אליפות ישראל !!!
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
אליפות ישראל !!!
שלום לחברי היורים !
אני די נבוך לגבי המספר היורים הנמוך שלנו הישראלים,שלמעשה חמישית הם אורחים מחו"ל.אני זוכר שהיו ימים של יותר מ-200 יורים ובעבר הרחוק גם 300 יורים .ולמעשה בתחרויות ליגה היו יותר ,אז מה קורה פה ? ובמעמד זה אני רוצה להביע את מחשבתי בקול רם, והדבר שעלה לי איך אפשר להשאיר טעם של עוד אצל האורחים שמשתתפים בתחרות .ושבתי לעצמי לארגן אוטובוס ליום אחד ולהראות להם את ארצנו.אם יש ראיונות איך ליישם את הדבר זה רק יעלה לנו את המניות בקרב היורים באירופה והעולם.אז תודה יורם שטיינר.
אני די נבוך לגבי המספר היורים הנמוך שלנו הישראלים,שלמעשה חמישית הם אורחים מחו"ל.אני זוכר שהיו ימים של יותר מ-200 יורים ובעבר הרחוק גם 300 יורים .ולמעשה בתחרויות ליגה היו יותר ,אז מה קורה פה ? ובמעמד זה אני רוצה להביע את מחשבתי בקול רם, והדבר שעלה לי איך אפשר להשאיר טעם של עוד אצל האורחים שמשתתפים בתחרות .ושבתי לעצמי לארגן אוטובוס ליום אחד ולהראות להם את ארצנו.אם יש ראיונות איך ליישם את הדבר זה רק יעלה לנו את המניות בקרב היורים באירופה והעולם.אז תודה יורם שטיינר.
לירות צריך ללמוד - ואני כאן ללמד!
- סליקאי כסף
Re: אליפות ישראל !!!
יורם,
לארגן אוטובוס + מדריך + מה שבא לך, לא בעיה לארגן.
הכל עולה כסף.... מי משלם?
לארגן אוטובוס + מדריך + מה שבא לך, לא בעיה לארגן.
הכל עולה כסף.... מי משלם?
יואב,
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
מדריך ירי, מדריך ירי מעשי בוגר וינגייט
- תרמתי למען הסליק
יורם!
כוונתך ברוכה וחשובה. הייתי מתחיל מדברים בסיסיים יותר:
1. תרגום ברור של התדריך ומה שמסביב. עד כדי הצמדת יורה ישראלי דובר השפה המתאימה לכל יורה מחו"ל.
2. הנחיות ברורות לאן להגיע. באליפות הקודמת היה אצלי בסקווד יורה שאיחר בשעה וחצי רק כי הוא נסע למשרדי ההתאחדות, כי זו הכתובת שהוא ראה בלוגו של ההזמנה.
3. חידוד כללי הבטיחות, כדי למנוע פסילות מיותרות.
4. תרגילים עם סימון ברור שלא מחייב מד זווית כדי לדעת עד איפה מותר לירות על מטרה מסוימת.
5. סדר - כולם באים בזמן, כולם עוזבים ביחד, כולם עוזרים בהדבקה. אולי תגידו שזה לא אפשרי. אני לא מסכים - אכיפה בלתי מתפשרת, יכולה לפתור 95% מהבעיות.
בעניין האוטובוס והטיול, אכן נראה שיש בעיית מימון. אם הייתה כאן קבוצה קצת יותר גדולה ניתן היה אולי לערב את משרד התיירות או את המשרד להסברה (או איך שהוא נקרא).
1. תרגום ברור של התדריך ומה שמסביב. עד כדי הצמדת יורה ישראלי דובר השפה המתאימה לכל יורה מחו"ל.
2. הנחיות ברורות לאן להגיע. באליפות הקודמת היה אצלי בסקווד יורה שאיחר בשעה וחצי רק כי הוא נסע למשרדי ההתאחדות, כי זו הכתובת שהוא ראה בלוגו של ההזמנה.
3. חידוד כללי הבטיחות, כדי למנוע פסילות מיותרות.
4. תרגילים עם סימון ברור שלא מחייב מד זווית כדי לדעת עד איפה מותר לירות על מטרה מסוימת.
5. סדר - כולם באים בזמן, כולם עוזבים ביחד, כולם עוזרים בהדבקה. אולי תגידו שזה לא אפשרי. אני לא מסכים - אכיפה בלתי מתפשרת, יכולה לפתור 95% מהבעיות.
בעניין האוטובוס והטיול, אכן נראה שיש בעיית מימון. אם הייתה כאן קבוצה קצת יותר גדולה ניתן היה אולי לערב את משרד התיירות או את המשרד להסברה (או איך שהוא נקרא).
ערב טוב חברים !
אני חושב שהאורחים יודעים אנגלית אבל איגוד הקליעה יכול לעשות יותר כדי לקדם את הירי המעשי לרמה גבוהה אפילו יותר מאירופה
וזה יביא למצב שיורים ירצו לבוא וייאנו משני עולמות ויקבלו יותר מסתם תחרות. השאלה כמה עולה אוטובוס ליום אחד. תודה יורם.
אני חושב שהאורחים יודעים אנגלית אבל איגוד הקליעה יכול לעשות יותר כדי לקדם את הירי המעשי לרמה גבוהה אפילו יותר מאירופה
וזה יביא למצב שיורים ירצו לבוא וייאנו משני עולמות ויקבלו יותר מסתם תחרות. השאלה כמה עולה אוטובוס ליום אחד. תודה יורם.
- סליקאי כסף
מאיפה יבוא הכסף?
אם היו מגיעים 20 צלינים ,משרד הדתות היה מעורב,
אם היו מגיעים 20 ארכיאולוגים ,משרד המדע
אם היו מגיעים רק 2כוכבי טלנובלה, או דוגמניות ,גם ראש הממשלה היה מתפנה,,
קלעים זה איכס,שאלו את האורוקלים שלנו מקשת רשת ערוץ המעתוקיות ובובליל,,
משרד הספורט עסוק בעיניני מנויים ג'ובים וכד'
תנו לעם לסמס ולא לקלוע,,
כדיברי הנביא "וכתתו אקדחיהם לאייפונים"
אם היו מגיעים 20 צלינים ,משרד הדתות היה מעורב,
אם היו מגיעים 20 ארכיאולוגים ,משרד המדע
אם היו מגיעים רק 2כוכבי טלנובלה, או דוגמניות ,גם ראש הממשלה היה מתפנה,,
קלעים זה איכס,שאלו את האורוקלים שלנו מקשת רשת ערוץ המעתוקיות ובובליל,,
משרד הספורט עסוק בעיניני מנויים ג'ובים וכד'
תנו לעם לסמס ולא לקלוע,,
כדיברי הנביא "וכתתו אקדחיהם לאייפונים"
פחות -לרוב זה יותר,,
שלום חברים!
הכסף יבוא מהיורים ! אם אנחנו רוצים להתקדם והצדדים הנוגעים לדבר לא תופסים ,אז עם ההר לא בא אל משה אנחנו נבוא להר.
אם נרצה אפשר לגבות בתור תרומה מהיורים ולרשום כל יורה שתרם וכך בונים חומה בישראל...
הכסף יבוא מהיורים ! אם אנחנו רוצים להתקדם והצדדים הנוגעים לדבר לא תופסים ,אז עם ההר לא בא אל משה אנחנו נבוא להר.
אם נרצה אפשר לגבות בתור תרומה מהיורים ולרשום כל יורה שתרם וכך בונים חומה בישראל...
- סליקאי כסף
"הכסף יבוא מהיורים !"
קל להגיד קשה לביצוע
קל להגיד קשה לביצוע
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
c425x כתב:יורם!
2. הנחיות ברורות לאן להגיע. באליפות הקודמת היה אצלי בסקווד יורה שאיחר בשעה וחצי רק כי הוא נסע למשרדי ההתאחדות, כי זו הכתובת שהוא ראה בלוגו של ההזמנה.3. חידוד כללי הבטיחות, כדי למנוע פסילות מיותרות.
מיכאל.
שים לב,
השנה הרישום בוצע דרך האתר.
http://2010.ipsc-israel.org/index.asp?v ... &infPage=2
כל האינפורמציה ועידכונים שוטפים קיימים באתר, אפילו מזג אויר (שלא ישכח סוודר...)
לגבי שאר הסעיפים, אני רוצה להאמין שהשנה זו תהיה המתכונת.
"R.T.F.M." - ALWAYS BLOODY WORKS...
8 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד