S&W 360
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
S&W 360
מישהו מכיר? ניסה והתרשם? ביקורת שלילית/חיובית?
זה אקדח ששוקל 340 גרם ריק ויש לו 5 כדורים 357.
איך יכול להיות הדק sa/da בתופי? מה הכוונה? חצי אוטומטי? ואיך הוא לעומת הבודיגארד?
יש אולי מטווח שאפשר למשש?
זה אקדח ששוקל 340 גרם ריק ויש לו 5 כדורים 357.
איך יכול להיות הדק sa/da בתופי? מה הכוונה? חצי אוטומטי? ואיך הוא לעומת הבודיגארד?
יש אולי מטווח שאפשר למשש?
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
Re: S&W 360
הדק שהוא גם SA וגם DA הוא ההדק הסטנדרטי באקדחים תופים. זה אומר שאתה יכול לדרוך את הפטיש עם האצבע, ואז לחיצת ההדק קלה (SA) או ללחוץ את הדק כשהפטיש למטה, ואז ההדק מרים את הפטיש, מסובב את התוף ומשחרר את הפטיש בפעולה אחת (DA).
אני לא מכיר את הדגם הספציפי, אבל הוא נראה תופי קצר קנה "רגיל", למעט משקל נמוך במיוחד. אני לא מת על אקדחים כאלה ב-357 מגנום. הקנה הקצרצר והמרווח בין התוף לקנה גורמים שתאבד חלק ניכר מהכח של ה"מגנום". אבל אתה משלם במשקל וגודל של האקדח, בכמות הכדורים, ברתע ובהדף.
אקדח כזה מיועד מן הסתם להגנה עצמית. כך שאופציית ה-SA נראית מיותרת. הנזק של ה-SA הוא בפטיש חיצוני שנתפס בקלות בבגדים ולא מאפשר נשיאה בכיס.
אם הייתי הולך דוקא על תופי, הייתי לוקח בקליבר 0.38 ספיישל (+P), ואת אחד דגמי ה-AIRLIGHT נטולי הפטיש.
אני לא מכיר את הדגם הספציפי, אבל הוא נראה תופי קצר קנה "רגיל", למעט משקל נמוך במיוחד. אני לא מת על אקדחים כאלה ב-357 מגנום. הקנה הקצרצר והמרווח בין התוף לקנה גורמים שתאבד חלק ניכר מהכח של ה"מגנום". אבל אתה משלם במשקל וגודל של האקדח, בכמות הכדורים, ברתע ובהדף.
אקדח כזה מיועד מן הסתם להגנה עצמית. כך שאופציית ה-SA נראית מיותרת. הנזק של ה-SA הוא בפטיש חיצוני שנתפס בקלות בבגדים ולא מאפשר נשיאה בכיס.
אם הייתי הולך דוקא על תופי, הייתי לוקח בקליבר 0.38 ספיישל (+P), ואת אחד דגמי ה-AIRLIGHT נטולי הפטיש.
- סליקאי כסף

הדגם הזה כמו גם האח שלו ה340 נולדו כדי לתקן את אחד החסרונות של הבני דודים שלהם בקוטר 38 ספישל וזה
כוח העצירה הגבולי שאותו ניתן להשוות ל7.65 אוו 9X17 אפילו ברמות לחץ של +P.
ואכן במישור הזה הם עשו עבודה נהדרת שכן בכלים הללו הקוטר 0.357 מגנום אתה מקבל אפילו בקנה קצר של 1.8 אינטש בליסטיקה מספיקה לעבודה ,כ1100-1200 פיט לשניה לכדור 125 גרין ביצועים כאלו עומדים באותה רמה
עם כדורי 9X19 מקנה של 4אינטש ויותר אבל באיזה מחיר ?!
הרתיעה באקדח כזה היא עצומה (לא שהמקבילים שלהם בקוטר 38 זה פיקניק ) ברמה שאפילו כתבים בירחוני הנשק
שרובם המכריע הם יורים מאד מנוסים באקדחי תוף מתקשים לירות בכלים הללו יותר מ2-3 תופים של תחמושת בלי כאבים גדולים מידי בכפות הידים .
ודבר נוסף בגלל האורך הנוסף של התרמילים וחוסר המקום לחולץ באורך נורמלי מתחת לקנה חליצת התרמילים לאחר
הירי היא עוד יותר בעיתית מאשר בדגמי ה38 ,בקיצור תשכח מטעינה חוזרת בתנאי אמת .
כמובן שאחד היתרונות הגדולים ביותר של הכלי הזה הוא המשקל הנמוך שמושג הודות לשימוש בתרכובת של אלומיניום וסקדיום מה שלדברי היצרן אמור לתת לכלי עמידות גבוהה יותר בעומסי הירי לאורך זמן מאשר אלטרנטיבת האלומניום בלבד (כנראה שזה מה שאיפשר גם עמידה בעוצמות של 0.357 מגנום ).
משקל כזה באמת הופך את האקדח ל"ללכת עם להרגיש בלי " הרי כולנו נושאים צרורות מפתחות וארנקים כבדים יותר .
אבל שוב על כל גרם שאתה מרוויח בנישאה אתה מצטער ביריה .......
עם כל החסרונות הנ"ל אני סבור שלכלי מהמשפחה הזאת יש מקום בשוק ההגנה עצמית האמריקאי אוו בכל מקום שבו
אין מגבלה על כמות הכלים שבהם אתה יכול להחזיק כנשק גיבוי אוו כנשק יעודי כמו נשק נגיש לנהג ברכב אוו סתם
באותם מיקראים שבהם אתה לא יכול לשאת משהוא יותר גדול /כבד ולא רוצה ללכת בלי בכלל .
לגבי המנגנון גם אני בדעתו של lyuv שאקדח שכזה אתה לא לוקח לירי כיף במטווח אלה לנשיאה להגנה עצמית ולכן מנגנון הSA מיותר פה ,אבל הדגם הזה ממשיך את דיגמי הצ'יפ-ספישל וכנראה שהם נגזרת של דרישת השוק האמריקאי שמאד מחבב את הדגם .
לגבי ניסוי ובחינה צור קשר עם להב שהם היבואן של סמית בארץ .
ובמידה ויש להם אחד כזה במלאי, צור קשר גם עם האורטופד כף יד החביב עלך
כוח העצירה הגבולי שאותו ניתן להשוות ל7.65 אוו 9X17 אפילו ברמות לחץ של +P.
ואכן במישור הזה הם עשו עבודה נהדרת שכן בכלים הללו הקוטר 0.357 מגנום אתה מקבל אפילו בקנה קצר של 1.8 אינטש בליסטיקה מספיקה לעבודה ,כ1100-1200 פיט לשניה לכדור 125 גרין ביצועים כאלו עומדים באותה רמה
עם כדורי 9X19 מקנה של 4אינטש ויותר אבל באיזה מחיר ?!
הרתיעה באקדח כזה היא עצומה (לא שהמקבילים שלהם בקוטר 38 זה פיקניק ) ברמה שאפילו כתבים בירחוני הנשק
שרובם המכריע הם יורים מאד מנוסים באקדחי תוף מתקשים לירות בכלים הללו יותר מ2-3 תופים של תחמושת בלי כאבים גדולים מידי בכפות הידים .
ודבר נוסף בגלל האורך הנוסף של התרמילים וחוסר המקום לחולץ באורך נורמלי מתחת לקנה חליצת התרמילים לאחר
הירי היא עוד יותר בעיתית מאשר בדגמי ה38 ,בקיצור תשכח מטעינה חוזרת בתנאי אמת .
כמובן שאחד היתרונות הגדולים ביותר של הכלי הזה הוא המשקל הנמוך שמושג הודות לשימוש בתרכובת של אלומיניום וסקדיום מה שלדברי היצרן אמור לתת לכלי עמידות גבוהה יותר בעומסי הירי לאורך זמן מאשר אלטרנטיבת האלומניום בלבד (כנראה שזה מה שאיפשר גם עמידה בעוצמות של 0.357 מגנום ).
משקל כזה באמת הופך את האקדח ל"ללכת עם להרגיש בלי " הרי כולנו נושאים צרורות מפתחות וארנקים כבדים יותר .
אבל שוב על כל גרם שאתה מרוויח בנישאה אתה מצטער ביריה .......
עם כל החסרונות הנ"ל אני סבור שלכלי מהמשפחה הזאת יש מקום בשוק ההגנה עצמית האמריקאי אוו בכל מקום שבו
אין מגבלה על כמות הכלים שבהם אתה יכול להחזיק כנשק גיבוי אוו כנשק יעודי כמו נשק נגיש לנהג ברכב אוו סתם
באותם מיקראים שבהם אתה לא יכול לשאת משהוא יותר גדול /כבד ולא רוצה ללכת בלי בכלל .
לגבי המנגנון גם אני בדעתו של lyuv שאקדח שכזה אתה לא לוקח לירי כיף במטווח אלה לנשיאה להגנה עצמית ולכן מנגנון הSA מיותר פה ,אבל הדגם הזה ממשיך את דיגמי הצ'יפ-ספישל וכנראה שהם נגזרת של דרישת השוק האמריקאי שמאד מחבב את הדגם .
לגבי ניסוי ובחינה צור קשר עם להב שהם היבואן של סמית בארץ .
ובמידה ויש להם אחד כזה במלאי, צור קשר גם עם האורטופד כף יד החביב עלך
זה לא אמור להיות אקדח ראשי... אלה אקדח קרסול כזה...
אולי עדיף את הבודיגארד שגם אין לו פטיש וגם ההדק נעים יותר...
אולי עדיף את הבודיגארד שגם אין לו פטיש וגם ההדק נעים יותר...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
לכל האקדחים התופים שאני מכיר יש פטיש השאלה היא רק אם הוא גלוי אוו מוסתר .
במקרא של הבדיגארד הפטיש מוסתר ע"י שני דפנות אך עדין ניתן לדרוך את הפטיש ידנית אם תרצה .
בדגם הסנטריאל הפטיש פנימי לחלוטין וניתן להפעילו רק במצב של DA .
אני גם לא מבין למה ההדק אמור להיות נעים יותר בבדי גארד?
בכל מקרא בכל הכלים ניתן לשפר את ההדק בעזרתו האדיבה של נשק טוב אבל חשוב לדעתי להשאר בתחום הסביר
בכל זאת אתה נושא כלי שהדבר היחיד שמונע יריה לא מתוכננת הוא לחיצת ההדק .
במקרא של הבדיגארד הפטיש מוסתר ע"י שני דפנות אך עדין ניתן לדרוך את הפטיש ידנית אם תרצה .
בדגם הסנטריאל הפטיש פנימי לחלוטין וניתן להפעילו רק במצב של DA .
אני גם לא מבין למה ההדק אמור להיות נעים יותר בבדי גארד?
בכל מקרא בכל הכלים ניתן לשפר את ההדק בעזרתו האדיבה של נשק טוב אבל חשוב לדעתי להשאר בתחום הסביר
בכל זאת אתה נושא כלי שהדבר היחיד שמונע יריה לא מתוכננת הוא לחיצת ההדק .
5 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד