמים, אבל כמו הרבה מחברי הפורום
אני מודה לך על הבית הזה ונאמן לכלליו (במיוחד שאני לא מסכים אם דעה כזו או אחרת)
כי רק ככה אפשר להתנהל בתרבות וחוקים יש לא סתם בלעדיהם אנחנו "שוק הנשק" ולא הסליק
שוב פעם תודה וכמו רבים אחרים אנחנו אחריך
אני מרגיש כמו בהשרדות אחרי מועצת שבט
סוף סוף שבט "הסליק" יכול לנשום לרווחה אחרי הדחה מסעירה
עכשיו נוכל לחזור לעשות את מה שאנחנו אוהבים לדסקס בנועם ובתרבות
ולך דביר - אני לא מקנה בך על מה שאתה עובר לפעמים, אבל כמו הרבה מחברי הפורום
אני מודה לך על הבית הזה ונאמן לכלליו (במיוחד שאני לא מסכים אם דעה כזו או אחרת)
כי רק ככה אפשר להתנהל בתרבות וחוקים יש לא סתם בלעדיהם אנחנו "שוק הנשק" ולא הסליק
שוב פעם תודה וכמו רבים אחרים אנחנו אחריך
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
צורי - נראה לי שהתעצבנת יותר מידי (בלי להתייחס עם זה בצדק או לא), ואחרי מה שכתבת זה נראה כאילו אין דרך חזרה.
אני חושב שחבל אם לא תישאר בפורום. אני בטוח שיש עוד כאלו שיחשבו ככה.
אני חושב שחבל אם לא תישאר בפורום. אני בטוח שיש עוד כאלו שיחשבו ככה.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
Hungarfield
בלי להיכנס לגופם של דברים הכתיבה שלך מוצאת חן בעיני, ולו היית כותב ספר הייתי קונה אותו.
אריה
בלי להיכנס לגופם של דברים הכתיבה שלך מוצאת חן בעיני, ולו היית כותב ספר הייתי קונה אותו.
אריה
- תרמתי למען הסליק

צורי ידידי,
דברי הביקורת שאמרת כאן היה בהם הרבה טעם וגם נאמרו על ידי כמה לפניך, במידה והיו נאמרים בטונים ובסיגנון אחרים לגמרי ומבלי להכנס להתקפות אישיות.
בכל מקרה, בתור אחד שנושא נשק וגם מתיימר להיות מדריך ירי שמלמד אנשים אחרים הייתי מצפה ממך לפחות התלהמות, והרבה יותר ריסון ושליטה עצמיים. חבל, פשוט חבל...
א.
דברי הביקורת שאמרת כאן היה בהם הרבה טעם וגם נאמרו על ידי כמה לפניך, במידה והיו נאמרים בטונים ובסיגנון אחרים לגמרי ומבלי להכנס להתקפות אישיות.
בכל מקרה, בתור אחד שנושא נשק וגם מתיימר להיות מדריך ירי שמלמד אנשים אחרים הייתי מצפה ממך לפחות התלהמות, והרבה יותר ריסון ושליטה עצמיים. חבל, פשוט חבל...
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

דביר
למה לקח לך כל כך הרבה זמן להחלטה...
מבלי להכנס לויכוח מה קרה בארוע יש כללי כתיבה בפורום.
חריגה מהכללים פעם ראשונה - כרטיס צהוב
חריגה מהכללים פעם נוספת - כרטיס אדום .
זאב גלד
למה לקח לך כל כך הרבה זמן להחלטה...
מבלי להכנס לויכוח מה קרה בארוע יש כללי כתיבה בפורום.
חריגה מהכללים פעם ראשונה - כרטיס צהוב
חריגה מהכללים פעם נוספת - כרטיס אדום .
זאב גלד
- תרמתי למען הסליק

מבלי לסנגר,
אלו לא דברים שמתאימים לצורי ונשמע כאילו מישהו אחר מדבר מגרונו. לי אישית זה כבר קרה שחבר לעבודה כתב דרך המחשב שלי ושם המשתמש שלי דברים לא ראויים ב"סליק".
אם אכן צורי כתב את הדברים - התגובות פה ראויות. אם לאו, ראוי שיתנצל וילמד להבא. אני חושב שנשמח ללמוד ממנו ומאחרים בדרכי נועם (לא רק נועם מנירים).
זכותו לדעתו, זכותנו לתרבות דיון.
אלו לא דברים שמתאימים לצורי ונשמע כאילו מישהו אחר מדבר מגרונו. לי אישית זה כבר קרה שחבר לעבודה כתב דרך המחשב שלי ושם המשתמש שלי דברים לא ראויים ב"סליק".
אם אכן צורי כתב את הדברים - התגובות פה ראויות. אם לאו, ראוי שיתנצל וילמד להבא. אני חושב שנשמח ללמוד ממנו ומאחרים בדרכי נועם (לא רק נועם מנירים).
זכותו לדעתו, זכותנו לתרבות דיון.
מילים כתרמילים...
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
- סליקאי כסף

