ביטלו את ההזמנה שלי ב- Brownell's
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ביטלו את ההזמנה שלי ב- Brownell's
היזמנתי Pachmayr American Legend Grips
קיבלתי את זה היום.
** NOTES ** SIR: HAVE CANCELED YOUR ORDER DUE TO
DDTC RESTRICTIONS.
תודה לך מר או-במבה
קיבלתי את זה היום.
** NOTES ** SIR: HAVE CANCELED YOUR ORDER DUE TO
DDTC RESTRICTIONS.
תודה לך מר או-במבה
Re: ביטלו את ההזמנה שלי ב- Brownell's
נסה ליצור קשר עם שירות הלקוחות. לפעמים נדרש למלא טופס רשמי בו אתה מפרט מה מטרת הרכישה (שימוש פרטי) וכו' ואז מאשרים.
שרשרת המיילים:
Good morning:
Unfortunately we have had to cancel your order or some items listed on your order as the manufacture(s) is not registered with our Department of State.
Under our Department of State regulations all manufactures of gun parts shipping internationally must be registered with them. Failure to register constitutes that the merchandise can not be shipped.
Until the manufacture of the item(s) registers with our Department of State and advises us of their registration number, we simply can not ship their merchandise.
We regret the inconvenience caused to you and/or your customers.
Thank you,
Sandy Moranville
sandym@brownells.com
Hi Sandy,
Thanks for the reply. I'm not a dealer. I'm just a private buyer trying to put 1 pair of nice grips on my Colt. Does that make a difference?
Thanks,
Yoel Keren
Am sorry, regardless of the end-user the manufacture must be registered with our Dept of State.
Thank you,
Sandy Moranville
Managed Accounts-International
sandy.moranville@brownells.com
fax: 641-623-8146
Good morning:
Unfortunately we have had to cancel your order or some items listed on your order as the manufacture(s) is not registered with our Department of State.
Under our Department of State regulations all manufactures of gun parts shipping internationally must be registered with them. Failure to register constitutes that the merchandise can not be shipped.
Until the manufacture of the item(s) registers with our Department of State and advises us of their registration number, we simply can not ship their merchandise.
We regret the inconvenience caused to you and/or your customers.
Thank you,
Sandy Moranville
sandym@brownells.com
Hi Sandy,
Thanks for the reply. I'm not a dealer. I'm just a private buyer trying to put 1 pair of nice grips on my Colt. Does that make a difference?
Thanks,
Yoel Keren
Am sorry, regardless of the end-user the manufacture must be registered with our Dept of State.
Thank you,
Sandy Moranville
Managed Accounts-International
sandy.moranville@brownells.com
fax: 641-623-8146
Good old Sandy,
טופס הצהרת כוונות לא תופס מכיוון שיצרן הכוונות לא יכול לייצא מוצרים למדינתנו(וכפי שנראה, בכלל מחוץ לארה"ב).
דרך אגב, שום דילר ללא רישיון מתאים לייצוא אינו יכול להוציא סחורה מחוץ לארה"ב - ולא נשארו הרבה כאלה.
אם אתה באמת רוצה את המוצר, נסה למלא טופס ייבוא מול הגורמים המתאימים בארה"ב(משרד החוץ, מסחר ותעשייה, דילר מורשה וכו'). תצטרך לשלם אגרות אך אין ערובה שיאשרו לך.
**זה התחיל לפני אובמה.
טופס הצהרת כוונות לא תופס מכיוון שיצרן הכוונות לא יכול לייצא מוצרים למדינתנו(וכפי שנראה, בכלל מחוץ לארה"ב).
דרך אגב, שום דילר ללא רישיון מתאים לייצוא אינו יכול להוציא סחורה מחוץ לארה"ב - ולא נשארו הרבה כאלה.
אם אתה באמת רוצה את המוצר, נסה למלא טופס ייבוא מול הגורמים המתאימים בארה"ב(משרד החוץ, מסחר ותעשייה, דילר מורשה וכו'). תצטרך לשלם אגרות אך אין ערובה שיאשרו לך.
**זה התחיל לפני אובמה.
SPS - מתקרב לשלמות...
היו ימים טובים יותר , נראה לי שהם נגמרו ואנו נתקענו עם סוחרי נשק שאצלם אין כמעט כלום חוץ מגלוקים בודדים וכלים סטנדרטים מינוס או מגוון עלוב של חלקים תוספות ושיפורים במחירים מרקיעי שחקים עקב כל ההגבלות ששמו גם עליהם.
חבל אבל לדעתי הענף שלנו פשוט נכרת לגמרילדעתי הוא ימחק לגמרי במהירות רבה יותר ממה שכולנו חולמים .
יום טוב.
חבל אבל לדעתי הענף שלנו פשוט נכרת לגמרילדעתי הוא ימחק לגמרי במהירות רבה יותר ממה שכולנו חולמים .
יום טוב.
ניתן למצוא את מה שביקשת בהרבה אתרים בארה"ב כולל ebay.
הדרך הפשוטה ביותר לקבלת המוצר - לספק כתובת למשלוח בארה"ב (חבר , קרוב) ואלה ישלחו לך את המוצר ללא המגבלות הפורמליות.
זאב
הדרך הפשוטה ביותר לקבלת המוצר - לספק כתובת למשלוח בארה"ב (חבר , קרוב) ואלה ישלחו לך את המוצר ללא המגבלות הפורמליות.
זאב
- תרמתי למען הסליק

geldz כתב:ניתן למצוא את מה שביקשת בהרבה אתרים בארה"ב כולל ebay.
זאב
עוד הדחה לדבר עבירה פדרלית ועל חוקי המכס בארץ.
1. חוקי היצוא חלים גם על סוחרים וגם על אנשים פרטיים כאחד ומי שעובר עליהם יחטוף!
2. שימוש בדאר, נתיבי תחבורה ציבוריים, טלפון, אינטרנט וכו לצורך ביצוע עבירה מהווים בארה"ב עבירה פדרלית שעליהם יש כפל עונש.
3. גם בארה"ב וגם בארץ חבילות דאר נפתחות/עוברות שיקוף על ידי המכס ודי להתקל במוכס שקצת מבין עניין ורואה שמדובר בחלקי נשק כדי להסתבך.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

8 הודעות