אקדחים בערוץ אגו
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אקדחים בערוץ אגו
המממ אני לא יודע מה להגיד על זה, מוטב שתצפו וזהו:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3823692,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3823692,00.html
Re: אקדחים בערוץ אגו
בום! בום! - איזו דרך ייחודית...
מילים כתרמילים...
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
- סליקאי כסף
בין בום לבום לא הבנתי איך צריך ללחוץ על ההדק, לאט? מהר? ברגש? לא לחכות? ...
נשק לכל בוגר שירות צבאי מלא, ללא עבר פלילי ונפשי, חובת הכשרה תיאורטית ומעשית של 25 שעות במשך חודשיים, ירי של 800 כדור, מבחן מסכם ע"י בוחן חיצוני. אימון בסיסי דו שנתי, הוכחת עמידה בדרישות ואגרה כל 5 שנים.
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
לחובבי הנשק - כל מה שאני נתקל בו ואוהב Shahariko600
פשוט מביש, תוך חוסר התייחסות מוחלט לכך שבעריכה יורידו את כל מה שלא מעניין, כדי ליצור אייטם קצרצר, יצא "השריף" מדריך לא רציני ולא ענייני.
הדרכה המצטלמת כלא ראויה, מטווח "אטרקטיבי" ביותר (עלו לי לראש מספר מטווחים שנראים הרבה יותר טוב (באלפי, לא רק במאות אחוזים), והשילוב שסיפק עוד קצת תחמושת למתנגדינו.
וסתם לשם הסיפור, חסנוביץ' היה חניך ירי מעשי שלי לפני קצת פחות מעשרים שנים, את כינויו "השריף" הרוויח ביושר כשהגיע עם כובע בוקרים, חגורת "מערב פרוע" א-לה ג'ון וויין, קשורה לירך, ורוגר 8 אינטצ'.... לקח משהו כמו חמישה שעורים עד שהסכים לעבור לאקדח מחסנית וציוד קצת יותר סטנדרטי, צריך להכיר אותו כדי להבין את הקסם המיוחד שלו.
הדרכה המצטלמת כלא ראויה, מטווח "אטרקטיבי" ביותר (עלו לי לראש מספר מטווחים שנראים הרבה יותר טוב (באלפי, לא רק במאות אחוזים), והשילוב שסיפק עוד קצת תחמושת למתנגדינו.
וסתם לשם הסיפור, חסנוביץ' היה חניך ירי מעשי שלי לפני קצת פחות מעשרים שנים, את כינויו "השריף" הרוויח ביושר כשהגיע עם כובע בוקרים, חגורת "מערב פרוע" א-לה ג'ון וויין, קשורה לירך, ורוגר 8 אינטצ'.... לקח משהו כמו חמישה שעורים עד שהסכים לעבור לאקדח מחסנית וציוד קצת יותר סטנדרטי, צריך להכיר אותו כדי להבין את הקסם המיוחד שלו.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
עצוב, פתטי, מוציא את השריף, את להב ואחר כך את כולנו כבבונים. 

למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
מחפיר ומביש. לא ברור למה חברה ותיקה ומכובדת כמו להב מסכימה לשתף פעולה עם משהו כל כך רדוד שלא נומר פרובוקטיבי.
- סליקאי טיטניום
נכון הכתבה לקונית , לא רצינית ולא עניינית בדיוק כמו ערוץ אגו!
אני לא משוכנע שהכתבה היתה אמורה לסקר את קהל מדריכי הירי
או להעביר שיעור בתחום.
למדריכי הירי בינכם שנפגעו , חבר'ה זו סתם עוד כתבה לא הכל
חייב להילקח ברצינות סה"כ שני בחורים יצאו למטווח.
אסף
אני לא משוכנע שהכתבה היתה אמורה לסקר את קהל מדריכי הירי
או להעביר שיעור בתחום.
למדריכי הירי בינכם שנפגעו , חבר'ה זו סתם עוד כתבה לא הכל
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
asafii2 כתב:למדריכי הירי בינכם שנפגעו , חבר'ה זו סתם עוד כתבה לא הכל
אסף,
ציבור נושאי הנשק מקבל כתף קרה מדעת הקהל, אני נתקל בזה יום-יום במקום עבודתי. דעת הקהל לא ניזונה מסטטיסטיקות, וממידע הגון, אלא מדוגמאות פרטניות ומסיפורים בעיתון שבד"כ לא מציגים אותנו באור חיובי. מי שרואה כזו כתבה, רואה את המדריך ורואה את הסגנון חושב שכך נראה כל התחום. תספר לו כמה שתרצה שיש מטווחים יותר יפים ומדריכים יותר (...) כל מה שהוא יודע על התחום מבוסס על נקודת דגימה אחת - ככה זה.
אם את הכתבה על תירגול ירי ממשי (לא מעשי ולא מדומה) של ארגון הצלה שמוזכר בשרשור שכן היה מלווה סרט ולא רק תמונות, היינו מרוויחים הרבה מאוד נקודות, על מקצוענות, סבלנות ואיכות.
בום בום?
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
מי שחושב שהתוכנית לא מספיק אינטלגנטית שיראה "בסלון עם אוירון"
הנאה מובטחת

אני רציני
- סליקאי כסף
טלויזיות, ynet, מה יש להתפלא?
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד