שאלה בנושא תבחינים (שוב)
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בנושא תבחינים (שוב)
שלום,
אני עובד כחצי שנה באיזור עוטף עזה (חבל אשכול), ואני נמצא ממש קרוב לגבול. האם אני יכול להוציא אקדח ע"פ תבחין של מקום עבודה? - לכאורה ע"פ הטופס של התבחינים כן. אבל האם מישהו ניסה בפועל?
כמו כן - האם לאחר שאני מסיים לעבוד \ תוך כדי עבודה רוצים שאביא להם (משרד הפנים) הוכחה שאני עדיין עובד במקום זכאי?
תודה, אמסטי.
אני עובד כחצי שנה באיזור עוטף עזה (חבל אשכול), ואני נמצא ממש קרוב לגבול. האם אני יכול להוציא אקדח ע"פ תבחין של מקום עבודה? - לכאורה ע"פ הטופס של התבחינים כן. אבל האם מישהו ניסה בפועל?
כמו כן - האם לאחר שאני מסיים לעבוד \ תוך כדי עבודה רוצים שאביא להם (משרד הפנים) הוכחה שאני עדיין עובד במקום זכאי?
תודה, אמסטי.
- סליקאי ארד

Re: שאלה בנושא תבחינים (שוב)
אם מקום העבודה שלך לא מוגדר כמפעל ראוי ,כלומר שיש לו חדר נשק למטרה הזאת בדיוק של חימוש העובדים שלו .
אז כן בהחלט .
אתה צריך להגיש בבקשה בצרוף מסמכים שמעידים על העיסוק שלך במקום מזה אומר בדיוק ??
תלוי בצד שהפקיד קם עלו בבוקר .
לגבי מה קורא לאחר סיום ההעסקה שלך במקום בעיקרון העילה נגמרה ואתה אמור למכור את הנשק ולהחזיר רת הרשיון
האם מישהוא בודק ?
כיום לא ,לפחות לא באופן תקופתי אך במידה ותרצה להחליף אקדח אוו כל התנהלות אחרת מול משרד הפנים הפקיד בהחלט
יכול לבקש ממך שוב להמציא מסמכים שהתבחין עדין בתוקף ויכול להיות גם שזה לא ענין אותו בכלל .
תלוי בפקיד ,מצב הרוח ,מזג האוויר ,והחיוך שתתין לו כשתגיע עלו .
אז כן בהחלט .
לגבי מה קורא לאחר סיום ההעסקה שלך במקום בעיקרון העילה נגמרה ואתה אמור למכור את הנשק ולהחזיר רת הרשיון
האם מישהוא בודק ?
כיום לא ,לפחות לא באופן תקופתי אך במידה ותרצה להחליף אקדח אוו כל התנהלות אחרת מול משרד הפנים הפקיד בהחלט
יכול לבקש ממך שוב להמציא מסמכים שהתבחין עדין בתוקף ויכול להיות גם שזה לא ענין אותו בכלל .
אתה יכל להוציא, וגם להכניס,,
רשיון זה כבר משהו אחר.
רשיון זה כבר משהו אחר.
פחות -לרוב זה יותר,,
higt-power כתב:אם מקום העבודה שלך לא מוגדר כמפעל ראוי ,כלומר שיש לו חדר נשק למטרה הזאת בדיוק של חימוש העובדים שלו .
אז כן בהחלט .
האם מישהוא בודק ?
אם יש מפעל ראוי הוא יידרש לקבל רישון דרך המפעל ראוי (לא כך לגבי ישוב).
אם אין מפעל ראוי זה כבר סיפור אחר.
חבר isia זכור !
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
הבאים למטווח לא באים על מנת לפגוע בך,
אך מרגע שנכנסו בשעריו לא יחדלו מלנסות.
נראה לי שלזה הוא התכוון, רק שאמר את זה הפוך.אילן ב כתב:אם יש מפעל ראוי הוא יידרש לקבל רישון דרך המפעל ראוי (לא כך לגבי ישוב).
אם אין מפעל ראוי זה כבר סיפור אחר.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד