עזרה - רשיון לרובה אוויר
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
עזרה - רשיון לרובה אוויר
שלום
ביום ראשון אני במשרד הפנים לאיזה עניין, וחשבתי באותה הזדמנות לבקש אישור עקרוני לרכישה של רובה אוויר.
התבחין שלי עכשיו זה בגין שרותו הבטחוני (סרן משוחרר).
הבנתי שאין מדיניות ברורה לגבי הרשיונות ואפשר שאקבל רשיון ואפשר שלא, רציתי לדעת אם יש איזה דברים ספציפים שמוטב לומר לפקיד, או כל עצה אחרת.
אפשר לענות בפרטי
תודה
ביום ראשון אני במשרד הפנים לאיזה עניין, וחשבתי באותה הזדמנות לבקש אישור עקרוני לרכישה של רובה אוויר.
התבחין שלי עכשיו זה בגין שרותו הבטחוני (סרן משוחרר).
הבנתי שאין מדיניות ברורה לגבי הרשיונות ואפשר שאקבל רשיון ואפשר שלא, רציתי לדעת אם יש איזה דברים ספציפים שמוטב לומר לפקיד, או כל עצה אחרת.
אפשר לענות בפרטי
תודה
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
Re: עזרה - רשיון לרובה אוויר
רצית לומר סרן במילואים, לא סרן משוחרר.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
guyweisz כתב:רצית לומר סרן במילואים, לא סרן משוחרר.
גם משוחרר וגם במילואים , ברגע זה בעודי מול המקלדת - רק משוחרר
ולעניינו?
אם זה לא השתנה(יכול להיות שכן הם לא טורחים להודיע על שינויים...)
צריך להחזיק ברישיון 10 שנים או להיות חבר לפחות שנתיים במועדון קליעה ולהשתתף ב2 תחריות בשנה +המצלת מנהל המועדון ויו"ר התאחדות הקליעה
או מדביר/וטרינר(ירי של חיצי הרדמה)
צריך להחזיק ברישיון 10 שנים או להיות חבר לפחות שנתיים במועדון קליעה ולהשתתף ב2 תחריות בשנה +המצלת מנהל המועדון ויו"ר התאחדות הקליעה
או מדביר/וטרינר(ירי של חיצי הרדמה)
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
יוגב,
נכון ללפני חודשיים,מי שמחזיק רישיון על אקדח רשאי להגיש בקשה לרישיון על רובה אויר.
קח בחשבון שאתה מגיש בקשה עליך לעמוד בתבחינים שביגללם קיבלת את הרישיון הקיים ברשותך.
לכן דבר ראשון בדוק שבעצם פנייתך לפקיד הרישוי,לא תפגע ברשיון הקיים כבר ברשותך.
נכון ללפני חודשיים,מי שמחזיק רישיון על אקדח רשאי להגיש בקשה לרישיון על רובה אויר.
קח בחשבון שאתה מגיש בקשה עליך לעמוד בתבחינים שביגללם קיבלת את הרישיון הקיים ברשותך.
itsoubil כתב:יוגב,
אם הוא סרן במילואים וממשיך לשרת במילואים, הוא עומד אוטומטית בתבחין, כך שאין הרבה מה לקחת בחשבון. רשיון לא/ר אויר לא ניתן במקרה של המלצה פרטנית (קב"ט / כבאי / מד"א / ספורטאי / מקרים מיוחדים) או במקרה של תבחין משמר (בעל רשיון 10 שנים). כל היתר עומדים בתקנה השרירותית, והזמנית ככל הנראה, שרוב הסיכויים שבאה להקל על יבואני רובי האויר שכיום קשה לקבל רשיון עבורם. עם זאת, התגנבה לאוזניי שמועה, שמשרד הפנים חושב לתת הזדמנות להשיב רשיונות ר/א אויר למי שהיו להם בעבר (שוב, זו רק שמועה). איי ויש.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
טוב, חזרתי ממשרד הפנים כשבאמתחתי אין אישור לרובה אוויר. אבל, לא הכל אבוד, אני צריך לשלוח להם איזשהו אישור עדכני ואולי יהיה בסדר
יוגב,
האם הבנת ממשרד הפנים מה בסופו של דבר הקריטריונים הנוכחיים לרשיון לרובה אויר? וספציפית, האם עצם קיום רשיון לאקדח מקנה זכאות?
אם לא אמרו לך, אשמח אם תוכל לשאול (לגבי קיום רשיון לאקדח) כאשר תדבר איתם בפעם הבאה. זו סוגיה שעולה לעיתים קרובות ומעניינת רבים מאיתנו.
האם הבנת ממשרד הפנים מה בסופו של דבר הקריטריונים הנוכחיים לרשיון לרובה אויר? וספציפית, האם עצם קיום רשיון לאקדח מקנה זכאות?
אם לא אמרו לך, אשמח אם תוכל לשאול (לגבי קיום רשיון לאקדח) כאשר תדבר איתם בפעם הבאה. זו סוגיה שעולה לעיתים קרובות ומעניינת רבים מאיתנו.
- סליקאי כסף

הם לא אמרו כלום (למרות שניסיתי לחלוב אותם), הם אמרו "תגיש בקשה". רציתי להגיש והפקידה אמרה לי להביא מסמך כלשהו יותר מעודכן אם אני רוצה שהבקשה תתקבל. מה אתה מבין מזה? אני לא מבין הרבה.
אעדכן בהמשך.
אגב בשביל להגיש את הבקשה לא צריך להיות נוכח ואפשר גם לשלוח בדואר (מסתבר).
אעדכן בהמשך.
אגב בשביל להגיש את הבקשה לא צריך להיות נוכח ואפשר גם לשלוח בדואר (מסתבר).
9 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד