חוות דעת על וולטר P99
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
חוות דעת על וולטר P99
אשמח לקבל חוות דעת על אקדח זה
- סליקאי ארד

Re: חוות דעת על וולטר P99
בעבר דנו רבות בכלי זה התאום שלו מתוצרת סמית,תוכל לעשות חיפוש גוגל על הסליק +S&W 99 ומילות מפתח דומות .
בגדול כלי מצוין המינוס הגדול שלו הוא מערכת הדק מוזרה למדי ואיכות גימור ירודה בסדרות של סמית .
בגדול כלי מצוין המינוס הגדול שלו הוא מערכת הדק מוזרה למדי ואיכות גימור ירודה בסדרות של סמית .
אני חושב שSPY עדיין מוכר את שלו
שאל אותו הוא בטוח יודע דבר או שתיים על הP99...
שאל אותו הוא בטוח יודע דבר או שתיים על הP99...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
ראשית, גילוי נאות: אני מחזיק אקדח זה כרגע ואני מתכוון למכור אותו. בכל מקרה, אשתדל להיות אובייקטיבי עד כמה שרק ניתן.
מבנה:
זהו אקדח קל, צינתו מצופה בטניפר (בדומה לגלוק) מה שמבטיח עמידות גבוהה מאוד לקורוזיה.
זהו אקדח נוח מאוד לאחיזה: הוא משתמש במחסניות מתכתיות (ולא פלסטיק כמו גלוק) המכילות 16 כדורים,מתוצרת MEC-GAR, מה שמאפשר להצר את הקת בצורה משמעותית. בנוסף, האקדח מגיע מהמפעל עם 3 גבי קת שונים לגדלי כף יד שונים. אני חושב שכל אחד כמעט יכול "לבנות" קת שמתאימה לכף ידו.
כוונות המקוריות של האקדח (פלסטיק) גרועות, כך שמומלץ להחליפן בכוונות מפרולייט.
לאקדח יש מסילת אביזרים. באקדחי דור ראשון ישנה מסילה ייחודית, בדור שני ושלישי - מסילה סטנדרטית.שזהו חסרון של דור ראשון עבור מי שמסילה סטנדרטית חשובה לו.
מנגנון:
האקדח מאפשר ירי ב-SA וב-DA. אין לאקדח פטיש אלא נוקר פנימי. לצורך השמטת נוקר ישנו לחצן בחלק העליון של האקדח. לחיצה ראשונה על ההדק מחייבת תרגול היות ובהדק זה קיים מתגנון ה"משמר" אורך לחיצה אחיד, הן ב-DA והן ב-SA, כשההבדל ביניהן רק בכוח הדרוש. קשה יותר להסביר, קל יותר להתנסות ולהבין. אחרי שמתרגלים - לא מרגישים כל בעיה. הירי מתאפיין בחידוש קשר קצר (יחסית לאקדחי לחימה סטנדרטיים).
דברים מיוחדים:
תפס מחסנית דו צדדי בצורה ייחודית, כמו ב-USP. דורש תרגול, אך נוח מאוד.
סמן "נוקר דרוך" - בראייה ובמישוש.
סמן "כדור בקנה" - בראייה ובמישוש.
הבדלים לעומת S&W:
הגוף של הסמיט הוא, בעצם, הגוף של וולטר דור שני, מיוצר במפעל של וולטר בגרמניה.
הצינה של סמיט מיוצרת בארה"ב, מצופה בציפוי אחר (לא בטניפר). שמעתי, שהוא פחות טוב, לא יודע להגיד זאת בוודאות. ישנם הבדלים קוסמטיים קלים (יותר מעוגל, פסי דריכה קדמיים)
הצינה מותאמת לגוף במפעל בארה"ב.
סיכום:
אקדח לחימה טוב מאוד, לדעתי - מוצלח יותר מהגלוק שניתן להשגה בהרבה פחות כסף (מה שמשאיר הרבה יותר כסף לאימונים). לא מאפשר שיפורים (למעט החלפת כוונת), אך הם לא ממש נחוצים. אני נהניתי להחזיקו, אילו היתה אפשרות להחזיק שני כלים - לא הייתי מוכר.
מבנה:
זהו אקדח קל, צינתו מצופה בטניפר (בדומה לגלוק) מה שמבטיח עמידות גבוהה מאוד לקורוזיה.
זהו אקדח נוח מאוד לאחיזה: הוא משתמש במחסניות מתכתיות (ולא פלסטיק כמו גלוק) המכילות 16 כדורים,מתוצרת MEC-GAR, מה שמאפשר להצר את הקת בצורה משמעותית. בנוסף, האקדח מגיע מהמפעל עם 3 גבי קת שונים לגדלי כף יד שונים. אני חושב שכל אחד כמעט יכול "לבנות" קת שמתאימה לכף ידו.
כוונות המקוריות של האקדח (פלסטיק) גרועות, כך שמומלץ להחליפן בכוונות מפרולייט.
לאקדח יש מסילת אביזרים. באקדחי דור ראשון ישנה מסילה ייחודית, בדור שני ושלישי - מסילה סטנדרטית.שזהו חסרון של דור ראשון עבור מי שמסילה סטנדרטית חשובה לו.
מנגנון:
האקדח מאפשר ירי ב-SA וב-DA. אין לאקדח פטיש אלא נוקר פנימי. לצורך השמטת נוקר ישנו לחצן בחלק העליון של האקדח. לחיצה ראשונה על ההדק מחייבת תרגול היות ובהדק זה קיים מתגנון ה"משמר" אורך לחיצה אחיד, הן ב-DA והן ב-SA, כשההבדל ביניהן רק בכוח הדרוש. קשה יותר להסביר, קל יותר להתנסות ולהבין. אחרי שמתרגלים - לא מרגישים כל בעיה. הירי מתאפיין בחידוש קשר קצר (יחסית לאקדחי לחימה סטנדרטיים).
דברים מיוחדים:
תפס מחסנית דו צדדי בצורה ייחודית, כמו ב-USP. דורש תרגול, אך נוח מאוד.
סמן "נוקר דרוך" - בראייה ובמישוש.
סמן "כדור בקנה" - בראייה ובמישוש.
הבדלים לעומת S&W:
הגוף של הסמיט הוא, בעצם, הגוף של וולטר דור שני, מיוצר במפעל של וולטר בגרמניה.
הצינה של סמיט מיוצרת בארה"ב, מצופה בציפוי אחר (לא בטניפר). שמעתי, שהוא פחות טוב, לא יודע להגיד זאת בוודאות. ישנם הבדלים קוסמטיים קלים (יותר מעוגל, פסי דריכה קדמיים)
הצינה מותאמת לגוף במפעל בארה"ב.
סיכום:
אקדח לחימה טוב מאוד, לדעתי - מוצלח יותר מהגלוק שניתן להשגה בהרבה פחות כסף (מה שמשאיר הרבה יותר כסף לאימונים). לא מאפשר שיפורים (למעט החלפת כוונת), אך הם לא ממש נחוצים. אני נהניתי להחזיקו, אילו היתה אפשרות להחזיק שני כלים - לא הייתי מוכר.
- סליקאי טיטניום

4 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד