Magnum Research Desert Eagle 1911
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
Re: Magnum Research Desert Eagle 1911
מטרת דמות מברזל ב200 מטר, חשבתי שזה לא אפשרי בכלל אבל שמנסים זה לא כזה מסובך.
אם אני יכול אז בטוח שחברי הפורום המכובדים יכולים גם הם ואפילו טוב ממני.
אני לא אומר ירי מהיר ופגיעה אחרי פגיעה מרכז מסה אבל ירי איטי ומדוייק אפשר לפגוע 5-4 מתוך 10.
מי שיזדמן לו לטווח במטווח כזה שינסה זה חוויה נחמדה.
אם אני יכול אז בטוח שחברי הפורום המכובדים יכולים גם הם ואפילו טוב ממני.
אני לא אומר ירי מהיר ופגיעה אחרי פגיעה מרכז מסה אבל ירי איטי ומדוייק אפשר לפגוע 5-4 מתוך 10.
מי שיזדמן לו לטווח במטווח כזה שינסה זה חוויה נחמדה.
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
טוב
היום יריתי בקומנדר שבול מייצרים ותרשו לי לומר, ח ל ו מ י !!!
האקדח יורה ונראה מיליון דולר ואין לי ספק שהוא יתן פייט רציני לכל שאר המתחרים בארה"ב
אני רוצה להודות מעל דפי הפורום לחיים פונס ולרועי,
ובתור אחד שהולך עם 1911 כבר שנים עד היום הייתה ברירה אחת למשוגעים כמוני (כמה כבר נשארו?)
לקנות אקדח ישן ולנסות לשפבצר אותו, אבל היום אם אני אצתרך להחליף את הקולט הקשיש שלי אין לי ספק
שהייתי קופץ לבול וקונה קומנדר עם מסילת אביזרים שעשוי לתפארת מדינת ישראל מהחומרים הכי טובים ובשיטות
הכי מודרניות ופוטר את עצמי מכל העיסוקים הסתמיים של איך להתאים ,ואם אפשר ליבא את החלק הזה
כי האקדח מגיע עמוס בכל מה שרק אפשר וצריך
גאווה גדולה לבול
ואולי יתחיל פה רנסנס של אקדחי 1911 קלאסיים ונראה יותר מהם משוטטים להם ברחובות ישראל, אמן
היום יריתי בקומנדר שבול מייצרים ותרשו לי לומר, ח ל ו מ י !!!
האקדח יורה ונראה מיליון דולר ואין לי ספק שהוא יתן פייט רציני לכל שאר המתחרים בארה"ב
אני רוצה להודות מעל דפי הפורום לחיים פונס ולרועי,
ובתור אחד שהולך עם 1911 כבר שנים עד היום הייתה ברירה אחת למשוגעים כמוני (כמה כבר נשארו?)
לקנות אקדח ישן ולנסות לשפבצר אותו, אבל היום אם אני אצתרך להחליף את הקולט הקשיש שלי אין לי ספק
שהייתי קופץ לבול וקונה קומנדר עם מסילת אביזרים שעשוי לתפארת מדינת ישראל מהחומרים הכי טובים ובשיטות
הכי מודרניות ופוטר את עצמי מכל העיסוקים הסתמיים של איך להתאים ,ואם אפשר ליבא את החלק הזה
כי האקדח מגיע עמוס בכל מה שרק אפשר וצריך
גאווה גדולה לבול
ואולי יתחיל פה רנסנס של אקדחי 1911 קלאסיים ונראה יותר מהם משוטטים להם ברחובות ישראל, אמן
"Si Vis Pacem Para bellum"
"Don't Call 911, Call 1911"
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician
The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
דגם קומנדר בה עם מסילה??? יש תמונות ?
."Get yourself a Glock, and get rid of that nickel-plated sissy-pistol"
לפי מה שאמרו לי בעתיד הקרוב יהיה דגם עם מסילת אביזרים
ליאור45 כתב:בתור אחד שירה בכמה אקדחי בול M5, אני מייחל ליום בו אוכל להוסיף כלי כזה לארסנל הפרטי. בינתיים אני עושה קורס ירי מעשי עם כלי מדוגם של איציק שגורם לי לפגוע במטרות רוב הזמן (דבר שנבצר ממני באמצעות האקדח הפרטי שלי, גלוק 19).
גם משפחת אקדחים איכותית כלשעצמה, וגם תמיכה מקומית מעולה לכלים תחרותיים. מה רע?
לגבי שמות ושיווק, אני מרגיש שאילו המטבע היה נופל על הפלי במקום על העץ, הכלי היה נקרא Magnum Research Uzi 1911. אבל זה לא משנה.
יש אפשרות להביא הדק של גלוק לרמה של כמעט SINGLE ACTION על ידי שינויים ממש קטנים ותוך כדי שמירה על כל מנגנוני הבטיחות. זה עדיין רחוק מהדק של 1911, אבל בהחלט משפר את חווית הירי ושם את הגלוק באותה ליגה של שאר אקדחי השירות שמסתובבים היום בשוק. בתכלס לאף אחד מהכלים הסטנדרטיים שיש היום בשוק אין הדק מדהים. מנגנון SA/DA וכל מערכת מנגנוני האבטחה והניצרות השונות שמופעלים תוך כדי לחיצה על ההדק גובים את המחיר שלהם מאיכות הלחיצה על ההדק.
פרט לכך, למי שלא רוצה להתעסק באקדח שלו יש היום בשוק הדקים תחרותיים שמאפשרים כיוון של ה-PRE TRAVEL וה-OVER TRAVEL של ההדק לטעמו האישי של כל יורה. יש כאלו של VANEK, יש בגלוק מייסטר, וכו..
אם כבר מארגנים קבוצת רכישה של גלוק אולי גם שווה לצרף לזה עוד כמה אביזרים נוספים כמו הדקים, קנה קומפנסטור, ערכות הסבה ל-0.22 וכו...אני מעוניין.
לגבי ירי בגלוק. בתכלס אני פוגע בכל דבר בלי שום בעיה לפני ששיפרתי את ההדק וביחוד גם אחרי
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
- תרמתי למען הסליק

אם כבר מארגנים קבוצת רכישה של גלוק אולי גם שווה לצרף לזה עוד כמה אביזרים נוספים כמו הדקים, קנה קומפנסטור, ערכות הסבה ל-0.22 וכו...אני מעוניין.
א.
אתה יותר מוזמן להצטרף , יש ברשימה מס' קנים נוספים עם הכנה למפצה חיצוני .
האם מוכרים את הכלי שמופיע בתחילת השרשור בארץ?
האקדח מופיע בקטלוג של בול בתור
bul m5 classic
bul m5 classic
הנה הקטלוג של בול באתר של סיב'ט http://www.sibat.mod.gov.il/NR/rdonlyre ... sod_bul.pd
מישהו יודע מחירו של הכלי המתכתי?
חדש.
תודה.
חדש.
תודה.
איתמר אומר:
" לגבי ירי בגלוק. בתכלס אני פוגע בכל דבר בלי שום בעיה לפני ששיפרתי את ההדק וביחוד גם אחרי הכל עניין של אימון."
ואני אומר: עם בעיה כזו ,כדאי לך להחליף ל"אקדח על אמת " ואז תפגע רק במטרות..
" לגבי ירי בגלוק. בתכלס אני פוגע בכל דבר בלי שום בעיה לפני ששיפרתי את ההדק וביחוד גם אחרי הכל עניין של אימון."
ואני אומר: עם בעיה כזו ,כדאי לך להחליף ל"אקדח על אמת " ואז תפגע רק במטרות..
פחות -לרוב זה יותר,,
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד