חידה
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: חידה
לי-אנפילד שהיה בצבא הבריטי ירה תחמושת .303" אחודה. למה שימש דבר שנראה חולץ-משהו?
חיים זאבי
חיים זאבי
- תרמתי למען הסליק

haimzeevi כתב:לי-אנפילד שהיה בצבא הבריטי ירה תחמושת .303" אחודה. למה שימש דבר שנראה חולץ-משהו?
חיים זאבי
אנגלים הם אנשים הזויים
לי-אנפילד הוא כלי פשוט יחסית. הדבר היחידי שדורש כלי יעודי הוא פירוק הנוקר מתוך הבריח וגם הכלי הזה לא נראה ככה.
לגבי פירוק הרובה מתוך המעצה, גם לא נראה לי שזה משהו בסגנון אבל יכול להיות שאני טועה.
הדבר הכי הזוי שאני יכול לחשוב עליו זה שהכלי הזה נועד להפוך כדורים רגילים לתחמישים/כדורי סרק חסרי קליע על ידי כיווץ השפה שלהם - אבל זה כבר ניחוש אחרון ופראי לחתוטין.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

המכשיר הזה שימש לבדיקת קנים.
זהו מיכל שפתוח משני צדדיו כאשר בקצה האחורי (מקום חיבור הידית) נמצאת מראה קטנה שמורכבת באלכסון.
הדבר שימש לבדיקת הקנים ע"י הכנסתו לבית הבליעה והאור שהגיע מכיוון הלוע שיקף את מראה הסלילים.
למה לעשות מכשיר כזה אני לא יודע, הרי ברובה האנגלי ניתן בקלות לפרק את הבריח כדי להסתכל לקנה.
בכל אופן זה נמצא אצלי והגיע אלי מאבי שעסק כנשק בצבא הבריטי.
זהו מיכל שפתוח משני צדדיו כאשר בקצה האחורי (מקום חיבור הידית) נמצאת מראה קטנה שמורכבת באלכסון.
הדבר שימש לבדיקת הקנים ע"י הכנסתו לבית הבליעה והאור שהגיע מכיוון הלוע שיקף את מראה הסלילים.
למה לעשות מכשיר כזה אני לא יודע, הרי ברובה האנגלי ניתן בקלות לפרק את הבריח כדי להסתכל לקנה.
בכל אופן זה נמצא אצלי והגיע אלי מאבי שעסק כנשק בצבא הבריטי.
- סליקאי זהב

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד