שאלה בנושא רישוי רובה טוטו.
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בנושא רישוי רובה טוטו.
ברשותי רובה טוטו ברשיון משנת 94, הרשיון הוא לאחזקה בלבד, ולפי טפסי החידוש האחרון אני מבין שסיכויי לחדש את הרשיון הינם אפסיים, האם ניתן לעקר את הנשק וללהחזיקו כמזכרת/ירושה?
- סליקאי ארד

Re: שאלה בנושא רישוי רובה טוטו.
לדעתי אם תתעקש ותפנה לעו"ד ישאירו לך את הנשק
כך קרה ל3 חברים שלי, משרד הפנים עובד בשיטת מצליח, אם הרישיון של הנשק הינו מלפני שנת 96 לא משנה באיזה כלי מדובר חוק הקניין מאפשר לך לשמור את הכלי
בהצלחה
כך קרה ל3 חברים שלי, משרד הפנים עובד בשיטת מצליח, אם הרישיון של הנשק הינו מלפני שנת 96 לא משנה באיזה כלי מדובר חוק הקניין מאפשר לך לשמור את הכלי
בהצלחה
- סליקאי כסף

אז למה שלחו טפסי חידוש?om72 כתב:לפי טפסי החידוש האחרון אני מבין שסיכויי לחדש את הרשיון הינם אפסיים
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
שלחו כי הם חייבים אבל הפעם בטח הכניסו לן תבחינים שהוא לא עומד בהם...
אם אתה לא חלק מהפתרון, אתה חלק מהבעיה...
זו אגן שיטת המצליח שמנפה את אלה שלא באמת חשוב להם לשמור על הרשיון. לפעמים מספיק לגשת לאותה פקידה במשה"פ ולדבר איתה. אני מכיא אנשים שעשו זאת, גם ללא עו"ד (למרות שזה, כמובן, עשוי רק לעזור).
אם הרשיון חשוב לך - על תוותר עליו כל כך בקלות.
- סליקאי טיטניום

אני גם חושב שמשהו מוזר בעניין הזה. דבר ראשון, מדוע אקדחים מלפני 96 הם קנין ורובים לא? דבר שני, מדוע 10 שנים זה לא ותק מספיק לכל כלי נשק שהוא במידה ורשיונו הוארך בזמן? דבר שלישי, מה זו ההתנפלות הזאת על רובי 22LR כאילו היו לפחות רובי סער? הרי הנזק מאקדחים בקוטר גבוה יכול להיות רציני הרבה יותר, שלא לדבר על זה שרבים מבעליהם נושאים אותם עליהם כל הזמן? לדעתי, אם יש תבחין ותק, מהסיבה שלא תהיה (בג"ץ, בד"ץ, מפ"ץ), הוא צקיך להיות עבור הכל, ואני בטוח שגם בית משפט ירים גבה לצורך הענין. לכן, אל תוותרו, הגישו ערערים ותנסו לשמור על מה שמגיע לכם בזכות עד הרגע האחרון.spy כתב:זו אגן שיטת המצליח שמנפה את אלה שלא באמת חשוב להם לשמור על הרשיון. לפעמים מספיק לגשת לאותה פקידה במשה"פ ולדבר איתה. אני מכיא אנשים שעשו זאת, גם ללא עו"ד (למרות שזה, כמובן, עשוי רק לעזור).
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
guyweisz כתב:דבר שלישי, מה זו ההתנפלות הזאת על רובי 22LR כאילו היו לפחות רובי סער?spy כתב:זו אגן שיטת המצליח שמנפה את אלה שלא באמת חשוב להם לשמור על הרשיון. לפעמים מספיק לגשת לאותה פקידה במשה"פ ולדבר איתה. אני מכיא אנשים שעשו זאת, גם ללא עו"ד (למרות שזה, כמובן, עשוי רק לעזור).
ידידי, אי אפשר שלא לראות את הקשר בין פרשת שי דרומי שהסתיימה לפני חצי שנה , להתנפלות האחרונה על רובי 0.22 .
זה ששי יצא זכאי, וזה שהוא ממילא החזיק את הנשק ללא רשיון לא מפריע למשרד הפנים ל"למצוא בעיה" ו"לטפל" בה.
כן, גם אני החלפתי את הגלוק ב CZ Duty.
...ולכן אסור לוותר בקלות. אם יראה משה"פ שהלך לו בקלות עם הרובים - תהיו בטוחים שבשלב הבא תהיה מדיניות דומה לאקדחים.
- סליקאי טיטניום

yogev כתב:guyweisz כתב:דבר שלישי, מה זו ההתנפלות הזאת על רובי 22LR כאילו היו לפחות רובי סער?spy כתב:זו אגן שיטת המצליח שמנפה את אלה שלא באמת חשוב להם לשמור על הרשיון. לפעמים מספיק לגשת לאותה פקידה במשה"פ ולדבר איתה. אני מכיא אנשים שעשו זאת, גם ללא עו"ד (למרות שזה, כמובן, עשוי רק לעזור).
ידידי, אי אפשר שלא לראות את הקשר בין פרשת שי דרומי שהסתיימה לפני חצי שנה , להתנפלות האחרונה על רובי 0.22 .
זה ששי יצא זכאי, וזה שהוא ממילא החזיק את הנשק ללא רשיון לא מפריע למשרד הפנים ל"למצוא בעיה" ו"לטפל" בה.
במשרד הפנים "אין פתרון שאי אפשר למצא לו בעיה".
למדו את הילדים איך לחשוב ולא מה לחשוב.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
לא מאמין באמונות תפלות, אומרים שזה מביא מזל רע.
ביום שיזוהמו כל המים על פני העולם, כל העצים יחטבו, והשדות כולם יתייבשו רק אז אולי יבינו בני האדם, שאי אפשר לאכול כסף.
בטוח! כי מה ההבדל? קנין זה קנין.spy כתב:...ולכן אסור לוותר בקלות. אם יראה משה"פ שהלך לו בקלות עם הרובים - תהיו בטוחים שבשלב הבא תהיה מדיניות דומה לאקדחים.
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
10 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד