ירי מעשי ב-iPod - רשמים
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ירי מעשי ב-iPod - רשמים
שלום חברים,
בדר"כ אני לא מעלה נושאים כאלה, אבל לאחרונה יצא לי להחשף למשהו יפה וחדש - תוכנת אימון ירי מעשי באפליקציות של iPod (מי שנתקל יודע, ומי שלא, זה לא המקום לפרסם).
רציתי לדעת אם למישהו יצא להתנסות עם האפליקציה. לפחות ממה שיצא לי לראות עד כה, היא ממש מגניבה וקלה לשימוש, ודי מקלה על מי שבדר"כ מתאמן גם לבד או עם קבוצה קטנה (נוסף על אימוני מועדון), בשביל לראות שכל האלמנטים שאנחנו צריכים מקבלים יחס זהה.
מעניין אותי לשמוע תגובות.
יעל דגן
בדר"כ אני לא מעלה נושאים כאלה, אבל לאחרונה יצא לי להחשף למשהו יפה וחדש - תוכנת אימון ירי מעשי באפליקציות של iPod (מי שנתקל יודע, ומי שלא, זה לא המקום לפרסם).
רציתי לדעת אם למישהו יצא להתנסות עם האפליקציה. לפחות ממה שיצא לי לראות עד כה, היא ממש מגניבה וקלה לשימוש, ודי מקלה על מי שבדר"כ מתאמן גם לבד או עם קבוצה קטנה (נוסף על אימוני מועדון), בשביל לראות שכל האלמנטים שאנחנו צריכים מקבלים יחס זהה.
מעניין אותי לשמוע תגובות.
יעל דגן
Re: ירי מעשי ב-iPod - רשמים
למה שלא תפרסמי כאן את האפליקציה ומאיפה מורידים אותה?
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
האמת, לא רציתי לחרוג מחוקי הכתיבה בפורום...
לאפליקציה קוראים Perfect Practice, וכמובן שאפשר להוריד אותה ב-iTunes.
אפשר גם דרך האתר: http://www.doublealpha.biz/daa-iphone-applications/perfect-practice-iphone-ipod-touch-application
אני אישית מאוד מרוצה ממנה. נראה לי גם שיהיו עוד תוספות עליה בהמשך, ויחסית לאפליקציות אחרות, המחיר ממש טוב (אני לא אגלה כמה עלתה לי האפליקציה של היומן צלילה שלי...)
יעל דגן
לאפליקציה קוראים Perfect Practice, וכמובן שאפשר להוריד אותה ב-iTunes.
אפשר גם דרך האתר: http://www.doublealpha.biz/daa-iphone-applications/perfect-practice-iphone-ipod-touch-application
אני אישית מאוד מרוצה ממנה. נראה לי גם שיהיו עוד תוספות עליה בהמשך, ויחסית לאפליקציות אחרות, המחיר ממש טוב (אני לא אגלה כמה עלתה לי האפליקציה של היומן צלילה שלי...)

יעל דגן
תודה על המידע.
אני לא חסיד של הפלטפורמה הדרושה להפעלת היישום הזה, כך שהפעם אצטרך לוותר.
אם תהיה גירסה ל WM אשמח לדעת על זה.
אני לא חסיד של הפלטפורמה הדרושה להפעלת היישום הזה, כך שהפעם אצטרך לוותר.
אם תהיה גירסה ל WM אשמח לדעת על זה.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
זו גרסה שעובדת גם במכשירי ה-Touch וכמובן גם ב-iPhone... אבל על WM אני לא יודעת...
אהלן חברים,
האפליקציה תומכת באיפוד מגע ואיפון בלבד. אנחנו עובדים במרץ על אפליקציות נוספות (שירוצו על אותה הפלטפורמה) שיושקו במהלך ינואר 2010 והחודשים שלאחר מכן.
אשמח לענות על שאלות ולהאזין לתגובות והצעות באימייל - eli@doublealpha.biz
דש לכולם,
אלי הוטנר.
האפליקציה תומכת באיפוד מגע ואיפון בלבד. אנחנו עובדים במרץ על אפליקציות נוספות (שירוצו על אותה הפלטפורמה) שיושקו במהלך ינואר 2010 והחודשים שלאחר מכן.
אשמח לענות על שאלות ולהאזין לתגובות והצעות באימייל - eli@doublealpha.biz
דש לכולם,
אלי הוטנר.
- סליקאי ארד
אהלן,
מנצל את השרשור להמלצה על תוכנה נוספת שמצאתי למכשירי iPhone / iPod touch.
התוכנה הופכת את המכשיר ל-Shot timer (פאקט) כולל אפשרות קביעת זמן הזנקה רנדומלי, וכן Par time
התוכנה חינמית לחלוטין, וניתנת להורדה מה-apps store בחיפוש השם surefire.
שי.
מנצל את השרשור להמלצה על תוכנה נוספת שמצאתי למכשירי iPhone / iPod touch.
התוכנה הופכת את המכשיר ל-Shot timer (פאקט) כולל אפשרות קביעת זמן הזנקה רנדומלי, וכן Par time
התוכנה חינמית לחלוטין, וניתנת להורדה מה-apps store בחיפוש השם surefire.
שי.
היי כולם,
בגלל שיצא לי לדבר על זה עם כמה חברי מועדונים, ושאלות, אני רק רציתי לעדכן שאתמול מצאתי אפליקציה חדשה לירי מעשי - לניקוד וניהול תחרויות ב-iPod Touch ו-iPhone.
אפשר למצוא בחיפוש לפי: ipsc או להקיש את שמה: IPSCore
זה הלינק: http://www.doublealpha.biz/daa-iphone-a ... pplication
כבר בניתי לי תחרות דמו לראות איך זה עובד, וזה ע-ו-ב-ד-!!!!
הכי שימושי זה העובדה שאפשר לייצא את כל התוצאות למייל ולשלוח למי שרוצים.
מומלץ
יעל דגן
בגלל שיצא לי לדבר על זה עם כמה חברי מועדונים, ושאלות, אני רק רציתי לעדכן שאתמול מצאתי אפליקציה חדשה לירי מעשי - לניקוד וניהול תחרויות ב-iPod Touch ו-iPhone.
אפשר למצוא בחיפוש לפי: ipsc או להקיש את שמה: IPSCore
זה הלינק: http://www.doublealpha.biz/daa-iphone-a ... pplication
כבר בניתי לי תחרות דמו לראות איך זה עובד, וזה ע-ו-ב-ד-!!!!
הכי שימושי זה העובדה שאפשר לייצא את כל התוצאות למייל ולשלוח למי שרוצים.
מומלץ
יעל דגן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד