מתבקש ניחוש
13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מתבקש ניחוש
ברצוני להזמין סכין שף קרמית... מצאתי במחיר נחמד וללא דמי משלוח...
מי יכול לנחש מה יקרה במכס? האם הסכין תוחרם?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.28960
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
Re: מתבקש ניחוש
לא צריך לנחש. יש יודע.
אפשרות א' - החבילה לא עולה "בגורל", ולא נבדקת במכס. או שאישתו של המוכס נתנה לו. או שהוא סתם במצב רוח לא מרושע. החבילה מגיעה ישירות אליך.
אפשרות ב' - אתה מוזמן לבית המכס. חותם על הצהרה שאתה לא מתכוון לרצוח אף אחד, ומקבל את הסכין.
אפשרות א' - החבילה לא עולה "בגורל", ולא נבדקת במכס. או שאישתו של המוכס נתנה לו. או שהוא סתם במצב רוח לא מרושע. החבילה מגיעה ישירות אליך.
אפשרות ב' - אתה מוזמן לבית המכס. חותם על הצהרה שאתה לא מתכוון לרצוח אף אחד, ומקבל את הסכין.
- סליקאי כסף
lyuv כתב:לא צריך לנחש. יש יודע.
מחזק את שתי האפשרויות (הסכום נמוך ולא בהכרח "יקפיץ את הרדאר").
מעבר לזה דעה אישית: למה לך סכין קרמית? אני חושב שאין עדיין תחליף לפלדה טובה.
אוצרות תרבות http://www.facebook.com/culturetreasures?ref=hl
מעבר לזה דעה אישית: למה לך סכין קרמית? אני חושב שאין עדיין תחליף לפלדה טובה.
זוגתי שתחייה מפנקת אותי באוכל מדהים, לאחרונה אני בדיאטה והיא כל היום חותכת לי סלטים, חשבתי לעזור לה במלאכת הקיצוץ..קראתי בכמה מקומות שסכין קרמית טובה חדה מאד לאורך זמן בתנאי שמקפידים בשימוש.. רוצה לנסות, ובמחיר הזה זהו ניסוי די זול....
lyuv כתב:לא צריך לנחש.יש יודע.
אמרו חכמינו ז"ל "לא תשים מכשול בפני עיוור"... וואלה אני שואל כמעט ברצינות... יש דבר כזה? אני כמעט ש"קונה" את זה... הבירוקרטים וטכנוקרטים כבר כמעט ולא יצליחו להפתיע אותי..
וכן... אני גם מאמין בקונספירציות..

trooperglock כתב:ברצוני להזמין סכין שף קרמית... מצאתי במחיר נחמד וללא דמי משלוח...
עד כמה שזכור לי, אם הסכין הזה משווק גם בארהב אז רשויות החוק מבקשות מהיצרנים להכניס בקת היצוקה של הסכין חתיכות מתכת כדי שיצפצף במגלי מתכות.
אם זה המקרה, אז הסכין הזה כשר למהדרין (וחלאס שאלות קיטבג).
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק
טרופר,
עשה לי טובה אישית, עזוב אותך מסכינים בשקל תשעים.
דבר איתי, ונסדר לך סכין איכותית, שתשרוד להרבה מאוד שנים ותחתוך הכל (גם עגבניות בשלות) לסלט קצוץ כמו שהצעדן יודע להעריך.
אני מקווה שאתה זוכר את המספר.
דבר איתי, ונסדר לך סכין איכותית, שתשרוד להרבה מאוד שנים ותחתוך הכל (גם עגבניות בשלות) לסלט קצוץ כמו שהצעדן יודע להעריך.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
רכשתי בעבר ב ebay סכיני ציד ובנוסף מסור מתקפל של חברת buck, אין שום בעיה במכס כל עוד לא עברת את
ה 50-60 דולר.
בסכינים מה שילמת זה מה שקיבלת נראה לי שדביר צודק בעניין ה שקל תשעים, שווה להשקיע עוד קצת.
אסף
ה 50-60 דולר.
בסכינים מה שילמת זה מה שקיבלת נראה לי שדביר צודק בעניין ה שקל תשעים, שווה להשקיע עוד קצת.
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
trooperglock כתב:lyuv כתב:לא צריך לנחש.יש יודע.
אמרו חכמינו ז"ל "לא תשים מכשול בפני עיוור"... וואלה אני שואל כמעט ברצינות... יש דבר כזה? אני כמעט ש"קונה" את זה... הבירוקרטים וטכנוקרטים כבר כמעט ולא יצליחו להפתיע אותי..
וכן... אני גם מאמין בקונספירציות..
אם זה לא היה ברור - לא כתבתי בציניות. זה בדיוק התהליך. עברתי אותו באופן אישי בשנה האחרונה, ושמעתי גם מאחרים שעברו אותו.
- סליקאי כסף
Webart כתב:טרופר,
Don't get me started !!!!

דוחס חנקן אמנותי לעומק.
אני לא יודע כמה זה נחשב יקר, אבל במקרה הייתי היום בחנות גאדג'ט שופ וראיתי שם סכין כזו, חפש ב "גאדג'טים למטבח"
http://www.gadgetshop.co.il/
http://www.gadgetshop.co.il/
I think, therefore I am. I think
מידע אישתי
אני קונה את ההצעה של וובארט.
ואם אני צריך להסביר....
ממילא לא תבינו.
אני קונה את ההצעה של וובארט.
ואם אני צריך להסביר....
ממילא לא תבינו.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
חברה תודה על כל התשובות, הסכין כבר הוזמנה ומשננסה אותה נדווח כאן באתר.
לגופו של מחיר, הזמנתי לא מעט מוצרים מ DealExtreme בעבר והתוצאות מאד משביעות רצון.
אבי ז"ל לימד אותי שאנחנו לא מספיק עשירים כדי לקנות בזול... כרגיל הוא צדק אבל לפעמים אפשר לדגום משהו.
שבת שלום לכווווולם..
לגופו של מחיר, הזמנתי לא מעט מוצרים מ DealExtreme בעבר והתוצאות מאד משביעות רצון.
אבי ז"ל לימד אותי שאנחנו לא מספיק עשירים כדי לקנות בזול... כרגיל הוא צדק אבל לפעמים אפשר לדגום משהו.
שבת שלום לכווווולם..

13 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד