מעוניין לדעת עלות של עשיית רישיון לאקדח+רכישת אקדח
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מעוניין לדעת עלות של עשיית רישיון לאקדח+רכישת אקדח
שלום לכולם,
רציתי לדעת,
כמה עולה פחות או יותר כל הנושא של רישיון לאקדח.
החל מהגשת בקשה לרישיון ועד לרכישת אקדח חדש, אני חושב לעתיד לעשות רישיון ולרכוש גולק 17c כ"ד.
אשמח אם תעזרו לי לדעת מה תהיה העלות הכוללת .
תודה רבה.
רציתי לדעת,
כמה עולה פחות או יותר כל הנושא של רישיון לאקדח.
החל מהגשת בקשה לרישיון ועד לרכישת אקדח חדש, אני חושב לעתיד לעשות רישיון ולרכוש גולק 17c כ"ד.
אשמח אם תעזרו לי לדעת מה תהיה העלות הכוללת .
תודה רבה.
- סליקאי ארד

Re: מעוניין לדעת עלות של עשיית רישיון לאקדח+רכישת אקדח
קודם כל נשאלת השאלה האם אתה בכלל עומד באיזה שהוא תבחין לקבלה של רשיון נשק .
בכל מיקרא העליות הן כאלו
אישור רפואי על כשירות להחזיק בכלי יריה -יש טופס מסודר לזה -אצלי בקופה 85 ש"ח
הדרכה במטווח +תחמושת 250-350 ש"ח תלוי מטווח ומחיר התחמושת בכל יום נתון
עלות האקדח 5000+ חדש ,3500-4500 משומש פלוס ציוד נלווה עוד כמה מאות שקלים
רישום במשרד הפנים וניפוק רשיון 55 ש"ח לכל שנה כאשר לרוב התקופה הראשונה היא לשנה עד שנה וחצי עד מועד החידוש
הקרוב המתאים למס ת.ז שלך .
לאחר מכן חידוש כל 3 שנים תשלום על אישור רפואי +165 ש"ח חידוש במשרד הפנים +בדיקה של הנשק הדרכה ומטווח
כשירות של לפחות 50 כדור (אם אתה עובר את ה"מבחן" פעם ראשונה ) 250-350 ש"ח
בכל מיקרא העליות הן כאלו
אישור רפואי על כשירות להחזיק בכלי יריה -יש טופס מסודר לזה -אצלי בקופה 85 ש"ח
הדרכה במטווח +תחמושת 250-350 ש"ח תלוי מטווח ומחיר התחמושת בכל יום נתון
עלות האקדח 5000+ חדש ,3500-4500 משומש פלוס ציוד נלווה עוד כמה מאות שקלים
רישום במשרד הפנים וניפוק רשיון 55 ש"ח לכל שנה כאשר לרוב התקופה הראשונה היא לשנה עד שנה וחצי עד מועד החידוש
הקרוב המתאים למס ת.ז שלך .
לאחר מכן חידוש כל 3 שנים תשלום על אישור רפואי +165 ש"ח חידוש במשרד הפנים +בדיקה של הנשק הדרכה ומטווח
כשירות של לפחות 50 כדור (אם אתה עובר את ה"מבחן" פעם ראשונה ) 250-350 ש"ח
1. עליך לעמוד באחד התבחינים, כפי שרשם היגיט.
2. הגש בקשה לרישיון, טפסים באתר משרד הפנים, ללא עלות.
2.1 עבור בדיקה רפואית והחת הרופא ע"ג טופס השאלון הרפואי המצורף לטפסים. (עלות בין 80 ל 90 ש"ח בקופות החולים, בדוק אם אתה יכול להחתים הרופא על הצהרת הבריאות של משרד התחבורה לצורך חידוש רישיון נהיגה או הוצאת חדש, למיטב זכרוני ללא עלות נוספת, הטופס קביל במשרד הפנים כיוון שזהה)
3. במידה וקיבלת אישור עקרוני לרישיון, גש למטווח / חנות נשק שאתה מעוניין לרכוש בה את הנשק, בחר נשק, סיים תשלום וניירת, עבור אימון על הכלי אותו אתה רוכש, רחץ ידיים בסיום האימון.
עלויות : אימון ראשוני כ 170 ש"ח, תחמושת בין 110 ל 130 ש"ח לחבילה, יש מטווחים שיכללו את העלויות בעיסקת הקנייה של הנשק, ואולי לא. תלוי במספר משתנים.
עלות הנשק שציינת לעיל (גלוק 17 כ"ד) עומדת כיום על כ 6500 לערך ולעיתים יותר. המחירים שציין היגיט מתייחסים לדגמים הרגילים (כ 5000 ש"ח לדגמי 17-19-26וכ 5500 לדגמי C טרם שיפורים)
4. גש למשרד הפנים להוצאת הרישיון. עלות הוצאת רישיון 55 ש"ח לשנה + 12.5 ש"ח העברת הנשק מבימ"ס לרוכש.
בהצלחה.
2. הגש בקשה לרישיון, טפסים באתר משרד הפנים, ללא עלות.
2.1 עבור בדיקה רפואית והחת הרופא ע"ג טופס השאלון הרפואי המצורף לטפסים. (עלות בין 80 ל 90 ש"ח בקופות החולים, בדוק אם אתה יכול להחתים הרופא על הצהרת הבריאות של משרד התחבורה לצורך חידוש רישיון נהיגה או הוצאת חדש, למיטב זכרוני ללא עלות נוספת, הטופס קביל במשרד הפנים כיוון שזהה)
3. במידה וקיבלת אישור עקרוני לרישיון, גש למטווח / חנות נשק שאתה מעוניין לרכוש בה את הנשק, בחר נשק, סיים תשלום וניירת, עבור אימון על הכלי אותו אתה רוכש, רחץ ידיים בסיום האימון.
עלויות : אימון ראשוני כ 170 ש"ח, תחמושת בין 110 ל 130 ש"ח לחבילה, יש מטווחים שיכללו את העלויות בעיסקת הקנייה של הנשק, ואולי לא. תלוי במספר משתנים.
עלות הנשק שציינת לעיל (גלוק 17 כ"ד) עומדת כיום על כ 6500 לערך ולעיתים יותר. המחירים שציין היגיט מתייחסים לדגמים הרגילים (כ 5000 ש"ח לדגמי 17-19-26וכ 5500 לדגמי C טרם שיפורים)
4. גש למשרד הפנים להוצאת הרישיון. עלות הוצאת רישיון 55 ש"ח לשנה + 12.5 ש"ח העברת הנשק מבימ"ס לרוכש.
בהצלחה.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
זה נראה עסק יקר...
אם קונים אקדח יד שנייה , צריך לעשות לו מן הסתם בדיקות וכו', איפה עושים דברים כאלו ?
ומישהו מכיר חנות באזור ירושלים שמוכרת את דגם כד של גלוק 17 C או 19 C?
תודה
אם קונים אקדח יד שנייה , צריך לעשות לו מן הסתם בדיקות וכו', איפה עושים דברים כאלו ?
ומישהו מכיר חנות באזור ירושלים שמוכרת את דגם כד של גלוק 17 C או 19 C?
תודה
- סליקאי ארד

בדיקה עדיף לעשות במטווח שיש לו נשק צמוד ככה ניתן לבדוק את הכלי גם בירי .
לגבי חניות -כל חנות נשק תשמח למכור לך כלי שכזה .
השאלה היא האם אתה זכאי לרשיון נשק ?
לגבי חניות -כל חנות נשק תשמח למכור לך כלי שכזה .
השאלה היא האם אתה זכאי לרשיון נשק ?
אם אני גר ליד כפרים ערביים זה נותן זכאות לא?
- סליקאי ארד

alpha leader כתב:אם אני גר ליד כפרים ערביים זה נותן זכאות לא?
לא.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
ליאור45 כתב:alpha leader כתב:אם אני גר ליד כפרים ערביים זה נותן זכאות לא?
לא.
אוו ביתר פרוט תלוי איזה כפרים
בקיצור הכי טוב שתכנס לאתר של משרד הפנים תראה מה התבחינים ואים אתה עומד בתבחין אחר אולי
ואים לא תאתר את הלשכת רשוי אליה אתה שייך ותבדוק מול הפקיד/ה שם האם הישוב בו אתה מתגורר זכאי אוו לא.
זה עסק לא פשוט בכלל...
לקח לי לא מעט זמן (ועצבים) להשלים אותו.
תחשוב טוב לפניי שאתה הולך על זה - אקדח זה המון אחריות, אתה פשוט מרותק אליו ברוב המקרים.
ד''א ליד איזה כפרים אתה גר ?!?
(אולי אנחנו גם "שכנים"...)
לקח לי לא מעט זמן (ועצבים) להשלים אותו.
תחשוב טוב לפניי שאתה הולך על זה - אקדח זה המון אחריות, אתה פשוט מרותק אליו ברוב המקרים.
ד''א ליד איזה כפרים אתה גר ?!?
(אולי אנחנו גם "שכנים"...)
- סליקאי ארד

א- אני מאזור ירושלים...
ב- מישהו יכול להסביר לי קצת על הגלוק 17 C כ"ד, מה ההבדל שלו מול ה17 C הרגיל?
אני לא מבין כל כך באקדחים אם מישהו יכול להסביר לי קצת יותר, ומה המחיר של 17 C רגיל לא כ"ד..
וראיתי יש כוונת J POINT שאפשר להרכיב על הגלוק במקום כוונות זוהרות..מה אתם אומרים על זה?
תודה
ב- מישהו יכול להסביר לי קצת על הגלוק 17 C כ"ד, מה ההבדל שלו מול ה17 C הרגיל?
אני לא מבין כל כך באקדחים אם מישהו יכול להסביר לי קצת יותר, ומה המחיר של 17 C רגיל לא כ"ד..
וראיתי יש כוונת J POINT שאפשר להרכיב על הגלוק במקום כוונות זוהרות..מה אתם אומרים על זה?
תודה
- סליקאי ארד

אלפא, האם התנסית בירי באקדח?
אם אינך יודע מהו דגם כ"ד מדוע אתה מתעניין ברכישת אקדח דווקא מדגם זה?
אני לא שואל כדי להקניט אותך, חלילה, אלא כדי לשקף בפניך את עצם העובדה שאתה רוכש פה מותג לפני שאתה רוכש אקדח.
אני ממש בעד גלוק. נשאתי עלי גלוק 19 משודרג משך תקופה ארוכה ונהניתי מאוד מהשימוש בו. אבל, יש גם אקדחים אחרים.
אקדח זה לא איי-פון. זה לא סמל סטאטוס שאתה נושא בגלוי.
אקדח זה כלי להגנה עצמית ואם תבחר בכלי רק בגלל שהוא פופולארי וממותג, סביר להניח שאתה מתפשר על מה שבאמת חשוב באקדח וזה נוחות הירי.
מותג לא יציל אותך בשעת צרה. אקדח המתאים לכף ידך ולקואורדינציה שלך - כן.
לגבי השאלות שלך, כשאומרים דגם כ"ד מתכוונים לאקדח גלוק שיש בו ארבעה שידרוגים:
כוונות מפרולייט (זורחות)
הדק מינוס - שדרוג ההדק כך שהלחיצה עליו תהיה רכה יותר
עצר מחלק רחב
תפס מחסנית רחב ואובאלי, יש הטוענים שהלחיצה עליו רכה יותר.
כמו כן מדובר בדגם C, כלומר דגם בעל קומפנסייטור שהוא בעברית צחה - מפצה סטיה, המורכב משני פתחים בחלק העליון הקדמי של הצינה. שינוי זה בצינה מפחית מעט את הרתע הנוצר לאחר ירי כל כדור, אבל אליה וקוץ בה: קשה יותר לירות בחושך עקב יציאת רשף מסנוור, הרשף המוגבר עלול, במצבים מסויימים, להסגיר את מיקומך אם אתה יורה מעמדה נסתרת, וכן עשויים לעוף חלקיקים מהחרירים הללו אל עבר העיניים.
המלצתי - גש למטווח מכובד מטווח נירים של נועם, או מאיר רוט, או מטווח בול... אלו רק דוגמאות, למטווחים בהם גם מוכרים אקדחים. בקש מהם להתנסות בירי במספר סוגי אקדחים. הם יוכלו לענות על כל השאלות שלך, לעזור לך לבחור בנשק שמתאים לך ספציפית ולאו דווקא במותג מפורסם, וגם למכור לך נשק כזה במחיר הוגן.
ערן
אם אינך יודע מהו דגם כ"ד מדוע אתה מתעניין ברכישת אקדח דווקא מדגם זה?
אני לא שואל כדי להקניט אותך, חלילה, אלא כדי לשקף בפניך את עצם העובדה שאתה רוכש פה מותג לפני שאתה רוכש אקדח.
אני ממש בעד גלוק. נשאתי עלי גלוק 19 משודרג משך תקופה ארוכה ונהניתי מאוד מהשימוש בו. אבל, יש גם אקדחים אחרים.
אקדח זה לא איי-פון. זה לא סמל סטאטוס שאתה נושא בגלוי.
אקדח זה כלי להגנה עצמית ואם תבחר בכלי רק בגלל שהוא פופולארי וממותג, סביר להניח שאתה מתפשר על מה שבאמת חשוב באקדח וזה נוחות הירי.
מותג לא יציל אותך בשעת צרה. אקדח המתאים לכף ידך ולקואורדינציה שלך - כן.
לגבי השאלות שלך, כשאומרים דגם כ"ד מתכוונים לאקדח גלוק שיש בו ארבעה שידרוגים:
כוונות מפרולייט (זורחות)
הדק מינוס - שדרוג ההדק כך שהלחיצה עליו תהיה רכה יותר
עצר מחלק רחב
תפס מחסנית רחב ואובאלי, יש הטוענים שהלחיצה עליו רכה יותר.
כמו כן מדובר בדגם C, כלומר דגם בעל קומפנסייטור שהוא בעברית צחה - מפצה סטיה, המורכב משני פתחים בחלק העליון הקדמי של הצינה. שינוי זה בצינה מפחית מעט את הרתע הנוצר לאחר ירי כל כדור, אבל אליה וקוץ בה: קשה יותר לירות בחושך עקב יציאת רשף מסנוור, הרשף המוגבר עלול, במצבים מסויימים, להסגיר את מיקומך אם אתה יורה מעמדה נסתרת, וכן עשויים לעוף חלקיקים מהחרירים הללו אל עבר העיניים.
המלצתי - גש למטווח מכובד מטווח נירים של נועם, או מאיר רוט, או מטווח בול... אלו רק דוגמאות, למטווחים בהם גם מוכרים אקדחים. בקש מהם להתנסות בירי במספר סוגי אקדחים. הם יוכלו לענות על כל השאלות שלך, לעזור לך לבחור בנשק שמתאים לך ספציפית ולאו דווקא במותג מפורסם, וגם למכור לך נשק כזה במחיר הוגן.
ערן
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
עו"ד ערן שפילינגר, עוסק בתחום דיני הביטוח והנזיקין.
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

תודה
ולגבי הJPOINT מישהו מכיר?
ולגבי הJPOINT מישהו מכיר?
- סליקאי ארד

כוונת J-Point היא כוונת השלכה אקטיבית.
הכוונת מורכבת על הצינה וכאשר היא מופעלת, אתה רואה נקודה אדומה על החלון השקוף שלה. את הנקודה האדומה לא ניתן לראות מעבר לחלון הכוונת (וכמובן היא לא נראית על המטרה).
תוכל לראות אותה כאן:
http://www.jprifles.com/1.6.1.php
זו כוונת יקרה וטובה.
הכוונת מורכבת על הצינה וכאשר היא מופעלת, אתה רואה נקודה אדומה על החלון השקוף שלה. את הנקודה האדומה לא ניתן לראות מעבר לחלון הכוונת (וכמובן היא לא נראית על המטרה).
תוכל לראות אותה כאן:
http://www.jprifles.com/1.6.1.php
זו כוונת יקרה וטובה.
אין באמור לעיל ייעוץ משפטי או תחליף לפניה לעו"ד לצורך קבלת ייעוץ משפטי.
CZ Duty Calls
CZ Duty Calls
- סליקאי כסף

אני אנצל"ש ברשותכם:
ברור לי שהלינק הבא אינו כוונת יוקרתית, לא JPOINT ולא CMORE , אבל מה הסיכוי שהיא עושה את העבודה למטרות פשוטות (במחיר אטרקטיבי ביותר) ? :
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21959
ברור לי שהלינק הבא אינו כוונת יוקרתית, לא JPOINT ולא CMORE , אבל מה הסיכוי שהיא עושה את העבודה למטרות פשוטות (במחיר אטרקטיבי ביותר) ? :
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21959
אחי אני לא יודע אם זו כוונת שתעמוד לך בלחץ של כלי ירייה אמיתי,
נראה לי זה מוצר של איירסופט.
נראה לי זה מוצר של איירסופט.
- סליקאי ארד

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד