מטווח הבזלת ק.איילת השחר גליל עליון.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
מטווח הבזלת ק.איילת השחר גליל עליון.
שלום לחברי הפורום!
היום תוך כדי טיול בגליל נכנסתי למטווח הבזלת בקיבוץ איילת השחר, בכניסה למטווח היה המוכר די מנומנם שבקושי ענה לי על שאלותי שהיו כדלקמן:
1. האם הם מכירים בתעודה של חברי הסליק ונותנים גם הנחות , התשובה הייתה שהם לא שמעו על הסליק ואין הנחות.
2. מחירי התחמושת די יקרים, 9 מ"מ תע"ש 85 ש"ח, ותע"ש ממוחזר 75 ש"ח כמובן ל- 50 כדור.
3. עמדה 25 ש"ח.
4. במקום נמכרים גם אביזרים לנשק : ניקוי, נרתיקים, וכו.' די יקר מחנויות נשק אחרות.
לסיכום : לא מקום שהייתי ממליץ עליו וזאת דעתי האישית והתרשמותי מהמקום.

היום תוך כדי טיול בגליל נכנסתי למטווח הבזלת בקיבוץ איילת השחר, בכניסה למטווח היה המוכר די מנומנם שבקושי ענה לי על שאלותי שהיו כדלקמן:
1. האם הם מכירים בתעודה של חברי הסליק ונותנים גם הנחות , התשובה הייתה שהם לא שמעו על הסליק ואין הנחות.
2. מחירי התחמושת די יקרים, 9 מ"מ תע"ש 85 ש"ח, ותע"ש ממוחזר 75 ש"ח כמובן ל- 50 כדור.
3. עמדה 25 ש"ח.
4. במקום נמכרים גם אביזרים לנשק : ניקוי, נרתיקים, וכו.' די יקר מחנויות נשק אחרות.
לסיכום : לא מקום שהייתי ממליץ עליו וזאת דעתי האישית והתרשמותי מהמקום.
סבי
sabi
----------------------------
שמחות צריך לארגן , האסונות באים מעצמן....
-----------------------------------
sabi
בתאריך 23/1 קיבלתי פניה ממנהל מטווח הבזלת בקיבוץ איילת השחר, מר יעקב כנר, כדי שאדאג שפרטי המטווח יופיעו בסליק... כנראה שמאז נשכח הסליק ונמחק מזכרונם של אנשי המטווח.
הצפונים המשתמשים בשרותיו של המטוח הנ"ל: אם תוכלו לפנות אלי בפרטי כדי שנתאם עבודה מולם, תודה.
הצפונים המשתמשים בשרותיו של המטוח הנ"ל: אם תוכלו לפנות אלי בפרטי כדי שנתאם עבודה מולם, תודה.
Webart - דביר, מייסד הסליק
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
HK - אם אני צריך להסביר לך - אתה אף פעם לא תבין.
כפי שידוע לכם חברים יש 27 קיבוצים במועצה אזורית גליל עליון , והמטווח שמשרת את חברי הקיבוצים האלה הוא מטווח הבזלת בטח יש להם סידור עם המועצה האזורית שלהם!!
ולכן הם לא צריכים אותנו!!!
==============================================
אילן ידידי
מנסיון של כמה שנים עם המטווח הנ"ל עוד שפתחו אותו חדש , אני יכול לומר שהם לא נחמדים
וזאת דעתי האישית.
ולכן הם לא צריכים אותנו!!!
==============================================
אילן ידידי
מנסיון של כמה שנים עם המטווח הנ"ל עוד שפתחו אותו חדש , אני יכול לומר שהם לא נחמדים
וזאת דעתי האישית.
סבי
sabi
sabi
חברים יקרים
את יעקוב כנר מנהל מטווח הבזלת אני מכיר שנים באופן אישי ויש לי הערכה עצומה לבחור בידע המקצועי שלו ובאופן אירגון תחריות בירי מעשי.
מעולם לנו קבוצת היורים לא היתה בעיה של שרות במטווח הבזלת ולראיה ארגנו שם תחריות חוזרות ונשנות תמיד נשארנו עם טעם של עוד.
יש דרך לפנות לאנשים וזה שאנו חברי הסליק לא אומר שמגיע לנו הכול כל עסק יעשה את השיקול
הכלכלי שלו ולנו היורים שמורה הזכות לבקר או לא לבקר
דרך נוספת לפיתרון פשוט לגשת להנהלת הסליק יושבים שם אנשים מכובדים שימצאו את הדרך לעשות זאת בצורה נאותה
ולבסוף תשתמשו בנשק הסודי ותזכירו ליעקוב כנר את שמי
עוד תיוכחו לדעת איזה אדם נחמד הוא
שלכם חנן
.
את יעקוב כנר מנהל מטווח הבזלת אני מכיר שנים באופן אישי ויש לי הערכה עצומה לבחור בידע המקצועי שלו ובאופן אירגון תחריות בירי מעשי.
מעולם לנו קבוצת היורים לא היתה בעיה של שרות במטווח הבזלת ולראיה ארגנו שם תחריות חוזרות ונשנות תמיד נשארנו עם טעם של עוד.
יש דרך לפנות לאנשים וזה שאנו חברי הסליק לא אומר שמגיע לנו הכול כל עסק יעשה את השיקול
הכלכלי שלו ולנו היורים שמורה הזכות לבקר או לא לבקר
דרך נוספת לפיתרון פשוט לגשת להנהלת הסליק יושבים שם אנשים מכובדים שימצאו את הדרך לעשות זאת בצורה נאותה
ולבסוף תשתמשו בנשק הסודי ותזכירו ליעקוב כנר את שמי
עוד תיוכחו לדעת איזה אדם נחמד הוא
שלכם חנן
.
- מדריך ירי מעשי
השארתי ליעקב הודעה
מקווה שהוא יחזור אלי
סבי מודה באשמה שליוויתי את המקום מהרגע שהוקם ע"י יהודה וגדעון (שניהם כבר לא שם) ואני מכיר באיילת אנשים נחמדים.
אגב לאיש המנונם קוראים חנוך והוא צייד ודיג הלוואי עלי.
ועד שיחתנו הוא לא ידע על הסליק ובגלל פחד ממחשבים הוא אפילו לא יודע מהו איטרנט
כשתהיה תגובה שלהם רשמית אידע אותך.
אילן
מקווה שהוא יחזור אלי
סבי מודה באשמה שליוויתי את המקום מהרגע שהוקם ע"י יהודה וגדעון (שניהם כבר לא שם) ואני מכיר באיילת אנשים נחמדים.
אגב לאיש המנונם קוראים חנוך והוא צייד ודיג הלוואי עלי.
ועד שיחתנו הוא לא ידע על הסליק ובגלל פחד ממחשבים הוא אפילו לא יודע מהו איטרנט
כשתהיה תגובה שלהם רשמית אידע אותך.
אילן
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד