קורס ירי מעשי נוסף!

שאלות, תשובות ודיונים בנושא הירי המעשי.

המנהלים: donduck, Webart

קורס ירי מעשי נוסף!

על ידי מטווחי מאיר רוט » 06 אפריל 2010, 00:14

שלום רב לכולם,

קורס ירי מעשי נוסף יוצא לדרך.

ביום חמישי, 22.04.10, בשעה 18:00, יתקיים אצלנו מפגש היכרות עם המדריך, אבי מור, הקבוצה ותכני הקורס.
הקורס ייערך בימי חמישי בשעות 18:00-21:00.
לפרטים נוספים ו/או הרשמה נא ליצור קשר עם דוד מור, מ"מ מנהל המטווחים, באמצעות מספר הטלפון 03-9527063.

בברכה,
אלעד
מאיר רוט בע"מ
יבוא, יצוא ושיווק נשק, תחמושת ואביזרים.
מטווחים חדישים וממוזגים.
השר חיים משה שפירא 4, א.ת.ח ראשל"צ, 7570406
03-9527063, http://www.meirroth.co.il
סליקאי כסף
סליקאי כסף

Re: קורס ירי מעשי נוסף!

על ידי simon » 06 אפריל 2010, 08:47

יש לי חבר שדיברתי איתו-
א) כמה כדורים מוקצה לקורס?
ב) האם יתנו ציוד לקורס או שיצתרך לקנות אותו ( נרתיק\ פאוצ"ים אוזניות)
ג) מחיר הקורס -תלוי בכמות הכדורים כמובן.

תודה
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי Neon Golden » 08 אפריל 2010, 12:05

חבל שההודעה מתפרסמת רק בפורום ירי מעשי. בתור קורס ירי מעשי הוא מרחיב מעבר לתחום הספורט המכונה "ירי מעשי", כי הקורס במתכונת שבה הוא ניתן מקנה ידע ויכולות גם בתחום ההגנה העצמית ורלוונטי מאוד לנושאי הנשק ביום-יום.

בד"כ ב"סליק" האנשים החדשים בתחום מגיעים בתחושה שאת עיקר ממונם יש להשקיע באקדח. הפאזה הבאה היא שאת הממון מומלץ להשקיע באימונים. ודעתי היא שכדי להתאמן נכון כדאי לעבור את הקורס הזה והוא בהחלט מצדיק את עלותו. אבי מור הוא מדריך בחסד עליון, בעוד האספקט הספורטיבי והתחרותי קיים, הדגש בקורס הוא ללמוד לירות נכון.

גם נושאי נשק שמרגישים מיומנים ומתאמנים בתדירות גבוהה ילמדו המון בקורס הזה. אני ממליץ בחום גם לאלו שלא מתכוונים לעסוק בספורט אבל מעוניינים לרכוש מיומנות עם הנשק שברשותם.

גיא.
Glock 30 - "All I wanted was a 45, a stinkin' 45! The record or the gun!" - Al Bundy
סמל אישי של המשתמש
סליקאי זהב
סליקאי זהב

על ידי רפתן » 09 אפריל 2010, 08:51

Neon Golden כתב:חבל שההודעה מתפרסמת רק בפורום ירי מעשי. בתור קורס ירי מעשי הוא מרחיב מעבר לתחום הספורט המכונה "ירי מעשי", כי הקורס במתכונת שבה הוא ניתן מקנה ידע ויכולות גם בתחום ההגנה העצמית ורלוונטי מאוד לנושאי הנשק ביום-יום.

בד"כ ב"סליק" האנשים החדשים בתחום מגיעים בתחושה שאת עיקר ממונם יש להשקיע באקדח. הפאזה הבאה היא שאת הממון מומלץ להשקיע באימונים. ודעתי היא שכדי להתאמן נכון כדאי לעבור את הקורס הזה והוא בהחלט מצדיק את עלותו. אבי מור הוא מדריך בחסד עליון, בעוד האספקט הספורטיבי והתחרותי קיים, הדגש בקורס הוא ללמוד לירות נכון.

גם נושאי נשק שמרגישים מיומנים ומתאמנים בתדירות גבוהה ילמדו המון בקורס הזה. אני ממליץ בחום גם לאלו שלא מתכוונים לעסוק בספורט אבל מעוניינים לרכוש מיומנות עם הנשק שברשותם.

גיא.

גיא כל מילה בסלע !!!

מנהלים..... קישורית לפורום הנשק ?
אילן בן נון מהרפת
לא מדריך ירי
סמל אישי של המשתמש
מדריך ירי

על ידי glockbuster » 09 אפריל 2010, 09:05

גיא,

מילים כדורבנות צודק במיליון אחוז!!!

אני שמח לראות שאתה בחרת בצד הנכון של ירי מעשי
מחכה לראות אותך איתנו בסקווד יורה ונהנה.
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

על ידי אבי מור » 10 אפריל 2010, 10:35

שלום,
תודה על המחמאות והמילים החמות, עושה חשק להמשיך.
שוב תודה,
אבי
סליקאי ארד
סליקאי ארד

על ידי ath1979 » 10 אפריל 2010, 16:38

גיא, הגישה שלך היא בדיוק ההרגשה והיחס שגרמו לי להירשם לקבוצה הזו (למעשה אני ממתין כבר כמה חודשים).
מאז שקיבלתי רישיון לפני כשנה אני משתדל להתאמן כל חודש, אבל למרות הכל עדיין לא הגעתי לרמת המיומנות שאני מצפה מעצמי כנושא נשק פרטי ו/או ארגוני 24/7 (או לפחות אין לי עדיין הרגשה של מיומנות).
אני לא יודע אם אצא מהקורס הזה עם רצון או נכונות להתחרות רשמית כי כסף למשהו חדש/משופר בטוח שאין לי, אבל אני מצפה לפחות לשיפור והתמקצעות עם האקדח, בטכניקות הירי, במהירות+דיוק שלא על חשבון בטיחות ובמוכנות לתרחישים שונים יותר מסתם מטווח סטטי על מטרת נייר.

שמעתי רק דברים טובים, מקווה שזה מה שיהיה בפועל
סליקאי כסף
סליקאי כסף

על ידי glockbuster » 10 אפריל 2010, 17:28

"כי כסף למשהו חדש/משופר בטוח שאין לי"

אם אתה מתכוון לציוד קרי אקדח נרתיקים ופונדות יעודיים לירי מעשי אז הרשה לי להרגיע אותך
אפשר להתחרות גם עם ציוד רחוב ואקדח לחימה סטנדרטי (אני מבטיח לך שזה אחד הדברים הראשונים שיאמרו
בקורס).

ואת השיפור ביכולות שלך בדיוק ובהתנהלות שלך עם האקדח אני מבטיח אתה לא תצא מאוכזב באחריות מלאה!!!
"Si Vis Pacem Para bellum"

"Don't Call 911, Call 1911"

Owning a handgun doesn't make you armed any more than owning a guitar makes you a musician

The unarmed man can only flee from evil. And evil is never overcome by fleeing from it
סמל אישי של המשתמש
תרמתי למען הסליק
תרמתי למען הסליק

מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד