ושוב לפינתנו - "יעוץ בנושא האינטרנט" (ברך את המומחה...)
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ושוב לפינתנו - "יעוץ בנושא האינטרנט" (ברך את המומחה...)
אני גולש דרך "נטויז'ן" באמצעות מחשבים ניידים וקבועים.
את הדוא"ל אני מקבל (ושולח) באמצעות ה"לייב מייל" או "האאוטלוק אקספרס" בשיטת ה IMAP.
כשאני גולש מהבית (גם באלחוטיים) אני מקבל ושולח דואר בלי בעיות אך כשאני מתחבר לרשת דרך רשת אלחוטית אחרת (בתי קפה / חברים), אני מקבל את הדואר ללא בעיות אך לא מצליח לשלוח.
מה עושים?
את הדוא"ל אני מקבל (ושולח) באמצעות ה"לייב מייל" או "האאוטלוק אקספרס" בשיטת ה IMAP.
כשאני גולש מהבית (גם באלחוטיים) אני מקבל ושולח דואר בלי בעיות אך כשאני מתחבר לרשת דרך רשת אלחוטית אחרת (בתי קפה / חברים), אני מקבל את הדואר ללא בעיות אך לא מצליח לשלוח.
מה עושים?
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
חברה חמושה היא חברה מנומסת
(נשק הגליל - קצרין)
Re: ושוב לפינתנו - "יעוץ בנושא האינטרנט" (ברך את המומחה...)
האם אתה מתחבר באצעות דפדפן בכתובת mail.netvision.net.il? זה מה שאני עושה כאשר אני מסתכן בגיחות חוץ-ביתיות.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
כן
גם בנכנס וגם ביוצא רשום mail.netvision.net.il
גם בנכנס וגם ביוצא רשום mail.netvision.net.il
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
שרת ה SMTP (שליחה) של נטוויז'ן הוא:
mailgw.netvision.net.il
mailgw.netvision.net.il
pildus2 כתב:שרת ה SMTP (שליחה) של נטוויז'ן הוא:
mailgw.netvision.net.il
כשגלשתי באמצעות האאוטלוק אקספרס, אכן זה היה שרת הדואר היוצא (וגם אז הבעייה הייתה קיימת). כיום בתוכנת הזואר החדשה יותר (לייב מייל), נאמר לי להכניס בשורת השרת של הדואר הנכנס והיוצא את אותה כתובת.
אמיר שושני
(נשק הגליל - קצרין)
(נשק הגליל - קצרין)
ההסבר מאוד פשוט.
שרת הדואר היוצא של נטוויז'ן אינו דורש הזדהות עם יוזר וסיסמא.
למטרת אבטחה וכדי למנוע משלוח spam דרך השרתים שלהם, נטוויז'ן בודקים שה-IP שמנסה לשלוח מייל מהשרת הוא IP שלהם.
לכן, מהבית אתה מצליח לשלוח מייל ומבית הקפה (שכנראה עובד דרך חברה אחרת ולא נטוויז'ן) אתה לא מצליח.
יש לי 2 פתרונות עבורך:
1. מבית הקפה שלח מייל באמצעות ה-webmail של נטוויז'ן. מכיוון שאתה עובד ב-IMAP, הוא יופיע ב-sent items שלך כאילו שלחת מהלייב מייל.
2. ניתן להגדיר בכתובת של הדואר היוצא, כתובת של שרת חינמי שמאפשר משלוח מייל.
פתרון זה אינו מומלץ כיוון שלא תהיה התאמה בין שרת הדואר היוצא לבין ה-return address שלך, מה שעלול לזרוק את המייל שלך למחיצת ה-spam של הנמען.
הבעיה אינה משפיעה על קבלת מייל משום שמול שרת ה-IMAP אתה מזדהה עם יוזר וסיסמא, ואז אין צורך בוולידציה של כתובת ה-IP.
מקווה שעכשיו הנושא ברור יותר,
שי.
שרת הדואר היוצא של נטוויז'ן אינו דורש הזדהות עם יוזר וסיסמא.
למטרת אבטחה וכדי למנוע משלוח spam דרך השרתים שלהם, נטוויז'ן בודקים שה-IP שמנסה לשלוח מייל מהשרת הוא IP שלהם.
לכן, מהבית אתה מצליח לשלוח מייל ומבית הקפה (שכנראה עובד דרך חברה אחרת ולא נטוויז'ן) אתה לא מצליח.
יש לי 2 פתרונות עבורך:
1. מבית הקפה שלח מייל באמצעות ה-webmail של נטוויז'ן. מכיוון שאתה עובד ב-IMAP, הוא יופיע ב-sent items שלך כאילו שלחת מהלייב מייל.
2. ניתן להגדיר בכתובת של הדואר היוצא, כתובת של שרת חינמי שמאפשר משלוח מייל.
פתרון זה אינו מומלץ כיוון שלא תהיה התאמה בין שרת הדואר היוצא לבין ה-return address שלך, מה שעלול לזרוק את המייל שלך למחיצת ה-spam של הנמען.
הבעיה אינה משפיעה על קבלת מייל משום שמול שרת ה-IMAP אתה מזדהה עם יוזר וסיסמא, ואז אין צורך בוולידציה של כתובת ה-IP.
מקווה שעכשיו הנושא ברור יותר,
שי.
שרקן, אתה מעוניין בתרגום לעברית של מה ששי כתב? 

- תרמתי למען הסליק
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד