כוונות
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
כוונות
מה היתרונות לכוונות כמו Novak וכו' (חוץ מזה שהם לא תופסים את הבגדים בזמן שילוף הנשק)?
אני פחות או יותר מרוצה מהכוונות שיש לי מקולט. האם אני מפספס משהוא?
Re: כוונות
הגדלת רדיוס כוונות.
לא אמרת על איזה דגם אקדח מדובר, אבל ככל שהוא קצר יותר, כך התוספת של המשהו-כמו-סנטימטר-שניים משמעותית יותר.
יש אפשרות לאיפוס אופקי.
ויש מבחר תצורות.
לא אמרת על איזה דגם אקדח מדובר, אבל ככל שהוא קצר יותר, כך התוספת של המשהו-כמו-סנטימטר-שניים משמעותית יותר.
יש אפשרות לאיפוס אופקי.
ויש מבחר תצורות.
- סליקאי כסף

מדובר על 1911 Government עם קנה 5 אינצ'
yoelkeren כתב:מה היתרונות לכוונות כמו Novak וכו' (חוץ מזה שהם לא תופסים את הבגדים בזמן שילוף הנשק)?
התשובה בגוף השאלה.
הייתרון העיקרי - כוונות עם פרופיל חלק שלא נתפסות בבגדים.
מעבר לכך:
- כוונות יותר רחבות מהסטנדרטיות של קולט כך שנותנות תמונת כוונות יותר ברורה
- רדיוס כוונות יותר גדול ב-1 סמ או משהו (לא שזה משנה כל כך)
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

קח בחשבון שהתקנת כוונות סטייל נובק דורשות כירסום של המחלק
ישנם כוונות שאינן דורשות שינוי של המחלק ועדיין מגדילות את רדיוס הכוונות ואת גודלן לדוגמא
http://www.brownells.com/.aspx/pid=24898/Product/MARK_II_LOW_PROFILE_REAR_SIGHTS
ישנם כוונות שאינן דורשות שינוי של המחלק ועדיין מגדילות את רדיוס הכוונות ואת גודלן לדוגמא
http://www.brownells.com/.aspx/pid=24898/Product/MARK_II_LOW_PROFILE_REAR_SIGHTS
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
זכור את נושא יבוא חלקי חילוף לכלי יריה...
רם
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
"לא למען המית נתון הנשק בידינו, אלא כדי לשמור על החיים." (יצחק שדה).
ramdishon
איפה אתה רואה איזו הזכרה ליבוא של חלקי נשק (להזכירך מי המליץ על הברחה של חלקי נשק?)
נשאלה כאן שאלה טכנית גרידא על כוונות ל,ולא דובר איך להביא אותה
דרך אגב אני חושב שיש כוונות כאלו למאיר רוט
איפה אתה רואה איזו הזכרה ליבוא של חלקי נשק (להזכירך מי המליץ על הברחה של חלקי נשק?)
נשאלה כאן שאלה טכנית גרידא על כוונות ל,ולא דובר איך להביא אותה
דרך אגב אני חושב שיש כוונות כאלו למאיר רוט
הבעיה שלך היא לא הכוונת האחורית, שכן אם תקנה כוונת מתאימה - אין צורך בשינוי זנב הסנונית האחורי על המחלק, או כל חריטה אחרת.
הבעיה היא הכוונת הקדמית.
בימדה והיא ממוסמרת, צריך לחרוט במקום זנב סנונית עבור להב חדש, בגובה הנכון עבור הכוונת האחורית שתרכיב, אחרת לא תוכל לאפס.
אם אתה מחליט להחליף - כדאי לך לקנות סט שלם, ולקחת בחשבון את עלות ההתקנה של הכוונת הקדמית.
הבעיה היא הכוונת הקדמית.
בימדה והיא ממוסמרת, צריך לחרוט במקום זנב סנונית עבור להב חדש, בגובה הנכון עבור הכוונת האחורית שתרכיב, אחרת לא תוכל לאפס.
אם אתה מחליט להחליף - כדאי לך לקנות סט שלם, ולקחת בחשבון את עלות ההתקנה של הכוונת הקדמית.
STOPPING POWER IS AN ILLUSION
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
glockbuster כתב:קח בחשבון שהתקנת כוונות סטייל נובק דורשות כירסום של המחלק
דוקה על זה דיברתי עם אלעד ממאיר רוט. אני נותן להם את הנשק לציפוי ביום שישי, נדבר על הכוונות גם כן.
יש לי כוונת כזו מורכבת על אחד המחלקים.
לא מרוצה ממנה ולא ממליץ עליה. היא בטח שלא SNAG-FREE
זאת הרבה יותר טובה .
לא מרוצה ממנה ולא ממליץ עליה. היא בטח שלא SNAG-FREE
זאת הרבה יותר טובה .
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
don
נכון שהכוונות של נובק הרבה הרבה יותר איכותיות אבל זו דורשת שינוי של המחלק וזאת פרוצדורה לא
פשוטה בארצנו
הכוונות של מילט היא בסך הכל פשרה כדי להרחיק רדיוס כוונות ועדיין לא להתעסק את כרסומים
אישית גם אני מעדיף כוונות של נובק
נכון שהכוונות של נובק הרבה הרבה יותר איכותיות אבל זו דורשת שינוי של המחלק וזאת פרוצדורה לא
פשוטה בארצנו
הכוונות של מילט היא בסך הכל פשרה כדי להרחיק רדיוס כוונות ועדיין לא להתעסק את כרסומים
אישית גם אני מעדיף כוונות של נובק
לא תמיד.
העניין הוא לקנות את הכוונת הנכונה, שמותאמת לזנב הסנונית ב 1911 של קולט.
במקרה כזה ההרכבה היא ממש כמו בגלוקים למיניהם - פשוטה ומהירה.
כאמור, הבעיה היא בכוונת הקדמית.
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
Donduck,
מותר להזמין כוונת מחו"ל?
מותר להזמין כוונת מחו"ל?
donduck כתב:לא תמיד.
תרשה לי לחלוק עליך במעט.
לדעתי הבעיה היא בכוונות האחוריות.
כוונות אחוריות איכותיות דורשות ברוב המקרים הרחבה של הזנב סנונית האחורי, וגם כירסום לצורך שיטוח של הצינה כדי שהכוונת לא תבלוט יותר מדי וכדי שתתמזג עם הצינה כמו שצריך.
לגבי כוונות קדמיות, לא חסרות כוונות קדמיות בגדלים שונים וגבהים שונים שנתנות לחיבור בעזרת סימרור לצינה. המהדרין מוסיפים לסימרור חיזוק של הלחמת כסף כדי למנוע התרופפות ונפילת הכוונת.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

ראשית, אני מרשה לך לחלוק עלי.
לגופו של עניין,
כוונת NOVAK טיפוסית אינה דורשת כירסום של הצינה. במידה והיא מתאימה לזויות של לזנב הסנונית מדובר בחלק שוהא DROP-IN . כירסום דרוש רק בכוונת מתכוננת, דוגמת BO-MAR, ע"מ לקרב את קו הראיה לציר הקנה, ולא מעט מצורך אסטטי.
כווות קדמיות בסמרור כמעט ולא קיימות. גם לו הייתה, ספק אם היית מוצא את זה שירצה לקחת אחריות על הרכבה של אחת כזו, כי היא כל הזמן תשתחרר.
שיטות העבודה של איציק אריאל פסו מזמן מעולמו של ה1911, ביחד עם החלמות הכסף. הדיוק המושג כיום לא היה אפשרי בתקופת המנוע הטכני והדרמלים.
לגופו של עניין,
כוונת NOVAK טיפוסית אינה דורשת כירסום של הצינה. במידה והיא מתאימה לזויות של לזנב הסנונית מדובר בחלק שוהא DROP-IN . כירסום דרוש רק בכוונת מתכוננת, דוגמת BO-MAR, ע"מ לקרב את קו הראיה לציר הקנה, ולא מעט מצורך אסטטי.
כווות קדמיות בסמרור כמעט ולא קיימות. גם לו הייתה, ספק אם היית מוצא את זה שירצה לקחת אחריות על הרכבה של אחת כזו, כי היא כל הזמן תשתחרר.
שיטות העבודה של איציק אריאל פסו מזמן מעולמו של ה1911, ביחד עם החלמות הכסף. הדיוק המושג כיום לא היה אפשרי בתקופת המנוע הטכני והדרמלים.
Marshal & Sanow
DVC
Marshal & Sanow
DVC
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד