HK P7
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
HK P7
יריתי כמה פעמים בP7M13 ונהנתי מאד
ראיתי שקיימים דגמים שונים כמו M8,M10 וPSP(מה זה בכלל PSP?)
ממה שאני מבין המספר מייצג את כמות הכדורים במחסנית
אבל מה ההבדל המשמעותי בגדלים במשקל ובאורך הקנה???(יכול להיות שיש תפס מחסנית שונה מהM13?)
והאם אחד מהדגמים מתאים לנשיאה על הקרסול או שבגלל משקלם או גודלם זה בעייתי מאוד...
הדבר היחיד שמצאתי :
http://media.photobucket.com/image/hk%2 ... 000/HK.jpg
ראיתי שקיימים דגמים שונים כמו M8,M10 וPSP(מה זה בכלל PSP?)
ממה שאני מבין המספר מייצג את כמות הכדורים במחסנית
אבל מה ההבדל המשמעותי בגדלים במשקל ובאורך הקנה???(יכול להיות שיש תפס מחסנית שונה מהM13?)
והאם אחד מהדגמים מתאים לנשיאה על הקרסול או שבגלל משקלם או גודלם זה בעייתי מאוד...
הדבר היחיד שמצאתי :
http://media.photobucket.com/image/hk%2 ... 000/HK.jpg
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
Re: HK P7
PSP = Polizei Selbstlade-Pistole
ובתרגום עברי אקדח מיטען (חצי אוטומטי) משטרתי.
ל-M13 תפס מחסנית מעולה, הלוואי על כל האקדחים האחרים.
ה-M8 וה-PSP יש כאלו עם תפס מחסנית כמו ה-M13 ויש כאלו עם תפס מחסנית אירופאי בעקב הקת.
בתו"ל האירופאי של המחצית הראשונה של המאה הקודמת החלפת מחסנית היא פעולה מבוקרת שבה אתה חולץ עם היד את המחסנית הריקה ומחזיר אותה לנרתיק, בניגוד לתו"ל האמריקאי שבו המחסניות מחליקות מהנשק בנפילה חופשית.
M10 - אם אני לא טועה זה אקדח בקוטר 0.40, שיוצרו ממנו מספר פריטים יחסית קטן לפני שהייצור שלו הופסק מחוסר כדאיות. האקדח הזה כבד עבה ומסורבל יותר מה-M13 בגלל מנגנון השהיית הגזים, מה שהפך אותו ללא אטרקטיבי בעליל.
בין ה-M8/PSP ל-M13 יש הבדלים בעובי הקת כיוון שב-M13 יש מחסנית דו טורית עבה יותר.
כולם בעלי אותו אורך קנה.
בנוסף להבדלים בתפס המחסנית בין ה-M8 ל-PSP אם אני לא טועה, ל-PSP אין מגן חום בשמורת ההדק מה שהופך את הירי בו לממש לא נעים אחרי כמה מחסניות (צילינדר הגזים נמצא בדיוק מעל שמורת ההדק).
בתכלס, אם אתה חושב על נרתיק קרסול, HK הם לא בדיוק הכתובת. לנועם יש קולט מוסטנג למכירה, למאיר רוט יש טאורוסים סב קומפקט קלים, ואולי גם גלוק 26 יוכל להכנס לקטגוריה הזו.
ולגבי הפלטפורמה של P7, אני לא רוצה להתחיל פה שוב ויכוח של הקלר מול כל שאר העולם - אבל במציאות של היום הייתי חושב פעמיים אם להכנס להרפתקה הזו.
א.
ובתרגום עברי אקדח מיטען (חצי אוטומטי) משטרתי.
ל-M13 תפס מחסנית מעולה, הלוואי על כל האקדחים האחרים.
ה-M8 וה-PSP יש כאלו עם תפס מחסנית כמו ה-M13 ויש כאלו עם תפס מחסנית אירופאי בעקב הקת.
בתו"ל האירופאי של המחצית הראשונה של המאה הקודמת החלפת מחסנית היא פעולה מבוקרת שבה אתה חולץ עם היד את המחסנית הריקה ומחזיר אותה לנרתיק, בניגוד לתו"ל האמריקאי שבו המחסניות מחליקות מהנשק בנפילה חופשית.
M10 - אם אני לא טועה זה אקדח בקוטר 0.40, שיוצרו ממנו מספר פריטים יחסית קטן לפני שהייצור שלו הופסק מחוסר כדאיות. האקדח הזה כבד עבה ומסורבל יותר מה-M13 בגלל מנגנון השהיית הגזים, מה שהפך אותו ללא אטרקטיבי בעליל.
בין ה-M8/PSP ל-M13 יש הבדלים בעובי הקת כיוון שב-M13 יש מחסנית דו טורית עבה יותר.
כולם בעלי אותו אורך קנה.
בנוסף להבדלים בתפס המחסנית בין ה-M8 ל-PSP אם אני לא טועה, ל-PSP אין מגן חום בשמורת ההדק מה שהופך את הירי בו לממש לא נעים אחרי כמה מחסניות (צילינדר הגזים נמצא בדיוק מעל שמורת ההדק).
בתכלס, אם אתה חושב על נרתיק קרסול, HK הם לא בדיוק הכתובת. לנועם יש קולט מוסטנג למכירה, למאיר רוט יש טאורוסים סב קומפקט קלים, ואולי גם גלוק 26 יוכל להכנס לקטגוריה הזו.
ולגבי הפלטפורמה של P7, אני לא רוצה להתחיל פה שוב ויכוח של הקלר מול כל שאר העולם - אבל במציאות של היום הייתי חושב פעמיים אם להכנס להרפתקה הזו.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

לגבי הפלטפורמה של P7, אני לא רוצה להתחיל פה שוב ויכוח של הקלר מול כל שאר העולם - אבל במציאות של היום הייתי חושב פעמיים אם להכנס להרפתקה הזו.
כבר התחלת, לא?!
כבר התחלת, לא?!
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
רועי,
P7M13 בנרתיק קרסול מעניק אטוטמטית 30% נכות על גרירת רגל .... פרטים אצל הרופא היחידתי ..
P7M13 בנרתיק קרסול מעניק אטוטמטית 30% נכות על גרירת רגל .... פרטים אצל הרופא היחידתי ..
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
שלום רועי.
לפני 5 שנים הגעתי לחנות נשק בכדי לקנות גלוק 26 ויצאתי עם P7 (הנקרא בטעות גם PSP כי הוא בעל מאפיינים דומים מבחינת תפס מחסנית).
אני נושא את הנשק מדי יום, ומצטער מדי יום שלא קניתי גלוק 26 (עד עצם היום הזה).
האקדח אמנם מצויין בירי (עד 50 כדורים, אח"כ כבר אפשר לטגן עליו ביצה), וגם צר ולכן נוח להסלקה (אף אחד לא שם לב שיש לי נשק מתחת לחולצה גם בנרתיק חיצוני).
מבחינתי הבעייה נעוצה במשקל - 960 גרם עם 8 כדורים במחסנית.
אם תרצה לראות טבלת השוואה בין הסוגים השונים של האקדח כנס לאתר הבא
http://world.guns.ru/handguns/hg52-e.htm
או לאתר של כריס (מאד מומלץ)
http://www.hkp7.com/
לפני 5 שנים הגעתי לחנות נשק בכדי לקנות גלוק 26 ויצאתי עם P7 (הנקרא בטעות גם PSP כי הוא בעל מאפיינים דומים מבחינת תפס מחסנית).
אני נושא את הנשק מדי יום, ומצטער מדי יום שלא קניתי גלוק 26 (עד עצם היום הזה).
האקדח אמנם מצויין בירי (עד 50 כדורים, אח"כ כבר אפשר לטגן עליו ביצה), וגם צר ולכן נוח להסלקה (אף אחד לא שם לב שיש לי נשק מתחת לחולצה גם בנרתיק חיצוני).
מבחינתי הבעייה נעוצה במשקל - 960 גרם עם 8 כדורים במחסנית.
אם תרצה לראות טבלת השוואה בין הסוגים השונים של האקדח כנס לאתר הבא
http://world.guns.ru/handguns/hg52-e.htm
או לאתר של כריס (מאד מומלץ)
http://www.hkp7.com/
אין כחוכמה - היא ראשית כל טוב!
- סליקאי זהב

קראון
אם לא נוח ואתה מצטער כל יום על החלטה למה לא להחליף למשהוא אחר ??
אם לא נוח ואתה מצטער כל יום על החלטה למה לא להחליף למשהוא אחר ??
כדי להחליף צריך למכור תחילה את ה-P7.
אני קניתי את האקדח ב-3,200 ש"ח עם שתי מחסניות.
אח"כ קניתי עוד 4 מחסניות ב-1,000 ש"ח.
קניתי גם 4 נרתיקים (קיידקס, 2 עור פנימי, עור חיצוני)
ו-5 פונדות בד המותמות למחסניות שלו.
עכשו כשאני מנסה למכור את הנשק, מציעים לי עליו מחיר שלא מאפשר לי להיפרד ממנו.
- סליקאי זהב

שלח לי במייל צילומים של הנרתיקים, אולי אעזור לך להפרד מהם (או מחלקם).
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
קראון כתב:כדי להחליף צריך למכור תחילה את ה-P7.
קראון,
לפעמים בחיים צריך לדעת לספוג את ההפסדים של החלטות לא נכונות ולעשות את הדבר הנכון במקום להצטער ולסבול כל הזמן.
לא נח לך - תחליף.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מצטרף לתגובה של איתמר
טל שגב- מילים ולחן:"על הברכיים כורע ומרים ידיים שלא יפסיקו לנו את הסיבוב של הכדור"
ציטוט של מורנו ורבנו א.ב.נ (=אילן בן נון):
"האקדח הכי טוב הוא זה שאצלך ביד בעת הצורך"
מצטרף לקודמי בהמלצה לעבור למה שיהיה לך נוח ותגיע איתו למקסימום ביצועים.
"האקדח הכי טוב הוא זה שאצלך ביד בעת הצורך"
מצטרף לקודמי בהמלצה לעבור למה שיהיה לך נוח ותגיע איתו למקסימום ביצועים.
מילים כתרמילים...
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
הדרך לגיהנום רצופה בכוונות טובות... והן משולשות ויושבות על שטייר M-9!
- סליקאי כסף

שלום חברים. כולכם צדקתם!
מגיעות לי ברכות, ולאלעד רוט מגיעות תודות.
היום בשעה טובה (זו אינה מתיחה של 1 באפריל), בכאב לב, שעדיף מכאב גב
, נפרדתי לשלום מה-P7 שהיה לי.
לפני ארבע שנים עמדתי בחנות נשק, שלא אזכיר את שמה, וביקשתי גלוק 26. המוכר שיכנע אותי שכדאי לי לקנות את ה-P7. מכיוון שתמיד חלמתי עליו (אבל לא חשבתי שבאמת אקנה אותו), הסכמתי. הרגשתי שיש בידי אקדח המקביל למכונית פורשה.
האמת, האקדח היה פשוט מצויין - הוא היה ונשאר במצב שמור מאד כמו חדש, ודי ברור שירה מעט מאד כדורים בחייו, אפס תקלות, נוח לירי ביד, פגיעות מעולות וגם נוח להסלקה. עם הזמן הוספתי לו ארבע מחסניות ונרתיקים כי חשבתי שלעולם לא ניפרד.
כשהתחלתי לשאת את האקדח יום-יום למשך 10 שעות כולל לצעידות ארוכות, התחילו לי מיחושים ברגל ימין והחגורה לחצה חזק על הבטן. האקדח פשוט היה כבד (950 גרם) לבחור צנום כמוני. יש לציין שהאקדח הקודם שהיה לי במשך 10 שנים היה וולטר TPH ששקל 350 גרם. ולמרות שהיה עלי תמידית, זה היה ללכת עם ולהרגיש בלי (האמת גם בלי הגנה
).
עכשו סוף סוף רכשתי גלוק 26 חדש. אני רוצה להודות לאלעד רוט שבזכות המחיר המאד הוגן שנתן לי בעבור ה-P7, יכולתי להרשות לעצמי לקנות את הגלוק, וגם לדוד שסייע בטיפול בהחלפת הנשק. החנות שלהם אמנם בארץ, אבל השירות וההגינות הן כמו בטובות שבמדינות חו"ל.
לדביר - תודה רבה על נכונותך לסייע לי במכירת הנרתיקים. שלחתי לך תמונה שלהם בדוא"ל.
מגיעות לי ברכות, ולאלעד רוט מגיעות תודות.
היום בשעה טובה (זו אינה מתיחה של 1 באפריל), בכאב לב, שעדיף מכאב גב
לפני ארבע שנים עמדתי בחנות נשק, שלא אזכיר את שמה, וביקשתי גלוק 26. המוכר שיכנע אותי שכדאי לי לקנות את ה-P7. מכיוון שתמיד חלמתי עליו (אבל לא חשבתי שבאמת אקנה אותו), הסכמתי. הרגשתי שיש בידי אקדח המקביל למכונית פורשה.
האמת, האקדח היה פשוט מצויין - הוא היה ונשאר במצב שמור מאד כמו חדש, ודי ברור שירה מעט מאד כדורים בחייו, אפס תקלות, נוח לירי ביד, פגיעות מעולות וגם נוח להסלקה. עם הזמן הוספתי לו ארבע מחסניות ונרתיקים כי חשבתי שלעולם לא ניפרד.
כשהתחלתי לשאת את האקדח יום-יום למשך 10 שעות כולל לצעידות ארוכות, התחילו לי מיחושים ברגל ימין והחגורה לחצה חזק על הבטן. האקדח פשוט היה כבד (950 גרם) לבחור צנום כמוני. יש לציין שהאקדח הקודם שהיה לי במשך 10 שנים היה וולטר TPH ששקל 350 גרם. ולמרות שהיה עלי תמידית, זה היה ללכת עם ולהרגיש בלי (האמת גם בלי הגנה
עכשו סוף סוף רכשתי גלוק 26 חדש. אני רוצה להודות לאלעד רוט שבזכות המחיר המאד הוגן שנתן לי בעבור ה-P7, יכולתי להרשות לעצמי לקנות את הגלוק, וגם לדוד שסייע בטיפול בהחלפת הנשק. החנות שלהם אמנם בארץ, אבל השירות וההגינות הן כמו בטובות שבמדינות חו"ל.
לדביר - תודה רבה על נכונותך לסייע לי במכירת הנרתיקים. שלחתי לך תמונה שלהם בדוא"ל.
- סליקאי זהב

ציטוט
היום בשעה טובה (זו אינה מתיחה של 1 באפריל), בכאב לב, שעדיף מכאב גב , נפרדתי לשלום מה-P7 שהיה לי.
חווה אלברשטיין באחד משיריה "טוב כאב הבטן מכאב הלב"
תתחדש!!!!!!!!!!
אין כמו ההרגשה להכנס לחנות עם רצון למוצר מסויים ולצאת איתו, ולא עם משהו אחר ששכנעו אותך תוך כדי
היום בשעה טובה (זו אינה מתיחה של 1 באפריל), בכאב לב, שעדיף מכאב גב , נפרדתי לשלום מה-P7 שהיה לי.
חווה אלברשטיין באחד משיריה "טוב כאב הבטן מכאב הלב"
תתחדש!!!!!!!!!!
אין כמו ההרגשה להכנס לחנות עם רצון למוצר מסויים ולצאת איתו, ולא עם משהו אחר ששכנעו אותך תוך כדי
תתחדש ותהנה.
א.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מעניין אם לא הייתי פותח את האשכול היית היום בעליו החדשים של G26 אני שמח שהתהייה שלי מעניינת גם אחרים וזה באמת השפיעה.
אחרי מחשבות רבות חשבתי על s&w m&p החדש נראה לי אחלה פתרון.
אחרי מחשבות רבות חשבתי על s&w m&p החדש נראה לי אחלה פתרון.
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד