דחיית בקשה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: דחיית בקשה
רועי 357 כתב:מפקד היחידה שלי דיבר עם יוסי מנשה לגביי באופן פרטני.
נקווה לטוב
אחלה דרך לתשובה שלילית.
לפרסם קבל עם ופורום (שגם נציגי משרה"פ קוראים בו) את הפרוטקציות והקשרים המעורבים בתהליך רישוי הנשק שלך.
כידוע, כולם משתינים בבריכה, רק לא מהמקפצה...
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
זה לא פרוטקציה.
יש לנו כמה חברה שקיבלו רשיונות רק מעצם העובדה שהם משרתים ביחידה, בדקתי בעצמי את הרישיונות.
מפקד היחידה אמר שזה מוזר לו כי הוא לא הכיר שיחידתו הוסרה מהרשימה לכן הוא ידבר איתו באופן אישי. זה לא משהו מיוחד. בסך הכל אני מנסה לקבל רשיון זה לא שאני משקר או רושם דברים לא נכונים.
פרוטקציה זה שאח של חבר של פקיד/ה רוצה להוציא רישיון והוא לא עומד בשום תבחין אבל בגלל הקומבינה שלו הוא יקבל תבחין "אחר".
והם יכולים לקרוא מה שבא להם זה שאני בסופו של דבר יקבל זה בטוח השאלה זה מתי!.
לגבי סגן/סרן,מקבלים סרן אחרי 3 שנים בקבע או שנתיים אחרי קורס מ"פים. הכוונה היא לכל אותם חברה שהם לא לוחמים ואולי יקח להם יותר זמן לקבל סרן. השאלה מה קורה שהסגנים האלו משתחררים? זה יקח כמה שנים עד שהם יקבלו סרן במיל'.
יש לנו כמה חברה שקיבלו רשיונות רק מעצם העובדה שהם משרתים ביחידה, בדקתי בעצמי את הרישיונות.
מפקד היחידה אמר שזה מוזר לו כי הוא לא הכיר שיחידתו הוסרה מהרשימה לכן הוא ידבר איתו באופן אישי. זה לא משהו מיוחד. בסך הכל אני מנסה לקבל רשיון זה לא שאני משקר או רושם דברים לא נכונים.
פרוטקציה זה שאח של חבר של פקיד/ה רוצה להוציא רישיון והוא לא עומד בשום תבחין אבל בגלל הקומבינה שלו הוא יקבל תבחין "אחר".
לגבי סגן/סרן,מקבלים סרן אחרי 3 שנים בקבע או שנתיים אחרי קורס מ"פים. הכוונה היא לכל אותם חברה שהם לא לוחמים ואולי יקח להם יותר זמן לקבל סרן. השאלה מה קורה שהסגנים האלו משתחררים? זה יקח כמה שנים עד שהם יקבלו סרן במיל'.
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
המון דברים בתחום רישוי נשק השתנו (ולא לטובה) ב-5 שנים וחצי.
לפני 13 שנים אני קיבלתי רשיון בתור סג"מ, ללא כל קשר להיותי בקבע. באותה תקופה גם סמ"ר יכל לקבל רשיון ביום הראשון של שרות הקבע שלו.
לכן אני אומר לכל מי שזכאי ומתלבט: לא בטוח - תיקח בכל זאת. לבטל/לוותר תמיד תוכל, אבל מאוד ייתכן שעד שתחליט כבר לא תהיה זכאי.
לפני 13 שנים אני קיבלתי רשיון בתור סג"מ, ללא כל קשר להיותי בקבע. באותה תקופה גם סמ"ר יכל לקבל רשיון ביום הראשון של שרות הקבע שלו.
לכן אני אומר לכל מי שזכאי ומתלבט: לא בטוח - תיקח בכל זאת. לבטל/לוותר תמיד תוכל, אבל מאוד ייתכן שעד שתחליט כבר לא תהיה זכאי.
- סליקאי טיטניום

לטענת המשרד היחידה "נפלה בין הרשימות" ותוחזר בקרוב ליחידות הזכיות.
עד אז אני אנסה את העירעור.
עד אז אני אנסה את העירעור.
ר
יש שם ? כי זו פלטפורמה לעניש את משרד הפנים קשות על התנהגותו !
וטקציה זה שאח של חבר של פקיד/ה רוצה להוציא רישיון והוא לא עומד בשום תבחין אבל בגלל הקומבינה שלו הוא יקבל תבחין "אחר".
יש שם ? כי זו פלטפורמה לעניש את משרד הפנים קשות על התנהגותו !
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
היה שם איזה מדריך טיולים שאישרו לו את הבקשה.
כי הוא מטייל בארץ והוא ביקש על הגנה עצמית .
וקיבל רישיון על תבחין "אחר"
ראיתי לפי תגובות הפקידה שהיא מכירה אותו אישית איך שהוא,הטיפול בו היה שונה לחלוטין מהטיפול בשאר האנשים בטור.
כי הוא מטייל בארץ והוא ביקש על הגנה עצמית .
וקיבל רישיון על תבחין "אחר"
ראיתי לפי תגובות הפקידה שהיא מכירה אותו אישית איך שהוא,הטיפול בו היה שונה לחלוטין מהטיפול בשאר האנשים בטור.
ב"ה
"לא נראה לי שיש כזה דבר בכלל להיות לוחם ולהיות שנתיים סגן, כי אתה אמור להפוך לסרן עד אז."
יש גם יש..
תלוי איפה אתה משרת, באיזה תקן ומתי יצאת לקורס קצינים...
"לא נראה לי שיש כזה דבר בכלל להיות לוחם ולהיות שנתיים סגן, כי אתה אמור להפוך לסרן עד אז."
יש גם יש..
תלוי איפה אתה משרת, באיזה תקן ומתי יצאת לקורס קצינים...
עת להרוג ועת לרפא (קהלת ג,ג)
בשעה טובה הגיעה תוצאות הערר
מה שרשום שם שזו מכתב ביניים עד שיקבלו עידכון מצה"ל על שינוי מספר היחידה ומספר הדואר הצבאי שלה...
כמה זמן דבר כזה צריך לקחת???
מה שרשום שם שזו מכתב ביניים עד שיקבלו עידכון מצה"ל על שינוי מספר היחידה ומספר הדואר הצבאי שלה...
כמה זמן דבר כזה צריך לקחת???
עכשיו אתה תלוי בבירוקרטיה של צה"ל ...
בהצלחה .
אני הייתי מציע לך לאסוף הוכחות על כאלה שקיבלו רשיון
בעילת היחידה ... וה ד"צ שלה .
כך שאים היא לא תוכר הפעם יהיה לך נושא לערער הבא .
עמוס
בהצלחה .
אני הייתי מציע לך לאסוף הוכחות על כאלה שקיבלו רשיון
בעילת היחידה ... וה ד"צ שלה .
כך שאים היא לא תוכר הפעם יהיה לך נושא לערער הבא .
עמוס
"באין תחבולות יפול עם ותשועה ברוב יועץ "
כמה ערערים אפשר להגיש???
נראה לי כבר יהיה יותר מהיר לגשת לעיניין של מדריך ירי...
זה קצת מצחיק שאני יכול לקבל מדריך אבל רישיון רגיל זה בעייתי...
דרך אגב הפקידה אמרה שמדריך יכול להחזיק עד 7 כלים
על איזה תבחין צריך להגיש את הבקשות הבאות? ועל סמך מה מאשרים אותם או לא?
ואיזה כלים אפשר לרכוש בכלל? רק אקדחים? רובה/אקדח אוויר?
רובה כדוריות? רובה זעיר?-הבנתי שרוב"צ לא בא בחשבון...
כל העיניין הזה מאוד מעורפל...
נראה לי כבר יהיה יותר מהיר לגשת לעיניין של מדריך ירי...
זה קצת מצחיק שאני יכול לקבל מדריך אבל רישיון רגיל זה בעייתי...
דרך אגב הפקידה אמרה שמדריך יכול להחזיק עד 7 כלים
על איזה תבחין צריך להגיש את הבקשות הבאות? ועל סמך מה מאשרים אותם או לא?
ואיזה כלים אפשר לרכוש בכלל? רק אקדחים? רובה/אקדח אוויר?
רובה כדוריות? רובה זעיר?-הבנתי שרוב"צ לא בא בחשבון...
כל העיניין הזה מאוד מעורפל...
רועי שלום
עלייך להבין שלמרות הכירסום המתמשך בתקנות כלי יריה אני לא נתקלתי בשינוי התקנה המאשרת למפקד בית הספר בו אתה משרת להמליץ על כל אדם לקבל תעודת מדריך-ירי אני מדגיש מדריך ירי לא מפקח מטווח אני קיבלתי את התעודה בהמלצת אחד המפקדים הקודמים ואין סיבה שאדם כמוך העוסק בהדרכת ירי על בסיס יומי תקופה ארוכה לא יהיה זכאי לתעודה כזאת.
לגבי הרשיונות הדבר מאד פלואידי ותלוי בפקידת הרישוי לה אתה כפוף התקנות לא ברורות ומעומעמות בכוונה אגב מאחר וגם תקנות אלו יישתנו אני ממליץ לך להילחם על קבלת תעודת מדריך בהמלצת מפקד המתקן בו אתה משרת ומיד להגיש בקשות לרישיון.
בהצלחה.
עלייך להבין שלמרות הכירסום המתמשך בתקנות כלי יריה אני לא נתקלתי בשינוי התקנה המאשרת למפקד בית הספר בו אתה משרת להמליץ על כל אדם לקבל תעודת מדריך-ירי אני מדגיש מדריך ירי לא מפקח מטווח אני קיבלתי את התעודה בהמלצת אחד המפקדים הקודמים ואין סיבה שאדם כמוך העוסק בהדרכת ירי על בסיס יומי תקופה ארוכה לא יהיה זכאי לתעודה כזאת.
לגבי הרשיונות הדבר מאד פלואידי ותלוי בפקידת הרישוי לה אתה כפוף התקנות לא ברורות ומעומעמות בכוונה אגב מאחר וגם תקנות אלו יישתנו אני ממליץ לך להילחם על קבלת תעודת מדריך בהמלצת מפקד המתקן בו אתה משרת ומיד להגיש בקשות לרישיון.
בהצלחה.
- סליקאי כסף

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד