הוכחה לעמידה בתבחין, רובה זעיר.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: הוכחה לעמידה בתבחין, רובה זעיר.
לצערי הרב זהו פאשיזם במיטבו. פקידים שעוזרים/נעזרים בפוליטיקאים להפוך את המעט דמוקרטיה שנותרה פה למדינת אח גדול ושליטה על האזרחים בכל דרך אפשרית.
מה שבאמת מטריף אותי זה ההתעלמות הטוטאלית מהלא חוקי במדינה, טמינת הראש בחול כאילו אם נז**ן עד הסוף את האזרח שומר החוק יהיה פה סדר ובא שלום על ישראל ל 40 דורות. לעומת האפס טיפול בנשק הלא חוקי, אלפי ועשרות אלפי כלי יריה ואמלחי"ם אחרים בקרב מגזרים שונים.
העתיד נראה עגום.
מה שבאמת מטריף אותי זה ההתעלמות הטוטאלית מהלא חוקי במדינה, טמינת הראש בחול כאילו אם נז**ן עד הסוף את האזרח שומר החוק יהיה פה סדר ובא שלום על ישראל ל 40 דורות. לעומת האפס טיפול בנשק הלא חוקי, אלפי ועשרות אלפי כלי יריה ואמלחי"ם אחרים בקרב מגזרים שונים.
העתיד נראה עגום.
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
חברים יקרים
אתם מתעלמים מדבר חשוב אחד, המנדט של יעקב עמית ומשרד הפנים הוא טיפול בנשק ברישיון וצימצומו ואת זה הוא עושה בהצלחה רבה (לצערנו).
אלוואי ועובדי ציבור אחרים היו עושים את מלאכתם באותה תחושת שליחות ומסירות כמו שהוא מבצע את שלו
אתם מתעלמים מדבר חשוב אחד, המנדט של יעקב עמית ומשרד הפנים הוא טיפול בנשק ברישיון וצימצומו ואת זה הוא עושה בהצלחה רבה (לצערנו).
אלוואי ועובדי ציבור אחרים היו עושים את מלאכתם באותה תחושת שליחות ומסירות כמו שהוא מבצע את שלו
נערך לאחרונה על ידי יריב11 בתאריך 17 דצמבר 2009, 11:57, נערך פעם אחת בסך הכל.
- סליקאי כסף

רועי 357 כתב:באמת שעוד כמה שנים נשאר רק עם גז מדמיע
ידידי אתה אופטימי .
יריב11 כתב:חברים יקרים
אתם מתעלמים מדבר חשוב אחד, המנדט של יעקב עמית ומשרד הפנים הוא טיפול בנשק שרישיון וצימצומו
מי ומתי נתן למר עמית את המנדט הזה? לכאורה מר עמית הוא "רק פקיד" עושה דברם של פוליטיקאים...
ולמה עד היום אף אחד לא גרר את משרד הפנים לבג"צ וניקז אחת ולתמיד את המוגלה הזו?
את המנדט לקח ונתן משרד הפנים
את המדיניות קובעות הממשלה ו"דעת הקהל"
כמו שתמיד אמרתי במידה ויש מישהו שמוכן ללכת נגדם לבג"צ אני מוכן להשתתף בעלויות
- סליקאי כסף

אשכל כלבבי!!!!
מלא זעם, דמעות,קללות,פוליטיקה,אנדרלמוסיה,אימפוטנטים שעומדים עם הזין ביד ולא יודעים מה לעשות, נותני,עיצות אחי תופל,מלומדים, מצטטי חוק,תקנות ,ושמועות.
טוב מאוד,טוב מאוד,פשוט לא הבנתם את המצב לצערי.
המילה ציבור בא משורש צ.ב.ר
הינו:צדיקים,בנוניים [בררה] ,רשעים.
לצדיקים, חברים של,,, יש עילה מיוחדת,,
הבררה, מתרוצצים כמו עכברים בכלוב, ומנסים למצוא פיתרון לפיסת הגבינה הפרטית שלהם,איך להחביא אותה או למצוא פטנט אחר בכדי שהמולך לא יפנה אליהם,[אלו אנחנו]
והרשעים,,
הם שמים קצוץ על המולך ,על המשטרה, על בתי המשפט, וגם תופתעו על פקיד הנשק,,
מסקנות תסיקו לבד,,יש כאן מספיק I.Q,, יותר ממשרד הפנים,מאזורי עדיפות כמו שכונת ג'הריש,ואדי ערה,וכן, גם המסגד המקושט בשד ירושלים ביפו.
מלא זעם, דמעות,קללות,פוליטיקה,אנדרלמוסיה,אימפוטנטים שעומדים עם הזין ביד ולא יודעים מה לעשות, נותני,עיצות אחי תופל,מלומדים, מצטטי חוק,תקנות ,ושמועות.
טוב מאוד,טוב מאוד,פשוט לא הבנתם את המצב לצערי.
המילה ציבור בא משורש צ.ב.ר
הינו:צדיקים,בנוניים [בררה] ,רשעים.
לצדיקים, חברים של,,, יש עילה מיוחדת,,
הבררה, מתרוצצים כמו עכברים בכלוב, ומנסים למצוא פיתרון לפיסת הגבינה הפרטית שלהם,איך להחביא אותה או למצוא פטנט אחר בכדי שהמולך לא יפנה אליהם,[אלו אנחנו]
והרשעים,,
מסקנות תסיקו לבד,,יש כאן מספיק I.Q,, יותר ממשרד הפנים,מאזורי עדיפות כמו שכונת ג'הריש,ואדי ערה,וכן, גם המסגד המקושט בשד ירושלים ביפו.
פחות -לרוב זה יותר,,
This calls for immediate discussion!
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
טוב חברים אני חושב שאנחנו מגיעים לנקודה שאנחנו שואלים האם יש עורך דין בקהל שמוכן לקחת את הענין על עצמו
ומה העלויות ?
ובמידה ויש פה אחד כזה קדימה אנשים לשלוף ארנקים

ומה העלויות ?
ובמידה ויש פה אחד כזה קדימה אנשים לשלוף ארנקים
יריב11 כתב:את המנדט לקח ונתן משרד הפנים
משרד הפנים זה מקסימום בניין..... בניין שבו מסתובבים סביב זנבם פקידים, שרים, מנכל"ים ומחלקי תה.... את המדיניות קובעים ומנסחים אנשים בעלי עניין כזה או אחר, האם היה בעשור האחרון דיון בממשלה או בכנסת שבעקבותיו קיבל מר עמית מנדט לפעולה? מי "קורא את רחשי לב הציבור" ופועל לפיהם? מי קרא, הבין ואמר ליעקב עמית לצמצם את כלי הנשק שבידי הציבור? לפי איזו מדיניות? מול אילו אוכלוסיות? מה המדיניות הרשמית ומי אמון עליה... והכי חשוב... .......בדמוקרטיה צריכה להיות לציבור גישה ישירה וקלה לכל המידע הזה
הארנק שלי פתוח, I put my money where my mouth is..... עוד חברים?
trooperglock כתב:יריב11 כתב:את המנדט לקח ונתן משרד הפנים
משרד הפנים זה מקסימום בניין..... בניין שבו מסתובבים סביב זנבם פקידים, שרים, מנכל"ים ומחלקי תה.... את המדיניות קובעים ומנסחים אנשים בעלי עניין כזה או אחר, האם היה בעשור האחרון דיון בממשלה או בכנסת שבעקבותיו קיבל מר עמית מנדט לפעולה? מי "קורא את רחשי לב הציבור" ופועל לפיהם? מי קרא, הבין ואמר ליעקב עמית לצמצם את כלי הנשק שבידי הציבור? לפי איזו מדיניות? מול אילו אוכלוסיות? מה המדיניות הרשמית ומי אמון עליה... והכי חשוב... .......בדמוקרטיה צריכה להיות לציבור גישה ישירה וקלה לכל המידע הזה
הארנק שלי פתוח, I put my money where my mouth is..... עוד חברים?
להלן תגובת משרד הפנים: "ו...."
כבר היו מיליון דיבורים בנושא אבל תמיד הם נגמרים בדיבורים כי רק את זה אנחנו יודעים לעשות
- סליקאי כסף

טרופר - אני איתך ויש לי הצעה קונקרטית.
למה שלא נרשום את עצמנו כעמותה (העלות מאוד נמוכה) ונתחיל דבר ראשון לבקש ממשרד הפנים הבהרות על כל מיני אירועים כאלה. ומשם נתקדם.
למה שלא נרשום את עצמנו כעמותה (העלות מאוד נמוכה) ונתחיל דבר ראשון לבקש ממשרד הפנים הבהרות על כל מיני אירועים כאלה. ומשם נתקדם.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
אני מוכן מאוד בראשון אני ניגש למשרד ועד שאני לא מקבל הסברים טובים למה מגיע לנו היחס הזה אני לא עוזב עד שהמקום נסגר רק שמתחילים לשלוף עורכי דין הם מתקפלים
דרך אגב בג"ץ זה 5000 שקל
לי נראה מוזר שפקיד/ה שלא ירו בחיים בשום דבר מחליטים מי כן ומי לא לפי איזה צד הם קמו בבוקר
העיניין מעצבן אותי בצורה חריגה מאוד לא חסר לי כלי נשק ביחידה ובטח שלא תחמושת ומטווחים.
אני מתכוון להשקיע על זה את רוב זמני הפנוי עד שזה יצליח זה כבר עניין של עקרון! לא יכול להיות שזה המצב הנוכחי זה בלתי נסבל!
מי שמעוניין לצאת איתי למסע הזה מוזמן!
דרך אגב בג"ץ זה 5000 שקל
לי נראה מוזר שפקיד/ה שלא ירו בחיים בשום דבר מחליטים מי כן ומי לא לפי איזה צד הם קמו בבוקר
העיניין מעצבן אותי בצורה חריגה מאוד לא חסר לי כלי נשק ביחידה ובטח שלא תחמושת ומטווחים.
אני מתכוון להשקיע על זה את רוב זמני הפנוי עד שזה יצליח זה כבר עניין של עקרון! לא יכול להיות שזה המצב הנוכחי זה בלתי נסבל!
מי שמעוניין לצאת איתי למסע הזה מוזמן!
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
higt-power כתב: קדימה אנשים לשלוף ארנקים
אני לא מבין בעריכת דין אבל יש פה בהחלט מטרה צודקת,
למי לרשום את הצ'ק?
לא למען המית, נתון הנשק בידינו אלא כדי לשמור על החיים.
יצחק שדה
יצחק שדה
מוכן לרשום צ'ק.
It's Better to Have a Gun and Not Need It, Than to Need a Gun and Not Have it
- סליקאי כסף

גם אני מוכן להשתתף כספית ובכל תחום אחר
שי
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
"חבריך נחוצים להישרדותך, הם מספקים לאויב מישהו אחר לירות עליו"
מי מחובר