עם לקטרג
ועם היכרות וירטואלית בלבד של מר צורי, זוהי בדיוק צורת ההתבטאות המתלהמת שלו שמאפיינת את כל הודעות העבר שלו.
אני לא רואה סיבה להמשיך לבזבז עליו אנרגיות.
ועם היכרות וירטואלית בלבד של מר צורי, זוהי בדיוק צורת ההתבטאות המתלהמת שלו שמאפיינת את כל הודעות העבר שלו.
אני לא רואה סיבה להמשיך לבזבז עליו אנרגיות.
דביר שלום,
לעניות דעתי, שרשור זה במתכונתו הנוכחית הוא מקור למריבות ולמלחמה חסרת טעם בין עמדות מבוצרות.
אני מבין את צורי (על אף סגנון הביטוי האגרסיבי בו השתמש) שנפגע ממחיקת דבריו - אף אחד לא אוהב שמוחקים את מה שהוא אומר על בסיס שרירותי למראה.
אין לי כל ניסיון בניהול פורומים, אבל אני חושב שאילו הייתי בנעליך (או במקלדתך), הייתי כותב בדיוק את אותה הודעה שכתבת בפתיחת השרשור, ומוסיף: "לא יתאפשרו דיונים בנושא זה בפורום הסליק עד להודעה חדשה", ולאחר מכן נועל את הפוסט.
ככה אתה יכול למחוק שרשורים אחרים בנושא הזה משיקולי מדיניות שלך כמנהל הפורום ובלי לספק הסברים (זה פורום, לא בית המחוקקים. זכותך לקבוע מדיניות), ולהמנע ממצב כמו שקרה כאן, בו יודעי דבר רומזים ורומזים על כמה שהם יודעים, עד שמישהו רומז רמז עבה מדי או מעלה ספקולציה כלשהי, אתה נאלץ להתערב והנה מתחילה המריבה.
קח את זה כחומר למחשבה, אולי תסכים איתי (ואולי לא)
לעניות דעתי, שרשור זה במתכונתו הנוכחית הוא מקור למריבות ולמלחמה חסרת טעם בין עמדות מבוצרות.
אני מבין את צורי (על אף סגנון הביטוי האגרסיבי בו השתמש) שנפגע ממחיקת דבריו - אף אחד לא אוהב שמוחקים את מה שהוא אומר על בסיס שרירותי למראה.
אין לי כל ניסיון בניהול פורומים, אבל אני חושב שאילו הייתי בנעליך (או במקלדתך), הייתי כותב בדיוק את אותה הודעה שכתבת בפתיחת השרשור, ומוסיף: "לא יתאפשרו דיונים בנושא זה בפורום הסליק עד להודעה חדשה", ולאחר מכן נועל את הפוסט.
ככה אתה יכול למחוק שרשורים אחרים בנושא הזה משיקולי מדיניות שלך כמנהל הפורום ובלי לספק הסברים (זה פורום, לא בית המחוקקים. זכותך לקבוע מדיניות), ולהמנע ממצב כמו שקרה כאן, בו יודעי דבר רומזים ורומזים על כמה שהם יודעים, עד שמישהו רומז רמז עבה מדי או מעלה ספקולציה כלשהי, אתה נאלץ להתערב והנה מתחילה המריבה.
קח את זה כחומר למחשבה, אולי תסכים איתי (ואולי לא)
נערך לאחרונה על ידי מתבונן מרחוק בתאריך 03 דצמבר 2009, 22:12, נערך פעם אחת בסך הכל.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

רגלי 22 כתב:Hungarfield
אריה
אם היית פוגש אותו היית רוצה לאמץ אותו....
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
למה?
לצורי,ולחובבי התנ"ך שבנינו חידה! מה הקשר בין צורי לאצבע על ההדק? רמז, תהילים.
הפותר נכונה יזכה בסופגניה עם ריבה, באיסוף עצמי.
אריה
לצורי,ולחובבי התנ"ך שבנינו חידה! מה הקשר בין צורי לאצבע על ההדק? רמז, תהילים.
הפותר נכונה יזכה בסופגניה עם ריבה, באיסוף עצמי.
אריה
- תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד