שאלה בנוגע לגלוק חדש
המנהלים: yoramhai, donduck, שרקן
12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
שאלה בנוגע לגלוק חדש
!שלום
אני עתיד לקנות בקרוב גלוק חדש. האם ישנה ערובה או אפשרות כלשהי לברר האם הנשק חדש ולא ירה מעולם?
האם המזוודה בה הגלוק מגיע חתומה באמצעות מדבקה חד פעמית? משיחות שערכתי עם מטווחים המזוודות אינן סגורות ארמטית וכל אדם יכול לנסות ולהרגיש את הנשק בחנות כאוות נפשו.
מה בעצם מבטיח לי כי הנשק חדש?
תודה
אני עתיד לקנות בקרוב גלוק חדש. האם ישנה ערובה או אפשרות כלשהי לברר האם הנשק חדש ולא ירה מעולם?
האם המזוודה בה הגלוק מגיע חתומה באמצעות מדבקה חד פעמית? משיחות שערכתי עם מטווחים המזוודות אינן סגורות ארמטית וכל אדם יכול לנסות ולהרגיש את הנשק בחנות כאוות נפשו.
תודה
- סליקאי ארד

Re: שאלה בנוגע לגלוק חדש
בגדול כלום לא יתן לך ערובה שהאקדח לא ירה ,למעשה אני יכול להבטיח לך שכל נשק ירה לפחות כדור בדיקה אחד לפני
שעזב את המפעל אחרת הוא לא יקבל את חותמת ה"פרוף" וברוב העולם ה"ראשון" ו"השני" לא יוכל להימכר לציבור
(למעשה סביר שהכלי יריה 3-5 כדורים כאלו ).
אתה יכיל לקבל אינדיקציה אם הכלי הוא במצב חדש אוו שהוא ירה ע"י בחינה של החלק התחתון בצינה והמסילות
ירי בכמות של מעות כדורים מוריד שם לעיתים חלק מההשחרה וניתן לראות שריטות .
בגלוק ספציפית זה לא קורה אז תוכל לבחון אם הכלי נמצא בגריז המקורי מהפעל ואם הוא צהוב נקי ומריח בריח גריז אוו
שחור מפיח בריח ירי .
השאלה היא למה זה בכלל מענין אותך ?
ונגיד שהאקדח ירה 50 אוו 100 כדור אז מה ?
שעזב את המפעל אחרת הוא לא יקבל את חותמת ה"פרוף" וברוב העולם ה"ראשון" ו"השני" לא יוכל להימכר לציבור
(למעשה סביר שהכלי יריה 3-5 כדורים כאלו ).
אתה יכיל לקבל אינדיקציה אם הכלי הוא במצב חדש אוו שהוא ירה ע"י בחינה של החלק התחתון בצינה והמסילות
ירי בכמות של מעות כדורים מוריד שם לעיתים חלק מההשחרה וניתן לראות שריטות .
בגלוק ספציפית זה לא קורה אז תוכל לבחון אם הכלי נמצא בגריז המקורי מהפעל ואם הוא צהוב נקי ומריח בריח גריז אוו
שחור מפיח בריח ירי .
השאלה היא למה זה בכלל מענין אותך ?
ונגיד שהאקדח ירה 50 אוו 100 כדור אז מה ?
כל כלי בטוח ירה מספר כדורים. ועדין הוא נחשב לחדש. כלי לא חדש הוא כלי יד שניה. כלי חדש הוא כלי יד ראשונה. גם רכבים עוברים הרצה ע"י החברה המייצרת ועדין נמכרים כחדשים. ישנן מדינות בהן גם סוחר הנשק אשר מופקד על מכירת האקדח חייב לירות בו לפחות מחסנית אחת. בארץ זה לא כך, אבל תהיה סמוך ובטוח שהיצרן ירה. עדין מדובר באקדח חדש, שהוכח שפועל כראוי.
Las armas tienen por objeto la paz, que es el mayor bien que los hombres pueden desear en esta vida
MIGUEL DE CERVANTES
MIGUEL DE CERVANTES
כל המזוודות נפתחות על מנת לוודא כי המספר הסידורי שעל הכלי תואם לרישומים.
כל כלי יורה מספר כדורים במפעל טרם יציאתו לצרכי בדיקה. הכלים מנוקים, אך לעיתים ניתן למצוא שיירי פיח.
מכיוון שכיום אין אפשרות למכור נשק ללא אישורים מקדימים ממשרד הפנים, מי שרוכש את הכלי יורה עימו לאחר התשלום. אימונים מתבצעים במטווחים עם כלי הנשק של המטווח או משומשים של בית המסחר.
כל כלי יורה מספר כדורים במפעל טרם יציאתו לצרכי בדיקה. הכלים מנוקים, אך לעיתים ניתן למצוא שיירי פיח.
מכיוון שכיום אין אפשרות למכור נשק ללא אישורים מקדימים ממשרד הפנים, מי שרוכש את הכלי יורה עימו לאחר התשלום. אימונים מתבצעים במטווחים עם כלי הנשק של המטווח או משומשים של בית המסחר.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נייד 050.5655325 http://www.arms.org.il
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
"יש לנו ציבור מסור להגנה ומוכן לחרף את נפשו להגנה על הציונות, אך אין לנו ציבור מוכשר,מאומן ומצויד לכך". ד.בן גוריון
המון תודה חברים!
- סליקאי ארד

אלון28 כתב:!שלום
תודה
המילה של המוכר. ובדיקה מקיפה של הכלי.
גלוקים חדשים מגיעים עם גריז נחושת במסילות מבית החרושת.
א.
אקסיומה:
כל אשכול בעל יותר מ-3 דפים יהפוך בסוף ל:
1. ויכוח על הקלר וגלוק או
2. מחירי תחמושת או
3. מדיניות משרד הפנים בנושא רישוי
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

מי שצריך יש לי גריז כזה בכמויות , מרחתי אותו על,,,[לא משנה מה
] והוא לא הפך לחדש,,
אז אולי גריז זה לא פרמטר לאקדח חדש.
פחות -לרוב זה יותר,,
GUSS כתב:מי שצריך יש לי גריז כזה בכמויות , מרחתי אותו על,,,[לא משנה מה] והוא לא הפך לחדש,,
מי שרוצה להיות רמאי תמיד ימצא את הדרך איך ואין לזה גבול...גם לי יש גריז כזה, טוב לשים אותו על הברגות של פלגים או כל מה שאתה חושש שיכול להתפס ולהתקע במשך הזמן.
כשאתה קונה גלוק שהוא נראה חדש, אתה מאמת שהמספר הסידורי שלו הוא מסדרות הייצור האחרונות, מול זה אתה משווה את הקוד של תאריך הייצור שמוטבע על הקנה, ובנוסף יש גם גריז על המסילות - אז סביר שהוא חדש.
א.
אקסיומה:
2. מחירי תחמושת או
2. מחירי תחמושת או
- תרמתי למען הסליק

והכי טוב - לרכוש אקדח במקום אמין, בו אתה יודע שאם אמרו לך שהאקדח חדש, אז הוא חדש.
- סליקאי טיטניום

itamar כתב:GUSS כתב:מי שצריך יש לי גריז כזה בכמויות , מרחתי אותו על,,,[לא משנה מה] והוא לא הפך לחדש,,
מי שרוצה להיות רמאי תמיד ימצא את הדרך איך ואין לזה גבול...גם לי יש גריז כזה, טוב לשים אותו על הברגות של פלגים או כל מה שאתה חושש שיכול להתפס ולהתקע במשך הזמן.
כשאתה קונה גלוק שהוא נראה חדש, אתה מאמת שהמספר הסידורי שלו הוא מסדרות הייצור האחרונות, מול זה אתה משווה את הקוד של תאריך הייצור שמוטבע על הקנה, ובנוסף יש גם גריז על המסילות - אז סביר שהוא חדש.
א.
שלום.
OK.הוחלט על גלוק.19
אשמח לפירוט בנוגע לקוד המספר המוטבע. איך ניתן לפענח מהקוד אינפורמציה חשובה כגון סדרה,תאריך ייצור וכדומה
תודה וחג שמח
- סליקאי ארד

שלחתי לך למייל את הקובץ שיסייע לך להוציא את המידע.
אם עדיין ישנן שאלות לאחר מכן, דבר איתי.
נועם.
נועם.
נועם שגיב.מדריך ירי ולחימה,כיתות כוננות וירי מעשי,זיקוקים ופירו',נשק מוסמך תע"ש
נועם כתב:שלחתי לך למייל את הקובץ שיסייע לך להוציא את המידע.
נועם.
שלום נועם!
תודה רבה על הנכונות לסייע ועל האינפורמציה המועילה שנתת לי.
- סליקאי ארד

12 הודעות
|עמוד 1 מתוך 1
מי מחובר
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד