כנראה השאלה הכי מטופשת בפורום... :-)
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
כנראה השאלה הכי מטופשת בפורום... :-)
שמעתי שאתם מקצועים
זה אמנם לא הדבר הכי חכם לומר כשבאים לקנות מוצר כלשהו,
אבל :
1. אני מעוניין לרכוש אקדח.
2. פרק הזמן העומד לרשותי לצורך הקניה הינו קצר.
3. אינני מבין דבר וחצי דבר בתחום.
4. על האקדח להיות קטן וקל (9 מ"מ).
אשמח לקבל המלצות הכוללות הסבר פשוט (לא אהיה נודניק
), מחיר, והכי חשוב :
תמונה של האקדח (זכרו שהאותיות, המספרים ושמות הדגמים לא אומרים לי כלום
)
תדה תודה תודה !

זה אמנם לא הדבר הכי חכם לומר כשבאים לקנות מוצר כלשהו,
אבל :
1. אני מעוניין לרכוש אקדח.
2. פרק הזמן העומד לרשותי לצורך הקניה הינו קצר.
3. אינני מבין דבר וחצי דבר בתחום.
4. על האקדח להיות קטן וקל (9 מ"מ).
אשמח לקבל המלצות הכוללות הסבר פשוט (לא אהיה נודניק

תמונה של האקדח (זכרו שהאותיות, המספרים ושמות הדגמים לא אומרים לי כלום

תדה תודה תודה !
- סליקאי ארד
רכישת אקדח אינה משולה לשום רכישה אחרת, אינך יכול להכנס לחנות נשק ולומר "כמה עולה אקדח 9 מ"מ?", אתה יכול אך זה לא מומלץ בלשון המעטה.
בבחירת אקדח עליך להתחשב בגורמים לא מעטים, כל אחד וסדרי העדיפויות שלו.
מאחר ומדובר בכלי נשק המיועד בד"כ להציל את חייך במצבים מסכני חיים, לחוצים, מוגבלי זמן תגובה, ועוד קשיים רבים בדרך להיחלצות, רצוי שלא לעשות החלטה פזיזה ולרכוש אקדח שאינו מתאים לייעודו ולאדם הנושא אותו, אקדח כזה רק יסכן אותך יותר!
ישנן מספר דרכים לפתור את בעיית הזמן, לכל אחת מהן יש מחיר.
אם ביכולתך, אנא פרט קצת יותר אודות הסיבה לרכישת אקדח ומדוע פרק הזמן לרכישה כה קצר.
תוכל לקרוא כתבה בנושא בקישור הבא:
http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=4
כתבות נוספות בנושאי נשק:
http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=cat&c=4
נמתין לתשובתך על מנת לנסות לסייע ככל יכולתנו.
בבחירת אקדח עליך להתחשב בגורמים לא מעטים, כל אחד וסדרי העדיפויות שלו.
מאחר ומדובר בכלי נשק המיועד בד"כ להציל את חייך במצבים מסכני חיים, לחוצים, מוגבלי זמן תגובה, ועוד קשיים רבים בדרך להיחלצות, רצוי שלא לעשות החלטה פזיזה ולרכוש אקדח שאינו מתאים לייעודו ולאדם הנושא אותו, אקדח כזה רק יסכן אותך יותר!
ישנן מספר דרכים לפתור את בעיית הזמן, לכל אחת מהן יש מחיר.
אם ביכולתך, אנא פרט קצת יותר אודות הסיבה לרכישת אקדח ומדוע פרק הזמן לרכישה כה קצר.
תוכל לקרוא כתבה בנושא בקישור הבא:
http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=view&t=4
כתבות נוספות בנושאי נשק:
http://www.haslik.co.il/main/index.php?op=cat&c=4
נמתין לתשובתך על מנת לנסות לסייע ככל יכולתנו.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
לא אמרת אם כבר אישרו לך את הבקשה.
אם עדין לא, טוב תעשה אם תחכה לאישור ורק אז תתחיל לחפש ( חבל להתאכזב אם לא תאושר הבקשה).
לגבי הצעות, קודם תקרא את הכתבה של ברי ורק אח"כ תגיע למטווח ( רצוי ביום שישי היכן שנפגשים רבים מחברי הפורום) תשאל , תברר, תמדוד על יבש, תצמצם את האפשרויות וכשתגיע לשנים-שלושה מועמדים סופיים תירה בהם לפחות 20 כדור על מנת להרגיש אותם ברטוב.
אחרי כל זה לך הביתה, תחשוב טוב מי הזוכה המאושר ורק אז תתחיל לברר איפה אתה יכול לקבל את ההצעה הכי טובה.
נ.ב.
ההצעה הכי טובה אינה דווקא הכי זולה.
שירות, אמינות המוכר, והחבילה שתקבל עם הנשק בקניה יכולים לעשות את ההבדל בין רכישה מוצלחת לנפילה גדולה.
בהצלחה.
אם עדין לא, טוב תעשה אם תחכה לאישור ורק אז תתחיל לחפש ( חבל להתאכזב אם לא תאושר הבקשה).
לגבי הצעות, קודם תקרא את הכתבה של ברי ורק אח"כ תגיע למטווח ( רצוי ביום שישי היכן שנפגשים רבים מחברי הפורום) תשאל , תברר, תמדוד על יבש, תצמצם את האפשרויות וכשתגיע לשנים-שלושה מועמדים סופיים תירה בהם לפחות 20 כדור על מנת להרגיש אותם ברטוב.
אחרי כל זה לך הביתה, תחשוב טוב מי הזוכה המאושר ורק אז תתחיל לברר איפה אתה יכול לקבל את ההצעה הכי טובה.
נ.ב.
ההצעה הכי טובה אינה דווקא הכי זולה.
שירות, אמינות המוכר, והחבילה שתקבל עם הנשק בקניה יכולים לעשות את ההבדל בין רכישה מוצלחת לנפילה גדולה.
בהצלחה.
תקווה היא התחושה שיש לך ,
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
שהתחושה שיש לך עשויה להשתנות...
----------------------------------------
זמן אישור
שבת שלום לכם ידידי,
אישרו לי את הבקשה, זמני קצר (הסיבות לא רלוונטיות
).
המטרה שלי היא לקנות אקדח במהירות, ולאחר מכן כשיהיה לי זמן רב יותר -
אוכל לבחור את האקדח המתאים ביותר.
האם תוכלו להביא תמונות של אקדחים שונים
אישרו לי את הבקשה, זמני קצר (הסיבות לא רלוונטיות

המטרה שלי היא לקנות אקדח במהירות, ולאחר מכן כשיהיה לי זמן רב יותר -
אוכל לבחור את האקדח המתאים ביותר.
האם תוכלו להביא תמונות של אקדחים שונים

- סליקאי ארד
EKדח היקר,
תוכל לראות מספר דגמים במדור 'הנשקיה' (הגעה דרך תפריט 'מה בסליק ?').
בכל מקרה מומלץ לגשת לאחד הסוחרים הקרובים לאזור מגוריך - כולם מחזיקים נשקים חדשים ונשקים 'יד שניה', כך שבמרבית המקרים תוכל למצוא את מבוקשך.
נשק אינו מוצר שקונים במכולת ומהר - צריכה להיות התאמה של 100% בינו לבינך ורצוי מאוד מאוד לבצע ירי התרשמות בסוג הכלי אותו אתה מעוניין לרכוש.
אם הינך מתכוון לשאת אותו עליך שעות מרובות - טוב תעשה אם תרכוש את אחד מהכלים הפולימריים קלי המשקל.
אם אתה מתכוון לשמור עליו בכספת/תיק או הוא משמש לכסת"ח ותירה בו פעם בשנתיים לצורך חידוש הרשיון - רכוש משהו מ'יד שניה' (פשוט חבל על הכסף שלך).
תוכל לראות מספר דגמים במדור 'הנשקיה' (הגעה דרך תפריט 'מה בסליק ?').
בכל מקרה מומלץ לגשת לאחד הסוחרים הקרובים לאזור מגוריך - כולם מחזיקים נשקים חדשים ונשקים 'יד שניה', כך שבמרבית המקרים תוכל למצוא את מבוקשך.
נשק אינו מוצר שקונים במכולת ומהר - צריכה להיות התאמה של 100% בינו לבינך ורצוי מאוד מאוד לבצע ירי התרשמות בסוג הכלי אותו אתה מעוניין לרכוש.
אם הינך מתכוון לשאת אותו עליך שעות מרובות - טוב תעשה אם תרכוש את אחד מהכלים הפולימריים קלי המשקל.
אם אתה מתכוון לשמור עליו בכספת/תיק או הוא משמש לכסת"ח ותירה בו פעם בשנתיים לצורך חידוש הרשיון - רכוש משהו מ'יד שניה' (פשוט חבל על הכסף שלך).
Buzy
Failure is the opportunity to begin again more intelligently
(Henry Ford)
Failure is the opportunity to begin again more intelligently
(Henry Ford)
EKדח,
ברוך הבא.
אכן בנשקייה עדיין אין תמונות, אך הן תהיינה בקרוב יחד עם מגוון כלים רב נוסף.
תמונות תוכל לראות לעת עתה באתרי היצרנים, תוכל למצוא קישורים דרך קישורי הסליק.
אני מבין שאתה ממהר, אבל קיבתל עצות יקרות מפז, מחברי הפורום.
הכלים המובילים כיום הם : (ולסדר הופעתם אין כל חשיבות או השפעה על טיבם / איכותם !!)
גלוק, בדגמים :
26 , 19 , 17 . בדגמי 19, 17 , תוכל למצוא גם אופציה לקומפנסטור מובנה להפחתת קפיצת הקנה.
שטייר, דגמים S, M .
בול, דגם אולטרא X, (מבוסס 1911) ואחיו הגדולים, ואו את הצ'ירוקי, הקיים במידות קטנות, והוא מבוסס על מנגנונים כדוגמת CZ,יריחו, טנפוליו ועוד.
HS-2000 , כרגע ישנו דגם אחד בארץ, מבחינת גודל הכלי.
CZ, דגם 75 על מגוון הגימורים.
יריחו, מתכתי ופולימרי. בשני גדלים.
זיג זאואר, דגם 226, 228 . ניתן למצוא כלים יד שנייה משופצים ע"י המפעל.
טאורוס. (פירוט ישנו בנשקיית הסליק, תמונות אצל היצרן, בקרוב בסליק.)
סמיט אנד ווסון, דגם SW-99 . (תואם לוולטר 99 , שקצת קשה להשיגו בארץ)
טייל באתרי היצרנים, http://www.haslik.co.il/links/index.php?CID=1
והמומלץ ביותר, לאחר שקראת את כתבתו של הצעדן על כיצד חרכוש נשק, הדפס אותה, סמן לעצמך את הנקודות החשובות ועם הדף גש לחנויות. בקש לראות, למשש ואם אפשר גם לבצע ירי.
אם טרם התנסית בירי באקדח, קבל קודם כל הדרכה כיצד להשתמש בו ואח"כ בדוק את הכלים, על מנת שיהיה לך שביב של מידע ורגש ביד - כיצד לבחון את המתאים עבורך.
אם תצטרך סיוע נוסף, פנה אלי בפרטי או למייל noam@haslik.co.il ואשמח לסייע לך.
בהצלחה.
ברוך הבא.
אכן בנשקייה עדיין אין תמונות, אך הן תהיינה בקרוב יחד עם מגוון כלים רב נוסף.
תמונות תוכל לראות לעת עתה באתרי היצרנים, תוכל למצוא קישורים דרך קישורי הסליק.
אני מבין שאתה ממהר, אבל קיבתל עצות יקרות מפז, מחברי הפורום.
הכלים המובילים כיום הם : (ולסדר הופעתם אין כל חשיבות או השפעה על טיבם / איכותם !!)
גלוק, בדגמים :
26 , 19 , 17 . בדגמי 19, 17 , תוכל למצוא גם אופציה לקומפנסטור מובנה להפחתת קפיצת הקנה.
שטייר, דגמים S, M .
בול, דגם אולטרא X, (מבוסס 1911) ואחיו הגדולים, ואו את הצ'ירוקי, הקיים במידות קטנות, והוא מבוסס על מנגנונים כדוגמת CZ,יריחו, טנפוליו ועוד.
HS-2000 , כרגע ישנו דגם אחד בארץ, מבחינת גודל הכלי.
CZ, דגם 75 על מגוון הגימורים.
יריחו, מתכתי ופולימרי. בשני גדלים.
זיג זאואר, דגם 226, 228 . ניתן למצוא כלים יד שנייה משופצים ע"י המפעל.
טאורוס. (פירוט ישנו בנשקיית הסליק, תמונות אצל היצרן, בקרוב בסליק.)
סמיט אנד ווסון, דגם SW-99 . (תואם לוולטר 99 , שקצת קשה להשיגו בארץ)
טייל באתרי היצרנים, http://www.haslik.co.il/links/index.php?CID=1
והמומלץ ביותר, לאחר שקראת את כתבתו של הצעדן על כיצד חרכוש נשק, הדפס אותה, סמן לעצמך את הנקודות החשובות ועם הדף גש לחנויות. בקש לראות, למשש ואם אפשר גם לבצע ירי.
אם טרם התנסית בירי באקדח, קבל קודם כל הדרכה כיצד להשתמש בו ואח"כ בדוק את הכלים, על מנת שיהיה לך שביב של מידע ורגש ביד - כיצד לבחון את המתאים עבורך.
אם תצטרך סיוע נוסף, פנה אלי בפרטי או למייל noam@haslik.co.il ואשמח לסייע לך.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי נועם בתאריך 06 אפריל 2003, 14:03, נערך פעם אחת בסך הכל.
EKדח, ידידנו
אם אתה מתעקש לקנות אקדח ע"פ מראהו ותמונתו, אז העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך זה
לותר על הרעיון של רכישת אקדח ונשיאתו (או החזקתו בבוידם).
מההקדמה שלך ומגישתך לנושא ברור לי שאין לך כל עניין לדעת, להכיר ובטח שלא להתאמן כמו שצריך (הרי אתה מחפש תמונות לא עובדות חוו"ד של מקצוענים או מספרים מלאים).
אם אכן זוהי כוונתך האמיתית, עשה טובה לכולנו ובראש ובראשונה לעצמך ורד מהעניין.
אם אתה מתעקש לקנות אקדח ע"פ מראהו ותמונתו, אז העצה הטובה ביותר שאני יכול לתת לך זה
לותר על הרעיון של רכישת אקדח ונשיאתו (או החזקתו בבוידם).
מההקדמה שלך ומגישתך לנושא ברור לי שאין לך כל עניין לדעת, להכיר ובטח שלא להתאמן כמו שצריך (הרי אתה מחפש תמונות לא עובדות חוו"ד של מקצוענים או מספרים מלאים).
אם אכן זוהי כוונתך האמיתית, עשה טובה לכולנו ובראש ובראשונה לעצמך ורד מהעניין.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
donduck היקר, תגובה כזו אני לא צריך.
את השיקולים תשאיר לי.
במידה ואתה יכול לעזור - מצויין.
במידה ולא - לא קריטי.
במידה ואתה יכול לעזור - מצויין.
במידה ולא - לא קריטי.
- סליקאי ארד
אם אין לך זמן גש ורכוש אקדח קטן וזול דוגמת הברטה 0.22 אפשר להשיג אקדח כזה גם ב200 ש"ח!!!
החזק אותו אצלך עד אשר יהיה לך אינדיקציה לגבי האקדח האידיאלי שלך וכך תוכל לשמור על האישור שקיבלת לאורך זמן שכן החלפת אקדח יותר פשוטה בתהליך מאשר בקשה לרישיון!!!
הכל באהבה
החזק אותו אצלך עד אשר יהיה לך אינדיקציה לגבי האקדח האידיאלי שלך וכך תוכל לשמור על האישור שקיבלת לאורך זמן שכן החלפת אקדח יותר פשוטה בתהליך מאשר בקשה לרישיון!!!
הכל באהבה

לדוד |ברוך ה'| צורי המלמד ידי לקרב אצבעותי למלחמה:
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
(תהילים מזמור קמד פס' א')
זה המזמור חבר דוד, כאשר נצח בכל המלחמות, ונתן שבח לקב"ה שעזר לו עד כה, וראה ישראל יושבים לבטח.
15 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד