בליסטיקה 0.22 WMR
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
בליסטיקה 0.22 WMR
שלום
יש לי שאלה למבינים שבינכם כגון afss וכל המומחים.
אני משתמש הרבה ברובה בקוטר הנ"ל ואני מעוניין ללמוד
על הבליסטיקה שלו. בגדול אני יודע שע"פ הספרות הוא יעיל לטווחים של עד 100
מטר, למרות שבמבחן ההוכחה עם תחמושת אמריקאית איכותית
ביצעתי פגיעות מרשימות גם במעל ל 140 מטרים!
אשמח לקבל מידע/קישורים
תודה
אסף
יש לי שאלה למבינים שבינכם כגון afss וכל המומחים.
אני משתמש הרבה ברובה בקוטר הנ"ל ואני מעוניין ללמוד
על הבליסטיקה שלו. בגדול אני יודע שע"פ הספרות הוא יעיל לטווחים של עד 100
מטר, למרות שבמבחן ההוכחה עם תחמושת אמריקאית איכותית
ביצעתי פגיעות מרשימות גם במעל ל 140 מטרים!
אשמח לקבל מידע/קישורים
תודה
אסף
"אין הטיפה חוצבת בסלע מכוח העצמה אלה מכוח ההתמדה ..."
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
Re: בליסטיקה 0.22 WMR
אם אתה מתכוון לבליסטיקה חיצונית אתה רק צריך להכנס לאתר של Federal או Remington ושם ישנם נתונים בליסטטים של התחמושות הנ"ל אם אתה מחזיק כרונוגרף ויודע את סוג הקליע מהירותו ויעילותו הבליסטית תוכל לגשת למחשב הבליסטי הנ"ל להזין את הנתונים ולקבל נתונין די קרובים לצירוף הנשק והתחמושת שלך:
http://www.jbmballistics.com/cgi-bin/jbmtraj-5.0.cgi
מניסיוני 0.22 מגנום יעיל מקנה של רובה לטווח של כ 200 מטר על מטרה מקבץ קטן מ 10 ס"מ מעבר לזה הנפילה פשוט חזקה מדיי
בהצלחה
http://www.jbmballistics.com/cgi-bin/jbmtraj-5.0.cgi
מניסיוני 0.22 מגנום יעיל מקנה של רובה לטווח של כ 200 מטר על מטרה מקבץ קטן מ 10 ס"מ מעבר לזה הנפילה פשוט חזקה מדיי
בהצלחה
- סליקאי כסף

תודה יריב
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אם אתה מחפש כדור בעל טווח יעיל של כ 200 מטר להשמדת מזיקים הייתי ממליץ על 0.22 הורנט עם כדורי Softpoint
כמו שבעבר ראיתי אצל פקחים של רשות שמורות הטבע והגנים, הכדור הזה נושא מספיק אנרגיה להריגת חיות כגון תנים ושועלים
ועם זאת אם תשתמש בכדור Softpoint לא תהיה לך בעייה של סכנת ריקושטים וחדירות יתר,
בכל מקרה לדעתי אם אתה רוצה לבצע הריגה הומנית של בעל חיים גדול מארנב ה0.22WMR הוא לא פתרון מתאים או נכון.
בהצלחה
כמו שבעבר ראיתי אצל פקחים של רשות שמורות הטבע והגנים, הכדור הזה נושא מספיק אנרגיה להריגת חיות כגון תנים ושועלים
בכל מקרה לדעתי אם אתה רוצה לבצע הריגה הומנית של בעל חיים גדול מארנב ה0.22WMR הוא לא פתרון מתאים או נכון.
בהצלחה
- סליקאי כסף

יריב11 כתב:אם אתה מחפש כדור בעל טווח יעיל של כ 200 מטר להשמדת מזיקים הייתי ממליץ על 0.22 הורנט עם כדורי Softpoint
בהצלחה
הביטוי הנ"ל הוא היפכא מסתברא, לא?
מומחה לבדיקות זיהוי והשוואת נשק ותחמושת
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
ביצוע חישובי מסלולים בליסטיים
מזכיר "העמותה לקידום תרבות הנשק בישראל"
www.legalwep.co.il
האמת כן זאת באמת "היפכא מיסתברא" אולם למי שלא מבין את הכוונה אזי הכוונה היא העברת מספיק אנרגיה לחיה הנפגעת על מנת לגרום למוות מהיר ונטול סבל, לכן אגב במדינות הנאורות המתירות צייד ישנן הגדרות קליבר מאד מדוייקות לגבי סוג התחמושת והקליבר המותר לצורך צייד של כל סוג בעלי חיים ואני משוכנע כי ישנם כאן חברים אשר מכירים את הנושא לעומק רב יותר ממני.
אגב אינני צייד ואינני מוצא הנאה מירי בחיות למרות שאני כן חושב כי יש מקום לצייד כחלק ממערכת ניטור אוכלוסיית חיות הבר במדינה.
אגב אינני צייד ואינני מוצא הנאה מירי בחיות למרות שאני כן חושב כי יש מקום לצייד כחלק ממערכת ניטור אוכלוסיית חיות הבר במדינה.
- סליקאי כסף

יריב ראה הודעה בפרטי
בעיקרון קבלת רישיונות היא לא תכנית כבקשתך(הגבלות קשות), בנוסף ישנו שיקול של מחירי תחמושת, כדור מגנום עולה
15-20 אחוז מהורנט ועושה את העבודה, אני מכיר היטב את שיטות והוראות הציד בארה"ב אבל מיותר להשוות אותם
אלינו בכל פרמטר !
אסף
בעיקרון קבלת רישיונות היא לא תכנית כבקשתך(הגבלות קשות), בנוסף ישנו שיקול של מחירי תחמושת, כדור מגנום עולה
15-20 אחוז מהורנט ועושה את העבודה, אני מכיר היטב את שיטות והוראות הציד בארה"ב אבל מיותר להשוות אותם
אלינו בכל פרמטר !
אסף
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
אסף- "מיגור נזקי חקלאות"
7 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד