ירה בכלב באקדחו האישי
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
ירה בכלב באקדחו האישי
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
Re: ירה בכלב באקדחו האישי
אופנוע וירי בהחלט מוגזם ומיותר לטעמי
אבל
האחריות הראשונה במעלה היא על הבעלים של הכלב שנתן לו לרוץ חופשי
(כן בכוונה לא בכוונה מענין לי את הסבתה)-ומנסיון עם כמה וכמה בעלי כלבים מי שהכלב בורח "לא בכוונה" פעם אחת
זה חוזר על עצמו שוב ושוב .
עכשו אני אוהב חיות נולדתי למשפחה עם חיות ומגדל בביתי ספארי קטן של 3חתולים וכלבה ,עם כל הנ"ל אם היתי
נתכל במצב שבו כלב זר היה תוקף אותי אוו את אחת החיות שלי אוו מישהוא ממשפחתי שאף אחד לא יחשוב לרגע
שהיתי עומד מנגד
אבל
האחריות הראשונה במעלה היא על הבעלים של הכלב שנתן לו לרוץ חופשי
(כן בכוונה לא בכוונה מענין לי את הסבתה)-ומנסיון עם כמה וכמה בעלי כלבים מי שהכלב בורח "לא בכוונה" פעם אחת
זה חוזר על עצמו שוב ושוב .
עכשו אני אוהב חיות נולדתי למשפחה עם חיות ומגדל בביתי ספארי קטן של 3חתולים וכלבה ,עם כל הנ"ל אם היתי
נתכל במצב שבו כלב זר היה תוקף אותי אוו את אחת החיות שלי אוו מישהוא ממשפחתי שאף אחד לא יחשוב לרגע
שהיתי עומד מנגד
כמוני כמוך, אך אני עדיין לא מאמין שהייתי משתמש בנשק.
ומהצד השני של המשוואה....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3857261,00.html
ומהצד השני של המשוואה....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3857261,00.html
SPS - מתקרב לשלמות...
לא הכל תמיד התרחש כמו שהוא מופיע בתקשורת. במקרה זה יש לי "הרגשה" שגם אם היה מסתובב פינצ'ר קיטע ועיוור ליד ביתו של היורה, היה מואשם בנסיון רצח ומוענש ע"י היורה בהתאם.
נא לא לשכוח שלא מדובר במצב בו היורה עצר תקיפה (ולא משנה על מי ועל מה), הוא רדף אחרי הכלבים, ניסה להורגם ולוודא הריגה. הנסיון מלמד שמקרים כאלה הם בעלי יכולת ניבוי באשר למקרי אלימות עתידיים, יענו אסקלציה.
נא לא לשכוח שלא מדובר במצב בו היורה עצר תקיפה (ולא משנה על מי ועל מה), הוא רדף אחרי הכלבים, ניסה להורגם ולוודא הריגה. הנסיון מלמד שמקרים כאלה הם בעלי יכולת ניבוי באשר למקרי אלימות עתידיים, יענו אסקלציה.
דוחס חנקן אמנותי לעומק.
סליקאים וקוראים מכל הגזרות: שימו לב במיוחד לשמונה המילים הראשונות מהתגובה של הצעדן.
Be nice and polite to everyone and carry a loaded gun
6 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד